Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

András vagyok, Moncsi férje, ma délután 2 órakor megszületett a negyedik baba, az első fiú...:-)

Ádám László, 4150 g, 58 cm, egy igazi óriásbébi...

Moncsi is, a baba is jól vannak, komplikációmentes, hagyományos szülés volt...

Hamarosan Moncsi is újra itt, addig is mindenkit puszil...:-)
kokonya

JAJ! Hatalmas gratula! Első fiú! Hihetetlen! És mekkora!

Képet is kérünk, ha lehet... :lol:
Vendég

És a kiírás napján! Igazán pontos a fiatalúr!!!
Vendég

Móni, András! Naaaaaagyon gratulálok! Szép nagy fiú! :D Kép
Várjuk a részletes beszámolót és a képeket!
zuzmooo

Na most akkor van egy Monyo, egy Zsófi (aki sztem már nincs) és egy Edit. Na meg Szintus. Én már nem sütök buktát! Szombatra mozijegyem van, addig nem szülhetek. Ha híve a hagyománynak, akkor rá a 4. napra születik (Luca is így tett) az pedig a kedd. A kiszemelt dátumom! :lol:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:45-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Móni-András!

Gratulálok a kis trónörököshöz!
Jó egészséget az egész családnak! :)
És igen-igen! Kérjük a fotó(ka)t! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ohh... Ha tüsszentek, úgy fáj Lili feneke táján... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsolti vagyok.Kokonya Gratulálunk ehhez a gyönyörű babocához. Jó egészséget és rengeteg örömet és kitartást nektek:-)

zarja

Zsolti!
Ugye azért visszatértek? Vagy csak ennyi volt? :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

András, Móni! Hatalmas gratula a nagyfiúhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A fr@ncb@! 1 órát ázott a málnalevél, az nagyon gáz?
ktc

[size=12]Móni, András! Hű, nem semmi méretek! Gratulálok a trónörököshöz! Jó egészséget, sok tejet és örömet kívánok Nektek![/size]

Nóri! Ezek szerint nekem sincs buktasütési kötelezettségem, mivel Veled volnék egy időpontra kiírva, igaz?

Kép
Kép
molmar

Wow, Gratulalaok Adamhoz!!!!!

Kép

Kép
editmk

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:46-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Épp azt álmodtam,h apa szüli a gyereket és 10perces fájásai vannak. Erre iszonyat vádligörcsre felébredek. Pedig pont azt kérdezték,h anyás szüles lesz-e...
Vendég

Moninak es Andrasnak en is gratulalok a babahoz es kivancsian varom a reszleteket! Ugyesek voltatok! Adamnak is elismeresem, hogy ilyen szep nagyra nott! :D :D

En viszont tobbe nem leszek annyira hulye, hogy terhesen ejszaka pizzat eszek. Pont en, az erzekenygyomru, aki kb egy eve nem vacsorazott gyumolcson kivul mast. :? :?
Remek otlet volt. Nekem hat-het ora az a max ido, amikor meg nehezet ehetek, kulonben lottek az ejszakamnak.
Most is ez tortent. Nemtom hanyszor ebredtem arra, hogy faj a gyomrom, iszonyatosan szomjas vagyok es tele vagyok hagyma izzel. Nemtom hanyszor jartam meg a konyhat, megittam minden hideget, a vegen mar tejet vedeltem. Amitol meg nagyon durva gyomoregesem lett. Mostanra meg hasmenesem.
Hat, tenyleg remek otlet volt. Kicsit utalom magam. :evil: :evil:
Vendég

Nori!

Es Apa az almodban kert edat? Tetszett neki a beontes es az elokeszites? Vagy addig nem jutottatok el?
Megneznem Feri arcszerkezetet, ha hirtelen az egi erok bejelentenek, hogy matol az Apukak szulnek. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Egy hónap kihagyás után végre megint itt. Ebből 17 nap kórház infúzióval, keményedéssel, gyógyszerrel tarkítva. A többi a lerobbant számítógép miatt...
Eddig Csuppancs volt az én telefonos összekötőm, most ő van kórházban toxémiával, még 2 hete van, aztán jöhet a császár. Hacsak nem történik valami.
A megszületett babákhoz mindenkinek gratulálok. Én feküdtem együtt császárosokkal, rendesen szülőkkel, jól és kevésbé jól szopizó babákkal, a kórházi védőnénit vagy 4-5-ször végighallgattam. Szóval már totál felkészült vagyok mindenre (csak a szülésre nem :D ). Ma megyek az első NST-re, kisfiam szépen nő és végre a múlt héten befordult. (Ja, 28 hetesen már volt fejvégű, de aztán visszafordult pár hétre, remélem most már így marad.)
Azt nem ígérem, hogy 1 hónap termését végigolvasom, de majd igyekszem felvenni a fonalat.
pammut

Bea: :lol: Azt hiszem kihalás fenyegetné az emberiséget... :lol: :lol :lol:

Én is hülyeségeket álmodtam: pl. 38 hetes voltam már, fáramásztam, a fa körül vagy harmincan fociztak és attól féltem, hogy megrúgják a pocim (attól nem hogy leesek) Majd egy ősi templomban tárlatot vezettem és kincset kerestem. A kőkoporsóban a kincs helyén viszont csak egy papírt találtunk, amire mindenféle üzenetek voltak firkálva (olyan mint amit a suliban adtunk körbe egy unalmas órán...) Már épp megfejtettem volna, mikor felébredtem...
zuzmooo

Szia Pammut! Üdv újra köztünk! Örülök hogy otthon lehetsz és babó is jól van! :D
zuzmooo

Móni, András
Mi is gratulálunk Ádámhoz:) Hatalmas:) 4.-re fiú, szuper:)leszenek dajkái:)

Pammut
Szijjjjjjjjjjjjjjjjja:) 17 nap nem lehetett jó a kórházban :roll: :roll:
majd írj hogy mi volt nst-n. mi egy napra vagyunk kiírva ha jól láttam.
család hogy boldogult a kórházasdi alatt?

én is hülyeségeket álmodtam. koleszban voltam és onnan indultam szülni :roll: :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

sziasztok.

En nem almodtam mert alig aludtam valamit az ejszaka :roll:

Kokonya gratulalok,sok sok tejcsit.

2ora mulva indulok a korhazba.

Vicky rolam a hirek a pcos topikban lesznek,ha gondolod atirhatod ide is hogy megszuletett Noci.

Sok sikert mindenkinek.

Kép
monyo83

Jó reggelt!

Anyás szülés??? Na, egy olyat megnéznék... :) Mármint ahol Apa szül, Anya támogat a jelenlétével... :lol:

Hát Bea, nem irigyellek! Car lehetett az éjszakád...
Én azt vettem észre, hogy már nem is álmodom. Vagyis nyilván álmodom, de sosem abban a szakaszban ébredek fel, amikor emlékeznék is rá. Talán jobb is így... Pláne azok után, amiket a ti képzeletetek hord össze... Bele sem merek gondolni, én miket álmodnék... :)

Szia Bori!
Üdv újra köztünk! :) Jó, hogy minden rendben van már veletek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

MONYO!

DRUKKOLUNK EZERREL! SOK SIKERT! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Az Auchanban ma indul egy Baba akciós két hét!
Itt az akciós újság:
http://lapozo.auchan.hu/Main.php?MagID=6&MagNo=71

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Juti A doki febr. 28-ra írt ki, ez a védőnéni dátuma :D . Szegény család már rutinos, csak lányom itatta az egereket, amikor megint bevonultam. Aztán minden este telefonáltak. Anyósom jött segítségnek, de ő "csak" tartja a gyerekeket meg rendezi a háztartást. Így gyermekeim teste el volt kényeztetve, emellett unalmukban kicsit bontották a házat, meg a felnőttek idegeit. Jobb, hogy itthon vagyok.
pammut

Pammut, de jó, hogy jöttél végre!!!!!!!!!!!!!! Már nagyon hiányoltalak!

Szegény Ananácska, pedig hogy örültél a pizza lehetőségének... :? Apa szülni = emberiség kihalása szerintem is.

Tegnap este egy tüsszenés és orrfújás után olyan erővel zúdult a vér az orromból, hogy megijedtem. Nem nagyon akaródzott elállni neki, csak folyt, mit folyt, ömlött. Férjem persze vásárolni volt. Már azon agyaltam, áthívom Piri nénit, hogy vigyázzon Borira, s ugrasztom férjecském, hogy vigyen be a helyi kórházba egy soron kívüli ecsetelésre, mikor nagy nehezen végre elállt. De szerintem fél órát szarakodtam vele. Úgyhogy ma nem úszom meg a helyi kórház meglátogatását, kár volt 1 hetet halogatni...

Editről és Zsófiról nincs hírünk?

Monyo,
mennek a drukkok ezerrel, minden rendben lesz, nyugi! De jó, hamarosan babázol te is!!!!!!!!!!

Nóri
, merre vagy, te ilyenkor már be szoktál köszönni! :?:
ktc

Móni! Gratula a hatalmas fiúcskához :lol: Sok sok tejcsit kívánunk. Várunk haza a képekkel és a szüléstörténettel.

Pammut, de jó, hogy újra itthon. Pihenj és azért még vigyázz magadra.

Délelőtt itthon van az embőc úgyhogy biztos nem tudok jönni, nem enged a géphez :wink:

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Moni és András, hatalmas gratula a nagyfiúhoz! Nem semmi lehetett ezt megszülni! Képet, képet!!! :)

Pammut-Bori, üdv újra itt, kemény lehetett ennyi idő kórházban :?

Monyónak mennek a drukkok, aztán majd jelentkezz, amint van vmi!!

Tegnap estére teljesen kicsináltam magam, lehet, hogy amiatt is, hogy egész nap szinte itthon ültem egyedül, és estére befordultam, vagy nem tudom, de olyan hisztiroham jött rám, hogy magamat sem bírtam elviselni. Lefeküdtem 9 körül, tévéztem, és elkezdtem viszketni. Először csak a hátam, aztán mindenem, és vakaróztam, mint egy idegbajos. Bekentem magam, hogy biztos száraz a bőröm (bár mostanában nem bírom a krémeket elviselni magamon), de a hátamat nem értem el :( A férjem meg éjfél előtt toppant be (edzős napon mindig későn jön), és addigra már csak veszekedni meg nyűgösködni tudtam, hogy sajnáltam tőlem a párásítót, és szétszikkadok. Szal szar éjszaka volt :(

Azon gondokodtam, hogy nem a málnalevél teára vagyok-e allergiás (tegnap ittam először) - az egymillió más dolog közé, amire allergiás vagyok, beférne ez is ...

Ma gyönyörű idő van, lehet, hogy újból megpróbálkozom káposztásmegyerrel...

boruska

Sziasztok!
Moni, Andras- gratulalok a nagyfiuhoz, Adam igen tiszteletre melto meretekkel rendelkezik! Varjuk a kepeket es a szulestortenetet!
Pammut- de jo, hogy ujra itt vagy! Akkor Te is alaposan kielvezted a korhazak vendegszeretetet! De legalabb mar semmi sem erhet varatlanul a korhazban....
Nekem sajnos nincs bajom az ejszakai eveszettel, sot, egyfolytaban ehes vagyok, sokkal jobban, mint terhesen voltam. Ez a babaetetes nagyon sok energiat igenyel, csak neha mar felek, hogy atesem a lo tuloldalara, es halalra zabalom magam, foleg edessegbol, mert az nalam a meno, suti teaval, hogy azert folyadekot is vigyek be... :oops:
Ejszaka megint kurjongattunk, enekeltunk, reggel 7 ota csak kajalni volt fenn, es visszaajult. Hogy lehet atallitani a baba orajat?
geri79

Hú, Geri, durva lehet az éjszakai aktivitás! Tudsz nappal vmennyit aludni mellette? Én is félek ettől, mert nappal nem nagyon tudok elaludni... Bár lehet, hogy gyerek mellett majd megtanulok :) ahogy egy koleszos barátnőm mondta: 'aki álmos, az alszik'

boruska

Bori
Hát ez elég szörnyű lehetett ez a viszketés. Már a elmúlt? A laborjaid jók lettek?

Geri
szoptatás alatt én állandóan édeset kívántam. volt hogy megettem 3 szelet dobostortát :oops: :oops: pedig amúgy itt dobálódhat a torta, nem vagyok egy sütis...persze nem is csoda az anyatej is finom édes...

Katica
tegnap nekem is vérzett este az orrom. de nem ilyen durván, ez elég rossz lehetett.

Pammut
azért jó hogy volt segítség.
nem tom nálunk apa hogy fog boldogulni amíg én kórházban...illetve itthon milyen állapotok fognak fogadni :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Boruska- nappal nem nagyon hagy a josag, hogy aludjak, most is itt szamitogepezek, ahelyett, hogy huznam a csendest. De a koleszos baratnodnek igaza van, mikor mar nagyon ki leszunk faradva, a napszak szerintem nem lesz akadaly...
geri79

Sziasztok!

Voltam védőnéninél. Minden ok persze, meg bemutatott a gyerekorvosnak is. Viszont rengeteg sokat híztam. Pontosan 3 hónapja voltam nála, és azóta 8 kilót híztam :( . Mondjuk a minap feljött egy barátnőm, akivel nem is taliztam mióta terhes vagyok, és ő meg aszonta nem is híztam csak a hasam nő. Én látom a felesleget, de ennyit nem látok :shock: Azt mondta a dokker, hogy ebből 2 kg legalább víz, mert amúgy tényleg eléggé vizesedek. Ja és csimmástól-ruhástól mért. Na leszakadok a témáról - csak ez most sokkolt.

Móni: Gratulálok a "kis" úrfihoz!

Most éjszaka én is olyan rosszul voltam, hogy vizesruházni kellett a fejem, azt hittem itt a vég - pedig én nem is vacsiztam, 5 után ettem utoljára. Jóslóm is volt tegnap sokáig - szörnyűűű estém volt.

Katica: nekem is szokott vérezni az orrom, de azért nem ennyire mint neked, csak úgy vérezget.

Jajj, és megijesztett a gyerekdoki, mert azt mondta, nem sokáig húzom már ránézésre. :shock: De én még akarok úgy két hetet 2in1.

Kép
zsizell

Na jó reggelt!

Reggel 7-ig vasaltam, mert nem bírtam visszaaludni. Csak két fájását láttam apának, abba is bele akart halni... :lol:
Én meg kérdezgettem a dokit, hogy mikor szedi ki a gyereket, mert nincs ott lent luk. Elég undi is volt, ahogy szétcsapta a szőrös csülkeit...

Ja, tegnap javasoltatok harisnyát. Nekem nem az alá, hanem a föléöltözéssel van bajom. Nincs egy melegítőm sem, ami nem foltos és ki lehet menni benne az utcára, mert elég szűk fazont hordok alapból. Farmerben meg nem annyira lett volna kedvem útközben hóembert építeni meg Luca után rohangálni!
És ahogy Kakti is mondja, az uram 35cm-rel magasabb és vagy 30kg-val több nálam. Alapból meg 40-nel. :lol:

Szita az agyam és hulla fáradt vagyok. Ma a "ma nem szülünk" projekt van érvényben, ehelyett át kéne mennem Auchanba.
Vendég

Ma erőteljes melegfronti hatás van. Ettől fáj többünk feje és emiatt nem aludtak páran. Már rég volt ilyen. Nekem is dobog a szívem rendesen megint. Jövő hétre viszont kemény, sarkvidéki levegőt kapunk és még 2hétig elvileg minimum tart a -rengeteg fok.

Lenne egy kérdésem: most kaptam az értesítőt, hogy jövő hét végén jönnének felszerelni a radiátorra a mérőket. Ez olyan fél napos sztori, viszon amíg mindenkinél nincs felszerelve, nem tudják mérni a házat. Szóval ha addig megszülök és haza is jönnénk, egy 4-5napos újszülött, én a patakzó véremmel és tejemmel, egy 3éves búgócsiga és az Uram lennénk itthon 50nm-en. Akkor még anyámékat sem látnám szívesen, nem több koszos melóst, akik még a cipőt sem képesek levenni. Összecseszik a steril lakást, behoznák a bacikat, koszt meg miegymást...

Persze ha nem szülök, tárgytalan a dolog, de így már előre idegesítem magam a dolgon!
Vendég

Szörnyű éjszakánk volt, elkiabáltuk a "jól alszik" dolgot. A kis hölgynek fájt a hasija, este 8-tól reggel 4-ig sírt. Nem jöttek a pukik, nem jöttek a büfik. Csak anya mellkasán félig ülve tudott aludni. Anya persze így nem annyira. Pláne hogy az én hasam is fáj, de nem tudom hogy a gyomrom vagy csak a szerveim rendeződnek vissza. Most elküldtem apát infacolért, éjszakára majd adok neki.

Más: Nem tudom láttátok-e a házon kívül című műsort tegnap. Mi is ebbe a helyzetbe vagyunk. A gyerek nem kaphatja meg az anyakönyvi kivonatát, amíg közjegyző által ki nem kérek ÉN (és akkor én még el is tudok menni, mert jól vagyok) egy nyilatkozatot, hogy a fogantatás idejében nem álltam mással regisztrált élettársi kapcsolatban, mert akkor az a személy az apa. De erről a nyilatkozatról senki nem tud, aki meg tud róla az meg emiatt nem adja ki az anyakönyvit. Marha jó. Nem megijeszteni akarok senkit, csak hogy számítsatok rá.

kokonya: Ezer gratulációnk és isten hozta a világon ezt a nagy fiút.

geri: Nappal én sem tudok mostanában aludni. Túlságosan felpörgök. Pedig mikor éjszakás voltam, akkor jól ment. Mondjuk reggel 4-8-ig azért aludtam, mikor már a gyerek is. Most is szunyál. Én is állandóan ennék és innék. Tényleg jó fogyókúra a szoptatás is, ha nem zabál sokat az ember. Neked mennyi tejed van? Nekem állandóan folyik pedig még a teát sem iszom. Egyenlőre nem is akarom, mert hallottam hogy attól is fájhat a baba pocija ha érzékeny rá.

nóri: Ez az anyás szülés ez tetszik. a párom mondta, hogy alig tudta befúrni Barbus polcát és ez milyen nehéz volt. Én meg mondtam neki, hogy befúrom a polcot, ha megszüli a következő gyereket.

pammut: A kórházat sajnálom, de most már remélhetőleg minden rendben lesz. Hajrá.

monyo: Drukk és persze hozom a híreket, ha tudok jönni.
vicky79
Budapest III. kerület

Móniéknak mi is gratulálunk! :lol:

Mi gyerekorvost várunk, Lilla beteg, remélem én nem kapom el. :roll: Reggel mondtam Léninek, muszáj addig bent maradnia, amíg tesója meggyógyul, remélem szótfogad. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Vicky, pont eszembe voltál, mert úgy rémlett, mintha írtál volna az apasági nyilatkozatról egyszer, remélem rendeződik a helyzet.
Á még jó, hogy a házasokat csak felesleges házassági anyakönyvi kivonat kikérésével fárasztják :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Én is néztem tegnap a műsort. Hát kész kabaré, amit ezek művelnek. Azért hihetetlen, hogy sok gyerek a világra jött, még sincsenek a világon. :shock: Szóval Viki nem irigyellek!

Nóri: szerintem próbáld elhalasztani a dolgot, tényleg végképp nem hiányzik most (majd) neked oda egy rakás koszos munkás. Persze, ha még kórházban leszel, akkor talán belefér, bár...utána a férjedre várna a fertőtlenítés - nem tudom megbírkózna e vele...

Kép
zsizell

Lányok!
Ez a málnalevéltea milyen egy SZ..............R!!!!!!!!! Mindegy, leerőltetem. Bár ahogy hűl, egyre ihatóbb... :?

SMS-eztem Editnek (mármint Ézsónénak), de nem válaszolt... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:48-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2012.01.27 23:48-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kakti: ízesítsd a teát! Méz, meg citromlé. Mondjuk én csak citromlevet szoktam bele tenni, de elveszi az ízét. Ha 20 percig áztatom, nekem üresen sem olyan rossz az íze. De ha megfeledkezek róla, és egy órán át ázik, hát akkor már tényleg gáz.

Kattkat: nos, attól nem leszünk soványabbak, hogy mások is híznak :D szóval nem vígasztaltál meg :oops: De azért köszi a bátorítást! :D
fúúú, én olyan, de olyan fogyókúrába kezdek, ha kibújt a baba! És nem fogjuk a hízós szoptatósok táborát gyarapítani! Azért sem! :x

Kép
zsizell

Zsizell, nem akarlak kiábrándítani, de szopi alatt kifejezetten TILOS fogyózni. Mit gondolsz, mitől lesz tejed? A rengeteg zabától és folyadéktól. Kb 500plusz kaória kell naponta. Most nem arra értem, hogy ezt sütivel kell pótolni, de pl szénhidrát mentes diétát nem is tarthatsz. Esetleg mellőzöd a cukrot, akkor viszont keress természetes alapanyagú édesítőt helyette.
Vendég

Vicki- olyan 50-70 ml tudok leszippantani meg kaja utan, de mostmar nem fejek minden kaja utan, mert vegre nem kemenyedik bele annyira a tejcsi ket etetes kozott. Csak akkor fejek, ha mar nagyon feszul-2-3 szor naponta. De beaztatni en is mindent beaztatok, meg vettem olyan muanyag kagylokat is, hatha az jobb, mint a betet, de az meg nyomta, tehat ingerelte, igy meg jobban folyt a tejcsi, es meg jobban osszekent mindent. Kicsit unom is, hogy mindenhol folyik belolem valami, mindenhol kell betet hozzam. Odalent tenyleg 6 hetig fog folydogalni?
geri79

Nóri: megkérdeztem a nődokit, meg a védőnőt is ma, és ők azt mondták, hogy fogyózhatok, ha egészségeseket eszek (mondjuk nem fogyókúrás poron élek :D ), mert a folyadékbevitel a fontos a tejcsihez, nem a kaja. Hát majd meglátjuk, lehet, hogy ellen sem fogok tudni állni az édességnek :shock:

Kép
zsizell

Geri!

3hétig tuti, de egyre kevesebb. 6hét kell ahhoz, hogy rendbe jöjjenek odalent a dolgok. És ne úgy érezd, mintha egy darab hús lenne csak ott... :oops:
De kb 3hét után nekem már jó volt a sima betét. Addig Tenát kellett használnom. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Hello lányok!
Én hazatértem!
Mivel kissé megvagyok fázva,így csak hétfőn reggel
fél 8-kor műtenek meg.
Addig meg tea,citrom,vitaminok...
Hát így jártam :?
Egyébként ma már dajkálhatnám a picibabámat :D
Így február 1-jei bébim lesz! :wink:

Elméletileg(papiron)a korházban vagyok,vasárnap este 6-ra megyek
vissza,kapom az antibiotik.reggel előkészitenek és visznek is elsőnek a műtöbe...

Monyó sok sikert!Nagy drukkok mennek neked!!!

Nóri tényleg nem híjányoznak neked oda most munkások! :?

Móni gratula a fiatokhoz!Szép méretek! :wink:

Puszi mindenkinek!Jó hétvégét! :wink:

Kép
Kép
szintus

Szintus!

Akkor mégis Te leszel az első februári! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?