Szép jó reggelt!
Zita, gondolok rád ebben a két napban. Ha közelebb lennék, akkor meg is látogatnálak.
Dodo, Judit, Judit
, egyezik a véleményünk lazítás, tisztító kúra, természetes gyógymódok tekintetében. (Nálam is bevált. Az eredmény most mellékes.) Az inszemmel én is úgy vagyok, ha muszáj, akkor legyen, de túl sok reményt nem fűzök hozzá.
Terka, tetszik a protokollod.
Majd számolj be a bioenergetikusról. Mit csinált, hogy csinált... Karácsonyra pedig írunk a Jézuskának, hogy babát kér mindenki. Úgy is jó lesz, ha lombikkal érkezik.
Móni, nagyon szépek az eredmények.
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan érezni fogod a nagy mocorgásokat. Te annyira figyelsz erre a babára, hogy nem kell sokat várnod.
Néha, azért írd meg, hogy mi a helyzet.
Lara, üdv. itt. A clostitól nekem is hőhullámaim voltak, főleg éjszaka. A Dokim szerint ez nem mellékhatás. Persze, nem ő érzi.
Ezt csak el kell viselni, de nem kell vele foglalkozni. Az pedig jó, hogy akkor rendben volt a progid. Most is kellene egy hormonpanel.
Az Uh-s peteérés-figyelés általában a closti mellett van. Szerintem orvosa válogatja, hogy sima ciklusban néze-e vagy sem. Magánrendelőben v.szeg van erre mód.
Azt pedig, hogy hány ciklusnyi próbálkozás van még előttetek, nem lehet előre megmondani. Soha nem lehet tudni.
Erre itt is vagyunk néhány példák.
Terika, sajnos nem vettek fel az iskolába.
Mégsem ment nyugdíjba az a nő, akinek a státusza üres lett volna. Ez az én formám. Ezzel a macerával telt a nyaram. Azóta van más, bár nem szakmába vágó. Egyelőre elvagyok vele. Úgyis nemsokára terhes leszek, és akkor teljesen mindegy, hogy honnan megyek el GYED-re.
Addig pedig majd élvezem a köztisztviselők "aranyéletét". Ha sikerül, akkor vállalok gyermekfelügyeletet. Így kiélhetem magam.
Kicsi fiad már nem is olyan kicsi.
Gondolom, hogy ne kíméli az anyukáját. Tudod, addig jó.
Ja, és nem kell szünetet tartanunk. Legalábbis a Dokim nem mondta. Viszont saját elhatározásból mégis szünetelünk egy kicsit. De csak tényleg egy kicsit. Majd a HSG után akarunk belendülni. Ameddig nincs gyógyszeres támogatás, igazából nem merek újra belefogni. Hiába termékenyül meg, ha nincs elég progeszteron. (És most itt igazat adok a Babanet bejelentkező oldalán lévő cikknek. Olvastátok?) Nem szeretném újra átélni a korábbiakat. Megvárom szépen a clostit, progipótlást, és akkor hajrá!
Tegnap én is voltam kontroll UH-n. Volt nagy meglepetés. 13. cn-on voltam, és spontán peteérést produkálok.
TUDTAM ÉN! Persze, szokás szerint most is néhány nappal lemaradva az átlagosnál, de van egy 14 mm-es tüszőcském a bal petefészekben. A jobb most sem igazán aktivizálja magát. Még a méhnyálkahártya is szép (7 mm). Megjön, és akkor megcsináljuk a HSG-t is. Továbbra is várom, bár szerintem nem lesz probléma. Most már a Dokim is azt mondja.
Ha sikerül jól eltalálnunk a progipótlást, akkor sínen leszünk. Bár írtam itt a neten egy dokinak, és szerinte más hormonproblémák is lehetnek. Hát, ne legyenek!
Szép napot! V.