Jó reggelt Csajok!
chrissy: szupi az új avatarod, mára drukkolok Neked a vizsgához. A sícuccos halászléfőzős sztori nagyon tetszett, a helyedben én sem fagyoskodtam volna
puszi: no ezek remek hírek, március a Ti hónapotok lesz
milyen: aztaa bakker, eonnak rövid távon üzenem hogy menjenek a jó fenébe... Komolyan mondom rendesen felhúztam magam az olvasottakon, mert hogy a 21. században adminisztrációs hiba miatt ilyenek megtörténhetnek az több mint felháborító
Szülőin mi volt? Babacuccokat meg pocakfotót nincsen kedved megmutizni nekünk?
betty: megoldódott a bordűr kérdés vagy esetleg kell még segítség? Én most Bp másik felén lakom, de egy ideig laktam a Szentendrei úton. Ha gondolod szívesen átszelem a várost és megveszem Neked a bordűrt, csak akkor kérlek írj privit vagy csörögj rám, hogy a részleteket megbeszélhessük. A recepteden kifeküdtem
Bri: mostanában (velem együtt) alig vagy látható itt a bneten, hiányzol ám nagyon
Meg msn-en is marha rég beszéltünk, mi van Veled drága?
panny: merre csavarogsz
anycikám: jó újra itt látni és jó híreket olvasni Felőletek, örülök, hogy rendbe rázódtatok Szandival meg pároddal.
lujzi: szándékosan a végére hagytalak, nagyon nem volt jó olvasni a szavaidat
Szerintem nem rossz gondolat amit a férjed mondott, hogy célszerű volna otthon maradni egy kicsit, kikapcsolódni és csak befelé figyelni. Édesanyáddal kapcsolatban: ez a családmodell nagyon is ismerős, én 14 éves korom óta külön élek a szüleimtől hasonló okok miatt. Eleinte gyötört a lelkiismeret furdalás, hogy nem vagyok otthon meg nem segítek. Persze én sem kaptam mást csak szemrehányást és sokszor amikor az általános sulis osztálytársaim mentek nyaranta bandázni, nekem otthon kellett ülnöm és a télire elteendő zöldbabot kellett aprítanom
(miközben anyám a hűvös szobában csendben töltötte a délutáni sziesztáját). Nem tudom hogy volt erőm alig tizenpár évesen felmérni a helyzetet, hogy nem akarok ilyen életet, de mivel az égiektől kaptam egy kis tehetséget a tanuláshoz, hamar rájöttem, hogy ez az egyetlen kiút. Ma már teljesen független vagyok az anyámtól, de a mai napig ha hazamegyek megpróbál érzelmileg zsarolni és rendszeresen traktál a hülyeségeivel. Néha mérges is vagyok magamra, hogy hagyom hogy a befolyása alá kerüljek, de amióta itt van minimanó a pocakban, magasról tojok minden egyes szavára, ami bántó lehet.
Amiért ezt leírtam: van nekem egy 21 éves hugom, aki Hozzád hasonlóan őrlődik. Ugyanazt kapja amit én/Te, de ő is rájött, hogy ez hosszú távon nem tartható. A csajszi ha nincsen otthon, teljesen jókedvű, sokat mosolyog és annyi erő meg kitartás árad belőle, hogy öröm nézni. De ha othon van, akkor sápadt, elgyötört.
Vannak ilyen egyéniségek, mint az anyukánk, őket hívják energiavámpírnak. Van valami sérelem a múltjukban, amin sajnos nem tudnak túllépni, meg igazából nem is akarnak. Mindig másokat hibáztatnak, saját felelősségüket soha nem ismerik el. Rettentően egocentrikusak, semmi másról nem tudnak beszélni, mint a saját életükről és az őket körülvevő világ apró dolgairól. Folyamatosan felemlegetik a sikereiket és a gyermekeikkel szemben minimum elvárás a sírig tartó hála, hogy felnevelték őket.
Nem egyedi jelenség sajnos
Szerintem nagyon jó ötlet a költözés: a környezetváltozás Neked is és a párodnak is jót tenne, kiszakadnátok a mindennapi rutinból és ahogy kivettem a szavaidból, imádtad a pesti forgatagot azon a pár napon, amikor itt jártatok. De tudnod kell, hogy mindig Te irányítod a döntéseidet és Neked magadnak kell megtenni az első lépést. Nem vagy csúnya és nem vagy buta sem. Szép vagy és okos és igenis menjen mindenki a jó fenébe, aki ennek az ellenkezőjét állítja. Milyen tuti jól leírta, hogy ha anyuddal beszélsz, érdemes előtte sokszor mondogatni magadban, hogy nem hagyom felbosszantani magam.
Én Veled vagyok lélekben, sok erőt és kitartást kívánok Neked és ha szeretnél beszélgetni, akkor akár msn-en is szívesen dumálok Veled bármiről.
Bocsi ha kissé hosszúra sikeredett.
Jah és az Avatarról: egyáltalán nem gyerekeknek való, de fenomenális élmény. Én sem szeretem a fantasy jellegű filmeket, de örülök, hogy rábeszéltek és elmentem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!