Szép estét lányok
Gabi
Köszi a drukkot Érted is megy ezerrel
Az jó ha szurkálsz, érnek a szép tüszőid
Csak a hormonok dolgoznak, amiatt nincs jó kedved, ne aggódj emiatt, ezzel mi is igy vagyunk Mindannyian
Holnapi UH-ra+++++++++++++++++++++++++++
Suzy
Remélem nem fáj már a fejed és a vérnyomásod is beállt normálra
Ezt a hüly időt érezdted, nekem is majd szétmen tegnap sőt még ma délelőtt is a fejem, de mihelyst elkezdett esni a hó el is vágták.
Köszi a drukkot megy Érted is nagyon szoritok a spontánkodáshoz+++++++++++++++++++++++
Betty
Köszi a drukkot, Érted is megy hiszem, hogy minden okés lesz a holnapi UH-on és a ciszta is finish
Holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++
Ranita
Köszi a drukkocskát, remélem, hogy kismami vagy de jó lenne ha elinditanád ancsukával együtt a lavinát
++++++++++++++++++++++++
Zsu
Mennek a további drukkjaim+++++++++++++++++++++++
Nálam a mai napi események.
Reggel 8h-ra értünk át Debibe a Klinikán levették a vért, 13:30-ra lett készen az eredmény.
Hála Istennek nagyon jó lett az eredmény mindennek jó lett a tartományértéke, az UH- kép is szépen alakul a mult heti 24mm-es cisztám 20mm-esre zsugorodott, igy a mai nappal mivel jók lettek az értékek elkezdtem a stimut.
Most decat nem kaptam, viszont van clostym, GONALf 300 szuri ma már 225 egységgel, holnap, holnapután majd utána még lesznek szurik és a closty majd hétfőn reggel ujabb vérvétel és UH.
Folyt. utána remélem, hogy továbbra is ilyen szépen fogok előre haladni.
Köszönöm, hogy szoritottak értem lám meg is lett az eredménye a jó vérképeredménnyel.
Ja még szednem kell ASPIRIN protect 100-at, E-vitamint, FEMIBION-t, van a reggeli 1/2 szem LETROX, amelyet a PM-re szedem, és buzacsiraolaj-kapszula.
Egyelőre ennyi a dózis, amit szedek ill. szurok.
Puszi Mindenkinek
Ja itt is nagyon hideg van lányok és esik a hó