Sziasztok!
Még egyszer köszönöm a biztatást! Hálát adok a fiamért, de sajnos ez most nem segít a lelkemen. Hiába önző vagyok, de most csak a kisbabára tudok gondolni.
Jaj, Ancsa 4 baba.... egyébként a donor babákban nem látok semmi rosszat. Engem inkább az lep meg, hogy van akinek ez esetleg nem tetszik. És aki örökbe fogad? Itt ráadásul még Te is hordod ki őket, azt meg ki látja ha rá néz ugyan tiedek e a génjei? Hát az anyósodék tényleg bunkók
Bár nekem az apósom (nyugodjon békében) mondta amikor megszületett a fiunk, hogy inkább ne is lett volna, minthogy esetleg beteg baba legyen. Akkor még nem bíztattak sok jóval a dokik. Igaz nem nekem mondta, hanem a szüleimnek. De csak ez az egy dolog volt utánna már nagyon örült ő is.
Amúgy nem haragszom bármit is írsz, mert tudom, hogy csak segíteni akartok.
Finnország? Biztos szép, de csak ha fel vagy rá készülve lelkileg. Ezt sajnos neked kell érezni. Nekem valaki, akinek már szintén veszített el babát, amint hazajöttem a kórházból azt tanácsolta,hogy utazam el valahová. Én mondjuk nem tudnák, még most sem, csak elrontanám mindenki hangulatát....
Zaha, egy hét különbséggel.
A múlt évben volt ilyen eset a hírekben is.
A párom tud a topikról, elvégre látja is, hogy itt ülök szinte állandóan, de nem bánja. Nagyon nem mesélek neki, csak egypár dolgot. Van, hogy idejön hozzám, átölel és a vállam felett olvassa mit írok, de azt nem nagyon szeretem. Ha csak olvasok valamit és abba néz bele az nem zavar.
A mai napom ugyanolyan rossz mint a tegnapi. A fogorvos az még elment. De aztán megint nődoki, persze kismamák, kisbabák... És a nővérke: meg kell szoknom, elvégre körülöttem nem áll meg az élet, születnek babák. Kösz... De azért ma megemlítettem neki, mikor már 3-szor mondta, hogy hát jobb, hogy most történt, mint később, meg beteg baba stb., hogy hát a hematológus szerint nagy az esélye, hogy a trombocitáim miatt történt a dolog és hogy én annak idején bejelentettem, hogy volt egy vérrög a fejemben hisz azért nem szedhettem fogamzásgátlót és ha az eredményekre való tekintettel már elkezdenek dec. elején kezelni még most is lehetne baba. De mondtam, hogy ezzel már nem akarok foglalkozni. Nagyon csendben maradt utána.
Mivel későn értem oda így csak előadtam a dokinak mi volt tegnap, majd megvizsgált. Holnap vissza kell mennem törletre reggel, mert mintha még "szivárogna ott valami- gyulladás, inkább vesz mintát" Na én is pont így gondoltam. Úgyis kell mennem még fogorvoshoz is (egymás mellett van a kettő doki) mert ma kicserélt 2 tömést, holnap újabb 2-t.
Valahogy nem tudom jól érezni magam. A páromtól ma azt hallgattam, hogy hát ő már számol, számolt azzal, hogy lesz baba, mert amíg itthon lennék vele, nem kéne fizetnem a járulékokat stb. Úgyis itt a válság, nem is lesz annyi munka, jó lenne nekem itthon. Az eszem megáll rajta. Tudom csak azért mondja mert tudja, hogy félek, hogy megtiltja az újabb babát, de pont így akar megnyugtatni?! Igaz elég anyagias, lehet azt hiszi így biztos jobban hiszek neki mintha csak azt mondaná, ne félj, én mindent megteszek,hogy legyen még baba.