Zel, olyan szép lehet a kisfalutok. Én is szeretnék erdőben sétálni...
Itt is vannak csordák, csak emberekből állnak
és nincs annyi eszük, mint a szarvasaitoknak. A pletyka meg megy ezerrel. A házunkban KGB működik, nénikék a térfigyelőrendszerek, és kavarják a kakit, ahelyett, hogy almáspitét sütnének.
Én 10 évig laktam emeletes, majd 14 évig kertes házban. Sokkal jobb a kertes ház, rengeteget játszottunk az utcán a szomszéd gyerekekkel. Rohangáltunk a kutyákkal, áááááááá.....de jó volt.
Még FFrostos rettenetes autó sincs nálatok? Mázlista.....
Domo, te echte budai vagy?
Lilinek milyen járássegítője van? Szerintem ez ilyen parás anyuka jelenség, hogy atól fél az ember, hogy nem törődik eleget a gyerekével. Én is ezen szenvedek, meg a barátnőm is. Szerintem nem vagyunk normálisak.
Meg voltam győződve, hogyha kitakarítok, vagy vasalok, akkor Lottitól veszem el az időt, és később lelki beteg lesz ettől. Ezt komolyan gondoltam. Na most már együtt porszívózunk. Ő ráfekszik a csőre, én meg próbálom kirángatni alóla. Vagy belerakja a kiskezét a csőbe, és nevet, hogy beszívja az ujjait. Bár kicsit porszívómániás vagyok, mert minden nap kiporszívózok. Kicsit gáz, tudom, viszont Lotti nagyon szereti.
Ezenkívül vannak állatos fa kirakóink, és azokat nézegetjük. Ma bepakoltuk egy dobozba majd kiszedtük, és újra be. Közben megnéztük mi micsoda, és mit mond. Tényleg tudja vlaki mit mond a zsiráf
nálam nyikorgott
Sokat mászunk még, meg van egy nagy fitballunk és azon pattog. Építőkockákkal szórakozunk, én építek, ő rombol. Könyveket nézegetünk, minden nap hintázik (addig én lazulok:-)))
Viszont sokszor van az, hogy csak egyedül lófrál, persze csak, ha ott vagyok a közelben. Az alsó fiókokba tettem egy-két veszélytelen nemjátékot, amit megcsodálhat. A konyhaszekrényből kipakolhatja a tálakat. Ha mosom a fogam kirángatja a fogkefét a számból, és majdnem a fogsoromat is
, szóval ilyeneket játszunk. Semmi extra. A lényeg, hogy mindig ott van ahol én, így egészen jól bírja azt is ha eszek, vagy mosogatok. Persze sokszor van lelkiismeretfurdalásom, hogy nem foglalkozok vele eleget, de néha egyszerűen csak bambulni tudok. Ilyenkor viszont jön apa, és nyúzzák egymást. Általában el is törnek valamit.