Új privát üzeneted érkezett!

Ánizs!

+ keleti pink
+ hattyúk!

Köszi!
macsnyelv

Ánizs !
Ezekből kérnék 1-1 db-ot:
KépKépKép
Pusza
Zsóka
bizsóka

Lányok !
Senki nem kér ezekből ?
KépKépKépKépKépKépKép

Zsóka
bizsóka

Ánizs: e-mail ment!
veronix

ÁnizsKép

Párizs zöld padosból kérhetek?Kép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Még csak most kezdem a szalvétázást, de máris valami ritkaságra fenem a fogamat.Kép A férjem anyukája egyiptom-mániás és neki szeretnék valami egyedit készíteni.

Ehhez keresnék egyiptomi jellegű szalvétákat, tudnátok segíteni, hol lehet ilyet beszerezni? Még nem döntöttem el, hogy képet, vázát vagy valami mást kreálok belőle. Az archivban láttam, hogy Drezsy keresett már ilyet, és bízom benne, hogy még én is találok.Kép

Előre is köszi!
Sztigris
sztigris

Zsóka! Nekem az amfórásból jöhet!!! Edit

Rendelések felvéve! Sajnos -mint jeleztem- csak a rózsásból és a margarétásból tudtam csomival venni, így a többit beérkezési sorrendben tudom pakolni! Feljegyezve a keresettek, ha tudom, idővel teljesítem!!!
anizs007

sziasztok!
Veronix és ánizs! ma adtam postára a csomit tehát várhatjátok hétfö környékére!Kép
abby
abby

Anyko!
Megjöttek a szalvéták, nagyon-nagyon szépen köszönöm őket!!!
betty12

LányokKép

Bedöglött a mailboxos címem!!!
Ezután az
agabi@chello.hu címre írjatok légszívesKép
Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Betty!
Örülök, ha tetszenek a szalvik! Én is megkaptam a tiedet! Nagyon köszi, mert a macis még nem volt meg és őket gyűjtöm ezerrel! Plussz puszi érte! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, de újra itt.Kép

Ha valakinél tartozásom van, légyszi jelezze, mert most egyszerűen még nem tudtam visszaolvasni.
Vagy ha valaki kért valamit az elmúlt 2-3 hétben.

Anyko!
Macik megjöttek. Köszönöm.Kép Igazán nem kellett volna duplázni a késés miatt.Kép

Ánizs!
Vettem neked egy szalvit amit keresel. Az oldaladon láttam. Első sor, harmadik.
Kérhetnék én is a piros rózsásból? Ugye jól emlékszem, hogy tőled én már kértem egy-két darabot, hogy tedd félre nekem? Kérhetném akkor őket? Talán most már érdemes postázni. Te miket kérnél tőlem? Milyet nézzek? A "keresem" oldalad kinyomtattam és vittem a héten a városba, de csak azt az egyet találtam.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Szia Sztigris !

Én dekupapírt vettem egyiptomosat, szalviból sosem láttam sajna Kép

Ha találsz, akkor vevő vagyok én is, kérhetsz 3 másikat helyette :-)

KATA!
Frissítetted az utóbbi időben a katicás gyűjteményed?
Mert ha nem, akkor kapsz tőlem olyat, ami még nincs Kép
macsnyelv

Betty !
Eddig 1 szalvi van nálam. Válassz még lécci,és kéne a címed is.

Stuci !
Köll még citromkoszorú ? 1 db van.

Zsóka
bizsóka

Sziasztok!
Anyko!
Szeretnek kerni a kaves szalvibol 2-3 db-t, ha meg nem kestem le rola.

Bizsoka!
Töled a videk cimüt szeretnem kerni 2-3 db-t.

Nekem is van mar ujabb szalvetam, majd a hetvegen igyexem föltenni es szolok. (egy gombas es egy boros)
vevi72

Vevi!
3 kávés félretéve Neked! Kép
Majd szétnézek én is nálad!

A kiállításról a honlapomra tettem fel képeket! Madzagfalvi Napok képtárban a hirdetés menüben! Kukk be, akit érdekel! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Abby: én is pénteken adtam fel: )
veronix

Sziasztok!

Megint van 3 új szalvim és lesznek is még a jövőhétvégén!
Vki keress vmi pálmafássat? Sajna nem tudtam igazán kihámozni ki és pontosan milyet, de nálunk láttam már pálmafásat! Akit érdekel küldjön róla képet és, ha olyan akkor tudok belőle szerezni!
timtim

Timtim!

Én is kérek tőled szalvit:

kínai vagy japán
maci zöld háttérrel
katicás
gyümölcsös

tetszik.

Válassz tőlem cserét!

Kira Kép
macsnyelv

Van 4 új szalvim.

Kér valaki?

Kép ínyenc vacsora kékben

Kép ínyenc vacsora zöldben

Kép körte, alma

Kép lila virág felirattal
macsnyelv

Sziasztok!

Kira!
Van egy pár új, amiket legutóbb küldtél csak csak le kellene fényképezni őket. Valamit nem jól csinálok mostanában, mert állandó időhiányban szenvedek.Kép
Úgyhogy várj egy kicsit, addig ne küld őket.
Kesztyű odaért? Remélem, mert gondolom már jelezted volna ha nem. Tetszik? Bocsi ha már esetleg írtad, de nem olvastam vissza még mindig.Kép Csak tegnapig vagyok naprakész.KépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Igen, írtam ide a fórumra :-))

Imádom őket!

Nagyon szépek ám!!!!!!!! Nem is igazán merem rendeltetésszerűen használni, inkább díszek Kép
macsnyelv

Kira!

Írtam mailt!Kép

Timi
timtim

Macs!
Nekem félretennél egyet a lila virág felirattal nevűből?
Köszi, Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!
Ha valakinek megvan Nelli címe, küldje már el, legyen szíves!!!
Köszi előre is:
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsum: küldtemKép*
veronix

Kata007! Üdv újra a fedélzeten! Köszönöm, hogy gondoltál rám, ugye az orchideásról van szó????
Stuci! Pakkot kaptam, köszönöm szépen!!!!
Mindenki! A héten zárom a pakkokat és indul felétek, aki még esetleg nem látta az újakat, kukk be hozzám, nézze meg a maradékokat, aztán hajrá - jöhet a megrendelés!!! Edit
anizs007

Ánizs!

Egy almás kancsó barna háttérel lenne még a számomra? Nagyon megköszönném.
Én is teszek fel majd cseréket, csak jussak el odáig, hogy fotózzak. Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Lányok!

Nagy bajban vagyok! Létezik olyan virágos mintájú szalvi, ami dupla oldalas és álló???? Ilyet kértek tőlem, de én még nem láttam. Ja...és piros keretbe kellene. Ez az igény! Kép
Ha valaki tud, szóljon, mert nagy szükségem lenne rá. Ki is fizetem!!
Köszi!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Látom itt nagyban megy a cserebere. Sajnos nekem álltalában 1-1 darabok vannak, de láttam több olyan helyet is, ahol egyesével lehet vásárolni a szalvéttákat, és nagy a választék.
Az Üllői úton ha jól emlékszem a 16 szám alatt van a Kreatív Hobby bolt. Itt van minden nyalánkság ami szem szájnak ingere, csak legyen elég pénz rá. A másik hely nem tudom meg van e még, mert azt tavaly karácsonykor láttam a soroksári Auchan áruházban. Ott is rengeteg szalvétta volt akkor 50 Ft-os darabáron. Esetleg ott találtok Egyiptomosat is, meg az előző levélben említett virágosat is.
anyika

Sziasztok!

Macs!
Köszi, akkor valszeg nyomtatva volt, időközben tudakolóztam ezügyben. Ha sikerül nyomtatnom ilyet, akkor küldök neked is!
Most viszont ha van dekupapír is ilyen akkor azzal fogom csinálni. Nálunk csak most nyílt a kreatívbolt, tudsz olyan helyet ahol érdemes lenne utánanéznem az egyiptomos papírnak?

Köszi
Sztigris
sztigris

Új címem van!
Egyéb ügyben nem keresnek annyian, tehát ha más téma van, írhatsz a régire, de SZALVÉTAÜGYBEN az új címemre írj!
b.betty12@freemail.hu
betty12

Hali! De kihalt ez a topic! Kép

Segítség kellene még mindig! Mit gondoltok, amit Kira feljebb feltett virágos szalvit, azt álló képbe is bele tudom tenni? Nem lesz az úgy béna? Ugye valaki megdob egy válasszal???
Előre is köszi!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

A Bougamvillásra gondolok. Na lehet, hogy rosszul írom, de ti biztosan tudjátok, melyik ez a virágos szalvi!

Köszi!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Anyko!
Szerintem nem nézne ki rosszul, de ha jól emlékszem piros kerettel szeretné a megrendelő...
Körbenézek, hátha ráakadok valamire.

Sztigris
sztigris

Sztigris!

Köszi, de nekem ez a szalvi megvan erős rózsaszínesben, amiben van egy kis piros is! Szóval nem néznwe ki rosszul? De azért még keresgélhetsz, azt megköszönném! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Ágiboszi!

Úgy is tartozom neked! Kerestél macis zsepit, nekem ez van:

http://gportal.hu/picview.php?prt=25560&gid=89603&index=6

Erre gondoltál? Küldjek?

Zsóci

Kép
zsóci

Zsóci!

Te egy istennő vagyKép))))) Igen Igen Igen !!! erre gondoltamKép))))))
Hivjál majd fel és megdumcsizzuk a részleteketKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Lányok!

Tettem fel pár új szalvit és még fogok is. Sajna nincs most több időm. Talán este!

Akinek tartozom, kérem írjon, mert kicsit le vagyok lassúlva. Azt tudom, hogy Kirának, Jubinak, Timtimnek, Timicinek és Ánizsnak van itt eltéve szalvi...na meg Szandrának is! Aki nincs itt felsorolva, jelentkezzen!
Köszi!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Anyko! Nézegetsz még nálam vagy küldhetem a szalvikat?!
abby

Abby!
Akkor ezeket küldd el nekem légyszi!
szőlős
citromos
macis
őszi levél
olivás kancsós
gyümölcstál
pezsgős

Köszi!
Neked edig 2 szalvi van eltéve. Válogass, jó? Akarok még feltenni, csak Geri beteg és nagyon nyüszi. Most itt ül az ölemben. Ebben a pillanatban aludt el.

Puszi!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Figyusz!!! Ma elindul pakk: Macsnyelv, Szandra, Stuci,Abby, Ppicur,Bizsóka felé!!!!
Edit
anizs007

Sziasztok!

Valaki elküldené SOS Fehér Zsuzsa mail címét ide:
farkasa@mkk.hu

Köszi:

Szandra
krampuszmama

sZIASZTOKKép
Nekem pedig valaki Kornélia címét SOS
Ugy eltettem hogy nem találomKép...
Köszi
HAjni
hajnii

megtaláltamKép))))
hajnii

Hajnii! Mi van????? Edit
anizs007

Anyko!
Először is jobbulást Gerinek!KépKépKép
Nézegettem szalvikat, de semmi jóra nem akadtam.Kép Szerintem szép lesz azzal a virággal!Kép

Sztigris
sztigris

Szia Tigris! Kép

Geri már a tegnaphoz képest jobban van! Nagyon náthás szegénykém és alig tud aludni! Kép

Köszi, hogy nézegettél. Bízom benne, hogy jól fog mutatni ezzel a szalvival is a kép! Kép
Köszi!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
A Gportálra raktam fel új szalvikat!
Pl.:KépKép
és még sok mást is!
szorgosstuci

Sziasztok!

Kira!
Ok, most már vissza is olvastam.Kép
Örülök, hogy tetszik. Nem mered használni???? Akkor tényleg tetszik.Kép

Ánizs!
Először is Boldog névnapot (ha ma tartodKép)!
Azt hiszem egyről beszélünk. Küldjem azt az egyet, vagy várjak hátha találok még Neked.
Nem írtad, hogy én várjak-e pakkot.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?