Kiki, Lucuzs,
rettenetesen sajnálom, ilyenkor olyan nehéz mit írni...
Viszont én mindkettőtöknek azt javasolnám, ne időzzetek az inszemekkel... Kiki szerintem Te azért nem, mert egyrészt már volt 5, másrészt szerintem a donorsperma sem biztosíték. Ráadásul a lombiknál azért látszik, hogy milyenek a petesejtjeid, és hogy hogyan termékenyülnek meg. Nekem ez nagy megkönnyebbülést adott, hogy nálunk legalább az icsis petesejtek megtermékenyültek... aztán a megtapadást már más kérdés???!!!
Lucuzs,
nálatok is van apagond... nem akarok vészmadárkodni, de én már az elsőnél is csodálkoztam... én úgy tudtam, hogy az inszem alsó határa a spermáknál 20millió. Szerintem nálatok is lehet, hogy gond a megtermékenyítés, ami azért a lombiknál jól követhető, illetve icsivel megkönnyíthető.
Nem akarlak rábeszélni benneteket, hisz én is nagyon nehezen szántam rá magam, és még közel nem biztos, hogy sikerült, de visszatekintve én tényleg csak "enyhe próbálkozásnak" éreztem az inszemeket... még úgy is, hogy nekünk Bencus első inszemre sikerült anno.
Az igaz, hogy idegpróbálóbb, mint az inszem, de én csak azt az 5 napot tartottam vészesnek, amikor az embrikért küzdöttünk. A többit egyáltalán nem...
Kívánom, hogy mielőbb találjátok meg a számotokra (testeteknek és lelketeknek) legmegfelelőbb megoldást!!!!!!
Bikfy,
holnap rajtad a topic és a világ szeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tessék beolvasni annak a tanárnak és szép ötösre megcsinálni a vizsgát!!!! Csak akkor leszel tandíjmentes, ha ez is ötös lesz???
Beze,
örülök az elhatározásodnak!!!!!!!!!!! Hajrá, hajrá!!!!!!!! úgy legyen!!!!!!!!!!!!!!!!
Babicsek, akkor két hét múlva neked is nagoyn drukkolunk!!!!
Az út tábliba már beírtam, csak most nem azt fotóztam le...
DY,
kérésed számomra parancs, már rakom is a táblát!!! Úgy látszik lemaradtál, hogy most már van kismamis is, úgyhogy kérem tőled is az adatokat!!!!
Nekem ma nem fájt a hasam
, illetve inkább csak éreztem, de nem vészes.
Viszont a cicim is egyre kevésbé fáj
majd meglátjuk, hogy mit hoz a hétvége