Új privát üzeneted érkezett!

Betty- Akkor mar meg is rendeltetek??Akkor jo :wink:

Angyal- Hat remelem, hogy ma/holnap vagy legkesöbb holnap utan pozi lesz az a szemet LH teszt :roll:

Zus- Pihenj, egyel, igyal :wink: ...Utalok egyebkent hoesesben vezetni, raadasul ilyen barom szerpentines hegyvideken is mennem kell, na ott mindig halalfelelmem van :shock: ...De hat muszaj, ezert is fogom abba hagyni ahogy babas leszek, kell a francnak a gyomorgörcs :wink:

KépKép
gyancsi

gyancsi :!:

ugy legyen nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Tetüüüüüü mar megen :D Remelem bevalik :wink:

KépKép
gyancsi

Csajok en amikor jövök ide , es a topikoknal mindig nezem a Fogamzas alatt a Varandossag topikot es mindig eltünödök, hogy milyen lesz ha egyszer nem ide, hanem oda fogok kattintani :roll: :D ...Na persze ide is jövök majd, szerintem ugy is ertitek miröl hadovalok :wink:

KépKép
gyancsi

gyancsi :!:

Igen megvan a tető :wink:

Remélem meghozza a szerencsédet :!:

Én egyelőre még nem gondolkodtam abban, hogy a várandósság topicba milyen lesz irni, odáig még el kell jutnom :wink:

De tuti, hogy vissza fogok járni a régi topicba ha már egyszer kismama leszek :wink:
Vendég

Kép

Ancsu!
Ne a lombikon agyalj,hiszen nem lesz rá szükség!!!
Tetőboxunk nincsen.

Ranita!
Holnaptól te is szurizol :lol: Decát nem tudom,h kell szúrni,én nem kaptam.

Angyal!
Holnapra drukk a vv-hez
Kép

Gyancsi!
Kocsi ügy durva,nem csoda a szívinfarktus.

Zsu!
Én vezetek hóban-fagyban csak a városba nem kelljen bemenni.Egyszerűen nem tudok tájékozódni. :oops:

Betty!
Olyan ritkán jössz mostanában!Te is hobbizol?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cukigabi 2010.01.27 18:53-kor.

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Kép még ma se lesz?

Kép
cukigabi
Budapest

Halihó!

Mennek a képeim priviben :wink:

Visszaolvasok és jövök :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
én is, én is :D

Kép

Kép
ranita1979

Nagyon fárasztó napom volt, de már csak két nap a vizsgáztatás :!:

Ma reggel úgy ébredtem, hogy nagyon szédülök és egész nap csak kóvájogtam...magas volt a vérnyomim, ami nem szokott nekem, front volt keményen, holnap már megint nagyon hideg lesz :!:

Egy kicsit úgy érzem, hogy felfáztam, de majd kúrálom magam, pedig mindig beöltözöm, harisnya, meleg gatya, csizma...lehetne már melegebb egy kicsit reggelente :!:

Angyli
Nem fáj t e fejed :?:
Holnapi v.v-hez drukk, gyere majd a hírekkel :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
Holnaptól szuri :?: menned kell most dokihoz :?:
Jobban vagy már :?:

Ancsu
Mizu :?:

Zsu
Továbbra is drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++

Ancsy
Nagyon sajnálom, de ugye azért még jönni fogsz hozzánk :cry: :?: várunk :!:

Ancsi
Drukk, hogy ne keljen ennyi laptető mellet az inszem, hajrá :!: :!: :!: :wink:
Már megen az autó, sajnálom :!: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Holnap telózol a klinikára :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Amikor Én jövök nem jön senki :?: :?: :shock: :shock: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Én tegnap voltam így!
Jöttem,de senki!

Kép
cukigabi
Budapest

Itt vagyok én is! Csak olvasgatok!

Suzy, én is úgy unom már a hideget! Köszi a drukkokat!

Gabi, érzel már valami szurkálódást?
Vendég

Zsu!
Szúrkál,igen! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Az jóóóóóóóóóóóóó :wink:
Legyenek is szép nagy tüszőcskéid!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gyancsi
ma megrendeltük :wink:
Én értem, miről hadoválsz, mikor arról beszélsz, hogy a várandóság topicra fogsz kattintani inkább... :lol: én is szoktam olvasni arrafelé (is) :oops: :lol:

Ancsu
nekünk sincs tetőboxunk (én csak úgy hívom, hogy csónak, mert úgy néz ki az autó tetején :lol: egy lefordított csónak) :lol:

Gabi
én, meg a hobby :?: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ááá, én nem hobbyzok...
A férjem állandóan ideül, mielőtt én idejönnék :twisted: :lol:
De hisz ma is voltam napközben is, tegnap is....talán azért, mert nem írok annyit, nem :?: Azért tűnik így, hogy nem vagyok, vagy nemtom.

Angyli
holnapra+++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita
akkor ti is holnap kezdtek nem :?:
++++++++++++++++++++++++++++++szorítozok neked is :!: :wink:

Szuzy
jaja, holnap hívom őket olyan 11-12 körül, aztán majd úgyis adom a drótot, hogy melyik nap menek UH-ra :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Reméljük, hogy minden rendben lesz veled és ciszta már sehol :wink:

Ranita
Te milyen szurikat fogsz kapni :?: tudod már :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi
Én is szoktam a Várandósság topikokban olvasgatni, már jó lenne oda is írni, de majd nemsokára lesz mit :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Már kettőt látok...elmentem aludni :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty!
Lehet,h igazad van és csak azért furcsa,mert nem írsz annyit.
Bri se jön már ide,azt hittem te is lelépsz.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
neeem szabadultok meg tőlem :lol: :lol: :lol:
Bri a másik topicban is max. heti 1x ír már csak...
hobbyzik keményen :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
:lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt mindenkinek!

Itt a nagy nap, tiszta izgatott vagyok, meg elkezdtem félni is :roll: :) .

Suzy,
nem tudom milyen szurikat fogok kapni, még nem beszéltünk róla. Ha megjön, akkor kell telefonálni, megyek és felírják. Szerintem marad a Gonal, nekem az bevált.

Egy kérdés, ami napok óta foglakoztat engem.
És ez a mellfájásom, ami azóta is tart. Mi van ha...... Az esélye mondjuk egyenlő a nullával, de nem hagy nyugodni a gondolat. Most hiába is csinálok tesztet (bár bevallom csináltam, 7.dpo :D :D :D :D , semmiképp sem mutatna semmit, hüle vagyok), de ha pár nap múlva meg csinálok, akkor az a decátol pozitív lehet? Ez a deca ugyanaz, amit tüszőrepinek adnak????
És ez árthatna egy terhességnek?
Ne nézzetek ám hülyének és soha nem voltam az a beképzelős, minent érző fajta...... Csak ez a helyzet nekem új, fura, így hát megfordult a fejembe....

Angyal,
mára drukk, gyere majd, hogy mi volt :D

Kép

Kép
ranita1979

Nálunk meg esik a hó és fúj a szél. Még kinézni is rossz :evil: . Tavaszt akarok most már!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ranita1979

Szép jó reggelt!

A mai napon is elég mozgalmas lesz, de majd jövök azért :!:

Nagyon drukkolok Mindenkinek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :wink:

Ranita
Ne jöjjön meg, ezt kívánom Neked :!: :wink:

Ez sztem-főleg, ha eddig nem volt ilyen-jó jel lehet :shock: :wink: :?:
A decat mikor használtad :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nálunk nem esik a hó, de marhára hideg van :!: :cry: olyan jó lenne már, ha tényleg tavasz lenne :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
inszemeknél kaptam tüszőrepinek. Azért gondolom, hogy hiába is tesztelnék 3 nap múlva, pozitív lenne.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Tüszőrepinek :shock: :?:
Nekem a tüszőrepim (Choragon) 7 nap alatt távozott a szervezetemből :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
ezen most miért csodálkozol :roll: ?
ranita1979

Nem tudtam, hogy tüszőrepi is a deca :!: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ma hányadik DPO-d :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
jaaa, értem.
Most meg is néztem, nem írtam e hülyeséget, de azt kaptam tüszőrepinek. De lehet van belőle többféle is.
Ennek most elolvastam a tájékoztatóját, de nőkről egy szó sem esik benne, csak férfiakról :shock: .Férfiaknak mikor ajánlott, férfiaknak hogyan kell adagolni, férfiaknál mi a mellékhatása....... :roll:
ranita1979

Még csak a 7.dpo :roll: , múlt csütörtökön volta pé.
ranita1979

Azért nőknek is való :lol: :lol: :lol: a egyik ismerősöm, amikor kapta ez lombiknál, felhívta a Kaálit, hogy biztosan rossz inj. írtak fel neki, még engem is felhívott, hogy most mi van, mert ez csupa férfiaknak való valami:roll: :lol: de azt mondták nyugodtan szurja csak :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép napot Mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

Mentem, vár a sok meló, meg a hallgatók :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
ne félj, a decapeptyl-nek nincs hcg tartalma. Az arra van, hogy leállítja az egész hormonháztartásod (ezért is adják a long protokollnál).
Ezzel leállítják, aztán utána jön a gonal, meg a miegymás, ami érleli/nagyítja a tüszőidet, amit majd leszívnak. Akkor tulajdonképpen nem a szervezeted működik, hanem mesterségesen működtetik ezekkel a szerekkel.
Én nem is értem, hogy kaptál tüszőrepinek decát :shock: ilyet még nem hallottam soha.

betty615

Nagyon drukkolok neked mára+++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

betty615

Egy kis jókedv mára: http://vodpod.com/watch/1548742-sweden- ... ys-dancing
Kép

Betty,
pedig esküszöm, hogy azt kaptam. Na, majd kipróbálom. Szombaton csinálok egy tesztet :roll:

Lucuzs,
ha olvasol.... Te mit kaptál tüszőrepinek? :roll:
ranita1979

Ranita! én is azt kaptam tüszőrepinek :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs,
Akkor jó :D

De az is érdekes, hogy a lombiknál meg nem azt kaptam, hanem Ovitrellet :D
Na majd meglátjuk, most ezért csinálok szombaton egy tesztet, aztán majd elválik :roll: .

Velem van tele az oldal, de mentségemre legyen mondva, közben kitakarítottam :D .
ranita1979

Ranita, a másik fórum írta egy lány, hogy a sógornője már két hete szúrta a decát, amikor az uh-n kiderült, hogy várandós, semmi baja nem lett a babynek!De ha ilyen gondolataid vannak, akkor inkább menj el egy uh-ra, a dokid tuti megérti!! A decám még mindig megvan, ha estleg kellene....
Vendég

sziasztok csajok!

köszi csajok a tetőboxos válaszokat, majd leírom miért is kérdeztem, de most nem nagyon érek rá.

Ranita, de izgi lehet terhes vagy!!!!!!!!

ancsi, én frászt kaptam volna, ha kijön FT-ban ilyen összeg, de jól megúsztátok.

Suzy, fejed, fáj még? fényképet én nem kaptam :(

Velem minden ok, 37,1 változatlanul a hőm meg sem inog, de már tudom az utrotol van, vagyis lehet.
A mellem még mindig fáj.

Angyalról valami hír?

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

még is van időm :P

Apjuknak kellett segíteni...

Szóval tetőbox :arrow: csónak
Menni szeretnék április körül előnyaralásra, van még üdülési csekkünk és nem akarjuk, hogy elvesszen, tudom nem csak üdülésre jó. mi csak szállodába megyünk, nem azért mert olyan jól megy hanem mert úgy éri meg, félpanzió de csak svédasztalos reggeli és vacsora. Apa 2méter 120kg enni tud bőven, és az étterem sem lenne olcsóbb egy nyaralás alkalmával, ezért járunk szállodába. Viszont fogalmunk nincs mit csinálnak a szálló vendégek a tetőboxal? fel lehet-e vinni a szobába, vagy hova kell tenni? ezt akarom valahogy kideríteni, mert oké egy apartmanba beviszem, de egy szállodába peteszem a liftbe :lol: és felviszem a szobába? gőzöm nincs..

Ancsu

ancsuka

ranita, ez a videóóóóóóóóó
komolyan ezek betegek :D

Ancsu

ancsuka

Ancsuka,
:D :D :D :D . Én most ezt nem tartom olyan izgalmasnak. Nem hinném, hogy terhes vagyok, nincs olyan szerencsém.

Hova szeretnétek menni előnyaralni?

Zsu,
ez egy jó hír azért :roll: .
Már kérdeztem egyszer, de nem válaszoltál, hány decád van???
ranita1979

ranita, hát miért ne lennél? tudod csak apa kell hozzá, jó katonák, bármi lehet.

Megmondom őszintén még nem tudom hova mennénk, sokmindentől függ, terhes leszek-e. Tavaly Zalakaroson voltunk a hotel spa-ba, tavaly előtt Sümegen a hotel kapitányba, Visegrádra szeretnék nagyon elmenni, meg Sopron, de Sopron az most nem fog összejönni, mert akkor jó lenne átmenni Ausztriába is.
Igazából még fogalmam nincs, állt. én kiválasztok egy csomót és közösen döntünk.

Ancsu

ancsuka

Ranita, írok privit...
Vendég

csajok merre vagytok?

sehol senki....

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: