Új privát üzeneted érkezett!

Monyo! Értem. Hát akkor visszaszámlálás indul! :lol: Ügyes leszel! Minden rendben lesz! Apa veled megy?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

na még egy laptető is! most már nem tudom mit higgyek (ezt így kell írni? :oops: )

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs gyanus nekem ez a sok lapteto :D

apa elkiser,odaadja a csomagot es majd csak Noci szuletese utan talizunk.

Kép
monyo83

lucuzs: ha aztmondom a nogyogyinak, h nekem kell akkor szerintem adott volna, de mivel mondam h az endos doki mit mondott azt teljesseggel elfogadta. szoval nekem kell az, hogy elmagyarazza o miert gondolja ugy, hogy nem kell. nyilvan van oka. meg ugyanugy felmerul a kerdes, h nekem azt mondta, hogy 12 heten metet haggyjam el, ti meg szinten az ellenkezojet javasoltatok. szoval akkor mar eztis megkerdzem. meg nem utolso sorban a tappenz is erdekel. szoval nem gondolom ugy, hogy ez terhesgondozas szamba menne.. de tulajdonkeppen mindegy is mivel nem kevesett fizetek erte, hogy valaszoljon a kerdeseimre...
deepgirl

mókica!
Olyan hogy ciklusom nekem nem tudom mikor volt utoljára.
A helyzet a következő volt. Múlt év januárjában kezdtem clostyval, három hónapig 1-2 nap eltéréssel ok. volt, aztán még a closty sem segített olyan hosszú ciklusokat produkáltam hogy csak na, volt 72 napos azt hiszem. A végső pont az volt amikor már szteroidot is kaptam, és azon túl hogy iszonyúan híztam tőle, augusztus elejétől szept. elejéig egyfolytában véreztem, utána új nődoki. Rendeződött / ha lehet ennek nevezni/ egy hónapig, aztán norcolut, és most megint closty, mert hogy megint egy hónapig véreztem.Néha az az érzésem nincsenek is saját hormonjaim.

Lucuzs!
Köszi a bátorítást, úgy döntöttem 9. nap teszt, ha negatív még megnézem egy hét múlva az már úgy is a menstr. ideje lesz, vagy remélem csak lenne. Neked nagyon sok kitartást, és viszont ölellek.
mók

Mi az a lapteto?

Egyébkén most olvastam hogya beágyazódás ideje alatt is (sőt sok esetben )lehet pecsételő vérzés, tehát Lucuzs irány a reggeli tesz /remélem jól számolok/, és hajrá!!!!!!! :lol:
mók

A laptető, az egy fórumos babona. Az, aki a lapkezdő hozzászólást írja, hamarosan babásodik. :wink:
Én már húzom a strigulákat! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli! Már vagy 10x akartam írni, de mindannyiszor el is felejtettem, hogy reagáljak az egyik mondatodra. :oops:
Na szóval:
Jövő csütörtök már megbeszélés?! :shock: :lol: Dejó! Az már tényleg mindjárt itt van!!! :lol: Aztán hamarosan azon kapod magad, hogy már szurizol... zebrát pisilsz... és a kezdeben tartod a babádat!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
remélem így lesz minden, ahogy mondod! :P
Én már nagyon várom, hogy kezdhessek!
Neked meg kitartást!És egy uhus átjárhatósági szerintem jó ötlet lenne!Legalább kizárnátok ezt a fajta problémát!

Mók,
nagyon nem hangzik jól, ahogyan működik a szervezeted!
És erre a closty NEM megoldás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Met+diéta+mozgás, és ha rendeződni a hormonháztartásod, akkor jöhet a baba!
Closty meg csak akkor, ha hosszú ideig nem sikerül teherbe esni!
Ezzel a stimuval csak rontanak a helyzeteden!

Monyo,
nagyon drukkolok, hogy Nóci gyorsan, és kevés fájdalom mellett megszülessen!
Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Mók!
Igaza van Melindának! Stimulálni akkor szoktak mikor már minden rendben van- átjárhatósági vizsgálat is-és még mindig nem jön a baba.

Ha jól emlékszem Aisha nem kapott metet. Ő kemény diétával fogyott és persze mozgással. Mire clostyt kapott volna babásodott.

Lucuzs, én ezt nem értem..... :shock: hogy mer egy meddőségi szakember úgy inszembe kezdeni, hogy nincs arról meggyőződve átjárható vagy e? az hogy van egy gyermeked -ami csodálatos és örvendetes-még nem jelenti azt hogy azóta nincs gond a vezetőiddel. Persze ebből kell kiindulni, hogy nincs baj. De szerintem erről meg is kellett volna bizonyosodnia!!!!
Kíváncsian várom a holnapi eredményed. Drukk+++
mókica

lucuzs

azért remélem nem jön meg,és az álmod végre teljesül.

és az lh tesztekről mi a véleményetek?

KépKép
bettike83

Bettike,
nekem azok is szinte mindig fals pozitívak voltak!
De lehet, hogy másnál működik! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

akkor most tanácstalan lettem :? majd a doki csak megmondja h van e egyáltalán pém...

KépKép
bettike83

negatív :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szia Lucuzs!
Sajnálom! :(
Azért majd mondd el nekünk, hogy mi volt a dokinál!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Lucuzs: :cry: :cry: :cry: Lehet mégis érdemes volna végeztetni egy átjárhatóságit,nem? :roll:

deepgirl: 5 hetes terhesen történt a vérzés, azóta szedtem Duphastont kb. 1,5 hétig, aztán lecseréltük Utrogestanra majd pedig az Utro mellé kapom a progiszurit a 8. hét óta.

kacsi: itthon vagyok, kiírattam magam táppénzre, mert a munkám olyan, hogy minden héten röpködnöm kellett Európa szerte. Igaz januártól már főképp Bp-en kellett volna dolgozni, de nem lett volna kizárt a havi 1-2 utazás. Szurik mellett meg amúgy is kivitelezhetetlen a sok utazás és nem hiányzik a rengeteg stressz sem. Egyébként jól vagyok, hányi nuku, émelygés van (főleg a szurik után közvetlenül), szagokra kicsit ingerlékenyebb vagyok (főleg élelmiszerek esetében), de egyébként semmi gond nincsen.
Ti hogy álltok?

monyo: én sem vagyok az indítás híve, de nyilván a doki tudja, hogy mit miért javasol. És szombatig még sok minden történhet, lehet hogy Nóci addig meggondolja magát és előbb ki akarja dugni a buksiját :)

bettike: nálam működtek az LH tesztek miután elkezdtem szedni a metet és tartottam a diétát (bár nekem kezelés nélkül is volt spontán PÉ-m egy-egy kivételes ciklusban) . De úgy tudom, hogy PCO esetén hamis eredményt is mutathatnak a tesztek. De ez egyéntől függ :roll:
Vendég

mókica: egyet kell értenem Veled, én sem tudom, hogy egy meddőségi szakember átjárhatósági nélkül hogy kezdhet stimuba :(

Lucuzs: létezik egyébként egy kíméletesebb (fájdalom-mentes és UH vizsgálattal összekötött ha jól emlékszem) átjárhatósági vizsgálat (bár én nem értek hozzá, mert nekem nem volt). Egy másik topikban az egyik topiktársamnak volt ilyen vizsgálata és azt mondta, hogy neki egyáltalán nem volt fájdalmas (azokkal szemben akik a klasszikus átjárhatóságin vettek részt többnyire azt mondták, hogy elég kellemetlen).
Vendég

Szia Csibuc!
Örülök, hogy jól vagy és tudsz otthon pihenni. Az utazgatás tényleg nem tenne jót most.
Mi várakozó állásponton vagyunk, hétfőn minden eldől, mert megyek vérvételre és uh-ra is. Még semmit nem érzek, a kedvem elég változó, van hogy reménykedem, és olyan is van, hogy úgy érzem, hogy nem sikerült...

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Lucuzs,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . Kíváncsian várom, mit mond Cs. doki.

Monyo,
húúú, ez nagyon izgi, nemsokára előbújik Nóci. Nálam is úgy indították meg a szülést :roll: .

Kacsi,
drukk a hétfői naphoz!

Többieknek pusza!

Kép

Kép
ranita1979

sziasztok.

Lucuzs nagyon nagyon sajnalom:(pedig anyira biztam.

kacsi neked drukk a hetfoi vervetelhez,majd gondolok rad mert valszeg akkor mar nem leszek itt.

csibuc pihenj,most ez a legfontosabb.

Kép
monyo83

Ranita es amikor bekototek az infuziot mennyi idore indultak meg a fajasok?
nekem szombat reggel 6kor kotik be.

Kép
monyo83

Monyo,
nekem 9- kor kötötték be az infúziót, 11.45- kor már meg is született Hanna.
Elég hamar jöttek a fájások, kb 10 perc lehetett. De először csak nagyon gyenge volt, sokáig egyáltalán nem volt vészes, aztán fokozatosan erősödött. Amikor megrepesztették a burkot, onnét kezdve kb 1 óra volt az, ami nem volt egy kellemes dolog.
Nekem akkor azt mondták, ha valakinél indítanak, ott erősebb fájások vannak, mint ahol magától indul meg a szülés. Viszont a baba is előbb kibújik :D .
Én mindenesetre egy olyan szülést kívánok neked, mint amilyen az enyém volt :D .

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs,

sajnálom nagyon!!!!!!!!!!!!!!

Kép
gota79

Sziasztok!

Lucuzs!
Nagyon sajnálom.
Mennyire biztos ez az eredmény?

Lenne egy kérdésem mamiktól és kismamiktól!
Bocsi, de még tapasztalatlan vagyok.
Valamikor erősebben, valamikor alig, de fáj a medencém körül, a forgóim körül, a fenékcsontjaim körül. Vmikor feküdni is gáz. Nem bennt, hanem inkább az izületeim, csontjaim vagy mi.
Ez természetes?
Gondolom, hogy alakulnak át a dolgaim, de nem gondoltam volna, hogy ennyire érezhetően.
jucus80

Sziasztok!

Köszi az együttérzést.

Megjöttünk Tapolcáról. A teszt ott is negatív, sajnos, bár nem is számítottam másra.
A héten nincs Török doki, így a másik doki vizsgált meg. Azt mondta az ováriumok szépek (ez nem tudom mit jelent), a mnyh már csak 10.5 mm.
Azt mondta legyen újra inszem, 2x1 clostyval.
Lehet hétfőn visszamegyek Törökkel is megbeszélni a dolgokat... majd elválik...

megyek, pihenek egyet
(amúgy jól vagyok, múltkor sokkal jobban megviselt a dolog...)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

ranita koszi az infot,azert remelem Noci nem lessz enyire gyors mert a dokim 8ra igerte magat.
te zartan inditottal vagy volt valami tagulasod elotte?

jucus ne aggodj teljesen normalis amit erzel ilyenkor mar a tagulnak a dolgok meg azert kezd suly nehezedni az also fertalyra,ez mar nem mulik el ilyen marad a vegeig.

Kép
monyo83

Lucuzs megegyszer :cry: :cry:

az ovariumok a petefeszkeid,gondolom arra celzott hogy ott minden okes.

Kép
monyo83

Monyo! Azt tudom, hogy a petefészek, de hogy mi szép??? na mindegy...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo,
nyitva voltam, 3 vagy 4 ujjnyira, nem emlékszem pontosan. Nekem azért indították meg, mert elkezdtem vérezni :roll:

Lucuzs,
arra mit mondott, hogy elkezdtél utró mellett barnázni? HSG-t nem említetted?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita igy mar mas.nekem csak 2ujnyira nyitott.

Lucuzs nem lehet hogy arra gondolt hogy nincs ciszta?en arra mondanam hogy szep.

Kép
monyo83

Lucuzs ,nagyon sajnalom! :cry:

Kép
paszicsnyek

Sziasztok!

Na itt vagyok az eredménnyel!

A mai uh-án látszódott egy 15mm tüszőcske a jobb petefészeknél (13.napnál járok). :D Dokibácsi azt mondta még nincs megérve,de pár nap és jó lehet.
Jövőhéten csütörtökön kell mennem újból, hogy megnézzük mi lesz/lett vele. És nézünk egy progi szintet is. Addig is párocskámnak holnap néznek egy sperma vizsgálatot, hogy nála is minden rendbe van-e! Remélem ott oké minden! Azt ajánlotta dokibá hétfő és kedden bújjunk itthon össze. :lol:
Már most alig várom a jövőhét csütörtököt!!!
Azt is monda jó jel, hogy már most beindultak a petefészkeim! Talán mégiscsak jó volt az a closty??

Lucuzs sajnálom nagyon!!!! :(
Görbit mutizom, bár még nem sok nap telt el.
Az jó, ha kielemezitek majd mert én még annyira nem értek hozzá. Ez életem első görbije!

Kép

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 50400_.png
nanicke
Székesfehérvár

Lucuzs,
nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem akarok beleszólni, de szerintem ne kezdj bele egy újabb inszembe, amíg nincs meg a HSG.Mert ha ott van a gond, akkor elvesztegetitek az államilag finanszírozott inszem lehetőségeiteket!

Bocsi, hogy másnak nem reagálok, de nincs időm!
Ölelek mindenkit!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jó reggelt!

Ranita! Ma már kezdheted is a szurikat!!! :lol: :lol: :lol: Jippííí!!!! :lol: :lol: :lol:

Deepgirl! Na mi volt a dokinál?

Nanicke! Drukk, hogy szépen nőljön tovább! :lol: Hajrá!
A görbédet megkuksiztam, igazából jövő héten lesz majd érdekes! :wink: :lol:

Meli! Hát ezt már én is végiggondoltam, és ezért akarok beszélni a Törökkel.
De arra is rájöttem, hogy ha nem vagyok átjárható, akkor nem beszélhetünk inszem-pazarlásról, mert úgyis csak a lombik lehet befutó. De sajnos az inszemnek is vannak veszélyei, és ezzel tisztában vagyok... :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, sajnálom, hpgy most se sikerült! :(
NEEEEEEEEEEEEEEEE! Ne csináljatok újabb inszemet átjárhatósági nélkül!!! Igaza van Melinek!

Itt megint tél van........ Tavaszt akarok! :)
Puszi mindenkinek!
mókica

Nanicke, ez eddig jó görbe. Pé még nem volt. Ez még olyan alaphő. Ne aggódj rajta.
mókica

Szia Mókica! Érted mikor kell izgulni? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Nagyon sajnálom hogy nem sikerült, remélem következő tuti lesz!

-j-!
Hol vagy már?
Rég nem láttalak a blogon.

nanicke!
Remélem megérik, nekem 11. nap 16 mm tüszőt mért a doki egy hete. Állítólag ígéretes volt
Egyáltalán mitől függ hogy megreped-e a tüsző? Vagy mind megreped valamikor?
mók

lucuzs: Azt mondta a doktorno, hogy felre ertettuk egymast es ha a nogyogyasz ugy latja, hogy valami miatt kell progeszteron akkor persze lehet. (van olyan nogyogyi aki nem pcosoknak is adja egybol) O nem latja 8. het elott sok ertelmet viszont onnantol mindenkeppen ellenorizni kell akkoris ha kaptam elotte es akkoris ha nem.
Azt mondta meg, hogy a pcosok a 8- 12 het kozott vannak veszelyes helyzetben ekkor nagyobb a vetelesek aranya. elotte es utana ugyanolyan terhesek vagyunk mint barki mas, 12 het utan nem veszelyeztetetebb a pco-s no. (igy mondta szo szerint)

Metformin abbahagyasat pedig csak javasolja a 12 het utan azzal a magyarazattal, hogy felesleges. Nem kisebb az eselye a terhessegi diabetesnek akkor sem ha szedjuk a gyogyszert... hat nemtudom... en meg mindig felnék lerakni de csak hinni kene az orvosnak..

mas okossagot azthiszem nem mondott amit erdemes lenne tudnotok.
deepgirl

Lucuzs,
biztos, hogy nem lapul senki a pocidban?Nem lehet, hogy csak szégyenlős?Abbahagytad az utrót?Mert a hőd megint visszakúszott!
Vért nem vettek?Azért egy bétaHCG-t nézhettek volna, mert az a tuti!
Ja, és az átjárhatóság!
Az is lehet, hogy olyan elzáródás van, amit meg tudnak nyitni.Tehát az inszem még utána is jó lehet!

Ranita,
drukk a kezdéshez!
Már énis úgy szeretném szúrni magamat!

Mókica,
engem is érdekel, mikor kell drukkolni Neked!?
Énis nagyon várom már a tavaszt!

Deepgirl,
akkor végülis néztek progiszintet?
Milyen lett?

Nekem ma volt a terheléses cuki, meg inzulin vizsgálatom!
Borzalmas volt meginni azt a cukros löttyöt!
Meg néztünk pajzsmirigyet, meg prolaktint is!
Hát, kíváncsi vagyok!
De szerintem rosszabb eredményeim lesznek, mint 1éve!Ez a stimu biztos nem segített rajta! :?
Meg a diétát se tudom igazán tartani, állandóan édesség-éhségem van! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Deepgirl! Örülök, hogy mindent át tudtatok beszélni a dokinővel! :lol:
És akkor most mit döntöttél?

Meli! Igen, én is látom, hogy visszakúszott a hőm. :? Nem örülök neki, hogy túráztat! Szeretném, már elengedni ezt a ciklust, de így nem egyszerű, emellett tegnap óta iszonyat fáradt is vagyok.
A progit, azt mondta a doki hagyjam abba, de én még holnapig szedem, akkor csinálok újra tesztet a magam megnyugtatására, de nem várok tőle semmit, csak szeretnék minden kétséget kizárni.

Nálad meg lehet megvolt pé??? :wink:
Mikorra lesznek meg a vv-eredményeid?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

kedden fogok menni a nogyogyaszhoz es fogok kerni utrogestant. (akkor leszek 7 hetes) vv nelkul, biztonsag kedveert. meg akkor fogja latni, h tenyleg minden rendben-e az 5 hetes merethez viszonyitva.
utana heten fogok majd menni vv-re.

melinda84: ram is ramjonnek edesseges rohamok, de probald 1-2 kocka diabetikus csokival enyihiteni. nalam bevalt. (vagy diabetikus jam-es kenyer)
deepgirl

Deepgirl,

nekem angyalkám kb. 6-7 hetes lehetett, mikor "elment". úgyhogy szerintem (tapasztalatból) hülyeség, hogy 8 hétig semmi gond. mert igenis lehet gond. a metet én a mai napig szedem, és igencsak rendben tartja a cukrom. nekem az endos dokim azt mondta, hogy ha már nagy nehez összejött babóca, ne kockáztassunk. ezt ő mondta szó szerint.

Kép
gota79

gota79: mar csibuc is irta itt a forumon, hogy neki is siman a 8ik het elott jott elo a progeszteron miatti rendelenesseg, tudom... csak leirtam mit mondott a doki, en sem nyugodtam meg tole elhiheted :(
elutazott a dokim, nemtudok hamrabb menni hozza. de bizom benne, hogy nalam a pco ellenere is minden rendben lesz, hiszen osszejott az elso honapban, rendszeretelen ciklus es peteeres nezese nelkul. remelem tovabbra is csoda maradok nem az angyalkakat szaporitom :(
meg abban nyugtasatok meg kerlek, hogy ha barmi gond van es elvetelnek azt azert eszreveszem?
deepgirl

deepgirl,

ilyenre azért ne készülj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ez amúgy egy hosszabb folyamat. legalábbis nálam így volt. kb. 2hetet pecsételően véreztem, és a hasam is mensisen fájt. majd a végén pisilés után jött ki. olyan volt mint egy babszem.

nálam az volt a szörnyű, hogy én azért mentem dokihoz, mert pecsételtem. amúgy még vártam volna vele. a doki meg azt mondta ez nem vészes vérzés :evil: :evil: :evil: (itt jegyzem meg, sosem volt erős vérzésem), lehet hogy akkor lett volna mensim. hát mint utólag kiderült, nem azért pecsételtem....

de neked addig is bíznod kell, nem kell idegeskedni, pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, örülni hogy sikerült összehozni babócát.

Kép
gota79

Lucuzs, tényleg vért nem vettek tőled??? Azért az tutibban megmondaná mi a helyzet! Hőd pedig szép! Lehet korai volt a teszt a 12-13.dpon....A 11.nap lehet beágyazódásos hőesés és a pecsételésed is utalhat erre....

Lucuzs, Meli

Én most hétvégére várom vérnénit és valószínű meg is érkezik, ha előbb nem február első napjaiban. 30-32 napos ciklusra számítok. :D
mókica

gota79: koszi! Igyekszem pozitiv lenni.
deepgirl

Teljesen le vagyok törve!
Az 1órási cukrom 6,9es, a 2órási meg 8,1es!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi a fene lehet velem?
1éve még semmi gond nem volt vele!
és azóta a metete is szedem!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Mókica! Nem, vv nem volt.

Meli! Tényleg a stimu lehet a ludas, az elég jól hazavágja az értékeket... :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a kedves és segítő priviket!!!!!!!Nem is tudom mi lenne velem Nélkületek!!!!!!!

Most azért jöttem mert már reggel is szemet szúrt valami, és jött egy megérzés, amit többen is írtak:

Lucuzs!
Eszem ágában nincs áltatni Téged, de ahogy megnéztem a görbédet és láttam rajta hogy visszakúszott a hőd, pecsételés elmúlt, na szóval nekem is pontosan az jutott eszembe ami itt a lányoknak: beágyazódásos hőleesés és pecsételés..........
Remélem hogy a teszt csak csalt!!!!!
amúgy meg tényleg nem értem miért nem csináltak/csinálnak sok helyen vérvételt. Értem és hogy drága meg minden, de vannak olyan esetek amikor pl. a teszt nem mutatja ki. Nálunk a családban nem egyszer előfordult. Anyum pl. mikor velem terhes volt, a kórházban egyik héten pozit tesztelt, a másik héten negát.......A dokik is kérdőn néztek hogy most akkor mi is van tulajdonképpen.....
Szóval drukkolok!!!!!!!

Pusszantás mindenkinek!!!!

hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?