Sziasztok!
Jó rég jártam erre. Szégyellem is magamat. javascript:emoticon(':oops:') De megfogadtam, hogy mostantól gyakrabban benézek.
Meg kellene keresnem, be lehet-e állítani, hogy a rendszer értesítsen, ha hozzászólás érkezik.
Kicsit visszaolvasgattam.
Uxinak én is
gratulálok a babához!
Régebben volt szó
gyerekorvosról. Én meg vagyok elégedve Vecserka Zsolttal (Gödön rendel). Bár a stílusa sokaknak nem tetszik, és eléggé hajszolt, mert rengeteg gyerek tartozik hozzá. De mindig kijön házhoz, ha időben kérem, és elfogadja, ami térítést adok cserébe (ezt megbeszéltük vele már a gyerkőc születése előtt). Mondjuk az én vas-egészségű lányomhoz betegség miatt még csak egyszer hívtuk ki. javascript:emoticon(':)')
Lányok! Valaki
varrónőt keresett. Én is vállalok varrást, továbbra is! javascript:emoticon(':)') 17 évi hobbivarrónői gyakorlatom van. Nadrágfelhajtás, cipzárcsere, gumicsere is mehet. (Túl vagyok már ennél sokkal cifrább dolgok megvarrásán is, pl. kosztüm, hastáncos szoknya, ami abszolút hordható volt...) Pár fórumosnak már varrtam is. Ha akarnak, nyilatkozhatnak, hogy hogyan sikerült.
Ha van építő kritika, azt is szívesen fogadom.
http://sites.google.com/site/hobbivarras/Home
Már megint bedobtak hozzánk egy szórólapot, hogy nem lesz áram. Februárban... Frankó. De mi a csudát kell egy vadiúj rendszeren annyit karbantartani??? Ez megint a családiházas-helyett-társasházas lakópark átka?
Az Alag lakóparkért egyesülethez szánom-bánom, de még nem csatlakoztam. Viszont feliratkoztam a honlapjukon a
hírlevélre, de azóta sem küldtek értesítőt. Pedig jó lenne...
Játszótér: hozzánk sem dobtak be szórólapot, amikor volt a gyűlés. Az ablakból láttam, hogy van valami összeröffenés, de akkor már nem akartam odatolatni.
Nem tudom, hogy ebben a hóesésben hányan lesznek honlap délelőtt a lakossági fórumon, de kíváncsi vagyok.
Ovi-bölcsi kérdésben továbbra is az a véleményem, hogy szerintem hiába várjuk a szánkba a sült galambot. Vagy megoldjuk mi, vagy mérgelődhetünk rajta továbbra is.
Ezzel kapcsolatban, lehet hogy nekem is szükségem lesz bébiszitterre (igencsak kell a lyánykámnak a játszópajtás...), de legalábbis töröm a fejemet azon, hogy kölcsön gyerekvigyázást csináljak. Azaz, valaki vigyáz a gyerekemre, és cserébe én is az övére, vagy valami más szolgáltatást adok. Például varrok, vagy holnapot szerkesztek, vagy
bioenergetikus kezelést csinálok (EFT-vel, azaz Érzelmi Felszabadítás Technikával dolgozok, ami használható mindenféle testi-lelki bajra, mert a szervezet öngyógyító folyamatait indítja be).
Az ERŐ legyen veletek,
Titi