Új privát üzeneted érkezett!

Csajok, van varázsporos hcg-m Csillagtól, de én még azt nem merem ellőni.... Majd hét vége felé... Nem élem bele magam semmibe, hiszen a hőm is megtréfálhat... Na mindegy, majd tesztelek később. Ma vagyok a 7. dpo-n. korai ez még nagyon. Mares, Baba, ti is a 12. dpo-n teszteltetek pozit, nem?
Amúgy meg nem érzek semmi jelet... Sőt, a szervezetem lehet megtréfált, vasárnap rendesen tojásfehérje nyákom volt! Hát ez meg mi a csuda lehetett? Semmi kiszáradás...

chrissy81

na, tetűűűűűűűűű. :lol: :lol: :lol:

chrissy81

Ja, Mares kezet foghatunk, most mértem hőt: 37,5. Szóval még a végén beteg leszek... :?

chrissy81

Chrissy: jaj, ne legyél beteg!!!! Én most nézemismét, azóta ültem, remélem lement és csak a fáradtságtól van....

annó igen a 12. napon néztem lh meg hcg tesztet, az lh totál pozi lett a hcg meg annyira halovány hogy komolyan nagyítóval nétzük :D ( mind reggeli pisiből)

tetű meg szerencsét hoz nagyon remélem!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hát sziasztok!

Na mi már nem voltunk szerencsések most sem. Szívhang nincs, embrió a szikhólyagon kívül, és már jóval kisebb, mint 2 hete.
Ilyen az én szerencsém, megver az Isten, második Missed ab.
Én nem értem mivel érdemeltem ki.
recon

Recon
rettenetesen sajnálom, ölellek Kép

Látom nem sok történik errefelé, mindig olvasok, de nem tudok mit írni.
Jól belemerültetek a hőmérőkbe :lol:
Puszillak titeket :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Lányok!

Elöször is Recon mélységes sajnálatom szeretném kifejezni, olyan nagyon sajnálom :(
Csajok 6 hét múlva megyünk magánultrahangra, akkor kapunk remélhetőleg képet.
Mares Chrissy szép a hőtök szurkolok.

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

racon

nagyon sajnálom,a sogornőm is igy járt sajnos :( :( :(

én nem tudom mit csináljak akkor,mikroszkopról mindenkinek más a véleménye,nem merek venni..

lh teszt nektek bevált?

csillag

milyen az a baci teszt?candida teszt is van?

KépKép
bettike83

Sziasztok csajok....rég nem írtam, de mindig olvasgattlak titeket...
Először is Dani totál gyógyultnak nyilvánítva ....nemsokára megy suliba....azt mondta a matek jobban megy mint eddig ....jót javítottunk a processzesszorán.

Mi velünk meg semmi jó hír.....Apinak meglettek az eredményei 50mill/ml de ebből csak fele virgonc....azt mondták sebaj ettől még lehet baba

Velem meg............. mélységesen fel vagyok háborodva.....merthogy lett volna hsg januárba de végül nem lett mert holmi enyhe pozitivitást mutatott a hcg teszt ....aztán megjött.
Már korábban is gyanús volt nekem hogy kb 2 év semmi baba de a dokim ráfogta a stresszre barátcserjét javasolt ...na meg ott volt a dermoid cysta is.....csakhogy nem hagytam abba és ránéztem mégegegyszer a leleteimre .....
na mire jöttem rá....3x hormon vizsgálatok kapcsán nagyon alacsony LH ( dokim szerint nem kell foglalkozni vele--- mert vékony alkat vagyok ---hízzak inkább és szedjem a premenst ) ok ....különben is saját szakállra vetettem le vérvizsgálatokat

aztán átnáztem az összes eddigi UH eredményem és képzeljétek el kb múlt fél évtől igazán alacsony endometrium vastagságom volt 17 cn-5,2 mm ami a 28 napra olyan 10-13mm tornázta fel magát ( pont egybe vágott a műtét utáni időszakkal na meg a premens szedésével).

gondoltam még 1x szer átbeszélem a dokimmal ....felhívtam hogy szeretnék vele négyszemközt beszélni ok mondta ----találkoztunk az újszülött folyósólyán és fennhangom ...mindenki előtt neki fogja a leleteimet kommentálni, hogy minden rendben....de mondom egy harmada az LH a normál alsó határnak mindvégig, meg alacsony az endometrium vastagság....válasz rá-----ezek totál rendbe vannak , szedjem a premenst na meg ha ép ügyelek ovulációkor hívjam fel a párom és nyomassunk egy menetet ....ezt mind így fennhangon még mindig a folyosón....persze mindeki hallotta és kuncogott.

Ok gondoltam sebaj----felhívtam másik városba egy kollegám segítségen már beolvasom a leleteim szerinte totál anovulatorikus ciklusaim vannak closty, choragom meg duphaston kezelést javasolt................majd egy másik ismerősnek aki szintén nőgyógyász kikértem a véleményét .........ugyanezt mondta.....szép nem mi meg várjuk minden hónapba az utódot na meg siratjuk a mensit.

Jó mi ?
Vendég

Emberek, kész vagyok, nem szeretem a nem jó híreket!!!!!

REcon: nagyon-nagyon sajnálom!!!!!Nem ne is gondolj erre, ezt az ember nem kiérdemli, hanem azokat veri ezzel a világ, akiket pont nem kelleeeeeene!!!! :( mindjárt pityergek :( úgy örültem hogy pozi teszted lett ... :cry:

Nomina: igen, de régen írtál!Szóval a kis drága beteg jobban van??? És randira is elhívott??? :D Más: amit a dokit művel az nagyon gáz... minden, a folyosós téma-hogy mennyire segít-szerintem semennyire---- neki nem fontos nekem meg az lenne a baba....:( és erre meg te gyere rá mert a doki nem foglalkozik ezzel... betig a leleteket neki kellene néznie...:(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Képzeld Mares meg is mutattam neki többször az eredményeket....de mindig rávágta hogy ezek teljesen jók....pedig nem voltak azok .....és nekem gyanús is volt ay alacsony lh ....de mindig arra fogta rá hogy vékony vagyok, így utólag az is érthető mért nem jött ki megfelelően pozi lh teszt sem.....

huuuuuuuuuu ki vagyok na de februárba jönnek a gyógyikák ...hátha segít...pussz mindenkinek bocsesz , hogy fél oldalt elfoglaltam csa ki kellett adnom magamból :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Lenne egy kérdésem hozzátok. Ma felment 36,8-re a hőm és írtam tegnap, hogy a cicik is olyanok, mint pé-kor. Szerintetek lehetséges a 40. napon ovuláció??? A férjem szeretett volna együtt lenni tegnap este, de finoman elhárítottam, mert ugye ma doki és nem akartam a kiskatonákkal együtt menni :lol:
Most meg nézem a hőmérőt, érzem a cicifájást és kezdek megőrülni. Lehet, hogy most volt ovum??? Lehetséges ez??? Vagy a mens. előtt is kúszhat föl a hőmérő? Az elmúlt 1 hétben masszívan 35,5-36,6 volt a reggeli hőm.
Jaj, légyszi segítsetek. Elhúzódhat ennyie a peteérés? Vagy ez ki van zárva? :?: :?: :?:
ancsi28

Javítok: 36,5-36,6 -ot akartam írni
ancsi28

Recon, nagyon sajnálom, ami történt. :cry: :cry: Erre nincs magyarázat és nem is lehet rá mit mondani... Kívánom, hogy minél hamarabb túljuss rajta.

Nomina, felháborító! Én nem tudom, ezek a dokik szerintem elvesztik az empátiájukat. Hát hogy engedhetnek meg maguknak ilyeneket? Jaj Te meg szegénykém csak várod a csodát. Nézz előre, most már legalább tudod, hogy ezzel a dokival nincs mit kezdeni! És nem volt soha pozi lh teszted? Hogyhogy?
Na, ez a nyomassunk egy menetet duma is elég gáz! Kedves ember a dokid :twisted:

Ancsi, bármi lehet, a 40. napon is lehet pé...
És a hő is akkor ugrik meg... Mensinél lefelé menne. Ne izgulj, majd ma bepótoljátok a tegnap estét!!!!!!!! :wink:

chrissy81

Bettike, Lh teszt százszor megbízhatóbb. És ha Csillagtól veszed az árával sincs gond...

chrissy81

Este még időben leszünk? Élni fog még a kis petém?
ancsi28

Ha felment a hő, akkor már késő, nem???
ancsi28

Sziasztok!

Mares, Chrissy, állati szép a hőtök, készíthetitek a teszteket :wink: Magas hő lehet babásodástól is, nem csak betegségtől :)

Ancsi, simán lehet a 40. napon peteérés, akár a 70. napon is, de ezt már írtam. Ha ma megvolt a dokizás, utána egymásnak eshettek apussal, talán még utólérik a petesejtet a kispasik. :lol: Ma még esélyes a babagyártás :wink:

Nomina, eszméletlen milyen szenyó dokik vannak, gyorsan robbanj át egy másik, normálishoz, aki szépen rendbehozza a hormonjaidat, és máris becsusszan az a várva várt babóca :wink:

Baba, várjuk a képeket akármikor is készülnek. :)

Recon, nincs erre szó, mennyire sajnálom a történteket, ne hibáztass senkit, főleg ne magadat, csak próbálj megnyugodni! Bízom benne, hogy gyorsan rendbejössz lelkileg, hogy újra tudjatok próbálkozni! Dokik nem nézték meg, nincs-e valami bibi, amiért a babák nem normálisan ágyazódnak be, vagy fejlődnek?

Betty, örülök, hogy írtál, viszont sajnálom, hogy csak ilyenkor írsz, amikor valami rossz vagy jó esemény történik. :roll:

Bettike, azt hiszem az pont nincs, de van Streptococcus B teszt, Chlamidia, Meningitis, vizelet teszt, amely valamiféle baci jelenlétét jelzi a pipiből, ha van, Gonorrea teszt, ételintolerancia teszt is van, meg mittudoménféle teszt :lol:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ancsi, még ma van esély! Ahogy Ehcs is írja, utolérhetik a katonák a kis petét.
Na, hát én tegnap délutántól egészen szarul éreztem magam... Gyenge voltam, mint az állat, nem fájt semmim, sem a fejem, sem a torkom, szóval egyszerűen semmi, csupán felment a hőm 37,8ig. Ittam sok teát, aztán ma már semmi. Passz.
Mares, Te hogy vagy?

chrissy81

Ehcs
oké, akkor írok most is.
nincs semmi velem, csak vagyok.
Veletek mizu :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Mares, most nézem milyen jól alakul a hőd! A tegnapi lehet akár beágyazódás is? :oops:

chrissy81

[quote="gitka01"]J írta:gitka01a még 1 kérdés úgy tudom akinek 40 napos ciklusai vannak annak nincs Pé-je akkor ez nekem mi volt vajon szerintetek?

szoktak ilyeneket állítani, de legyek én az élő példa... a 27-28. napon volt tüszőrepedésem, ami azt jelenti, ha megjött volna, akkor kb 40 napos lett volna a ciklusom... de szerencsére nem jött meg!!! :) :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Gitka, bizony, te egy nagyon klassz kis példa vagy a késői ovulációra :D . Hogy vagytok a babócával? Annyira tetszik a vonalzód, főleg az autós kiskrapek. :D

Egyébként ezért is írtam, ha valaki bármiben is bizonytalan, hogy alacsony hővel, késői ovuval, stb. lehet-e babás, akkor nézzen körül a fertilityfriend chart galériájának terhesgörbéi között, eszméletlen, miből lettek cserebogarak, illetve babák :lol:

Betty, ha van időm, bekuksizok a blogodba, írdd szorgalmasan :) , mert ha már ide nem írod le a gondolataidat, akkor ott beleolvashatok. 8) Amúgy köszi, mi megvagyunk, sok a probléma itthon, de egymást vígasztaljuk és gyámolítjuk apussal, a gyerkőcök pedig lekötik az időmet, így túlzottan nem érek rá rágódni a dolgokon, csak sodródok. Az én kicsikéim nélkül már lehet, hogy a diliházban csücsülnék, vagy akármi, de Isten olyan kegyes volt, hogy 2 ilyen gyönyörűséges kis elfoglaltságot adott nekem a mindennapokra.
Jövő héten lesz a farsang az oviban, az óvónéni azt mondta, hogy saját gyártású rucit vigyünk, de én meg azt gondoltam, akkor varrja meg az óvónéni, mert neki biztosan több ideje van rá, mint pl. nekem. :twisted: Így nemrégen elmentünk itt Budaörsön a jelmeztárba, és egy csudajó kalózos jelmezt kölcsönöztünk ki, mert nagy-kisfiam meglátta a kalózsipkát, és azonnal kalóz akart lenni, a többi jelmezt meg szinte le se kakálta. :lol: :lol: Pedig a lúdas Matyira volt berendezkedve, cuki ludat is adtak volna hozzá, de végül győzött a rosszcsont, ami kibújt a kölökből. :lol:

De persze a szülők a farsangon nem vehetnek részt. Hát köszi, a múltkori karácsonyi ünnepségen sem, most sem, egy rohadt fotót nem készíthetek a saját porontyomról ilyenkor. Tök gáz. Nem értem, ezt miért így csinálják? :roll: Idiotizmus a köbön. :evil:

Na cupp

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Esthajnalcsillag

Mennyibe kerülnek a hcg tesztek? Kazettás, vagy "mártogatós"?

Köszi! :wink:
kicsigesztenye

Ja, meséljek még? Na jó :mrgreen: .

Most lesz uram és parancsolóm szülcsinapja hétvégén, anyósoméktól a Jégszínházba kaptunk jegyet egy Operettes előadásra, hát őszintén kíváncsi vagyok, jégen milyen egy operett est! :) Viszont szegény férjecském nem kedveli túlzottan az operett műfajt, hát most kénytelen lesz végignézni. :lol: Ráadásul ott ülnek majd mellettünk a nővére és férje. Klassz délután lesz :lol: . Közben anyósomék felvigyáznak a gyerkőcökre, és rettegek, nehogy gond legyen a picikémmel, mert annyira anyás, hogy ha csak ki merem tenni a lábamat akár csak a teraszra, már ordít, hogy anya. Tök ideg leszek. :roll: Anyósomék meg sajna nem azok a patyulgatós típusok, apám olyan, de ő sajna messze lakik, nem valószínű, hogy most eljön ezért, meg anyósomék akkor megsértődnének. :roll: Hú, bonyolult az ügy, naná... :roll:

Nos, színház után hazajövünk, akkor tartunk egy szülinapozást férjuramnak estig. Kicsit se leszek kimerült. 8)

Vasárnap meg jönnek anyukámék szintén szülinapozni, meg felvigyázni a csimotákra, mert apucinak mozizást adok szülinapjára, szóval az sem lesz egyszerű nap. :P

Bocsi, ha valakit untattam, gördítsetek csak lejjebb! :)

esthajnalcsillag

Csajok ( Chrissy, Mares) mikor teszteltek??? Már nagyon izgulok...
Nomina, hát tényleg felháborító mien dokik vannak, sztem érdemes mindig több orvostól kikérni a véleményt, én ezt tettem, mert különben félrekezelenek, vagy le se ka... :(
Mares láttam tegnap írtál msn-en csak elég későn vettem észre nem akartalak olyankor zaklatni, de délután írok majd, ha fent leszel :)
Ehcsillag :) Kiskalóz? Igazi küzdőszellem :P Nem lehet megkérni az ovonénit, hogyha már szülők nem mehetnek, nem hívhatnának fotost, vagy csak egyik szülő fényképezne mindegyik gyerekről 2-3 képet?! Mert a gyerkőcnek egy igazi élmény ez, itt a Gyáli oviban azért erre van lehetőség. Ne izgulj az operett miatt, hidd el, ha nehezen is kíbirják majd a gyerekek nélküled, inkább próbáld a férjecskéddel kicsit jól érezni magad, rádférne, hogy kizökkenj a hétköznapokból :) Egyébként mit néztek a moziban? Mi a Sherlockot szeretnénk, azt mondták az nagyon jóó :)
Puszi mindenkinek

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hahó,
Csillag jó lesz az Operett, ne izgulj, gyerkőcök majd csak kibírják nélküled! Inkább próbálj kikapcsolódni!!!
Moziba mit néztek? Avatar? Én most fogom pénteken, 3d-be! Tök jó lesz, már jó ideje meg szeretnénk nézni, csak hát nincs 3 órám, hogy moziba menjek, de most pénteken rászánom az időt...
Baba, még nem tesztelek... még csak a 8.dpon vagyok. Korai.
Mares, Te tesztelsz?

chrissy81

Csajok! Elkaptam apit még reggel 9-kor :oops: :D :P Biztos, ami biztos!
Persze így az esti vizsgálat kétséges, de ezt most 1000-szer fontosabb volt, úgy érzem. A dokinak őszintén megmondom, hogy mi van, aztán vagy megvizsgál vagy ad egy másik időpontot.
Olyan mérges vagyok magamra, hogy nem lh teszteztem, de hát annyira a mensire vártam.

Csillag - írtam privit.
ancsi28

Jól csináltad Ancsi! Sosem lehet tudni, hogy miből lesz a cserebogár! :wink:

chrissy81

Ehcs
húú, aztán mennek nálatok áám a dolgok :lol: győzöm követni :lol:
A kalóz is szép jelmez, ha már ludi matyi nem akar lenni a gyerkőc :wink:

betty615

Chrissy: tesztmég nagyon korai, meg hát a hőm is csak most kezd magasabb lenni.... majd meglátjuk....

Ancsi: egy kis összebújás sosem árt!!!

CSillag: azért bizti jó lesz a színház :D remélem jól érzitek majd magatokat, .... igen, a két ggyönyörű gyerek mindenre megoldás lehet... :D

Baba: 5ig leszek, fel6kor szülői lesz :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

jaj, még itt kell lenni melóba :( hát de mindegy, majd lesz valami, kivancsi vagyok majd mennyi szülő jön el.....??? :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

jaj, még itt kell lenni melóba :( hát de mindegy, majd lesz valami, kivancsi vagyok majd mennyi szülő jön el.....??? :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="esthajnalcsillag"]G írta:esthajnalcsillagitka, bizony, te egy nagyon klassz kis példa vagy a késői ovulációra :D . Hogy vagytok a babócával? Annyira tetszik a vonalzód, főleg az autós kiskrapek. :D

gondolom ez nekem szólt!
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jól vagyunk, köszönöm szépen! semmi negatív tünetem nincs, már a hányinger is elmúlt! szerencsés vagyok azt hiszem!

köszi a vonalzódicsit! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Gtünde, biztosan a G betűs kezdet miatt :lol: Bocsesz :oops: :lol:
Rendszerint a törpicsek itt kőröz mellettem, mint a sas, ezért igen nehéz koncentrálni az írásra. :) Örülök, hogy jól vagytok!

Baba, még nem tudom mit nézünk meg a moziban, az tuti, hogy szinkronizáltat, mert nem szeretünk olvasni filmnézés közben :lol:

Chrissy, apuci meg én sem szeretjük az olyan fantasztikus filmféléket, mint pl. az Avatar, úgyhogy azt tuti nem nézzük meg, bár a 3D-t irigylem.

Mares, azért mindenre sajnos nem megoldás a gyerkőc, pedig az sirály lenne. :roll: :)

esthajnalcsillag

Sziasztok CSajok!

ELfáradtam, a szülői nehéz volt és hosszú... :(

fáradt vagyok, olyan mintha lázas lennék, 37,4... de gondolom a fáradtságtól!%!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Voltam dokinál. Nincs baba, még peteérésem sem. Ez van. De nincs elváltozás, ciszta sem. Kicsit szomorú vagyok, de legalább vége a találgatásoknak. Lesz babám, csak még várat magára, a drága. :(
ancsi28

sziasztok!

új vagyok itt, az oldalt átolvastam! szeretnék Csillag kérdezni tőled árakat...

van egy lassan 18 hónapos kisfiam, most lett volna tesóbaba, de sajnos mégsem jött össze. jan. 10én elment, Angyalka lett belőle! szeretnénk mihamarabb tesót, de nálam is vanna PÉ gondok, így arra az elhatározásra jutottam, hogy kipróbálom ezt az LH tesztes mizériát, hátha! bár most én nyák alapján támadtam le apát, és úgy tűnik az is bevállt, de azért jobb a biztosra menni!

szóval LH tesztet szeretnék beszerezni, a feltételekről Csillag, ha írnál. köszi előre is!

mindenkinek nagyon boldog babagyártást, és babavárást! remélem, hogy mindenkinek összejön a baba nagyon hamar!!!

sophie27

Helló!

Sophie, kérésed számomra parancs :lol: :

Íme a jelenlegi tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 270 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt fogantatási indikátorral = 1700 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 9000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 6500 Ft/db.

KEDVEZMÉNYEK:

Tesztcsíkok esetén 30-50 db vásárlásakor 95 Ft/db, 50 db feletti tesztcsík vásárlásakor pedig 90 Ft/db az ár.

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 munkanap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Várom megrendelésedet priviben, üdv: Esthajnalcsillag

esthajnalcsillag

Sziasztok!!!

Szia Sophie!!! Hajrá, most már ami jön és van hónap az a miénk lesz :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!
Sophie, üdv!
Mares, szép a hőd! :wink:
Az enyém kevésbé, na mindegy.
Ancsi, mesélj mit mondott a dokid?

chrissy81

Chrissy?!?!?!?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mondd Mares! :!: :?: :!: :?:

chrissy81

Üdv Sophie! Az lh tesztelés hasznos, próbáld ki mindenképp!

Mares, nagyon szépen alakul a hőd, Chrissy a tiéd picit alacsonyabb, de ez még nem ok az aggodalomra! Mikor teszteltek???

Nekem érdekes volt a tegnap este, a dokinál. Megvizsgált, azt mondta, hogy nincs nyoma tüszőrepedésnek, vékony a nyálkahártyám. Azt olvastam, hogy a ny.hártya peteéréskor mindössze 1-2 mm, utána épül fel és ha nincs beágyazódás, leválik.

Mindenki - Csillagon kívül - hülyének néz, amiért azt hiszem, hogy tegnap, azaz a 41. napon volt az ovulációm. Annyira olyanok voltak a jelek, de a doki szerint nem volt. Közben a hőm 36, 8 lett, ma meg 37 !!!

Akkor most mi van??? :?: :?: :?:

Ráadásul a doki Norcolutot írt fel, hogy megjöjjön a mensi, aztán a mensi 3. napjától Clostyt, hogy legyen peteérés.

Hozzá kell tennem, hogy ő először azt mondta, várjuk meg, amíg magától megjön a mensi, én mondtam, hogy nem akarok heteket várni, gyorsítsuk meg.

De itthon elgondolkoztam, hogy nem kell ennyire erőltetni a dolgokat. Várok a gyógyszerrel. Mérem a hőmet, és nem teszek le arról, hogy tegnap volt pé. és a Csillagtól rendelt tesztekkel kísérletezek bő 1 hét múlva. Ha 2 hétig nem jön meg, de a tesztek is negatívak, akkor beveszem a Norcolutut.

Ja, és közben járok talpmasszázsra és természetgyógyászhoz.

Hát, most így állok. Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerült, de az egész storyt le szerettem volna írni, mert őszintén érdekel a véleményetek.
ancsi28

Ancs és hormonvizsgálat?
Hát hormonvizsgálat nélkül óriási felelőtlenség a closty... és meguh-zott a doki? Gondolom onnan látja az 1-2 mm-es nyálkahártya vastagságot. De az 1-2 mm peteéréskor tényleg kevés, gondold el, ebbe kéne beágyazódnia a kicsikének. Nekem doki azt mondta, hogy 6-7 mm-en tapad meg rendesen.
Én hormonvizsgálat nélkül semmit nem tennék. Komolyan mondom felháborító ahogy néhány doki hozzááll a dolgokhoz.
Ancsi, keresztül mentem az összes érzéseden, tudom min mégy át. Én is a mellet döntöttem, hogy várok... és eltelt fél év és lett pé-m... na de hormonvizsgálat nélkül???
És ne kérj elnézést, azért vagyunk itt, hogy megbeszéljük a nyűgjeinket!

chrissy81

Pontosan nem mondta a doki, hogy milyen vastag, csak, hogy vékony, de nézd, ezt épp itt, a babaneten olveastam:

"Az érett tüsző átmérője általában eléri a 20 mm-t, ha stimuláló gyógyszeres kezelés volt, akár a dupláját normálisan is. A méhnyálkahártya más valami. Az a ciklus során felépül, majd - ha nem volt fogamzás - lelökődik. Ez a menstruáció. A ciklus közepén, peteéréskor alig 1-2 mm vastag, és épp a petekilökődés hormonális lökése, a beinduló gesztagén hormon termelődés alakítja át olyanná, ami a megtermékenyített - és csak napokkal később oda érkező - petét befogadja. A méhnyálkahártya állapota tehát a szervezeti hormonok függvénye."

Ugyhogy én bízok abban, hogy vastagodik a nyálkahártya és a babó pár nap múlva be tud bújni.

De ha nem, akkor sem keseredek el. Érzem, hogy össze fog jönni - valamikor.
ancsi28

Jól gondolkodsz Ancsi! Ez a helyes hozzáállás! Csak még annyit, csinált uh-t?
Én is biztos vagyok benne, hogy hamarosan lesz babád! Ne izgulj, minden rendben lesz. Esetleg szedhetnél barátcserje kapszulát, az nem árt, csak kicsit beállítja a ciklusodat!
Szóval, tuti rendben lesz minden. :wink:

chrissy81

Ancsi: szerintem is várj, nem biztos hogy szükséges felgyorsítani az eseményeket.... nekem egy netes doki mondta, vagyis írta azt hogy a dokik néha felírnak mindenféle vizsgálat nélkül gyogyikat, mert mi páciensek akarjuk hogy azonnal , gyorsan történjen valami, pedig ugye mindennek megvan az ideje.... :D

Chrissy: hogy vagy ma? 9. dpon vagy?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Igen Mares, 9. dpo. semmi extra, nem érzem magam sehogy. Te? Mit akartál mondani a sok kérdő-és felkiáltójellel?

chrissy81

Chrissy: csak aggódtam hogy aggódsz a hőd miatt mert szerintem ne aggódj :D jó lesz ez!!!

megen fura , mintha ismét lázas lennék, 37,7 .... de tényleg nincs komolyabb bajom... vírus van?? jó van a h1n1 de más?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?