Hali Csajok!
Csak, hogy egy kis zavart keltsek: én mindkét manómat a Délpestiben szültem, az egyiket a kék szülőágyon a másodikat a lilán (bár szerintem ciklámen
).
Nos nekem a kék sokkal jobb volt, éppenséggel a keskenysége miatt. Szinte ülve szültem, pihenni dőltem hátra, nyomás közben a talpamat ki tudtam támasztani, a kezemmel pedig a nyomást segítve előre tudtam húzni magam. Ja, és szülés közben nem fájt a derekam
. (elötte is utána is, de amíg a szülőágyon "feküdtem" nem).
A lila nekem túl széles volt, nem támasztotta meg a derekam - pedig próbáltuk párnákkal is segíteni a széket - a lábamat nem tudtam letenni sehova sem. (Lehet nem csak emiatt, de végig iszonyúan remegett... És mikor kibújt a lány, tarthattam a kezeimmel, mert ahova le tudtam volna tenni, ott a gyerek volt). Végül majdnem teljesen fekve szültem, ami nekem jóval nehezebb volt. Pedig nem egy vékonyka, kisfenekű csaj vagyok, de úgy éreztem, kétszer nagyobb nőcire tervezték az ágyat...
Akinek kell a társaság ez első napokban, annak jobb a többágyas szoba, mert ugyanúgy kényelmes, bennt van a fürdő ott is. A kétágyas nem annyira jó, mert a gyerkőcök mellett van közvetlenűl, bár ha fáradt az emberlánya
, nem zavarja annyira. Mi mindkétszer egyágyasba mentünk, az intimitás miatt, de így is sokat "zaklattak" minket, tehát úgyanúgy odafigyelnek és segítenek.
Nos, kicsit hosszúra sikeredett, de ez a pocakosokat nem szokta zavarni
Jó pocaknövesztés, pusssz
Zsófi