Sziasztok!
Szilvi,
A fiam szociális beállítottsága adottság és megszokás kérdése is, kicsi korában nagyon sokat utaztam vele anyukámékhoz és anyósomékhoz, így elég sok emberrel volt kapcsolatban az élete során, nem egy otthonülős anyuka vagyok
Most lehet, hogy ennek köszönhető a pozitív hozzáállása a közösségi dolgokhoz.
Kata,
Paranoia? Az egész terhesség alatt végigkísér
Pedig pont az jutott eszembe, hogy az első terhesség alatt eszembe nem jutott ilyen dolgokon aggódni, hogy pl. baj lehet, vagy hogy vmi nem lesz oké.. ezt hozta a vetélés..
Nade mostmár azért én is megnyugszom, talán ha eddig eljutottunk, akkor már nem lehet olyan sok baj. Tudom, hogy lehetne, de én bízom magamban, meg a picurban
Az UH-t azért kérdeztem, mert kedden voltál dokinál, és azt hittem, hogy már másnap mész is UHra.. tudom, hinni a kispapodnál kell
A szétrepedéstől ne tarts nagyon, nem megy az olyan könnyen
Én is aggódtam az előző terhességnél a vakbélműtéti hegem miatt, mert ez nem egy egyszerű eset volt. 1 vakbélműtét, és utána még 4 felnyitás (kimetszés, mert már nagyon heges volt az a rész) varratbetokozódás miatt.. hát az oldalam úgy néz ki, mint ahonnan hiányzik egy kis rész.. szóval a kevesebb bőr miatt én is paráztam, de nem volt semmi gond
A takarítást hagyjuk, tegnap pakoltam, mosogattam, a nagyja megvan, a többi meg nem érdekel
sógornőm azt mondta, hogy nem baj, legfejebb jót alszanak a puha ruhakupacokon
Most épp a kaja miatt törtem a fejem, mert leszünk összesen 6 felnőtt és 2 gyerek, szóval nagyüzemi konyha, de anyukám megnyugtatott, hogy otthon fő a töltöttkáposzta, meg csinál fasírtot, meg lesz birkapörkölt a fagyasztóból.. jajj, imádom őket
Na nem mintha nem oldottam volna meg, de tavasszal is úgy ellátott a család kajával, mintha én éheztetni készültem volna a bandát
Még nagyszülőm is jönni akart, de megköszöntem és nemet mondtam, mert őt már max. a nyulak közé tudnám éjszakára elhelyezni, mert dugig lesz a lakás
Mondtam, hogy ő később jöhet bármikor, amikor már nehezen tudok annyi mindent megcsinálni
Osszák be
Nah, gyors novella után kis pihi, vagyis meló
Puszi,
Mica