Sziasztok!
Milyen, mi volt szülőin? Jól tanul a gyerek?
Anyci, jó volt olvasni a soraidat... Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mennyi problémát kell megoldanunk a hétköznapok során... Hol kisebb, hol nagyobb gondok. hát nem tudom. Nagyon szorítok,hogy minden rendbe jöjjön... Férjed legyen túl a kicsi elvesztésén, lányod megtalálja az útját... Te pedig próbálj erőt meríteni, mert túl lesztek a gondokon, aztán jön majd egy kis lény, aki miatt úgyis erősnek kell lenned még vagy 25 évig!
Szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgaid! Puszillak
Lujzikám, szerintem lenyelni semmit sem szabad, mert a ki nem mondott sérelmek megbetegítenek! Szóval nézz szembe a problémával, vállalj fel konfliktusokat, de ne Te legyél az, aki mindent eltűr! Nem vagy Te gyenge, elsősorban magadat kell szeretned és ha elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, akkor meglásd szép lassan minden, de minden megoldódik.
Puszi, gyere gyorsan helyzetjelentést várunk a mai fejleményekről.
Ez a cn 1. azt jelenti, hogy csak a köv ciklusban kezdhettek?
Csibuc, Te merre csavarogsz? Minden ok? gyere mesélj kicsit, hogy vagy?
Betty, megkaptad a lapot????
Betty, te olvasod az lh topicot még? nem tudtam. én szoktam oda írni, mint látod, bár most jó kevesen vannak ott... csillag értékelgeti a hőnket. Tudod, én még kezdő vagyok...
Én tegnap szarul voltam. Fogalmam sincs mi történt, egyszer csak úgy éreztem magam, mint aki lázas, de semmi egyéb betegségre utaló tünet, se megfázás, se fejfájás,semmi. Egyszerűen csak rohadt gyenge voltam, meg a hőm 37,8 volt. De este jó sok teát ittam, azóta semmi bajom.