Sziasztok!
Itt is egy elveszett (fekete) bárányka
Már annyiszor ültem neki, hogy írok, de soha nem jutok tovább az olvasásnál, most egy-két képet összeválogattam, ezeket is igyekszem feltenni...
Minden baba, testvérke, s család csodaszép! Nem is akarnám külön kiemelni őket!!!
Titti
Én is úgy érzem - tudom, hogy mosanság nem úgy tűnik -, hogy nagyon jó lenne tudni Rólatok késöbb is, reméljük, hogy tényleg "megmaradunk egymás virtuális barátnői"
Beszéd téren ne aggódj! Ma olvastam reggel egy régi baba magazinban, hogy két és fél éves korig nem gond, ha nem beszél, akkor lenne baj (a cikk szerint), ha nem látnád rajta, hogy érti a Ti beszédeteket. AZt írták, hogy van ilyen, hogy hall rendesen a gyerek, de az emberi beszédet háttérzajként fogja fel, s nem tulajdonít jelentőséget neki....Gondolom nem erről van szó Nálatok, így szerintem "csak" beszéljetek hozzá jó sokat, s elöbb-utóbb majd nem tudod leállítani!
Jó a hajad!!! s köszi a hiányolást is!
Edit
Szurkolok, hogy olyan elfoglaltságot, munkát találj, amiben örömödet leled!! Borónak utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Annyira szép mindkét csajszid!
Szisz
Halk gratula, reméljük, hogy minden rendben lesz! A kicsike nemét majd mind izgatottan várjuk
Nyafi
Én is rögtön megnéztem a linket, már holnap indulnék, tuti helynek tűnik! Munkához sok sikert, ha már kedvvel mész, az fél siker (szerintem)!
Cas
Örülök, hogy fűtéssztori megoldódott!
Ancsa
Reméljük, hogy hamarosan nálatok is ok lesz minden, ebben a hideg télben otthon kisgyerekkel, nem egy leányálom....mi van a férjeddel? Ő jól van?
Szilvió
Marci sem tud ugrálni...s még ő sem foglalkozik a bilivel
Beszélni viszont mi is folyamatosan tudunk...úgy látszik azért vannak hasonlóságok is, amellett, hogy minden baba más....Én nem erőltetem neki, ami nem megy, eddig mindig beigazolódott, hogy magától hozzászokik, hozzáfog dolgokhoz.
Kismok
Szerintem tuti kiscsaj lesz, ha ennyire szégyenlős.....a kukikát nehezebben lehet titkolni (értem itt a teljes lábközi felszerelést
)....Kicsi pocidat én is megnézném ám!
Kia
Lakáshoz drukkok még mindig mennek!! HÁáááát egyre kevésbbé irigyellek, ez nem lehet semmi, még ha van helyetek együtt élni, akkor sem....az más, amikor az ember rögtön ott kezdi a szülőkkel (gondolom), s megint más, nehezebb lehet jóval, ha már Nektek is volt külön életetek!
Levi gyógyulgasson! Kistesóhoz mennek a drukkok! Remélem, hogy Ti többet is tesztek érte
Most akkor Levi elkezdte a bölcsit, vagy csak tavasszal? Itt egy kicsit összezavarodtam, miközben olvastam......
Kérdésedet köszike, nálunk a múlt hónap nem jött össze, talán ez....úgyis megírom, ha van mit
Ninike
Én is emlékszem Rátok! Bölcsit átérzem, azt hiszem ilyen miatt halasztottam én is még a tavaly novemberi beszoktatási időponton....
Gem
Remélem, hogy jól vagytok! Most is végig kell dolgoznod, gondolom... Te mit érzel, lesz Nálatok (is) három a kislány???
Rólunk röviden: Anyu még itt van, elvileg február közepéig, majd kiderül, hogy mi lesz (szerintem még nem kéne tél közepén hazamennie), Kristóf megy majd egy hétre, mert apukáját, s másik nagy szülőket nem látta Karácsonykor.
Néha jó, hogy "szabadabban mozgok", néha kicsit sok így, de még mindig jobb, mintha otthon lenne anyu egyedül:cry:
Karácsony, s az ünnepek nagyon jól teltek, végül mi is együtt díszitettük a fát Marcival. Hááát azt az örömet, kiabált, s körben ugrált, hogy "jajj, de jó, jajj de szép"....Voltunk Lanzarotén, a szomszéd szigeten, az egész nagy család, sógornőmék, anyósék, s anyuval mi öten, volt benne szép is, de nem volt felhőtlen....viszont Marci tündérien viselte a repülőt, az autózást, az új helyet, ő már edzett egyem a szívét.
Beszélni, mint fent írtam már folyékonyan beszél....mindenre reagál, mindent tud, hogy hol-mit csináltunk, miért megyünk arra. Pl. bevásárlóközpont garázsánál közölte ma, hogy "sonka kocka", mert az ott szoktuk venni....egyre többet játszik egyedül, mondjuk eddig is mi zavartuk meg, ha leült egyedül játszani
Rengetek mesét/mesefigurát ismer, de mint már régen is írtam nálunk inkább tv-ből, a könyvek nem érdeklik....még a képeket sem nagyon nézi, csak rövid ideig
Szobatisztaság semmilyen formában nincs, van kb. 4 bililje/wc szűkítője, de midet csak nézegeti, tudja, hogy mire valók, szól ha kakil, de pl. nem zavarja ha kakis a kis popsija
Bölcsiről még úgy döntöttem, hogy nem sűrgetem, de inkább magam miatt, mert nincs szívem hozzá, pedig főleg nálunk tuti, hogy jó lenne, mert elöbb menne spanyol nyelvközösségben...majd azt hiszem szeptemberben
Alvás ügyben: éjjel egyszer - kétszer ébred, van már, hogy egyszer sem, de ez ritka. Alvás csak későn, 11-kor van, s ezért nem ritka, hogy reggel fél 10, 10-ig alszik...majd lassan próbáljuk előre hozni....csak annyira kitolódott a sok vendégség, ide-odajárás miatt...este 10-kor még
vidámabb, éberebb, mint mi vagyunk
Most viszont mennem kell, bocsi, ha kihagytam valakit, igyekszem sűrűbben jönni...
Szülinap két tortával, mert Marci nem eszik semmilyen édeset, csokit, semmit, ami nasi...így csináltam neki rízses-tonhalas tortát:
Így utánozza a táncosokat, Csikó Szabolcsot és társait:
azóta már levágattuk, de ilyen bongyori volt:
Így szeretik egymást a tesóval:
Karácsony:
Nagy segítség volt:
Remélem,hogy nem volt sok...lesz még hamarosan több is