Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Elkezdett szúrni a hasam, fura késszúrás-szerű, hirtelen és csak 1-1 pillanatig érzem. :?: :?: :?:
ancsi28

Jó reggelt!

Baba, az ikrekre visszatérve, egyszer már láttátok, hogy ketten vannak? És most várjátok, hogy megmaradjon mindkettő, azaz nehogy felszívódjon az egyik?
Ancsi, mit vásároltál?
a szurkálás lehet jó jel! Én egy tesztet csinálnék a helyedben!

Leti, én is csatlakozom Ancsihoz, sajnos akkor van értelme, ha mindig ugyanabban az időben méred. Azaz hajnali fél 5kor. :cry:

Mares, mi meg várjuk az eredményünket! :wink: Hőm ma végre megugrott...

chrissy81

Szép Reggel CSajoik!!!!

Ma reggel 6 helyett 8kor sikerült mérnem a hőt, sajna, kész is voltam.... 36,85-36,9 volt, mondjuk felvettem a görbémhez, de majd inkább a holnapit veszem figyelembe.....

Chrissy: tied is aranyos :D mármint a hő... :D és neked ferti legalább behúzta a pé-t :D nekem nem :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chrissy - csak pár dolgot vettem az otthonunkba, semmi különös. Tegnap már iszonyú gyomoridegem volt, de ez a kis kiruccanás segített. Ma nem csináltam tesztet (már annyi negatívat láttam :( ), de golnap újra hőmérővel és teszttet fogok kezdeni. Neked nagggyon-nagggyon szép a görbéd!!! Örülök neki!
ancsi28

Hali Parácskák!

Mares és Chrissy, szépen alakul a hőtök, tessék örülni!!!
Egyszer kipróbáltam (nagyon régóta hőmérőzök), hogy mi van, ha később kelek, vagy kimegyek pössenteni, és vissza, utána mérek, vagy akkor, ha digitálissal, fülhőmérővel illetve hagyományos higanyossal is mértem egyszerre, különbség óriási volt, de az első kettőnél (későbbi kelés és ficerge után) nem volt jelentős különbség, bár a hőm ha ment is, inkább lefelé tette, mint fölfelé, pedig azt hittem, hogy mondjuk a mozgás hőt termel, ezáltal a hőm is feljebb megy pár tizedet, de nem. :shock:
Szóval én nem venném annyira zokon, ha picit "csaltok", a végeredményen annyira nem dob, hogy bezavarjon :wink:

Mares Para, meglátod, holnapra, de legkésőbb holnaputánra neked is lesz piri kereszted a görbuszodon. :wink:

Másba inkább nem kotyogok bele, mint már írtam, úgysem hallgat rám senki, olvassatok ezt-azt, és mindenki hallgasson a megérzésére, aztán vagy bejön, vagy nem :roll:

Csőcsákány

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

ancsi

megy a drukk neked :) és minden babában reménykedőnek szoritok :) :!:

KépKép
bettike83

Ancsi: még lehet bármi... hődet majd holnap mond h milyen...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ja,nekem még nem jött meg eddig...

KépKép
bettike83

Betti:akkor még szoríthatunk neked is!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!Jöttem megint.Mi nem haladunk.
Nekem dec.8-án jött meg utoljára aztán jan elején 1-2 csepp vér volt de az se egy napon.Most hét közepén csináltam Lh tesztet amiből az elsőn volt 2 jól látható csík de nem egyforma erősek,aztán halványult.HCG teszt negatív.Úgyhogy jövőhéten megyek dokihoz me elegem van.Szeptemberbe voltam akkor azt mondták semmi gond most máshoz megyek máshová.Remélem helyre tudnak hozni.
Esthajnalcsillag ellőttem mindhárom HCG tesztet :oops: Biztos akkor fog sikerülni amikor mennék dolgozni. :?
Vendég

Ja még 1 kérdés úgy tudom akinek 40 napos ciklusai vannak annak nincs Pé-je akkor ez nekem mi volt vajon szerintetek?
Vendég

Chrissy még a legelső hüvelyin látott a doki egy burokban két petezsákot, a hcg szintem is sokkal magasabb volt, és elég intenzívek voltak a tüneteim, de most mintha egy hete már feleannyira vagyok Rókalátogatott. Holnap megyek uh-ra minden kiderül, és remélem mindenki derül :P Pusz

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Ancsi, drukk!

Bettike, drukk!

Mares, puszi és drukk!

Gitka, hülyeség, van, akinek több, mint 40 napos ciklusa van, és mégis van peteérése és ovulációja, sőt, simán be is babásodhat :wink: , akár nézz csak körül a www.fertilityfriend.com oldalon a chart gallery-ben, kuksizd meg az ovulációs görbéket, meg a terhesgörbéket is, csodákat fogsz látni :)
Amúgy drukk néked is!

Baba, ebben az időszakban már sok nőnél csökken a rókaroham, kevésbé görcsöl a pocak, stb, tehát ezek a kezdetleges terhességi tünetek apadnak, ez természetes, vagyis simán ott csücsülhet a másik kis csöppség is a pocaklakban! Drukk hozzá, és már alig várom, hogy kiderüljön (gondolom te nem kevésbé :lol: ).

Szép estét!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Jó reggelt!

Ki hogy van? Hogy telt a hétvége?

Nekem szombaton és vas. este is szúrkált a hasam, hol a köldököm alatt érzetem, hol oldalt, de ma megint nega teszttel kezdtem, a hőm 36,6. Már úgy unom!!! :evil:
ancsi28

Szép napot!

Íme a jelenlegi tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 270 Ft/db.

HCG (25 mIU) kazettás teszt = 230 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt fogantatási indikátorral = 1700 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 9000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 6500 Ft/db.

KEDVEZMÉNYEK:

Tesztcsíkok esetén 30-50 db vásárlásakor 95 Ft/db, 50 db feletti tesztcsík vásárlásakor pedig 90 Ft/db az ár.

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 munkanap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Várom megrendelésedet, üdv: Esthajnalcsillag

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Ancsi, úgy sajnálom... De hátha. Amíg nem jön meg, van remény!
Baba, nagyon szooooorííííííííííííííítoooooooooook!!!!!
Csillag, ne beszélj badarságokat, miért ne hallgatnánk rád???
Bettyke, drukk.
Mares, mai hőd???

chrissy81

Hali!

Chrissy, nagyon szép a hőd, a beágyazódási hőesés is megvolt, ha holnap tesztelnél, és van baba, azt már elméletileg mutatja is a teszt egy veszett halovány csíkkal (száradás után). Nagy drukkhalom :wink:

Mares, a te hőd is szép, látod már be is tette a csíkocskákat a ferty! Mindenhez türelem kell, a gyerekekhez különösen, én már csak tudom :P :lol:

Ancsi, nekem így nem átlátható a hőd, nem tudsz hőgörbét feltenni? Abból sokkal többet meg lehetne mondani!

esthajnalcsillag

Nincs még hőgörbém, a következő ciklustól fogom a ciklus.hu-n vezetni. Ezért is várnám már, hogy ha nincs baba, akkor jönne már meg és kezdhetnék tiszta lappal.
ancsi28

Ehcs - olvastam, amit Chrissynek írtál. Ezek szerint a fogamzás után 1 héttel 10-es érzékenységű teszttel már lehet látni az "eredményt"?
ancsi28

Csillag!
Köszi, tényleg szép? Dejóóóóóóóóóó. Örülök. :D :D :D
Tudod én azt mondom, úgyis összejön csak az a kérdés, melyik hónapban kapjuk el az ideális helyzetet!!!!!!!!

chrissy81

Én még abba tudok kapaszkodni, hogy valamiért nem termel elég hcg-t a szervezetem. Szerintetek ez hülyeség?
ancsi28

Ancsi, ha van baba, ott van hcg is. Azt nem tudod véletlenül, h milyen tesztet használtál? Mert ha nem elég érzékeny, akkor nem mutatja ki...
És a beágyazódást követően teszt érzékenységtől függően már ki kell mutatnia... Ne hari, századszor kérdezem, hányadik napon jársz? Nem tennél ki egy vonalzót, azon mindenki tudná követni, hol jársz. :oops:

chrissy81

Ma van a 39. nap. Vonalzó-gyártásban még nem vagyok otthon, nem tudom, hogyan kell, de ha lesz ma időm, szerkesztek valahogy. A mai teszt medi-lab volt, igaz, ez 25-ös, de biztos ezen is lennie kellene már egy halvány csíknak. Mondjátok (írjátok) meg nyugodtan, ha fárasztó vagyok és azt gondoljátok, hogy inkább valami hormonzavarom van. Úgy érzem, hogy mindenki olyan hitetlen velem kapcsolatban. Szerdán megyek dokihoz.
ancsi28

Ancsi, írtam privit. :D
Csillag, én még várok azzal a teszttel 1-2 napot. De szerinted tényleg kimutatná???

chrissy81

Sziasztok!

Chrissy sztem is várj még a tesztel, nekem a 12 nap körül mutatta ki a hcg, az lh már korábban :)
Ma volt uh. Sajnos már "csak" 1 pocaklakónk van, de ő nagyon jól érzi magát. :)
Leírom ami a papíromon van, mert nem tudom, hogy tényleg jók-e bár azt mondják :)
Ut. átmérő 76 mm, benne 66mm petezsák. Crl 55 mm, Nt 1,6 mm Bpd 19, 4 mm. Jó szívműködés, ált mennyiségű magzatvíz, 4 végtag ábr. :)
Ma elöször hallottam a szívhangját, és olyan megható volt :) Még sírtam is picit :) A popsiját mutatta, meg a talpacskáit, szóval a nemével várni kell még :)
Legyen szép napotok, a babásodoknak Sok Sok Drukkot küldök :) Puszi

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, csodálatos hír, minden a legnagyobb rendben a picikével, a CRL az a baba ülőmagasságát jelenti, vagyis a popójától a feje búbjáig 5,5 cm, a BPD pedig a feje mérete! Már nem emlékszem, mekkorának kell lennie ebben a korban, de nagynak tűnik. :)

Ancsi, csak kattintcs rá valamelyik vonalzóra, a legtöbb esetben elő is jön az oldal, és szerkesztheted is. :wink: Szerintem ha lenne baba, és nem volt késői ovulációd, akkor már mutatna valamit a teszt. Vagyis mutat, negát sajnos. :roll:
A 10 mIU érzékenységű HCG teszt az ovuláció utáni 8-9. napon már mutathat pozitívat, persze csak akkor, ha megtörtént a beágyazódás, mert akkor kezdi termelni a HCG hormont a szervezet, melyet a baba indít be. A beágyazódás az ovuláció utáni 2-11. nap között bármikor bekövetkezhet!

Chrissy, igen, ha megvolt a beágyazódás, ami némely esetben látható a hőgörbén (szerintem a tiéden az volt), akkor rá a 2. napon már tesztelhetsz, mert már mutatnia kell a tesztnek a halovány 2. csíkot! De persze megértem, ha tutibbra hajtasz, tesztelj akkor, amikor már úgy érzed, okés. :wink:

esthajnalcsillag

sziasztok!

mi a véleményetek az ovulációs mikroszkopról?
érdemes beszerezni egyet?

KépKép
bettike83

Bettike! Nekem összevissza mutogatott. Nem vált be! :cry:

chrissy81

Baba, nagyon örülök, hogy minden rendben a babával, majd legfeljebb belevágtok még egy projektbe, hiszen fiatal vagy még!!! :wink:

Nahát Csillag, most adtál egy löket bizodalmat! Nem szoktál Te csak úgy a levegőbe beszélni! Na, hátha... :)

chrissy81

Sziasztok!!!

Gyors leszek mert meg tanitok, jaj, elkestem máris.

Baba: gratula ....!!!

Chrissy.: dee szép a hőőőőd!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

pedig biztos nem lehet rosz dolog,főleg ha még pé is van.mert akkor legalább van mit kimutania :lol:

KépKép
bettike83

Mindenkinek nagyon szép hőket és csodás pozi teszteket kívánok holnapra!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ancsi: ne aggódj, nem vagy sem hormonzavaros sem fárasztó, én biza néha kivittem itt a népek fejét rendesen!!!! :D Szerdán mész dokihoz csak mond valami jót :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszi, Lányok és elnézést a hisztiért :lol: De hát ezek a hormonok... :D

Sziasztok, szép estét mindenkinek!
ancsi28

Kedves Chrissy,

Addig nem nyugszunk, míg ikreink nem lesznek... :) Amúgyis nagy családot szeretnénk :P

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok, jóreggggelet!!!

Butaságokat álmodtam, sajna reggel a hőm is kicsi... e-van....:(

Chrissy: nagyon remélem hogy csodaszép a hőd!!!!

Baba: hajrá nagycsalád!!! Ha lesz kép hozod????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szép reggelt!

Bettike, nekem is van ovu mikroszkópom, és hellyel közzel használható, úgy értem, aki pl. nem babagyártásra használja, hanem védekezés gyanánt, annak nagyon nem ajánlom, de te mivel babát szeretnél, nyugodtan vehetnél egyet! Mellesleg nekem mint írtam van egy, igaz, a teteje a dobozának már nincs meg, de ettől függetlenül teljesen jól szuperál, szívesen átadom neked, ha kéred, és megtalálom. :wink: :D Egyébként újat is tudok rendelni onnan, ahonnan a teszteket szoktam, meg digit hőmérőt, apasági DNS tesztet, bacitesztet, stb, stb. :lol:

Mares, már megint pánikolsz drágaságom :twisted: , mindjárt megeszlek! A hőleesés az ovuláció után lehet beágyazódási hőesés is, sokszor a vonal alá potyog a hő egy napig, majd visszamegy magasra, ne aggódj folyton!
Ja, és amikor én terhes lettem először, folyamatosan rémálmok gyötörtek, pedig még nem is tudtam, hogy babás vagyok :lol: , amikor a második bébimet vártam, és rosszakat álmodtam, már gondoltam, hogy azért, mert várandós vagyok. :lol: Éééted :wink:

Baba, hajrááá nagycsalád, én is azt szeretnék, de tartok tőle, ez lehetetlen :cry: A képet már én is epedve várom a manótokról :wink:

Szép napot!

esthajnalcsillag

Jó reggelt!

Látod Csillag, kell nekünk egy ilyen kedves kis pártfogó, aki ha hülyeségeket beszélünk fejbe kólint és ellát sok-sok jó tanáccsal!
És mi akadályozza a családbővítést? Api?

Baba, képet én is szeretnék látni! Pocak pindurit már növöget? Remélem a rókás napokból lassan kilépsz.

Mares, no para!!!! oké?

Az én hőm ma elég magas! Ennyi soha sem volt még!
Ancsi, Veled mizu? Jobb a kedved?

chrissy81

Chrissy, neked is lestem ám reggel a hődet, de még nem volt beírva, ezért nem írtam neked, de most megteszem, gyönyörű a görbéd, remélem csodás kisbaba lesz "belőle" :wink: Ez a hő is azt jelzi, hogy nagy valószínűséggel ágyikót vetett a csimota benned, legalábbis minden esély megvan rá! Drukkkkkk.........

Nem kólintok én senkit fejbe, csak próbálok mindenkibe lelket önteni, ha elhagyja a remény, remélem néha legalább sikerül :)

Mi az akadály? Rengeteg minden, leírtam ide, de inkább ki is töröltem, mert ha elolvassátok, rájönnétek, hogy nekem lenne itt a legnagyobb szükségem lelki simire, az pedig nem jó! :roll:

Cupp

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Köszi Chrissy a kérdésed, már jobban vagyok sokkal. Milyen szép a mai értéked! Bízzunk benne, hogy fent marad. Nekem a szokásos 36,6 a reggeli hőm, nem megy se le, se fel, és enyhe mellbimbó-érzékenységet tapasztalok mától. Hogy mitől, azt már csak a jóég tudja.
ancsi28

Csillag, persze hogy sikerül reményt csalni a hite hagyottakba! Nagyon is!
De szerintem nyugodtan leírhatod ide búdat-bánatodat, na meg persze örömödet is. Mi csak örülnénk, ha megpróbálhatnánk segíteni. Mindenesetre bármi legyen is szorítok, hogy megoldódjon...
És akkor nagy-nagy lélek simi Neked!

chrissy81

Sziasztok Lányok!

Csak beugrottam, mert semmire nincs időm:)) Ma vagyunk 3 hetesek :)

Történetünk röviden:
Mivel túlhordásban voltunk 4-én be kellett mennem a kórházba, hogy akkor megindítják a szülést. Este 10-kor a szülőszobára kellett menni és feltettek valamilyen zselét, ami elvileg tágít és beindíthatja a szülést. Reggel 8.30-kor jött a doki ( addig a szülőszobán voltam végig) és elkezdték adni az oxitocint ami fájásokat csinál. Az elején jól bírtam, de egyre jobban emelték az adagot. A vége már elég kemény volt, voltak is rendesen fájásaim, de nem tágultam. Közben kivágta a doki a magzatburkot is és egyszer nagyon leesett a baba szívhangja, akkor nagyon megijedtek és utána még jobban figyeltek rám.
Kb.13.-13.30-kor úgy döntöttek, hogy császár, mert nem tágultam.Mint utólag kiderült 1x a nyakán volt a köldökzsinór, gondolom a fájások beindításával szegény nagyon nyugtalan volt bent és közben tekeredhetett rá. Nem volt vészes a császár, a pocim is egyre jobb.
Szoptatok, szerencsére tej van bőven és szeret is szopizni, talán még többet is mint kellene.

Puszi és továbbra is drukkolok Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára akella 2010.02.10 08:39-kor.

Kép
Kép
akella

Sziasztok!!!!!!!

Harmadszorra állok neki mert ami írtok kitörli ahogy véletlenül a körmömmel a shift és a caps lock billentyűt is lenyomom.......

na akkor megen írom:

Bakker, itten -9 fok van, ti is megfagytatok??

CSilla: te búd-bánatod igenis fontos nekünk!!!!! Ja, és nem parázok már.... csak vártam a magasabb hőt.... :D de már jobb a kedvem ... és azt csak a fene tudja hogy egy álomba a kis buta fejem ennyi sok terhes -várandos nőt hogy pakolt bele... minden nő ismerősöm terhes volt körülöttem :D

Chirssy: hőd valami fenomenális :D várom a pozi tesztedet nagyon....

Akella: picurka csodaszéééééééééééééép!!!!

Ancsi: még lehet ebből valami......... :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Akella, gyönyörűséges kicsi manócska, gratulálok! Én nem díjazom a szülésmegindítást (nekem is indítottak az elsőnél), örülök, hogy jól viselted a csaszit, és hogy sok tejecskéd van, amit szeret a babó!
Sok puszi nektek!

Arik vagytok, majd egyszer talán rászánom magamat, hogy megírjam a dolgaimat, de most mennem kell a nagykölökért az oviba. Drrr, meg fogunk fagyni a kicsi manóval. :roll:

esthajnalcsillag

Szia EHCS,

Na, most szeretnék rendelni LH csíkot. Postán adnám fel a pénzt, rózsaszín csekken.

20 db kellene - egyelőre. Aztán majd meglátjuk...:)

Megírod a címet?

Köszi,
Letti
Vendég

Voltam ma üzemorvosnál:

vérnyomás 115/65 sztem jó, vagyis nem szólt...

kint hideg volt, mértem lázat mert furán bágyadt vagyok, 37,4.... há mi ez??? :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Ancsi, mellbimbó érzékenység? :roll:
Mares, csak nem beteg leszel? Remélem nem betegségtől van a hőemelkedés, bár mástól lehet még korai lenne. :wink:
Csillag, ha úgy érzed: ki vele!
Akella kisbabyhez gratulálunk! Nagyon szép! És nagyon aranyos!

chrissy81

Chrissy: szerintem szétfagytam :D reggel....
azóta meleg cuccban ülök itthon és melózok....

Jaj,teszted ugye van otthon!?!??! ha nem küldök és adok csak lásssuk már azt a jó eredményt!!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Igen, mellbimbó-érzékenység. Nekem ilyen peteéréskor szokott lenni. Így, a 40. napon elég fura, nem tudom hova tenni. Holnap a doki majd kiokosít, legalábbis bízom benne.

Mares, nem csoda, ha átfagytál, már napok óta annyira hideg van. Remélem semmi komoly, igyál sok teát, sok-sok mézzel.

Chrissy - már nagyon várjuk a tesztet!!!
ancsi28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?