Sziasztok!
Én is keresgéltem eddig, megtetszettetek, úgyhogy írok, bár a 13. kerületben lakom. Én nem vagyok problémátlan sajnos, de bizakodok
21+1 hetesek vagyunk, itthon kell szigorúan feküdnöm, meg időközönként a kórházban. Kinyílt a méhszájam, holnap derül ki, lesz-e összevarrás.
Dory! Teljes részvét, én vágom a centit, a 36. hétig még pont 100 napunk van
A 12. héttől fekszem, de eddig napi 1szer kimozdulhattam, a múlt hét óta nem... Most elkezdek keresztszemezni, gobleinezni, meg sokat olvasok, rejtvényezek. Beleszokik az ember, bár néha nehéz.
a kórházban most szült egy placenta praeviás kismama, persze császárral, egészséges, szép babája van. Gondolom, a frontokat te is megérzed...
Rékacs! Jordániában most tavasszal voltunk, még a baba előtt direkt. Gyönyörű, de ha látni is szeretnétek valamit, nagyon megterhelő fizikailag. Ezen kívül tuti jó szállodában laktunk, minden reggel, este pálinkáztunk, nem ittunk vizet, merthogy ők nem úgy tisztítják, ahogy mi, és nagyon csúnya fertőzéseket lehet kapni, csak az átsült, nem szószos, salátás kajákat ettük -pedig nagyon guszták
. Mindennek ellenére miután hazajöttünk, 2 hétig hasmenésünk volt valami egész különös gyomorfájdalommal, ami azt jelenti, hogy soha nem éreztem ilyet, és nem is kívánnék... Na, ha ezek után is mentek, a kajára mindenesetre nagyon vigyázzatok meg a vízre, és ajánlanám az alkoholt fertőtlenítőnek, dehát nem ez most a legüdvösebb. Amúgy gratulálok!
Smile! Az Uh néha nagyon buta, nekem is folyton mást mérnek, orvostól is függ, ne törődj vele, időben fog születni. A barátnőm is ugyanígy volt, már nem tudta, mikor fog szülni, aztán az ő eredeti számolásának megfelelően született.
Az AFP meg rengeteget hibázik, azzal sem érdemes foglalkozni.
Hát minden jót mindenkinek,ezek az infóim a felvetett témákkal kapcsolatban
. Vigyázzunk magunkra...
Noémi
21+1