Új privát üzeneted érkezett!

vayacon!laptetőőőőőőőőőőőő!!!!!!

Kép
sting1982

Sziasztok!

Babe:küldtem privit! :lol: :lol:

Kubu:én is gratula hogy már 12.hetesek vagytok!én is akarom már..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
puszika nektek!

vayacon:mensit várod?én indul a mandula?de jóóóóóóó
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gondolok rád is nagyon...

Kép
sting1982

Kubu, köszi a kérdésed, jól vagyok, most már unom a fekvést, de azért sokat pihenek!
Remélem ti is jól vagytok!!!

Vayacon, drukkolok, hogy időben megjöjjön!
Vendég

Sting, igen, legkorábban szerdán jöhet meg, de belefér egy-két napos késés. Most kezdődik az első inszem. Izgulok már nagyon.

Neked mikor lesz teszt? Szorítok ám nagyon! Remélem, már bizakodóbb vagy. Tudod, nem figyeljük a jeleket, bármi bármit jelenthet. :wink:

Zsu, köszi a drukkot!
vayacon

Sting,
válasz ment a privire

Vayacon,
első inszem? Nekem is elsőre sikerült. Ez legyen a szemecskéd előtt. :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Sziasztok!
Elutaztunk a Mátrába kicsit pihizni, ezért most vissza kell olvasnom.
De a lényeg,
Zsu, nagyon-nagyon drukkolok nektek!

Sting, neked is!!!

Heni, gratulálok az eljegyzéshez! Legyetek nagyon boldogok!

Babe, szuper nagy már! Tuti minden rendben lesz 22-én is!

Kubu, nem tudom nekem a terhesgondozásnál vették le a vért, a dokim mondta, hogy itt is a Sejtbank támogatja a kombináltat.
Ja és már meg is van az eredmény NEGATÍV lett!
Nagyon boldog vagyok!

Bocsi, akinek nem írtam, de még nem teljesen olvastam vissza!
Puszi

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Babe: Februárban mehetnénk elméletileg a következő inszemre, de mivel csak febr. 10-én tudok az endokrinológushoz visszamenni, ezért 1 hónapot halasztani fogunk, az biztos....
Az endokr. után megyek majd vissza csak a bmc-be, pár vizsgálatunk lejár mostanában, azokat gondolom még februárban megcsináltatják... de majd a dokival megbeszéljük úgyis a részleteket.
Remélem Ti jól vagytok a picivel, vigyázz Magatokra! :)
andrea-1

Woody,
Neked már gondolom megvolt ez a Down-kór szűrés, ugye? Biztos minden OK. Csakis OK lehet. De jó Nektek: pihi a Mátrában.

Andika,
szóval akkor márciusi kezdés. Akkor még az idén szülhetsz is. De jó lenne, kari Baba. :lol:

Kép

Kép

babe3

Babe, a te példád lebeg a szemem előtt :wink: és ha jól emlékszem, neked is sok laptetőd volt :wink: :lol: :lol:
vayacon

Így van, így van. Hajrá, és sok sikert. Úgy járjál, ahogy Én. :lol:

Kép

Kép

babe3

hali, látom "lézengtek"....

Babe, örülök, h. jól vagytok és minden okés lesz majd 22-én is, ne izgulj!
Vizsgákkal hogy állsz?

Vayacon, laptető már megint, mi :D ? Mennek a drukkok, h. mielőbb kezdhesstek!
Nekem is szerda körül jön meg mensi manó, bár én már szúrom a Deca-t rendesen. Képzeljétek el magamnak bököm be... eddig megy a dolog, de annyira izzad a kezem, h. nem tudom betolni, mert elcsúszik rajta :D De már ez is haladás!!!

Andi, megemésztetted már a szombat esti izgalmakat?

Woody, gratula a negatív eredményhez, ez csodálatos!!! :D

Zsu, nem csodálom, h. unod már a fekvést, szerintem nem is kell az egész napot ágyban tölteni! Tolod a túrót? És mennyi vizet bírsz inni?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared,
nagyon drukkolok, hogy minden jól menjen és meg is jöjjenek a Manók időben.
Magad szúrod? Te szegény!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
Én erre nem voltam képes. :oops:
Minden elismerésem azoké, akik szúrják Magukat.

Kép

Kép

babe3

Navared:
Persze :) Bár a teljes megemésztéshez biztosan kell még idő.. Próbáltam a neten magyarázatokat keresni.. persze semmi "tudományosat" nem találtam... Ember kitalálta, hogy vesz egy profi Ouija táblát majd "legközelebbre".. de azért az majd még odébb lesz..:)
Viszont tegnap este történt egy nagyon érdekes dolog. Este 10 kor feküdtünk le. A férjem éjjeliszekrényén van egy olyan óra, ami ceruza elemekkel működik, . tehát nem hálózati, hogy eseteg amikor áramszünet van, elállítódhasson...... Na most tegnap este 10-kor, lefekvéskor ránéz, azt mondja miért van ezen már majdnem éjfél??? Az óra kb. 2-3 hónapja van meg, eddig pontos volt... de hát mondom nem tudom, biztos szar.. Erre nézi.. 1. hó 1-e volt rajta!!!!!!!.....

Tehát tegnap estéhez képest vissza 24 órával.. "lenullázódott" az óra, akkor indult újra... Csak hogy világos legyen a dolog... nagyjából a lenullázódáskor történtek nálunk szombat este az események!!!!!!!!!!!!

Tisztára mint valami flimben, mi??? :))))))))) Na gyorsan végignéztük a lakásban a többi órákat, telefonokat, de minden más frankó volt, egyedül ez az egy óra ilyen rejtélyes.... :)
andrea-1

Huha, Andikám, ez nagyon rejtélyes. Én speckó hiszek az ilyenekben. :shock:

Kép

Kép

babe3

Andi, hát elég hátborzongató, már megint futkos a hideg a hátamon :? Tuti nem fogsz tudomáynos magyarázatot találni ezekre a dolgokra, de ezek szerint a párod nagyon nyitott és kíváncsi, ez jó (szerintem)! :D
Ilyen táblát én is szívesen kipróbálnék! De szombaton ti vmilyen tányéros szeánszot tartottatok, ha jól értettem, nem?

Babe, köszi a drukkot, de végül is most nálam mindegy, h. megjön-e vagy sem, Deca miatt bármi előfordulhat, attól még folytatjuk a protokolt! Az első lombiknál pl. megjött, de azt mondta a doki, ha nem az sem gond.
Eddig odanézni sem bírtam, amikor a párom szúrt, de most már megedződtem valamelyest... muszáj volt. Hidd el, ha már 3 inszemen és 1 lombikon túl lennél, te is másképp állnál hozzá... de szerencsére nem így van :wink: Azért a vérvétel még így is kikészít néha :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Bakker, itt szinte rajtam kívül mindenki hisz az ilyenekben??? :))))))

Navared: Egész pontosan papírra felírós-tányérosat tartottunk jobb híján. A tányér felfordítva, a szélénél húzva kis vonal.. az volt a "mutató".

Igen, Rajó nagyon fogékony az ilyenekre, már "előttem" is az volt, de mostanában visszábbvett, mert mindig cinkeltem érte ha szóbajött a dolog... :)
andrea-1

Andi, én úgy vettem észre, h. inkább nem hisznek az itteni lányok, mint igen... bocs, ha elnéztem! Persze azért vagyunk néhányan :wink: Lassan majd téged is "betörnek" otthon :D
Nem ismerem ezt a tányéros vátozatot, a tábla azért egyszerűbb lehet!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Heni,
ilyen sokan vannak ma a BMC-be? :lol:
Már naon várjuk a híreket. :shock:

Kép

Kép

babe3

Navared: A privikből (is) gondolom, hogy sokan hisznek ........ :)

Igen a táblás talán annyival egyszerűbb, hogy kisebb a planchette, mint a tányér... de ez sem volt így bonyolultabb.. az elv, végülis ugyanaz.. max.ha van egy ilyen tábla, akkor "látványosabb" az élmény...
andrea-1

Sziasztok!

Én mindig zugolvaslak benneteket és nagyon szorítok ám mindenkinek!

Sting,kpn,Zsu: szívből remélem hogy hamarosan +++++++++++++lesz a teszt :)

Kubu:gratula a 12. héthez,nekem még van két hetem,remélem gyorsan eltelik.

Babe:megnéztem a fotókat,gratulálok,szépen gyarapodik a babád :D

Navared:ügyi vagy nagyon,remélem a végére sok szép tüszőcskéd fog nőni.

Én ma voltam a védőnéninél,nagyon szerencsés vagyok ugyanis egy tünemény a csaj,szimpi :lol:
Beszélgettünk,éééééés megkaptam a KÖNYVECSKÉMET :lol: :lol: :lol: :lol:
Javasolta hogy kérjek időpontot az Istenhegyi Génklinikán Down-kór szűrésre és kombinált tesztre,mivel hogy az államilag támogatott nagyon lassú folyamatú.

Csütörtökön pedig megyek nógyógyászhoz,és végre láthatom a babámat,és meg is nyugszom egy kicsit.

Kép
marianna82

Mariann,
Nekem febr. 22.-én kell mennem nyakiredő szűrésre, Neked nem kell menni? Külön kell erre menned privát alapon?
Mi az a kombinált teszt? :shock:

Kép

Kép

babe3

Babe:mivel lombikbabánik van és a párom elmúlt 35 éves,ezért javasolta a védőnő ezt a magánakciót,persze már én is gondoltam rá.A kombinált teszt: uh+vérvizsgálat modern gépek segítségével,amely nagy pontosággal kimutatja ha valamilyen rendellenesség van a babával,egyenlőre én is csak ennyit tudok de majd utánnajárok....ja és 28000ft.

Kép
marianna82

Mariann,
köszi a tájékoztatást. Szóval akkor Nekem tulképp erre a kombi tesztre nincs is annyira szükségem, ugye? Mivel Nekem inszemes Babám van és a Párom 30 éves. Nyugtass meg légyszi.
Én állandó aggódásba élek, hogy minden OK legyen. Nem tom, Te is így vagy? :shock:

Kép

Kép

babe3

Babe: Sajnos Én is így vagyok ezzel :oops: De szerintem a legtöbb embernek várandósan mindig jár az agya,hogy ugye minden rendben van e odabenn,pláne Nekünk,akiknek nehezebben sikerült össszehozni szerelmünk gyümölcsét.
Persze,Nektek szerintem nem szükséges,a doki úgy is megnéz uh-al meg majd Neked is lesz a 16.héten AFP-re vvt.
Remélem hogy Nekem is csak egy megelőzés ez az egész és nem lesz semmi probléma.

Kép
marianna82

További gratulációm a kismamijainknak is! Hogy repül az idő!

Tényleg alig bírom követni az eseményeket, szinte mindenki akcióban van, aki mégsem, azért is van miért izgulni, Úgyhogy nyújtom globális szorításomat mindenkiért!

Nekem megjött rendesen vasárnap, így kedden vagy szerdán megyek UH--ra, még nem döntöttem el, hogy pontosan melyik napon, aztán meglátjuk mi lesz.

Zsu, pihizgessél, kitartás, mindjárt lehet tesztelni!
vörösmacska

Vörösmaccs,
Gratula a mensihez. Hajrá kezdés. Szorítok Érted is, mint Mindenkiért.

Mariann,
bizti, minden OK lesz. Igen 22.-én nézi a nyakiredő vastagságot. A 16. hét meg még oan messze van.
Nekem azt mondta a Doki, ha 22.-én minden OK, onnattól megy a terhesgondozás és a Védőnénihez is ráérek akkor menni, fogszat stb. Na ez utóbbit nagyon rühellem. De azért megyek jövő héten is UH-ra, hogy lássam a Kis Drágámat. Mondta a Doki, hogy nyugodtan menjek 2 hét múlva, ha szeretném, hogy megnézzen. Naná, hogy szeretném. :wink:

Kép

Kép

babe3

Vörösmacs:De jó hogy jött Piri :lol:
Nagyon szorítok hogy kedden v. szerdán minden ok. legyen és Te is megkaphasd a Babáidat :)

Babe:én is rühellem a fogdokit,de muszály lesz őt is útba ejteni+ még ekg-t és vércsoport és ellenanyagszűrést kért a védőnéni.
Nem fogok unatkozni,de legalább gyorsan repülnek majd a napok :lol:
Már nagyon várom az Utro alias p.nagolyó leépítését is,nagyon elegem van már belőle(3*3)és tiszta anyagi csőd :cry:
Persze a babáért bármire képes lennék!

Kép
marianna82

Vayacon,
Párom nevében :oops:
Igen mondta h beszéltetek.
Hurrá laptető :lol: )))))

Sting,
Tudod csuriban a kezem.

Zsu,
Sebaj, pihizz pihizz jó sokat a cél érdekében.

Woody,
Lényeg h pihentetek. Volt hó ?
Örülök a negatív eredménynek.
Én holnap megyek uh-ra, aztán gondolom utána valamikor vérvételre. Hát csak nekem nincs szerencsém ezzel a kombinált-támogatott cuccal :shock:

Navared,
Ügyi vagy h magadnak adod a szurit.

Andi,
Na az óra se semmi.

Marianna,
Naná hogy gyorsan eltelik a két hét. De jó hogy szimpi a védőnéni, hurrá könyv. Tény az istenhegyin 1,5 óra alatt megvan az eredmény. De ezt majd mondja a doki is csütörtökön :lol: )))))
Annyira kivi vagyok a csütörtökre.
Ne feledd a dokink megcsinálja az uh-t és csak a vérvétel kell, és nem 28 csak 14.

Babe,
Kombinált teszt, http://www.gendiagnosztika.hu/gendiagno ... zures.html
Szerintem érdemes megcsináltatnod. Én sem voltam még 35 amikor Marci megszületett, és nem volt kérdés h az AFP mellett ezt megcsináltatom.

Vörösmacska,
:D örülök h megjött.

Heni,
gyere már !

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Mariann,
az ellenanyag vizsgálatról Én már a BMC-be kaptam papírt, amit Szűcs Doktor mondott, hogy adjam oda a rendes Nőgyogyimnak. Ezt Én meg is tettem. Te nem kaptál?

Kubu,
köszi az ismertetőt.

Kép

Kép

babe3

Hát Heni, Te aztán jól megváratsz Minket, pedig már nagyon kivik vagyunk, hogy mi vót??? :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Babe!
Örülök hogy nem tűntél el teljesen!!!! :D És nagyon örülök hogy minden rendben van veletek!!! Már 19 mm?!?! Nőnek ezek a bébik, mint gomba az eső után!! :lol: :lol: Mindjárt megyek iwiwre, aztán megkukkolom.
Esetleg van már vmi előérzet, hogy fiú vagy lány???

Marianna!
Jajj, de jó hogy te is itt vagy!!! Puszikállak téged is! Vigyázz magatokra!!
dmimi

Mimi,
Én nagyon úgy érzem, hogy fiú lesz. Nem tudom Neked megmondani, hogy miért, de most így érzem.
Én is csodálkoztam, hogy mekkorát nőtt. De nem baj, az a dolga, hogy nőjön.
Mutatta a Doki, ahogy ver a pici szívecskéje. Hát majdnem elsírtam Magam mondanom se kell. Ez valami isteni érzés, még soha nem érzetem ilyet.
Veletek mizu? :lol:

Kép

Kép

babe3

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Babe,
gondolom, milyen megható tud lenni egy ilyen alkalom, amikor te már látod Őt, hallod a szívverését...:)
Mi, köszönjük szépen... vagyunk... :? szex nélkül... :cry: De ma végre sikerült felhívnom BMC-t, még volt időpont spermavizsgálatra.. meghaltam volna ha azt mondja a néni, hogy arra a napra már nincs. Csütörtökön meg pénteken se vették fel a telót. Na mindegy. Most sikerült, végre.
Tényleg, Apuka szokott veled menni UH-ra? Ő hogy "dolgozza fel"?
dmimi

Mindenkinek olyan jó vonalzója van, gondoltam én is csinálok egyet.
dmimi

Kubu:szerintem akkor megvárom a csütörtöki vizsgálatot és megbeszélem ezt a dolgot a dokival is,az a biztos :roll:

Babe:kaptam én is a bmc-ből róla papírt,de azt mondta a védőnő hogy a terhesség alatt kell levetetni,ez nagyon fontos.
Majd bizti Neked is fogjál mondani.

Mimi:én is puszillak és nagyon szorítok Nektek hogy vére kezdhessetek!

Kép
marianna82

Sziasztok!!

Ha nem bánjátok,szeretnék csatlakozni.Ma voltunk az első konzultáción az intézetben.
Újvári Főorvossal konzutáltunk.Hétfőn lesz a Férjemnek sperma vizsgálata.

Megpróbálok vissza olvasni és képbe kerülni.
csucsu99
Budapest

Vörösmacska, örülök, hogy megjött, akkor végre nálatok is újra beindulnak a dolgok! Azt még nem tudom, hogy leszek-e olyan bátor, hogy teszteljek :oops: Azt sem tudom, hogy mikortól érdemes... Te tudod?

Navared, nagyon sok folyadékot iszok, és anyukám gondoskodik, hogy fehérjedúsan egyek, :D Mikor említettem neki, hogy így kell ennem, felment a netre és utánanézett, hogy mikben van magas fehérje, elment bevásárolt és főz nekem/nekünk mindennap! :D Nekem tényleg csak a pihi a dolgom!

Csucsu, üdv itt, remélem minél hamarabb teljesül az álmod!
Mesélsz egy kicsit magadról?

Mindekinek köszönöm a drukkokat!
Vendég

Csucsu!

Üdv nálunk!:D
dmimi

Köszi az üdvözlést!!

33 éve vagyok,4 éva várunk babára.Volt már egy laparom,endometriozis miatt,és egyuttal egy átjárhatósági is.Mindkettő p.vezeték átjárható.Páromnál is volt már sperma vizsgálat,Nála is minden oké,ma az mondta a Doki,hogy ha a Férjem eredménye nem változik,akkor rajta nem múlik a baba.Régebbi a vizsgálat,így meg kell ismételni.

Szimpatikus volt az intézet így elsőre,most nyugodta vagyok,hogy jó úton haladunk és ebből baba lesz.

Vélemények az intézetről??Ha hétfőn megyünk sperma vizsgálatra, és vérvételre,kb mennyi időt kell rászánnunk???Eredmény mikor várható???Lehet telefonon érdeklődni???

Bocsi a sok kérdésért!!!És köszi a segítségeket!!
csucsu99
Budapest

Csucsu, hát, hogy mikor végeztek, az sokmindentől függ...hétfőn általában sokan szoktak lenni, mi általában 7 körülre szoktunk menni, és fél 9-9 körül végzünk!Választottatok már orvost?Eredmény pár nap alatt megvan, és telefonon lehet érdeklődni!
Nekem is volt laparom endo miatt.Szerintem a bmc-ben mindenki segítőkész, jó helyen jártok!Kérdezz nyugodtan bármit.
Vendég

Zsuzsi!!

Nem választottunk még orvost,nem mondták kihez akarunk kerülni.Azt hittem maradunk Újvári dokinál,mert azt mondta,hogy ha minden megvan,akkor leülünk és átbeszélünk mindent.Akkor lehet nem is nála maradunk??Nekem Ő nagyon szimpatikus volt!!!

TE kihez jársz???
csucsu99
Budapest

Csucsu, az Újvári doki csak a hsg-ket csinálja és az első jelentkezőket fogadja, én úgy tudom! Nekünk is anno ő vette fel az adatokat. Én a Skriba Eszterhez járok, van még Szűcs, Zeke, és a Konc dokik.Szerintem itt mindenki a saját dokiját fogja ajánlani :D Végül is mindegy, hogy kihez kerültök. MIndenki segítőkész!
Vendég

Szia Csucsu, üdv. én is nálunk :D
Szerintem is kell majd választanotok dokit! Egy kis segítség: Koncz tanárúrt személyesen nem ismerem, de akik hozzá járnak, szeretik, hozzáértő, ezer éve a szakmában van! Szűcs Zoltán fiatal doki, én hozzá járok, nagyon bírom, nem egy szószátyár, de ha kérdezel készséges, ügyes, kedves, én jó szívvel ajánlom! Skriba drnő, az egyetlen nőci, lényegretörő, kicsit hangulatember (saját vélemény), amúgy odafigyelő! Zeke dr-t nem ismerem, kicsit mogorvának tartják, de hát nem viccelődni járunk oda.
Remélem kicsit tudtam segíteni, mielőbbi pocakosodást!
Van egy táblázatunk, amit Lukácsné vezet most, abban bent van mindenki közülünk, így könnyebb követni az eseményeket!

Zsu, hű de el van vki kényeztetve, azannyát :lol: Nem baj, élvezd is ki, amíg megteheted!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok lányok!

Kicsit nem vagyok gépközelben és máris mennyi minden történt.
Andika hát nem semmi ez a szellem idézés hát a hátamon áll a ször én hiszek benne.Nálunk van az ismerös körben egy kislány aki most 7 éves és csillag gyerek hát olyanokat mond hogy megáll az ész félelmetes.Úgy tudom ezt lehet fejleszteni de az annya nem akarja hogy ilyen képességekkel éljen a lánya.

Zsu nagyon szoritok neked.Örülök hogy anyukád gondodat viseli hiszen te most kisbabás vagy!!!!!!

Csucsu üdv a fórumon szerintem jó helyen vagy, és mihamarabb sikerüljön az álmotok!!!!

Dmimi hát az ügy érdekében mindent. Gratulálok és kitartást.

Babe hát nagyon megható lehet az amikor már hallod a pici szivecskéjét. Én is nagyon imádtam a terhességet,még akkor is amikor már nem tudtam hogy feküdni. Nagyon irigyellek!!! Kihez jársz ? Vagy ilyenkor még a dokihoz kell menned a bmc-be?

Vörösmacska ha te most mész akkor megmondják mikor kapod meg a fagyibabáidat? Mennyi is van lefagyasztva? Most nem vagyok képbe.

Navared most te hanyadik napon szúrod magad?Tudod nekem is endom van és elég nehezen stimulálnak ezért érdekel hogy müködik ez a deca.Kívánok neked sok egészséges petécskét!!!!!!

Sting hogy vagy ?mikor is mész?? mikorra küldjük a drukkokat???

Én is várom a mensit, már a derekam is fáj és kitakarítottam mindent /ez annak a jele/és megyek a dokibácsihoz remélem hamar kezdünk.

Többiek hol vagytok??
pancsi76

Andika örülök hogy döntöttél a d... ügyben. Ezt a Lukácsné listát és sem tudom ezt ő vezeti??
pancsi76

Babe nekem még az van a privimbe hogy nem olvastad el az üzimet.Most meg sem kaptad??Vagy én vagyok béna???
pancsi76

Csucsu én is Szücs dokihoz járok és nagyon meg vagyok elégedve vele. Mindik normálisan felvilágosítást ad. Én is észrevettem hogy nem az a na még beszélgetsünk tipús de aranyos. Barátnőm a Zekéhez jár ő is meg van elégedve vele. Ti most lombikon indultok?Mert nekem is endom van és a doki rögtön lombikot tanácsolt.Ámbár nekem is átjárható a petevezetőim.
pancsi76

Megtaláltam azt a táblázatot nagyon jó.Hogy lehet rá felkerülni? Ha tud valaki segíteni..... :lol: :lol:
Most csak én vagyok fent ??
Hova tüntetek csajszik??? :wink: :wink:
pancsi76

Na tessék és egy laptető :D :D :D
pancsi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?