Új privát üzeneted érkezett!

Na mindegy nem gajdolok ezen,azért más magzatkárosítást nem végzek talán ez belefér :)
Holnapután Tapsifül-les :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ufo-vadászat? :)

szilvás76

Ja ja az lesz :)
Biztos nagyon édes már a picikém!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Az enyém Ufócskám :wink: a gmailen fönt van... :-)
Kis formás... :-)

szilvás76

királylány, bekri, mazska, szilvás
nagyon gratulálok a szuper eredményekhez! :D :D :D

Nálam a 12. heti az hasi volt, nem tudom miért.

Nem is írtam még nektek, a nővérem még decemberben az anyósával küldött nekem egy babaszívhang hallgató készüléket.
Eddig semmi értelme nem volt, viszont csütörtökön végre a férjemmel már hallottuk a szívhangot. Nagyon vicces kis egyszerű készülék.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody,de jóóóóó!!

evilany

Sziasztok gyors helyzet jenentést .

Először is köszönöm a pü.-ket kedvesek vagytok kicsit jobban vagyok igaz fáradtan de jobban

Pénteken felhívott a védő nénim és jól lecseszett miért nem megyek hozzá miért nem adok életjelet magamról és utasított ma menjek a 12 hetes u.h -ra s holnap látogassam már meg őt. úgy hogy 2 -re megyek szorítsatok minden jó legyen éjjel nem bírtam aludni hogy végre láthatom az én kis pocaklakómat .

helyzet ex-el nem sok minden irt ide babanetre olyant a hajam égnek ált bemásolom nektek is hogy milyen kis édes a drága hölgyike:(

EZT OLVASSÁTOK :

Sziasztok Lányok!

Millió meg egyszáz ezer bocsi, hogy ilyen ritkán vagyok, de mostanában rengeteg bajom volt. Pl váltam (na ez az egy ami nem volt baj Very Happy ), Krisz egyfolytában taknyos csóri, és a négy első foga után most jön az 5. ill 6. amik kő keményen rágófogak, úgyhogy az eddig sem épp kezesbárány fiacskám most igazi szilaj paripa, úgyhogy nem hogy írni nem tudok, még a számítógépet is csak akkor tudom bekapcsolni ha alszik, a gépelésre meg rögtön fölébred.

Na akkor a jó hír: 2010. január 13-án 15:30kor kimondták a válásomat, ami boldogabbá tett, mint maga az esküvő.
Helyzet azóta sem változott apjával, ugyanis engem hibáztat mindazért, ami kötelezi őt. Nade ez már csak így marad. Ő csak vinné Kriszt, de az eltartását én oldjam meg egyedül.
Sokkal egyszerűbb lenne, ha nem dacolna ennyit. Engem már nem érdekel hogy mit hogyan tesz (hozzáteszem elég rég óta), úgyhogy csak normálisan álljon a fiához, és teljesítse a kötelességét. Az én fiam az apját a lóval egyetemben emlegeti csak, mert hogy azzal szoktak együtt játszani mindig. De amúgy apukám (ő papi, vagy papu) minden tárgyára mutogat és mondja hogy papijé

Anyukám is sokszor nevelni akar engem is, ami általában hasznos is, csak az én idegállapotom nem megfelelő hozzá, ilyenkor vagy összezördülünk, vagy mond egy laza bocsit és abbahagyja a beszélgetést Very Happy
Tényleg bizti nem rosszból csinálják, és tuti mi is ilyenek leszünk.

Na most rohanok, mert még így is kettészakadok, hogy nincs itthon a kis csávóm.

NA EHHEZ MIT SZÓLTOK A HAZUG DÖG már elnézést a nagy betüért és a kifejezésért
Vendég

Vanilla,drukkolok!
Jézusom miket ír :shock: őrület...

evilany

Ehhez írom nektek igaz náthás a pici de nem vészes , nem rohangálós ahogy írja csak játszik mint egy normális gyerek. Alváskor a zaj cseppet sem zavarja a fiaim ugyanis házimoziztak ameddig a kicsi jóízűen aludt . A hozzá állásról meg annyit mi harcoltunk a láthatásért ő el akarta tiltani őket egymástól 3 éves koráig nem találkozhatnak ezt akarta volna csak ez nem jött össze neki . amugy találtam egy oldalt képzeljétek ahol érdekes dolgokat írnak a család jogról és nem értem mi miért azt kaptuk amit amikor a törvény máshogy írja elő . pl a gyerektartás visszamenőleg jár 6 hónapra ha az apa nem fizetett mi önként 1 évig akkor mire követel még 1 évre visszamenőleg különbözetet ??? lányok mi ott hibáztuk párommal hogy minket nem kevert bele most adhatom én be csak nem tudom milyen jogcímen mert ameddig neki k / fő 40 ezer jut egy hónapra nekünk 10 ezer nem tudnátok ebben valahogy segíteni nekem ?
Vendég

Szia Vanilla.
Elmondod, mi volt az , ami akkor annyira kiakasztott, hogy el akartál menni innen?
Vagy az, amit ideírtál?

Hát, minden éremnek két oldala van. Én nem akarok ebbe belefolyni, mert ez a ti családotok, és kívülálló úgysem ismeri a részleteket... Biztos a párod is úgy látja, hogy ő csak áldozata az egésznek, gondolom a nőci is úgy gondolja.

Biztos a csaj is megéri a pénzét.

Ha mást nem nézek, mert nem ismerem a körülményeket, akkor viszont biztos én is a legjobbat akarnám a gyerekemnek, ami a férj szemszögéből nem biztos, hogy jó.

Bár én nem pereskednék, meg nem szaggatnám szét (idézőjelben) a kanapét vagy a mosógépet...
Na mindegy, meg lehet mindent kultúráltan oldani. ha nem megy (bármi okból) akkor jön a durvulás, ami biztos, valahogy senkinek sem jó...:-(

Sajna nem tehettek semmit.

Arra sincs garancia, hogy egy pasi kikerüljön egy számító dögöt, ha az illyető hölgyemény éppen az...
De azért kell legyen ráutaló jel, hogy nem klappot minden.

Mi 10 évig éltünk együtt, 7 év után házasodtunk. Utána jött Bende. Nincsenek zsákbamacskák.

Jó dolog a lángolás, de hosszú távon =(tisztelet a kivételnek) nem egy biztos alap. :-)

Kívánom, hogy megoldjátok a problémákat a legkevesebb lelki sérüléssel!

És gyere vissza közénk. :-)

szilvás76

Sziasztok,

Ma voltam UH-n, meg kombinált teszthez vérvételen, kisegér CRL 59,7 mm, tarkóredő 2mm, minden OK, van szívhang, 4 végtag, szundizott, de azért moccant egyet-kettőt. Csak a hátát mutatta, de azért kikunyiztam egy képet, íme:
Kép

Lepényről az én dokim se szokott beszélni, előző terhességemnél csak a végén említette meg, mikor kezdett meszesedni. Ő amúgy is az a típusú doki, aki nem sokat beszél, vagy annyit mond, hogy minden rendben, vagy ha nem, akkor részletez.

Dr House nálam nagy favorit :) Maccs, LOST-ból még egy évad lesz, aztán vége, mostanában kezdik vetíteni Amerikában, már alig várom...

Woody, kicsit irigykedem a szívhang-hallgató készüléked miatt, úúúgy várom már, hogy érezzem a mocorgást, és tudjam, hogy minden OK...

KépKép

KépKép
stelly

Most olvastam a következő hsz-odat.
Bakker... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Párod jól beválasztotta azt a tyúkot...
Egy ideig biztos az idegeiteken fog táncolni...

szilvás76

stelly gratulálok a babához dejó te már tul vagy rajta :) én 2-re megyek ma.

szilvás76 : be választott rendesen a párom anno , ilyen az amikor egy nő nagyon jól játssza a lapjait az idegeimre tuti mivel nem csak a párom életét nehezíti meg az enyémet ezzel a kis húzásaival hanem már a gyerekeimét is azt meg nem hagyom hogy ő élvezze az életet az én gyerekeim nélkülözzenek. Mert be kell látni párom apai kötelezettségét vállalja és akarja is fizet is de amit ez a nő csinál az már sok a bíróságon is azt hazudta pl hogy most vett a kicsinek új ruhát és mondta mit és azt sorolta amit párom és én vettem neki karácsonyra gusztustalan . De ide meg olyanokat ir ő csak használt ruhákat cipőket ad a kicsire . egy 18 hónapos gyereknek milyen nagy anyagi igényei vannak szerintetek ?? enni , inn, játszani , pelenkázni más nem hiszen szegény kisfiú egyedül enni sem tud még úgy kell etetni meg itatni magától nem képes rá a főtt kajára fintorog ja mert az anyukája 18 hónaposan bébiétellel eteti ... na nem húzom fel magam ...

Ja azt meg meg ígérem nem lépek ki közületek csak kellet egy kis pihenő mert összejöttek a dolgok nagyon.
Vendég

Ezért mondtam, hogy elképzelhető, hogy számító a nő, de azért egy babához két ember kell. És ha csak úgy belevetik magukat a "jó dolgokba" és bíznak a szerencsében, akkor bizony előfordulhat ilyen is. :cry:

Azt hiszem a párod egy életre megtanulhatta, hogy gondolkodni kell. :shock:
Nem lehet valakit a két szép szeméért, pár hónapos ismerettség alapján, "bemondásra" elfogadni, és élni, mint "Marci hevesen".
Hosszabb idő alatt csak kiderült volna egy-s más, és talán nem lenne ilyen helyzetben...
Na mindegy, történelem.
Akármi is motiválta a csajt, ez a szitu most már "veletek marad"...

Remélem, valahogyan csak megoldódik, és a gyerek sem, és a családotok sem rokkan bele...
Jó sok türelemre, meg idegre lesz szükség, de majd talán együtt átvészelitek... Drukkolok ebben...

szilvás76

Bereggeliztem ebédeltem egyben...2 szelet pompos,1 gyümölcsjoghurt...végre nem fáj a fejem...iszok mint a gödény.

Estére meg megint Tamarint lekvárt fogok kanalazni :evil:

Csillag,akkor Te már be se nézel ide? :cry:

evilany

Sziasztok!

Jelentem túléltük a vizsgaidőszakot és a disznóvágást is. :D Jó sokat írtatok, úgyhogy van mit visszaolvasnom rendesen. :) De mindenre már nem emlékszem és láttam, lezárt témák is vannak. Én is szeretem Doktor House-t :), meg a Helyszínelőket (simát, miami-t).
Királylány nem haragszom Rád, én kérek bocsánatot, hogy egy kicsit félreértettelek, remélem Te se haragszol.

Mi ma megyünk háromnegyed 3ra uh-ra, már nagyon várjuk, mert 5 hete láttuk utoljára és az olyan rég volt... Én már egész szépen gömbölyödöm, este alvás előtti program a pocaknézegetés nálunk. :)
Majd utána írok, addig készülődöm. Ja, nekem már az elejétől fogva HASI UH-t csinál... :wink:

Mindenkinek gratulálok a szép eredményekhez, remélem mi is ilyennel jöhetünk majd estefelé dicsekedni! :)

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,drukkolok,pocakfotót kérünk

evilany

Évi próbáltál már homeopátiás bogyót? állítólag nagyon jó a fejfájásos cuccuk... migrénes ismerősöm használta terhesség alatt, és nagyon bevált neki...

Kép
gtunde75

Tündi.
Én kérdeztem a homeopátiás bogyókat is, de olyan szinten kell ismerni a fejfájást! Honnan indul ki, merre halad, milyen érzés, milyen erős, és még ezernyi mozzanat. Viszont ha eltalálják, állítólag tényleg hat.

Sajna velem próbálkoztak, egyéb más rendes fájdalomcsillapítókkal is, de csak az Algo múlasztotta el. Eddig.

A nőgyógyi mondta, ha nagyon muszáj algo, erre a háziorvos meg hápog, hogy az mennyire nem jó, mert haemoglobin károsító, meg mittudomén...
Úgy döntöttem, a nőgyógyászra hallgatok.

Most nagyon filózom, hogy a takonykórommal elmegyek a körzetihez, mert a fülem is kezd fájni...:-(
Ircsi. Mi az a fújós szer :wink: , amit lehet várandósság mellett is alkalmazni arcüreg gyulánál? Írtad, de akkor azt hittem, nem lesz rá szükség, most meg gőzöm sincs, melyik oldalon beszéltünk róla...

Este megpróbálok sót is melegíteni, hátha használ... :-(

szilvás76

Sziasztok!

Visszaolvastam, de mire az írásig jutottam elfelejtettem kinek mit szerettem volna. Remélem nem lesz harag belőle.

Barbcsi eszemben sincs haragudni. Én "akinek nem inge ne vegye magára" típusú vagyok. Csak azt nem szerettem volna, ha úgy érted általánosítok.

Vanilla nem könnyű most neked és ez enyhe kifejezés, de nagyon drukkolok, hogy megoldódjon a probléma.

Évi fejednek jobbulást. Én is fejfájós vagyok. Úgy tudom, hogy a Spigelon nevezetű homeopátiás készítményt lehet szedni várandóság alatt is. Ha annyira fáj, hogy ez sem használ akkor veszem be az algopyrint, persze felet.

Csillag tessék írni is! Mert fenékbebillentés lesz! :lol:

Woody gratulálok a negatív eredményhez. jajj csak nekem is....még 2 hét. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

Bekri én nem tudom mit hol kellett volna látnom azon a képen. Nézegettem hosszú percekig, de a lábát is alig láttam, nemhogy mi van közötte :lol: Szóval én tuti nem mondom meg mi lesz.

Stelly gratulálok a babaméretekhez!

A méhlepényről enyém doki sem mondott semmit. De ő is olyan, ha nem szól akkor minden rendben van.
Én most nagyon kislányt szeretnék Bence után, de ez az állapot csak addig fog tartani míg ki nem derül, hogy esetleg kisfiú. A kórházban tuti nem hagyjuk és neki is ugyanúgy fogunk örülni. :lol: Az már más kérdés, hogy mi lesz ha összeszövetkeznek ellenem hárman :lol:

Az én nőgyógyászom melegen ajánlotta a H1N1 oltást. Nem is akarok vitafórumot nyitni ezzel kapcsolatban. Hívtam a házidokimat 3 hete, hogy szeretném. Azt mondta az asszisztense, hogy elfogyott az oltóanyag, kérdezzem meg a védőnőmet van e nekik. Na már betöltöttem a 12. hetet, gondoltam ma lesz a napja, hogy oltatok. Hívom a dokit. Asszisztens telefont felvesz. Még mindig nincs oltóanyag. Kérdezzem meg a nőgyógyászt ha nem akkor felírja receptre. Felhívom az ismerősünket, aki védőnő. Ő felhívta az ÁNTSZ-t. Van egy rakat oltóanyag, dokinak igényelnie kellene. Ha nem akar betárolni belőle, írjon nekem egy igénybejelentőt és sétáljak el az ÁNTSZ-hez, odaadják nekem is. Felmentem a dokihoz, majd közöltem vele az információt amit megtudtam. Válasz: neki elfogyott az oltóanyag és otthagyott, majd jött az asszisztens, hogy menjek be a nőgyógyászatra és ott beolt a főnővér. Ha nem csukja be előttem az ajtót ráborítom az asztalt. zt hiszem nem kérdés, hogy orvost váltok. Sőt nagyon gondolkozom, hogy a betegjogi képviselőhöz fogok fordulni. Komolyan mondom, mintha neki kellene kifizetni akár 1ft is. Eszem megáll.

Szilvi nálatok már mindenki gyógyultnak van nyilvánítva?

királylány

Dia. A fiúk jól vannak, Apa dolgozik, Bende is. :lol:
Én már nem annyira... :cry:
Ők kifeküdték, egy hetet otthon voltak.
Én meg azért mártírkodtam, mert lázam nem volt, egy kis orrfolyás meg mit nekem... Remélem, nem durvul el a helyzet... :wink:

Amúgy reggel nagy komolyan azt mondta az oviban a fiam (először az arcomat megsímítja)
-Anya, most dolgozom egyet, utána megyek érted délután.
:lol: :lol: :lol: :lol:

szilvás76

Szilvi édeeeeeeeeeeeeees! Olyan aranyosakat tudnak szólni. Meg kell zabálni őket. Okos nagyfiú.

királylány

vagyok csajok!!!! csak eddig pihentem meg boltban mászkáltam...most egy 10 perces pihi és jöhet a főzés!!! :D
egészben sütöm a csibét(sóba fektetve...)rizses,kukoricás körettel
nyami :)
itt van még egyszer a link...nem tudodm mi baj vele... :(

http://www.teszvesz.hu/item893128424_uj ... arack.html

http://www.teszvesz.hu/item893128424_uj_4_reszes_tigris_agynemu_sotet_barack.html
Remélem bejön nektek-mármint az oldal :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia!!!
Vannak ilyen érdekes orvosok is :(
Az én házidokim sem éppen egy tündibogyó :(
Betegjogi képviselőt nyugodtan megkeresheted szerintem...veszíteni valód nincs.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sorozatok
Azt szoktam nézni, ami a M1-M2-Duna-RTL KLUB-TV2-n megy. (más csatornánk nincs :oops: :wink: )
Netről nem szoktam letölteni, azt a mobilnet nem igazán bírja :wink:
Tesóim szoktak DVD-ket küldeni :wink:

Évi
Pocakom :arrow: mint egy jóllakott ovisé :oops:
Fejed? Vérnyomásod rendben van?
Algopyrint vegyél be nyugodtan!!!! Kevésbé káros, mint a fájdalom által kiváltott stressz-reakció!!!
Tudod, keringés centralizálódik, a hasi szervekben romlik az oxigenizáció (babánál is!!!!!).
("kedvenc" téma általában intenzíves vizsgán---shock :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: )
Láttam rock-babyknek való cumit, cumisüveget a neten :lol:

Zsófi????????

Woody
Jó lehet az a szívhang-hallgató!
Én fonendoszkóppal szoktam :wink:

Szilvás
Bioparox...helyileg ható antibiotikum

Stelly
Gyönyörű!

Barbcsi
Várjuk a beszámolót, a képeket!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi
Ez vény nélkül is kiváltható?

szilvás76

[quote="szilvás76"]I írta:szilvás76rcsi
Ez vény nélkül is kiváltható?

Igen!

Ma olyan szép nap volt! Sétáltunk egyet a Nagyerdőn délután a barátnőmmel. Szikrázóan fehér volt a hó a napfényben :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

...én ugyanezt reggel gyönyörködtem végig, még az sem zavart annyira, hogy -12 fok volt.
Mostanra meg elkezdett úgy hasogatni a fülem is, hogy semmihez nincs kedvem.
Sót melegítettem. az van a fülemen.
Ez a Bioparox a fülek "felé" is hatásos? :wink:

szilvás76

Ircsi,pocakfotót :wink:
Fonendoszkóppal,már lehet hallani???

Szilvás,jobbulást :(

evilany

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Az orrüreget és a középfület egy vékony vezeték köti össze (fülkürt). Azon keresztül terjedhet a gyulladás a fül felé.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

...egy gyors hipotézis:
akkor, ha a gyulladás terjedhet, úgy a helyi antibiós szer is valamennyire hat arrafelé is ha befújom, remélem. :-)

Szép a "pocid". :-)

szilvás76

Sziasztok lányok!

Ircsi, czuki poci!!!!! :D

Kép
xtina75

Kisvakarcsnak készült/készül...

Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="szilvás76"]. írta:szilvás76..egy gyors hipotézis:
akkor, ha a gyulladás terjedhet, úgy a helyi antibiós szer is valamennyire hat arrafelé is ha befújom, remélem. :-)

Szép a "pocid". :-)

Me használj orrcseppet.... csökkenti a nyálkahártyák duzzanatát...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi szép a pocid!!
Ügyes vagy! Ez t hímzed vagy hogy készül?

evilany

1. orrcsepp :arrow: csökken a duzzanat
2. Bioizé :arrow: antibio.
lehet, hogy este kiszaladok a gyógyszertárba. :wink: köszi az elsősegélyt...

szilvás76

Az én pocim is jóllakott óvodásé,de én tudom hogy mitől :lol: meg a Miki is :) na majd nemsokára kerekedik.
Ircsi,2 kérdés:
1-a neme látszott a babádnak az UH-n? Mert itt megindultak akkor a kérdések h.fiú e,de a válaszról lemaradtam
2-fonival már hallatszik a kis szíve? Mert az nekem is van(mármint foni)

evilany

Én Bende első szülinapjára készítettem egy macis gobelin-t. Melós volt, pláne hogy előtte sose csináltam ilyet, de ez a kis "ajándék" örök emlék marad... :-)

szilvás76

Évi
Keresztszemes... vannak rejtett képességeim :wink:
A doki nem mondta, hogy lenne kukac :wink:
Fonival még nem igazán hallatszik :cry: (azért próbálkozunk keményen :wink: )

Szilvás
Szívesen! Jobbulást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katka, Bea, Woody, Mazska, Szilvás
Gratulálok a 2. trimeszterhez!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na róka koma ma is kerülget :evil: :evil: :evil: :x :x :x anyukám meg erre akkor dobd ki...na jó ennyire nem kínzom magam ha akar jöjjön ki magától de nem adok neki szabad utat, pedig azt hitem lassan könnyebbek lesznek a napjaim.

Sorozatok nekem is House jön be, nagyon szeretem, meg a férjem rám ragasztotta a Csillagkaput, a többit amit irtatok nem szeretem inkább filmet nézek ami éppen megy tv2-n pl, azt nézzük gyakran este a hal a tortán után addig meg Jó barátok, Két pasi meg egy kicsi. Ez nálunk az esti program :lol:

Dia nem semmi a dokis storyd. Nekem a h1n1-en nem fáj a fejem, itt nincs a védőoltás tesztelve gyerekere vagy kismamákra így csak 16 év fölött oltanak.

Irci csini a pocid.

Na nálam is megoldódott a helyzet, persze, hogy van pocakom és a tegnap tusolás közben jól szemügyre is vettem és rögtön letámadtam a férjem, hogy bizony van hasam. Na erre kicsit a takaró alá bujt és csak mosolygott és azt kérdezte, hogy ő most erre mit mondjon? Én mit akarok hallani azt, hogy nincs is hasam vagy, hogy van. Na Évi ezét mondta, hogy nincs hasam még a múlt héten :roll: :lol: azt gondolta EZT kell mondja. Jól bízhatok a szavába mi?

stelly én is gratulálok a picurhoz!

Zsófi én is várom, mit mondott a doki.

Kép
Kép
melisch

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Melisch
Így higgyen az ember a pasiknak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

melisch de ééééédes a férjed!!!

nekem már látható... kívülállók is észreveszik! :lol: pedig még nem szeretném... :lol: :lol: :lol: :lol: amíg nem töltöm be a 12. hetet... hülye vagyok? :shock:

Ircsi most akkor lehet használni orrcseppet? nem világos hogy akartad kezdeni a mondatot... "ne" vagy "meg" :shock: :lol: :lol: :lol: én múlt héten eccer-kéccer használtam :arrow: amikor már aludni se tudtam... de mértékkel!!!

Kép
gtunde75

Melisch :)
Mi pedig pont az előbb állapítottuk meg hogy biza növekszik,hanyatt fekve is kiáll már :) értitek :D de hát csak ott van egy 6-7 cm-es baba,plusz méhlepény,petezsák,méh :)
Ircsi nem baj próbálkozom én is majd,csak el kell hozzam a fonimat anyuéktól.

evilany

Hát igen a vak is látja lassan a pocakunkat de hát az én párom mindentől védene és félt, hogy rosszul viselem el az igazságot, én marha még kezdtem el is hinni :oops: különben a doki is mondta, hogy 12 hetesen már bizony ott a pocak. Már 2 hete is kicsit ducibbnak látott egy ismerős csaj, na jó vele lehet utoljára 4 éve találkoztunk a lagzinkon amikor is alig voltam 50kg, azután lassan eljutottam 55 kg-ra és kb ennyivel kezdtem a terhességet, de most is max 56,7-t mértem így még nem vittem túlzásba. Csajok nem elszörnyedni első terhességem és 27 éves vagyok ,tehát most kezdenek lerakódni majd a kilók rám is :lol:

Kép
Kép
melisch

Nem szörnyedek el,4 éve még én is 57-58 voltam (sóhaj)
Nem törvényszerű hogy kilók ragadjanak rád,ne legyen úgy! :wink:

evilany

[quote="gtunde75"]
írta:
gtunde75
Ircsi most akkor lehet használni orrcseppet? nem világos hogy akartad kezdeni a mondatot... "ne" vagy "meg" :shock: :lol: :lol: :lol: én múlt héten eccer-kéccer használtam :arrow: amikor már aludni se tudtam... de mértékkel!!!

Meg.... :lol: :wink:
Akkor is ésszel kell használni az orrcseppet, ha nem terhes az ember! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

A kilókról inkább ne is beszéljünk :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :wink:
Én tizenévesen voltam 50 kiló.... :oops: :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?