Sziasztok!
Betty, szombaton ment el a levél. De nézzük a jó oldalát, már elment.
Tudom, hogy tiszta gáz, amit csinálok ez ügyben, de nekem ez a gyengém. Ez az ügyintézés. Egyszerűen nem megy. Nem jutok el soha sehová... Ne hari, kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ha bármikor máskor ilyen "ügyünk" lesz, akkor már tudni fogod, hogy sajna ilyen vagyok. Az az oka amúgy, hogy egész nap mások ügyes-bajos gondjait intézem és estére már a sajátomat a hátam közepére kívánom...
Milyen, örülök a kiscsaj mocorgásának, tök jó érzés lehet! Főzés: én nem főzök hétvégén max szombaton, de most az is elmaradt. Vasárnap mindig szülőknél ebédelünk, húsleves, rántott hús a menü...
Szombaton meg halászlé főzésen voltunk. Kinti főzésen. -8 C volt... Sícuccban mentem. Mondtam, égő nem égő, így legalább nem fázom...
Lujzi, nem szabad ennyire kikészítened magad! Bár néha jót tesz egy kiborulás, azért hosszú távon nem egészséges... És tudod, az anya-lány kapcsolat korlátozhatja ám a teherbeesésedet. Lelki ok. Gátol. Elmeséled miben nyilvánul meg a probléma? Anyukád beleszól az életetekbe?
A férjeddel ugye harmonikus a kapcsolatod?
Puszikám, veletek mizu? Héten lesz konzi? Sokat gondolok rád is, nagyon szurkolok értetek.
Bri, ma jössz-e vajon???
Velem minden ok, múlt heti elhavazásnak mára nyoma sincs, ismét kiegyensúlyozott vagyok és happy... A héten lazább hetem lesz, már ami a melót illeti, új ember ma kezdett
Viszont csütörtökön lesz egy kemény írásbeli vizsgám