gabi, örülök neki, hogy minden rendben ment.
joghurt, sajt, mire jó? tudom enni
Angyal, aranyos vagy, kicsit jobban bizakodok
Pirihozót küldök neked, nyisd az ablakot
betty, olyan aranyosak vagytok mind....
ciszta, remélem eltünt!
Olyan aranyosak vagytok, ma már jobban vagyok lelkileg, tegnap olvastam valamit a neten, hőgörbét kerestem amit ki lehet nyomtatni és találtam egy hőgörbe fórumot, csak beleolvastam és ott egy csaj írta, hogy neki azt mondta a doki, ha tüszőrepi után a hője fentmarad vagyis minél magasabb és stabil akkor az jó jel.
Suzy, ha jól tudom, te csinálod, neked milyen szokott lenni?
Nekem hét vége óta 37,1, remélem marad is.
A mellem úgy érzem mintha tele lenne tejjel, mikor még Vivit szoptattam (vagyis fejtem neki a tejet 11hónapig, de ez egy másik sztori) szóval akkor kő keméynek voltak mikor tele volt tejjel és most u. az van, feszesek kemények és éjszaka szerintem minden megfordulásnál felébredtem mert nagyon fájtak. Hát nem tudom, remélem jó jelek, igaz írta suzy neki pont ilyen szokott lenni inszem után.
Egy jó hírem is van kopp-kopp-kopp, az utrotól eddig semmi bajom.
Kicsit már elveszítettem a fonalat ki hol is tart, komolyan írni kellene egy noteszba.
Suzy: piri elmenetelt várja.
Angyal: pirit várja.
Betty: uh, ami igazolja, hogy a ciszták eltüntek, mert úgy lesz.
Gabi: most kezdett.
ancsyka: reméljük vele vannak a babák.
Ranita: 2 nap múlva kezdés.
Zsu: x nap múlva pozitív tesztet hoz nekünk, mikor is tesztelsz zsu?
ancsi: ha agyon vernének sem tudnám, hogy most mi is van, azt tudom nemrég volt a HSG-d, és majd inszem lesz, de most megvan? vagy még csak várod a pirit, vagy inkább írjam úgy, hogy nem várod a pirit? ne hari, de nem tudom
Mindenkinek egy nagy