Beus,
borzasttóan sajnálom ami veletek történt és el tudom képzelni a férjed mit él át
Talán ez most azt is mutatja, hogy érdemes lenne pszichológus segítségét kérni. Nagyon magára vette az egésznek a terhét és ez alól nem egyszerű kimászni. Szerintem ha sikerül kicsit rendeződnötök lelkileg, feltétlenül próbáljatok segítséget kérni. A klinikákon van ilyen lehetőség ingyenesen. Várunk vissza, amikor úgy érzitek, hogy eljött az idő!
Vayacon,
a csipketeában sok a C vitamin...talán azért is hatásos. De egyébként a sok folyadék a lényeg, hiszen attól vastagodik a mnyh. Egyébként tegnap az inszem előtt 5x pipiltem, de szerintem az idegességtől.
Így persze inni sem mertem, hogy ne kelljen többször menni. Estére viszont úgy kitikkadtunk, hogy én 5 bögrével nyomtam le a csipketeából, a férjem meg 3-al
Persze így aztán egész éjjel rohangálhattunk ki.
Beni,
szedi a férjem időszakosan a macát, szintén időszakosan az E és C vitamint Emellett spirulina algát szed már egy ideje, de ezt egy évvel ezelőtt is szedte pár hónapig. Lúgosító teákat iszunk mindketten és én még egy hónapja az Elevitet. De az viszont tény, hogy az egy évvel ezelőtti első kiváló eredménye óta úgy tekintjük ezt a dolgot, hogy neki NEM LESZ TÖBBÉ ROSSZ EREDMÉNYE!
Tökéletesen egészséges, így többi ilyen bibi nem lehet és kész
Akkor (talán emlékeztek) csináltattam neki egy pólót, amin egy bika van és az akkor ieredmény számokkal
Tegnap amikor hazaértünk, felvette és egész este abban masírozott
Zsó,
hajrá a szurikkal tovább!
Gondolj sokat a babádra és arra, hogy most formálod meg a testét
Zenélj neki sokat, hogy sok-sok szép petikéd legyen!
T