Új privát üzeneted érkezett!

Beszti, Moni és Mindenki!

Helyesbítés mégegyszer, ne hogy valaki félreértse.

Tehát nem 1x1-et, nem 2x1-et, hanem SZIGORÚAN NAPI 3X1-et kell a MACA-ból beszedni!!!

Beszti!

Szerintem vegyél még és szedd végig a ciklusban.
Ezt nem csak a ciklus elején kell szedni.

Andy
Andy

Sziasztok!

Ancsikám, már nem tudtalak hívni, de itt olvasom, hogy neked is nagyon sok a dolgád. Kép Majd még megpróbállak, talán estefelé? (Ha nem haragszol.)

Mindenkinek puszi, pláne a drukkolóknak, hogy menjek a stúdióba. Kép Elgondolkoztam róla. Kép

Lotti
Lotti

Andi!
Megyek megnézem a mail-emet. Ja és örülök, hogy végre azt érezhetem a hangvételedböl, hogy kezdesz megnyugodni a lapar miatt. Illetve nem megnyugodni, hanem inkább elfogadni a helyzetet. Csak így tovább. A rossz érzéseket passzold át nekem és csak a pozítívakra koncentrálj.Kép

Pussssssz: Gabó
Gabómanó

Sziasztok!

Tudom Ti már csak hétfön olvassátok, de én most értem haza, és nem tudom szó nélkül megállni:

1. Kedden megyünk a dokibácsihoz és végre láthatom a picit. Persze, ez azt is jelenti, hogy akkor nekem "tünés innen" a másik topicba. Azért én NAGYON-NAGYON szeretnék ismerös neveket látni ott mihamarabb. Kép Kép Kép

2. Nekem elhihetitek, hogy néztem a nyákot rendszeresen a múlt hónapban is, hisz nagyon akartuk ezt a babát, de nem észleltem nyúlósságot.
Használtam a PG 53-at, de sosem láttam "páfrányt", pedig nem is nyállal néztem, hanem h.váladékkal, mert azt írja, hogy annál jobban kivehetö.
Mégis itt a babóca a pocimban. Én elhiszem, hogy a "nagykönyv" ezt írja, de akkor nálam miért nem müködött, és miért lett mégis babuci?

Beszélgettetek az otthoni netröl is, ehhez én is hozzátennék valamit. Nekünk kábelen jön a chello. Elötte modemesen voltunk, s hogy ne menjen rá a gatyánk mi is csak este 6-tól reggel 7-ig neteztünk. Mióta megvan a chello korlátlan, és klasszisokkal gyorsabb. Így havi 11.900.-. Négyezerrel több mint a telefonos, de megéri. Akkor ülök a géphez amikor ráérek, s nem akkor amikor jön a kedvezményes napszak.

Puszi Nektek. Kellemes hétvégét mindenkinek, a középidösöknek mindent bele!

Kata
Kata

Sugár
Én a te helyedben nem várnék még a dokihoz menéssel! Ezt saját tapasztalatból mondom, de hát mindenki maga dönt.

Mindenkinek szupi hétvégét, a félidösöknek sok akciot a lista tetejének ZEBRÁKAT!KépKépKépKép

Györgyi
Györgyi

Nem győzlek titeket végig olvasni.

Sugár!
Ne keseredj el, bár az előző ciklusban én is nagyon el voltam keseredve, aztán a következőben, amikor annyira nem is számítottam rá, mégis összejött a babuci. Szóval fel a fejjel!
Ja és legeslegelőször, amikor még nem is igazán próbálkoztunk, inkább csak kockáztatásnak modanám, nekem is elhúzódott a ciklusom 5 nappal, no azt tuti pszichésen csináltam!

Györgyi!
Ha már így rákérdeztéll a részletekre. Vittük, azért mégis kevésbé kellemetlen. Ott csak feszélyezve lenne az urad, otthon meg muris lesz, csak jól "kezeljétek"! Ne aggódj!

Norci(ék)

Ui. Hétfőn lesz az első uh. Kicsit izgulok, de tudom, hogy minden rendben lesz.
Norci

Lányok!

még v.mi eszembe jutott amit eddig nem osztottam meg veletek. Ti, hogy álltok a koffeinnel. Én elég erös koffein függö voltam (igaz nem kávé, hanem tea, de napi két jó erös teát ittam, amibe még több a koffein, mint a kávéban) és mikor megtudtam, hogy a koffein állitolag gátolja a peteérést, leszoktam róla. Jó nagy akaraterö kellett, hozzá, de az eredmény alapján megérte. Szóval javaslom, hogy ti is csökkentsétek a koffein mennyiséget.
Hátha segit és egyetek sok gyümőlcsöt.

Norci

Norci
Norci

Lora
Itt vagy mar??Udv ujra itt?Jol vagy mar?KépKép

Kata
En most olavastalak!orulok nektekKépKép

Norci
Tobbszo rbeszeltunk mar a koffeinrol de en a 90/60-as vernyomasommal nehezen teszek le rola.Viszont asszem megkerdem a dokibacsimat.Bar a metrodin mellett szerintem mar 1-2 kv nem oszt nem szoroz.Azert kosziKépKép

Gabo
Na mostmar nagyon kis pozitiv vagy!!KépKépKépA szurizasokra majd mindig viszem magammal ZebraEllat,hogy jol hassanakKép
Ti most ebben a honapban meg nem kezditek az inszemet?

puszi Kriszti
kriszti

Helloka!

Utolag sok boldogságot kívánok Orsolynak és Koalamacinak a babához.

Cincékrének és az érdekelteknek. Megkérdeztem egy gyogyszerészt: a Norculut (lehet hogy nem így írják) vagy 1400-1800, vagy pedig 2600 Ft egy ampulla. A hatoanyagátol függ, és a dokitol, hogy melyiket írja fel.

Andy, szerintem ha nem akarod megmütetni magadat, mond meg a dokinak. Én "könnyen" beszélek, már tul vagyok rajta, szerencsére nem találtak semmit. Nem bánom, hogy mégis megcsináltuk. Vagyis a doki.

Jo hétvégét mindenkinek, és jo akciokat.

Puszi, Lora
Lora

Lányok!

Most azon ritka alkalmak egyike van amikor munkaidö után netezek. Össze balhéztunk a férjemmel, így eljöttem otthonról, hogy ne rontsak a dolgokon. Benéztem ide, de látom sehol senki.

Kata!
Én már hétfö elött is olvasom az üzidet. Ha itt vagy te is jelentkezz. Még vagyok kb 45 percet.

Kriszti!
De valóban ebben a hónapban kezdjük az inszemet és remélem ez lesz az elsö és az utolsó is egyben. Nem tudom miért írtam novembert. Most megvárom, hogy megjöjjön, aztán uccu neki.Kép

Olyan üres ilyenkor itt minden,hogy nem vagytok itt. Megszoktam napközben, hogy alig tudom követni az eseményeket. Pedig most nem kell fönök inváziótól tartanom.Kép

Na puszi mindenkinek. Aki itt van véletlenül jelentkezzen.

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Kata!

Válasz Mail elküldve.Kép

Gabó Kép
Gabómanó

KépSziasztok lányokKép
Djeszter elküldtem a levelet !

Beszti nem vagyunk egyformák-hála vagy sajnos....mert akkor mindegyikünknek legalább 2 bébije lenne-szóval mindenkinél más jön be!

Velem semmi különös nincs...nincsenek hormonjaim-nincs tüszö a láthatáron,jövöhét kedd UH és utána megint Dufaston,hogy megjöjjön-ne legyen eluszott honap és ...hormon-hegyekKép
Na majd még jelentkezek,ha tudok valami szívderítöbb történetet...
Gabó a te gólyád is útban van,nem látod még???
kitartás csajszik-eljön a mi idönk is!
PusszantásKépKandi72Kép
Kandi72

Kép
-mégegy grafikont találtam,hátha ez jobb!
Kandi72

Draga lanyok, kuldom a mai allapotunkat, engem mindig visszatesztek am a 9. ciklusomba, pedig mar regota a 10.-ben tartok...
[url=http://public.fotki.com./Lella/diagramok" TARGET="_top]http://public.fotki.com./Lella/diagramok[/url]
alatt megtalalhatjatok a Kata es a Norci diagramjait. Pussz, Lella

Cicó 4c 55 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 48 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 41 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 34 cn Györ 24 év
Andi 13c 31 cn Szeged 30 év
Eni 2c 30 cn Pécs 26 év
Edina 7c 30 cn Coimbra 23 év
Gyorgyi 3c 30cn 26 év BP
Gabó 29c 29 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 29 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 29 cn Budapest 29 év
Lora 11 c 27 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 26 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 25 cn Adács 27 év
Éva 28c 22 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 21 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 19 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 17 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 16 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 14 cn Líbia 32 év
Moni 5c 14 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 12 cn Budapest
Kandi72 1c 11 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 11 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 10 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 9 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 9 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 6 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 5 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 2 cn Salgótarján 23 év
Lella

Sziasztok Hétvégi Madárkák!

Köszönöm Kriszti üdvözlését, igen, szerencsére már itt lehetek köztetek. Frissen, egészségesen, tele reményekkel.

Ma vagyok a 27. napon, és nekem ált. 24-25 naposak a ciklusaim. Kicsit izgulok, de nem merem mondani (csak leírni). Most volt a mütét, és nem höméröztem ebben a ciklusban. Ha vasárnap sem jön meg, hétfön tesztelek. Hiu ábránd, szinte semmi esélyem rá, hiszen csak egyszer voltunk együtt, és utána rögtön fel is keltem. De az a "de" akkor ott van. MI van, ha pont most én leszek a kivétel? Olyan izgalmas! Már alig várom a hétföt! Azt hiszem, nem leszek kibukva, ha megjön. De akkor is izgis, nem?

Látom, nem nagy a forgalom. Itt leszek este 10-ig, még többször benézek.

Lella, köszi hogy itt voltál, és köszi a honlapot, meg a diagrammokat.

Puszi, Lora
Lora

Szia Lora!
Azt hiszem, senki nem fog megsértödni,hogy csak neked köszönök, mert nagy valoszinüséggel csak te vagy mostanában itt...
Remélem javulgatsz,és tényleg tök érdekes lenne, ha a hétföi teszted becsikozodna!!!Én szurkolok nagyon!Hiába, a kivételek erösitik a szabályt, igaz??LEgyél TE a kivétel most, OK???
Na, mi is jol elvagyunk a férjemmel, tiszta telepátia... Ugyanis ma akartam anyukáméknak telefonálni, de véletlenül az ö pénztárcájában maradta a telefonkártya, ö meg elment dolgozni reggel..Na , puff neki, gondoltam, megprobáltam mobilon felhivni,természetesen ki volt kapcsolva.Kb félora mulva felhivott, hogy lediktálja a telefonkártya adatait (mert tulajdonképpen csak ennyi kell ),hogy tudjak telefonálni...Kérdeztem, miért hivott ilyen váratlanul.Erre ö: CSUKLOTT egy hatalmasat, és rögtön eszébe jutottam,hogy biztos emlegetem a kártya miatt...Na, ennyit rolunk, mit nekünk technologia, meg vagyunk anélkül is...
Ez elég off volt, de ugysincs sok más irás, remélem belefér a topicba.
Hogy a hömröl is essen szo, tegnap reggel 36,4 volt, gondoltam, ez itt a NAGY leesés, mára megint 36,5, és mindezt a 19-ik napon. Most akkor érleltem petét vagy nem???Én már sosem megyek el magamon..
Na mára ennyit, kiirtam magambol, ami bennem volt!
Remélem gyogyulgatsz, és minden rendben van!!!
Szia
Barbi, a hétvégi madárka
Barbi

Sziasztok!

Én is hétvégi madárka vagyok, hisz nekem csak itthon van net.

Lella köszi a diagrammot, hátha segít a lányoknak valamit, és követnek minket a másik topicba Kép Kép

Kata
Kata

Kata, itt vagy még?

lenne néhány kérdésem. Elég sokáig nem voltam, és rapszodikus volt mindig az ittlétem. Szoval:
az elözményekre lennék kíváncsi röviden. Miota probálkoztatok, és mi volt a nagy "harci csel" mitöl szerintetek összejött? (kispárna, gyogynövény, gyertya, stb). Persze, csak ha nem tul indiszkrét.
Köszi, Lora
Lora

Lora, drukkolok neked nagyon, jo lenne, ha te lennel a kovetkezo zebras KépKép

Puszi mindenkinek es babaeso! KépKép Lella
Lella

Haliho Madárkáim!

Sajna elöre ittam a medve börére. ... ma megint megjött...
de nem vagyok szomi, majd a köv. ciklusban talán. Kinyomtattam a www.elender.hu/gynevac-ot a háziorvosomnak. Szerdán kapunk fizit, akkor ki is váltom, és beadatom magamnak. Ártani biztos nem árt, föleg hogy hiszem is benne. Na, dobom a listát.

Cicó 4c 56 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 49 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 42 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 35 cn Györ 24 év
Andi 13c 32 cn Szeged 30 év
Eni 2c 31 cn Pécs 26 év
Edina 7c 31 cn Coimbra 23 év
Gyorgyi 3c 31cn 26 év BP
Gabó 29c 30 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 30 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 30 cn Budapest 29 év
Pucur 4c 27 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 26 cn Adács 27 év
Éva 28c 23 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 22 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 20 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 18 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 17 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 15 cn Líbia 32 év
Moni 5c 15 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 13 cn Budapest
Kandi72 1c 12 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 12 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 11 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 10 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 10 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 7 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 6 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 3 cn Salgótarján 23 év
Lora 12 c 1 cn Várpalota 24 év

Ma is itt leszek tizig, ha ráértek "dumcsizzunk" kicsit.

Puszi, Lora
Lora

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy az endometrozisrol hol találok anyagot? Az egyik ismerösöm most tudta meg, hogy van neki. Persze a doki semmi használhatot nem mondott.

Köszi, Lora
Lora

Sziasztok!

Lora!

Elöször is úgy sajnálom. Kép Kép Kép Tudom senki nem szereti ha sajnálják, de erre valahogy nincs más szó. Kép Fel a fejjel! Kívánom, hogy a jövö hónapban olyat láss, amit én nemrégen.

Bocsi, de tegnap már nem néztem ide be. Biztos voltam benne, hogy csak magammal beszélgethetnék.

Szóval nálam nem volt semmiféle hadicsel. Megmondom öszintén, hogy ebben a hónapban nem is nagyon foglalkoztam a dologgal. Beléptem ide, és szedtem az igéket. Elterveztem egy pár dolgot, amit a lányoktól hallottam. Kispárna, Maca, stb. Szóval teljesen biztos voltam benne, hogy most megjön, és akkor a következö ciklust az itt szerzett tapasztalatokkal kezdem majd. Ha visszaolvasod a topicot, már írtam, hogy végülis talán annyi csel volt, hogy a párom nem tudott a peteérés idöpontjáról, stb. Olvasd vissza, ott bövebben olvashatsz dologról.

Hát ennyi Kép Kép Kép

Kata
Kata

Szia Kata,

köszi a válaszodat, és még egyszer nagyon nagy gratula nektek! Rájöttem, hogy elérhetö célokat kell kitüzni magunk elé. Most a cél, hogy Karácsonyra összehozzunk.

Pá, Lora
Lora

Teljesen véletlenül találtam rátok de nagyon örülök neki.ÉN is mi is gyermek áldást várunk de csak a jövő hónapban van esély arra hogy sikerüljön is.Nagyon helyesek vagytok ahogy segitetek egymásnak.Azt hiszem majd irok még nektek mert nagyon szimpatikusak vagytok.
Sok sikert mindenkinek és minden szépet és jót amit lehet kivánni.
Üdv
annamy
Névtelen

Jó reggelt Lányzók!

Gabó Kép
Gabómanó

Annamy, üdv köztünk.

Gabó Kép
Gabómanó

Látom, nincs valami nagy forgalom itt.
Hello Gabó.

Annamy, én is szeretettel üdvözöllek. Megkérhetünk arra, hogy írj egy kicsit részletesebben magadról, Miért ez az elsö hónap amikor összejöhet? Voltál már vizsgálatokon? Stb, stb. Érdekel minket minden újdonság, hátha tanulunk belöle.

Moni
mj

Cicó 4c 57 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 50 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 43 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 36 cn Györ 24 év
Andi 14c 3 cn Szeged 30 év
Eni 2c 32 cn Pécs 26 év
Edina 7c 32 cn Coimbra 23 év
Gyorgyi 3c 32cn 26 év BP
Gabó 29c 31 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 31 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 31 cn Budapest 29 év
Pucur 4c 28 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 27 cn Adács 27 év
Éva 28c 24 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 23 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 21 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 19 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 18 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 16 cn Líbia 32 év
Moni 5c 16 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 14 cn Budapest
Kandi72 1c 13 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 13 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 12 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 11 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 11 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 8 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 7 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 4 cn Salgótarján 23 év
Lora 12 c 2 cn Várpalota 24 év

Jo reggeltKép
Kriszti
kriszti

Annamy, üdv minalunk.

Kriszti
kriszti

Andi
Mar javitottalakKépKép

Kriszti
kriszti

Sziasztok Leányok!

Mi ez a nagy csönd igy hétfön reggel?Kép

Annamy légy üdvözölve minálunk, és tényleg irj magadrol bövebbet. Mi itt mindent megbeszélünk tabuk nélkül!KépKép
Jo kis csapat ez, jo ide tartozni!

Ugye Gabomano, Kriszti, MJ és a többiek!

Andy!

Mi a helyzet? A barnás átváltott mensibe vagy csak vaklárma volt??

Pucur
Pucur & Phedra

Sziasztok!

Mi újság a lista elején levőkkel? Kik lesznek az heti babások?

Nem akarom a sziveteket fájdítani, de mert a próbálkozós időszakban ti drukkoltatok nekem a legjobban, hát kérlek ma is tegyétek ezt ugyanis ma lesz az elős ultrahang a családtervezésiben, aztán szerdán a következő a saját dokimnál! Kicsit izgulok, meg remélem mondanak v.mi okosat, amivel csillapítani lehet az örökös hányás és hányingert. Azt hiszem túl teszek minden kismamám ebben.
Nektek nagy nagy drukk és remélem a ti gyomrotok kevésbé lesz érzékeny, mint az enyém.

Ha érdekel titeket beszámolok majd arról, hogy mi volt a dokinál, de tudom, hogy ezután el kell hagynom titeket a másik topicba. Azért majd mindig olvasom, hogy mi van veletek és ugyanugy drukkolok neketek, mint eddig!

Sziasztok:
Norci
Norci

Sziasztok leányzók!Kép

Remélem, ma többet tudok dumcsizni Veletek, mint pénteken...

Képzeljétek, két napja tovább emelkedett a hõm, most 37,1!

Aki tud olvasni a sorok között, értékelje már ki a hõ alakulását: (óhajtásKép)

17. nap 36,5
18. n 36,3 (ov?)
19. n 36,5
20. n 36,6
21. n 36,7
22. n 36,8
23. n 36,8
24. n 36,8
25. n 36,8
26. n 37,1
27. n 37,1

Mitõl lehet, hogy a ciklus vége felé emelkedni kezd a hõ? Tudja valaki?

Úgy várom a csütörtököt, akkor lesznek meg a hormoneredményeim!Kép

Olyan szupi most az idõ, hétvégén is süttettem magam a nappal...telve vagyok enerdzsájzerrel...Kép

Elolvaslak benneteket, mindjárt (?) jövök...

Ancsi
Ancsi

Szija Ancsii!
Hat az emlekedo hormonszintektol emelkedik a ho,te kis edesKépKép.Lehet,hogy ez igy is marad nalad??Kép
De jo volna!

Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Eni 2c 32 cn Pécs 26 év
Gyorgyi 3c 32cn 26 év BP
Lotti 10c 14 cn Budapest
Andi 14c 4 cn Szeged 30 év

Kriszti!
Péntek este jött meg, így javítom.

Andy
Andy

Csak javítok egy kicsit a listán:
(Andit lejjebb csúsztatom..Kép)

Eni 2c 32 cn Pécs 26 év
Gyorgyi 3c 32cn 26 év BP
Lotti 10c 14 cn Budapest
Andi 14c 3 cn Szeged 30 év

Így jó?

Ancsi
Ancsi

Szóval szerdán megvolt az 5. inszem.
Már megint nagyon fáj (szúrt), majdnem leugrottam az ágyról. Az eszközök nem voltak jók, cserélgetni kellett oket, közben engem meg szétfeszítettek a kacsával. A méhszájammal volt még valami bibi azt is feszegették.
Inszem elott állók ne ijedjetek meg, én speciális eset vagyok, mert másoknak nincs ilyen tapasztalatuk.
Csütörtökön otthon voltam és dadáltam az ismerosünk 5 hónapos ikreit. Pénteken meg egy egyhetes kislányt látogattam meg. Amikor tisztába tették majdnem elsírtam magam (kislányt szeretnék), de visszafogtam a sírást, mert nem akartam, hogy sajnáljanak.
Pénteken nem volt net a munkahelyen tök ideg voltam tole.

Gabó!

Inszem elott gyógyszereket, szurikat kapunk utána hüvelyi uh., ha jók a tüszok és a méhnyálkahártya akkot tüszorepeszto szuri. Másnap inszem.

Szonja!

Érdekelne az inszem leírása és foleg a kép. Légyszíves írd meg a mail címedet akkor elküldöm a levélcímemet.

Cincérke!

Gyvenac majdnem 5.000 Ft. Nekem ez már mostanában nem összeg.

Györgyi!

Köszönöm az érdeklodést.

Lora!

Nagyon sok van az endóról az interneten. Ha az alta vizslába begépeled, hogy endometriosis akkor egy csomót elo fog hozni.
Amikor nekem kiderül, hogy ez a bajom akkor nagyon el voltam keseredve és semmit nem tudtam errol a betegségrol. Akkor még nem interneteztem, de megtudtam ha begépelem a vizslába akkor ki fogja hozni errol a cikkeket. Így találtam az index meddoség-lombikbébi topicjára is ahol azóta is levelezek a lányokkal.
Többnyire ki is nyomtattam a cikkeket.

Egy bíztatás a barátnodnek én teljesem meggyógyultam a szuriktól.

www.pro-patiente.hu/pp/tegy/lap/0006/endometriosis.html

www.extra.hu/drrak/meddo.html

ww.sulinet.hu/eletestudomany/archiv/1999/9924/ameddo/ameddh.htm

www.kisalfold.hu/cikk/gyoygir/8327

Inszemrol: www.kisalfold.hu/cikk/gyoygir/9915

Caldea
caldea

Sziasztok!

Mar jartam itt reggel, de latam, hogy nincs forgalom, ezert nem is irtam.

Lora!
Kép

Andi!
Mi lesz?

Annamy!
Udv korunkben.Kép

Ancsi!
Igeretes a hod! De azert meg varni kell... tartsd jo magasan meg sokaig! KépKép

Beszti
Beszti

Ancsika!

A lista tökéletes!

A höd jol alakul, tettetek valamit az ügy érdekében?Kép

Pucur
Pucur & Phedra

Krisztiii!Kép
Na, jó, gondoltam...Kép
De azt nem értem, hogy nekem ilyenkor inkább lefelé ingadozik, nem felcsusszanóan...Kép
Most akkor mivaaan???Kép

Számításaim szerint péntekre nem-várom!Kép

Gabó, drága!
Szent a béke apjukoddal??Kép

Pucurom!
Mikorra tûzzük ki a következõ minitalcsit??Kép

Ancsi
Ancsi

Pucur!
Arcom pirul, pillám rebeg...
tettünk érte: jöjjön gyerek..Kép

Ó, mily lírikusra sikeredett..Kép

Egész hónapban védekezés nélkül voltunk együtt...Kép

????

Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Javítom megint.

Eni 2c 32 cn Pécs 26 év
Gyorgyi 3c 32cn 26 év BP
Lotti 10c 14 cn Budapest
Andi 14c 4 cn Szeged 30 év
Lora 12 c 2 cn Várpalota 24

Gabó!

Én is összevesztem péntek este a férjemmel. Szóval nem vagy egyedül.

Ancsi!
A hõd szuper csak így maradjon.

Pucur!

Hát ez a helyzet.Kép
Ma este megyek dokihoz.

Andy
Andy

Ancsika
Ez a jooooo!KépKépTarsd is magasan!
Versbe szeded ohajod??!

Mindenki veszexik?Mi tegnap delutan ota szinte nem is beszelunk egymassal!Ez a huje ido miatt van!Kép

Kriszti
kriszti

Andi!
Lehet, vaksi vagyok, de nem látom a változást...Kép
Kit kellett javítani?

Ancsi
Ansi

Ancsika
Ez a jooooo!KépKépTarsd is magasan!
Versbe szeded ohajod??!

Mindenki veszexik?Mi tegnap delutan ota szinte nem is beszelunk egymassal!Ez a huje ido miatt van!Kép

Andi
Irtam emilt!

Kriszti
kriszti

Haliho lanyok!

Lotti: irany a studioKépKépKép

Monchy: lebegjen lelki szemeid elott az en peldam, mi most juniusban koltoztunk ki, szeptemberben pedig jott a babaKép Mellesleg pont egy evvel az eskuvonk utanKép

Koalamaci: neked hany hetes a babad? Es kepet kaptal rola? En miert nem?Kép

Erazmusz: koszike a megnyugtatast, itt parazok azota is, mert nekem raadasul semmi rosszullet, esetleg neha kis emejges na de ezt be is tudom magamnak magyarazniKép Huvelyi UH-n is latni a baba szivvereset? Mert nekem azzal nezte....
Komolyan azt kivanom, hogy inkabb hanynek, de akkor legalabb lenne valami jeleKép

Most hetvegen voltam otthon a szuleimnel, es olyan rossz volt hogy a keresztanyameknak meg a nagyszuleimnek meg nem mondhatom megKép Foleg hogy unokatesom is terhes, kb 9 hettel jar elottemKép

Pusssz, majd meg jovok.

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Ancsi szióka!
Széééép a hõdKép
Kezem-lábam görcsben miattad!
Hajrá!

Kriszti, cupppppppp Kép

cupp,
Beja
Beja

Bejaaaaa szijaaaa!!
Mizuuujs????KépKépKépSanta vagy meg?KépKép

Kriszti
kriszti

Szija drága Beja!!!KépKépKép

Majd erõt veszek magamon, és írok Neked!
Képzeld már kettesben vagyunk, mátol elköltözött a fijúúú...KépKépKép
(hátha nem sokáig maradunk kettesben???)

Írhatsz azért elõttem is, mi van veletek, meg Bálintkával?
(vagy már más a neve???KépKép)

millió pusszantás Nektek:
Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Orsoly ne parázz már, inkább örülj, hogy nem hánysz, azt a részét én kevésbé szeretem. Ráadás én attól parázok, hogy én csak nem attól hányok annira, hogy v.mi nincs rendben.
Ráadás már át is estél a kritikus időszakon, szinte észrevétlenül, szóval tuti nincs okdo parázni!!!!!!!!!!!!!!

Norci
Norci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?