Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjt :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ancsuka
sztem akkor próbáld meg, lehet, hogy múltkor másért volt allergia, és most nem lesz. Ki tudja :?:
Ha meg igen, akkor lehet változtatni...
Jó éjt neked is :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty615

szép jó reggelt!

betty nagyon jó a videó :lol: :lol: :lol:
Most kinyomtattam a kapszula meg a hüvelykapszula betegtájékoztatóját, összehasonlítom, és ha egy és u.az akkor megpróbálom kiváltani a szájon át beszedhető kapszulát.
Tegnap már elkezdtem használni a hüvelyit. hajnalban sikeresen ki is folyt :? :? :arrow: mentem wc-re.

Most megyünk jégkorizni, Vivinek megígértük, mindenkinek puszi amjd jelentkezem

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Szép jó reggelt!

Betty
Laptető hozzon szerencsét, drukk+++++++++++++++++++++++++

Az összes alkoholista ezt érdemelné... :lol: :lol: :lol:

Ancsu
Mindkettő hatóanyaga ugyanaz :!:
De jó Nektek...Én imádok jégkorizni :!: :wink: jó sportolást :!:

Többieknek is szép, vidám vasárnapot :!:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nem tudok rájönni, hogy hol a csalás...
http://www.20q.net/

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok

most keltem... :oops: :D

Próbálok bekapcsolódni újra, nagyon sokat írtatok! :D Mire a végére értem, addigra elfelejtettem, hogy kinek mit szeretnék írni!

Gabi, örülök, hogy jött a piri, és tök jó, hogy holnap kezdhettek! mikorra mész? Köszi, hogy hoztad a hírt rólam..

Betty, drukkolok,hogy a cisztád huzzon el a francba!
Még nem tudom, hogy tesztelek-e, azt sem tudom, hogy milyen tesztet vegyek, nem értek hozzá... :oops:
Hajrá laptető!!!

Ancsuka, az utro nekem csak egy kicsit folyik, nem vészes, nagyon fel kell tolni, amennyire csak tudod!van úgy hogy egyáltalán nem folyik ki! Egyébként meg aki kitalálta ezt a megoldást.... :twisted:
Inkább tényleg szuriznám magam ( nem vagyok mazo :D ), vagy tényleg az orális jobb lenne.Jó korizást!

Mindenkit pusszantok! Szép vasárnapot
Vendég

Ancsuka
de jó nektek, imádok jégkorizni :wink:
Csak vigyázz magadra nagyon, nehogy eless, vagy valami...
Én ilyenkor úgy esek, mint egy rongybaba :lol: , és mindenem kék-zöld :lol: 3 hétig :!:

Szuzykjúú
neked kitalálta elsőre :?: Én egy filmcímmel játszottam, arra gondoltam, de csak 5.-re találta el :lol:
Mindenesetre érdekes :idea: :wink:

betty615

Zsu
jah, persze, te még csak a kutyusodat tesztelted :lol: :lol: :lol:

betty615

Sziasztok :!:
Kellemes vasárnapot kivánok lányok :!:

Ancsyka :!:

A reményt ne add fel, bizz benne, hogy továbbra is kismama vagy :!:
+++++++++++++++++++++++++

ancsuka :!:

Tudomásom szerint inszem után a beágyazódás ugyanugy van, mint spontán, a 6-12. nap között kell megtörténnie, csak itt a doki közvetlen a méhnyakba helyezi fel a spermákat egy katéteren keresztül, igy már csak talizniuk kell a sejteknek és megkeresni a legjobb helyet, ahol szépen elkezdenek majd osztódni.

Drukk++++++++++++++++++++++++

Zsu :!:

Pihenj sokat mennek a drukkjaim Értetek+++++++++++++++++++++

Betty :!:

Biztos, hogy a szemét ciszta távozik a mensiddel együtt :!:
Nagyon szoritok a következő beültihez+++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Betty, igen! :D :D :D Te milyet vettél?
Vendég

Zsu
gyógyszertáriban a clearblue a legjobb, kb. 1500 ft.
Nekem a medilab is bejön (kb.600ft)
Valamint a gravi hcg is jó (kb.800ft)
Van sok jó fajta, sztem egyébként édes mindegy a fajtája, ha baba van, úgyis kimutatja bármilyen :wink:

Angyli
reméljük, visszakapom a babókat ebben a hónapban :!: :wink:

betty615

Drága Betty :!:
Biztos, hogy ebben a hónapban már Veled lesznek a kis drágáid :wink:
Vendég

Gabi, kösz az ásványvizet! :D

Betty, szurkolok, hogy még ebben a hónapban vissza kapd a kis drágákat! És hogy veled is maradjanak!
A tesztet még meggondolom, nem tudom, hogy leszek-e annyira bátor... :oops:
Vendég

Helló lányok!

Dolgozom,csak egy kicsit lógok :lol:

Nálam tegnap óta niagara van,de nem baj :lol:

Zsu!
Szerintem 8 körülre megyünk,mert nem kell sietni utána sehova,ráérünk.
Meg már megkéne tanulnom az utat,h egyedül is oda vezessek :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Nekem elsőre kitalálta, utána már csak 3.-ra :!:

Ancsu
Milyen volt a korizás :?:

Angyli
Neked is kellemes vasárnapot :!:

Gabi
Holnapra nagyon szorítok+++++++++++++++++++++++++++++++
Az nem baj, mert akkor legalább tisztulsz :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, tényleg? egyszer összebeszélhetnénk és elmehetnénk együtt, igaz mi csak Vivivel együtt szoktunk menni, ha téged, titeket nem zavar...... akkor akár jövőhéten is mehetünk.
Jó volt nagyon korizni, menni tudok, de fékezni nem :oops: :oops: :lol: :lol:
Vivinek nagyon jól megy meg apának is.

Az utronak utána olvastam :arrow: az orálishoz ez van írva:
1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER AZ UTROGESTAN 100 MG LÁGY KAPSZULA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
Progesztagén hormonkezelésre szolgáló gyógyszer. A progeszteron a természetes progesztogén, a sárgatest és a méhlepény fő hormonja.
Az alábbi javallatokban adható:
Sárgatest-elégtelenség (progeszteron hiány) okozta kórképek, különösen:
- menstruáció előtti tünetegyüttes (premenstruációs szindróma) kezelésére
- rendellenes peteérés (diszovuláció) okozta menstruációs zavarok esetén
- emlőfájdalom, jóindulatú emlőbántalom (benignus masztopátia) esetén
- csökkent hormontermelés és változó kori tünetek (premenopauza).
Menopauzában (az utolsó menstruációt követően) hormonpótló kezelés részeként (ösztrogénterápia mellett).
Abban az esetben, ha a szájon át szedett progeszteron ellenjavallt, pl. májbetegség (hepatopátia) esetén vagy mellékhatások (pl. aluszékonyság) jelentkezése miatt, az Utrogestan 100 mg hüvelykapszula alkalmazása lehet indokolt.

A hüvelyihez meg ez:
1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER AZ UTROGESTAN 100 MG HÜVELYKAPSZULA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
Progesztagén hormonkezelésre szolgáló gyógyszer. A progeszteron a természetes progesztogén, a sárgatest és a méhlepény fő hormonja.
Az Utrogestan 100 mg hüvelykapszula az alábbi javallatokban adható:
- progeszteron pótlás petefészek működés hiányában (pl. petesejt adományozás esetén),
- mesterséges megtermékenyítés (IVF, in vitro fertilizáció) esetében a luteális fázis (a menstruációs ciklus 14-28. napja, a tüszőrepedéstől a vérzés első napjáig) támogatására,
- elsődleges és másodlagos (főként rendellenes peteéréses - diszovulációs) petefészek elégtelenség, illetve csökkent megtermékenyítő képesség (szubfertilitás) eseteiben a spontán vagy kiváltott ciklusok luteális fázisának támogatására,
- fenyegető vetélés esetén, sárgatest-elégtelenség okozta habituális vetélés (szokványos, azaz egymást követő többszöri vetélés) megelőzésére a terhesség 12. hetéig.
Abban az esetben, ha a szájon át szedett progeszteron ellenjavallt, pl. májbetegség (hepatopátia) esetén vagy mellékhatások (pl. aluszékonyság) jelentkezése miatt az Utrogestan 100 mg hüvelykapszula alkalmazása lehet indokolt:
Sárgatest-elégtelenség (progeszteron hiány) okozta kórképek, különösen:
- menstruáció előtti tünetegyüttes (premenstruációs szindróma) kezelésére
- rendellenes peteérés (diszovuláció) okozta menstruációs zavarok esetén
- emlőfájdalom, jóindulatú emlőbántalom (benignus masztopátia) esetén
- csökkent hormontermelés és változó kori tünetek (premenopauza)
Menopauzában (az utolsó menstruációt követően) hormonpótló kezelés részeként (ösztrogénterápia mellett).

vagyis az egyiknél írja a mesterséges megtermékenyítést, a másiknál nem, így inkább marad a hüvelyi, mert az írja.
Bocsi csajok, hogy ennyit agyalok ezen :oops: :oops:

Suzy :arrow: ez az oldal valóban érdekes....., nekem is mind jó lett.

Betty, én szerencsére el nem estem, nagyon vigyázok magamra, jó egy kis mozgás..

angyal, hát ez az, fogalmam nincs mikor van beágyazódás normál esetben :oops: :oops: gondolom már meg kellett volna lenni?!

Zsu, én a tesz-veszen rendeltem 1300FT volt 10db. Szerintem igaza van Bettynek, ha valóban terhes vagy mindegy milyennel tesztelsz.
Én megfogadtam, hogy meg fogom várni a 2hetet ha akkor nem jön meg vagyis jövő hét után szerdáig akkor csütörtökön teszt.
Rossz ez az egész mert ha korán tesztelsz akkor negatív és csak őrlöd magad.

drága papagájunk itt mászkál a billentyűzeten alig tudok írni.
meg rászáll a kezemre miközbe írok.

mindenkinek megy drukk++++++ tudjátok csak pozitívan.

Jut eszembe, nem tudom jelent-e valamit, de éjszaka azt éreztem, hogy a mellem helyén kő van, fájt, feszült minden bajom volt.

Ancsu

ancsuka

Kép

igaz itt nem a billentyűzeten van, de most fotóztam.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Örülök, hogy jó volt a korizás, nem voltak sokan, mert hétvégén elég telt ház szokott lenni :!: :?: :wink:
Aranyos a papagáj és milyen szép :!: :wink:

Én megkérdezném a dokit, nem-e lehetne az orálisat :!:

Nekem az inszemek után a hasam is elég sokáig feszült, a mellem a ciklus második felében sűrűn fáj, de sokszor Én már nem tudom, hogy mi van, amúgy meg sztem ezek nagyon egyéni dolgok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi :!:

Hadd ömöljön a Niagara, kilenc hónapig ugysem fog :wink:

Suzy :!:

Mizu Veled :?:

ancsuka :!:

A beágyazódásnak, mivel 19-20.-án volt az inszemid, most kell megtörténnie a következő 1-2 napban.
Sok sikert++++++++++++++++

Nagyon szép a papagáj :D
Vendég

angyal, köszi értem, akkor vigyázok magamra.

Suzy, nem volt vészes, sőt kint nem is volt sor, tudod a bejáratnál.
Simán lehetett bénázni :lol: :lol: :lol:

Köszönöm a papagáj nevében is a dicséreteket. :wink:

Ancsu

ancsuka

Lányok!

Nagyon izgulok a holnap miatt!
Pedig csak a szurikat írja fel a doki.

Zsu!
Pihizzél még!
És++++++++++++++++++++++++++++++++

Szuzy!
Nekem 4.-re találta ki.De jó játék :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsuka, akkor lehet megnézem a tesz-veszen..bár még nem tudom, hogy tesztelnék-e, mert most néztem, hogy aznap kell mennem vv-re, amikor elvileg meg kéne jönnie(de nem fog és punktum!).

Gabi, tök jó, hogy holnaptól már szurizol, vigyél pénzt magaddal, mert ott a gyógyszertárban tuti kapsz mindent, ott érdemes kiváltani.

Annyira ki vagyok pihenve, már alig tudok feküdni! Rég volt ilyen, már megnéztem rengeteg vígjátékot és mesét. :D :D
Vendég

zsu, nézd meg szerintem érdemes.

Nekem van most egy csomó tesztem, de nagyon remélem már csak 1db-ra lesz szükségem.

Gabi, minden rendben lesz.........

Ancsu

ancsuka

Zsu!
Én is így gondoltam,h viszek lét és ott mindent kiváltok :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, én az első alkalomkor elfelejtettem venni bőrfertőtlenítő spray-t, és itthon csak alkohol volt, hát nem volt kellemes... vegyél azt is, nem csíp és kényelmesebb használni is. Kíváncsi vagyok, hogy neked miket ír fel a drnő.
Vendég

Angyli
Köszi vagyogatok, holnap már megen hétfő... :evil:
Ráadásul a főnöknőm pesten van és még tart a vizsgaidőszak, biológiából kell vizsgáztatnom 20 embert, még jó, hogy írásban :!:
Nálad helyzet :?:

Gabi
Én is mindig izgulok már egy nappal előtte, ha orvoshoz megyek, sztem ez tök természetes :!: :oops:

Zsu
Én régebben nem teszteltem, de mostanában rászoktam, 10-15 teszt is van mindig itthon, de Én kis naív azt hittem, hogy mennyire sokat vettem egyszerre :shock: aztán olvastam, hogy van, aki meg 30-50 db-kat vesz :shock: :wink:
Érzi azt az ember, hogy mikor kell tesztelnie :roll: :wink:

Ranita :?:

Ancsy :?:

Bri :?:

Betty :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok ezt ismeri-e valaki, használta-e már :?:

Maybe Baby- termékenységi teszt :!:

Fogamzóképesség vizsgálat A Maybe Baby® mini mikroszkóp segítségével a nyálból meg lehet állapítani, hogy a női menstruációs ciklus során melyek a termékeny és terméketlen napok. Az ösztrogén hormon a termékeny napokon magasabb szintet ér el a vérben, ilyenkor a nyál sótartalma megemelkedik. A készülék kimutatja a nyálban lévő sót, amikor kristályosodik. A só "páfrány levél" mintát formáz.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Nekem PG/53-am van az is ilyen mikroszkóp.Hát nem tudom.....nézegettem-nézegettem,de lehet nem voltam türelmes!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy, nekem is van ilyen mikroszkóp, de én valahogy sosem láttam rajta semmit, lehet vaksi vagyok, szerintem hőmérőzés az jobb.
Vendég

Szuzy
nekem van maybe babym, 9900 ft a boltban, jó drága. Kb. 2 éve nem használtam :oops: :lol:
Nekem nem nagyon jött be...
Igen, én vagyok az egyik, aki 50 tesztet rendel általában :oops: :lol:

Ancsuka
gyönyörűséges a papagáj :lol:

betty615

Sziasztok Csajok!

Itt vagyok én is, olvasok mindet.....de nem vagyok túl jó passzban :cry:
Zsu, cukigabi nektek ki az orvosotok a Jánosban?
ancsyka

Ancsyka, a Gabinak és nekem is a Skriba drnő az orvosunk.Neked?
Mi a baj? Ha van kedved leírhatod...
Vendég

Húúú, nekem az a dokinő nem jött be már első találkozásra sem, fél órát váratott a nőgyógyi vizsgálatnál az öltözőben alsó ruházat nélkül,majd közölte, hogy egyszer csak majd visszahiv, mert éppen nem fog megvizsgálni, na nekem ennyi elég is volt a stilusából, ahogy előadta:)
Kértem a recepión a csajokat, hogy valaki mást ajánljanak nekem, igy nekem a Szűcs a dokim, fent az emeleten .
A bajom az, hogy még nagyon messze van a csütörtök :(
De nagyon szurkolok neked Zsu, hogy sikerüljön
:D Higgy a babádban, ne úgy mint és és akkor minden jó lesz :)
ancsyka

Köszi Lányok, csak úgy érdekelt ez a valami...akkor azt hiszem nem fogok venni, az ára miatt is meg, látom nem jött be senkinél sem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
hogy vagy ma :?:

Ancsyka
csütörtök még tényleg messze van, nem is értem, miért nem előb hívtak vissza, mikor a hcg szint minden másnap duplázódik terhességben :roll: akkor miért nem mondjuk holnap hívtak, miért kell egy hetet várni :?: Nem értem, de Ők tudják...

Szuzy
sztem se vegyél, nem sokat ér tényleg.

betty615

Na igen, Betty ..én is pont ezt mondtam tegnap anyósomnak, hogy mi a francért kell addig várni...de aztán gondolom azért, hogy ha tovább csökken, akkor addig kiürül-e teljesen a szervezetemből,mert csak akkor mondhatja ki a dokim, hogy nincs többé
ancsyka

Betty, köszönöm ma már jobban, anyunak tegnap megemlítettem, hogy fehérjedús kajákat kell ennem, erre felment a netre és mindent kiírt, elment bevásárolni, és kapom a kajákat :D Imádom! :D

Ancsyka, nekem nem volt rossz találkozásom a drnővel, mindig nagyon kedves és segítőkész! A beülti alatt is végig beszélt hozzám! Biztos azért sietett annyira, mert már elő volt készítve valaki a műtőben, mert egyszerre mennek a műtétek és a vizsgálatok, azért szaladgálnak össze-vissza.De az tényleg nagyon sokat számít, ha megbízol az orvosodban!Inkább olyat kell választani!
Vendég

Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés, hogy még élek!

Drukkolok mindenkinek, akinek most kell!
Olvasgatlak benneteket, de sajnos most nincs túl sok időm írni!De attól függetlenül sokat gondolok Rátok!
Mindenkit puszilok! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Jó reggelt!

Mindjárt indulunk.
Remélem nem lesz semmi probléma,mert az a rémálmom,h valamit talál a dokinéni.
Jövök majd,h miket kaptam.

Jah nem is írtam!Azért tegnap este még jól kicseszett velünk a kocsink,leszakadt a kipufogó :twisted: :twisted:
Soha jobbkor.7 éves autó,de minden most fog kijönni rajta TUTI,mert most sűrűn kell. :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++majd gyere, és mesélj :!: :wink:
Az autó pont most szarik be, nem semmi :twisted:

betty615

Hello Lanyok!!

Huzok visszaolvasni, latom van mit :wink:

KépKép
gyancsi

gabi, nagyon drukk neked. majd gyere mit mondott a doki.

A kocsit nagyon sajnálom, nekünk a kézifék ragad be elég szépen, igaz ez már 10éves... el sem hiszem, most vettünk :lol:

reggel elég furán keltem fel, megint elkapott az érzés ami szokott, hogy nem jött össze a mostani se. :cry: :cry:

bizakodok, hátha

Ancsu

ancsuka

sziasztok

Gabi, alig várom, hogy mit mondott a drnő! +++++++++++++++

ANcsuka, kérlek ne add fel még!
Vendég

drága zsu!
próbálom nem fel adni, és bízni...............
mind ezt csináljuk, bízunk

:cry: :cry: :cry: szó szerint

Ancsu

ancsuka

Gabi- Eljen piri!!!! :D Vegre megjött, majd gyere hirekkel, nagyon varunk!!!Persze, hogy ilyenkor szarik be a kurv@ kocsi :evil:

Angyli- Köszi, mar jobban vagyok, szombat volt a csucspont, frankon masodpercenkent fujtam az orrom.....Mar annyira erölködtem, hogy attol feltem valami megpattan a fejemben :lol: ...Az orrom meg most gyönyörü, kiszaradt a zsepitöl es hamlik, de legalabb mar nem folyik :wink: Ugyhogy a gyogyulas mezejere leptem :!: ...Te mikorra varod pirid?

Ranita- En is jo zsiros kremmel szoktam bekenni, de most kiprobaltam a Labellot, tenyleg nem rossz :wink: ...Drukk, hogy jusson a fagyasztoba is gyerek :D :D :D

Ancsu- Ne add fel, hanem bizzzzzz!!Ez a legfontosabb szerintem, a pozitiv hozzaallas, de komolyan!!!Meg 10 nap a tesztig!!!Nem birod az Utrogestant??Akkor tenyleg jobb megoldas lenne a szajon at szedhetö, hisz ha ugyanaz a hatoanyag van benne....Sajnalom, de szerintem ez meg mindig jobb megoldas, mintha abszolut elhagynad....De a legjobb ha a dokinal rakerdezel...Egyebkent en is igy vagyok vele, ahogy te irtad.....Ha egy baba megakar maradni ugy is megfog, ha pedig nem, akkor ugy is elmegy, barmit teszünk.....Kicsit ezzel nyugtatom magamat is, mert sajnos nekem az inszem utan azonnal vissza kell mennem dolgozni, ahol hajolgatok folyton stb....Megmondani nem tudom, hogy mi van, mert azonnal lapatra tennenek.....Szoval ez az en teoriam is :D ...Papagaj cuki, mi a neve??

Ancsyke- Nagyon drukkolok, hogy a csodad valora valjon!!Csak higyj benne!!

Suzy- Szijjja :D Te mi az a tigris balzsam?? :shock: ..Lh teszteket nyomom basszus, de meg mindig semmi, remelem ma erösödik es holnap pozi lesz, mert jo lenne ha az inszembe beleesne a hetvege is, mert akkor nem kell annyi szabit kivenni :roll: ...Miert lakok ilyen messze????? :evil: ...Te hogy vagy draga??Piri meg midnig kinoz?...Nekem is volt PG53- szerintem se jo, ne vegyel!!

Zsu- Nagyon ügyesen helyt alltal!!!Babatapaszokat küldöm Kép ...Pihenj amennyit tudsz!!

Betty- En is azt hittem, hogy most mar a babokert mesz a hetvegen....DE akkor most Uh, köv het babobeülti!!Remelem eltakarodik a cisztad!!! :evil:

Melike- Jo, hogy jöttel!!Varunk vissza :wink:

KépKép
gyancsi

Nalam semmi különös ujsag nincs, ma iszonyu volt megint 2.15-kor kelni....Ilyenkor dobnam a telefont a megsemmisitöbe :D .....De mindjart megyek csicsikalni....A hetvege nagyon jol telt, annyit lustalkodtunk Apjukkal, hogy csak na...Na meg dvd maratont rendeztünk, Kes alatt, Született felesegek, Az ördög ügyvedje...Jo volt :D ..MOst legközelebb JObaratokat szeretnek nezni, mert az a kedvencem es mar legalabb 2 honapja egy reszt sem neztünk meg, ez igy nem mehet tovabb....Ja a legjobb, hogy a TV-nk kezd beszarni....De szeretnek most egy tv-t venni :evil: .....Na most tenyleg elmegyek aludni!!

Pusszantas es drukkhegyek mindenkinek+++++

KépKép
gyancsi

ancsi, most szombat este óta használom az utrot újra, megfogadtam betty tanácsát és adok egy újabb esélyt, hátha a múltkor valami más miatt nem tudtam használni. eddig minden rendben kopp-kopp-kopp.
A papagájt Pityukának hívják :lol:
Én szerencsére tudok pihizni, Vivit sem emelgetem, igaz nem tudja a fő célt, nem akarjuk neki megmondani.

Ancsu

ancsuka

Pityuka :D :D :D Nagyon kis cuki, hogy ott lofral körülöttetek :D
Jo ha adsz eselyt az Utronak, remeljük, hogy most nem lesz semmi gond belöle, viszont hasznalni fog :wink:

KépKép
gyancsi

Sziasztok

Gabi most hívott, megkapta a szurikat! Majd jön és mesél bővebben! :D

Gyancsi, köszi a babatapaszokat!! :D Nem semmi, hogy milyen korán kell kelned!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?