Angel!
Nagyon tündéri, nálam az utolsó a legbejövősebb. Ott kajakra összerágnám a fülét..... na jó nem fogom... de nagyon bűvölős az összes
Kis*!
Kincső már igazi kis királylány, nagyon szép!!
Twist!
mitől volt rémes a fosi??
Nálunk nem volt ekkora vendégjárás, de lehet nekem tapintatosabb barátaim vannak lehet (na jó egy-kettőt leszámítva) , volt egy aki aznap idetelefonált mikor hazajöttünk a kh-ból, hogy akkor ő felugrana.... de lekoptattam szívfájdalom nélkül
)....ja, végülis ahogy így utána gondolok, lehet nem ők tapintatosak, hanem én vagyok félelmetes....
Nyugodtan mondj nemet, aki nem érti meg, azért meg nem kár...
Kép cuki!!
Keny!
Bevallom, nem igazán igazodom el a KisKeny képén
Hol is van a fejecske??
Baba!
A C&A-s bandázs nekem nagyon bejött, normális ára van szerintem.
Norbi Update-tel nincsen semmi baj. Alapszabályokat be kell tartani, nem nagy ördöngösség
Rani!
Sajnálom, hogy a mozizás ilyen rosszul sült el
Skrisz!
Sajnálom, hogy ilyen bosszantóan kezdődnek a dolgozós idők, de majd csak a helyére kerül minden.
Vanda!
Szegény Dani, és még a fogacskák is egyszerre...de most már csak túl lesztek rajta
Mi jól vagyunk, Zé nagyon durván beindult, leteszem, és egy pillanat múlva már méterekkel arrébb van, pörög mint a ringlispíl, nagyon élvezi. Kajára iszonyú lelkes, de még mindig nagyon egyben jön ki belőle a cucc, gondoltam, hogy szüneteltetni kéne kicsit a kanalazást, de annyira imádja, sajnálom elvenni tőle
Tegnap mondjuk nagyon f@sza napunk volt, behalt a zár a bejárati ajtón, és kinn rekedtünk a -4 fokban séta után, persze, se pénz, se egy slusszkulcs, pelenka se persze, még szerencse, hogy telefon volt. Így is órák múlva jött a lakatos, addig bekéredzkedtünk egy szomszédhoz, mondtam a Kölöknek, hogy na most akkor szíveskedjen pár óráig nem "üríteni"