Szisztok!
Mindenki milyen termékeny
Nálam új csak a
két francia, miknek kerete átfestés után is némileg mályva maradt.
itt látszik a megcélzott szín a konyhabútoromként
Most már marad!
Valójában a piros színezővel van bajom: diszprzittel rögtön rózsaszín lesz, onnan meg küzdhetsz, hogy visszatereld értelmes mezsgyére...
Ja! Ha valakinek akadna francia feliratú v. témájú szalvija a le jarden -en kívül, arra szívesen vevő lennék!!!
Jubi!
Nagyon mutatós a citromos készlet, én ilyesmi sorozatot csináltam zöldségekkel, csak Bp-en van ajándékban, mi meg ugyebár Szombathelyen
Köszi a magyarázatot, nem egészen így gondoltam, de most így is ki fogom próbálni. Gondolom akkor krétázás után másodszor is végigragizod/lakkozod
Conti!
Megadtad a végső lökést, hogy érdemes-e szalvétarepesztéssel is foglalkozni, de ami igazán remekmű, az az órád! MInden centijében bejön. Akár a "pocakomba" is bejöhetne, ahogyan kicsi fiam mondja, de ez itt már
Ági
témája
Köszönettel elfogadom a beszerkesztett receptváltozatot, de az a csodás szilvás-túrós is legyen ám közte!
Véletlenül mindkettő lapul a hűtőben sorsát várva
Ha más küldene, annak is nagyon örülnék, bár tudom, hogy ez nem az a fórum
Csináltam is nekik egy új címet:
paat_paat@hotmail.com Aztán az ilyen sima kis képecskéket nem rakom mind fel, de
ennek, a kerete pont olyanra sikerült, mint a nappalink egy fala. Szóval néha mégis tudok keverni, csak ez a mályva ragaszkodik nagyon...
Pá
Paat