Új privát üzeneted érkezett!

Ancsy!
:cry: De azért még van remény!Még ha kicsi is,de van!

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu üzent!
Túl vannak a transzferen,2 kicsit kapott vissza,fagyiba már nem kerül 1se.Kibírhatóan,de azért fájt egy kicsit neki.
Fotó is van róluk,majd felrakják.

Babaragikat küldjük++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsyka :!:

A remény továbbra is ott van és csodák is léteznek :!:
Higyj benne, hogy minden rendben lesz és ugy is lesz :!:

Gabi :!:

Köszönjük a jó hireket zsuval kapcsolatban :!:
Küldöm neki a sok ++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Ancsyka
látod, erről beszéltem neked tegnap :!:
Na most légy erős, és ne add fel, hogy a csütörtöki eredmény ne kisebb, hanem nagyobb eredményt mutasson :!:
Bízz benne :!: És higgy a babádban, és saját magadban is :!: :!:
Nagyon drukkolok :!: +++++++++++++++++++++

Zsu, hajrá+++++++++++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszi Csajok :)

De Betty. hogy bizzak, ha lecsökkent a hormonszintem, nemhogy nőne?!Valami folyamat rossz irányba indult el.....
:?
ancsyka

sziasztok!

ancsy, bizakodj......
Most néztem utána hogy suzynak mennyi is volt az értéke.

zsu, kívánom hogy megmaradjanak

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sehol senki Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Én vagyok, csak közben szörcsölök a neten 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Zsu nem jött,de érthető!

Ketten maradtunk.

Kép
cukigabi
Budapest

Betty!
Mikor mész uh-ra?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lanyok!!

Most en is vagyok egy kicsit, mert Apjuk focimeccset jatszik, en meg most ertem haza a melobol :wink:

Tenyleg Betty, mikor lesz UH??Teloztal mar?

CukiGabi- Apud meg sem probalta az elmult evekben felvenni veled a kapcsolatot??Sajnalom, hogy igy alakult :( .....Piri meg mindig sehol??

Ranita- Igen, sajnos a mai vilagban mar nem divat a hüseg.... :roll:

Angyal- Akkro drukk neked a szuper ösztrogen eredmenyhez, hogy minel elöbb kezdhess :wink:

Ancsyka- Ne add fel, lehet csak kesöbb agyazodott be a baba, szivböl kivanom, hogy veled maradjon :!: :!: :!:

Zsu- Nagyon nagy gratula a 2 picihez, pihenj sokat es majd gyere elmenybeszamoloval ha tudsz :wink:

Csajok ez a takonykor mar kikeszit, allandoan fujom az orrom, de csak viz-fele jön belöle, ha lehajolok valamiert mar ki is cseppen, kesz vagyok :evil: ....Az orrom az mar olyan vörös, mint Pumuklie :D ...De a torokfajas elmult....Na jo nem leszek telhetetlen, de remelem holnapra takonybaratom is elhuz a sunyiba :lol:

KépKép
gyancsi

Gyancsi!
Piri sehol,de már görcsölget a hasam,ez már annak a jele,h 1-2 nap.
Apám nem keresett,de szerintem csak azért,mert szégyelte magát,ugyanis alkoholista volt.Lehet,h még most is az.Nem tudjuk.
Biztos máshogy alakult volna az életünk,ha nem válnak el,szoktunk erről beszélni anyuval+bátyámmal,de akkor ez volt az ésszerű.

Takonykór nekem is volt.Ajánlom az orrodra a Labello-t.Nekem az mindig beválik.

Kép
cukigabi
Budapest

Gyancsi
a labellot én is ajánlom, kendd be vele az orrod, én is úgy szoktam :wink: Jobbulást :!:

Jah, téllleg nem is mondtam még :oops: :lol:
Igen, telóztam ma, jövő csütin még kell hívnom őket, mert a dokival egyeztetni kell, hogy szombat vagy vasárnap lesz a jó neki.
Szal jövő szombi vagy vasi :lol:

betty615

Gabi - akkor lehet, hogy jobb hogy igy alakult, mintha evekig megkeseritette volna az eleteteket.....Labello???Komolyan?? :D Na ezt meg nem probaltam :D

Betty- Szombat vagy vasarnap??Hat az csak egy het :D Nagyon faca!!!! :wink:

En Lh tesztezek, elvileg mostaban kene majd pozinak lennie, de meg semmi....Nagyon halvany masodik csik....Türelem pe-t terem :D (remelem)

KépKép
gyancsi

Ma reggel megjött piri! :lol:
Hétfőn kezdünk! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok :!:

Gabi :!:

Nagyon örülök, hogy megjött piri és hétfőn már kezded is a szurikat :!:
Drukkolok+++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Köszi a drukkot :D
Már csak 3 hét és 6 nap és kezdődik az inszemid, ami sikeres lesz :!:
Nagyon szoritok+++++++++++++++++

Tessék mihamarább meggyógyulni :wink:

Betty :!:

Nagyon örülök, hogy jövő hét szombat vagy vasárnap ismét Veled lesznek a kicsikéid :D
Hiszem, hogy sikerülni fog :!:
Megy a drukk+++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:

Ranita :?:

Suzy :?:

Melinda :?:

ancsuka :?:

ancsyka :?:

Merre vagytok, ugye minden rendben van :?:
Vendég

Sziasztok!

Gabi,
Kép

Betty,
de jó, örülök, hogy őket is visszakapod :D . Most én is arra megyek, hogy jusson fagyiba is :D . Mintha legalább rajtam múlna :D .

Ancsy,
azért még nem feladni. Hányadik napon voltál tegnap az ET-től számítva?

Ancsuka,
jól vagy? Fogsz majd tesztelni?

Angyal,
itt vagyok, csak ezer dolgom van. Főzök, a család palacsintát rendelt, annak még neki sem álltam, meg még sütni is szeretnék :roll:

Gyancsi,
én niveát szoktam használni :roll:

Nálunk meg esik a hó. Nem tudjátok a Balaton jegéra rá lehet már menni :?:

Kép

Kép
ranita1979

szép jó reggelt.

Gabi, de jó hír, most a piri a jó hír, végre lehet kezdeni.

Ranita, köszi jól vagyok, éjszaka úgy éreztem a mellem mikor mesi akar jönni, fáj érzékeny volt.
Tesztelni nem fogok majd csak szerdához 2 hétre vagyis jövőhét után csütörtök reggel ha addig nem jön meg :oops:

CSAJOK
Az utrogestánt nem merem használni, nagyon félek, hogy megint folyásom lesz, ezért tegnap már nem is használtam de este újra elkezdtem használom 1-2 napot majd szünet, nem biztos jó megoldás, de szerintem jobb mint, hogy megint folyásom gyulladásom legyen.
Remélem jó döntés....., én úgy vagyok vele, ha a baba jönni akar akkor ez nélkül is jönni fog és megtapad. bizakodok nagyon :wink:

Ancsi, igyál sok teát, c-vitamin, és pihi, gyógyulj meg minél előbb.

Most megyek apa teszi fel a kés tartómat.....

Ancsu

ancsuka

Ranita :!:

Örülök, hogy minden rendben csak a főzés-sütés miatt nem jelentkeztél.
Igazoltan vagy távol :D

Finom kis palacsinta én is benyomnék belőle :D :D

Itt nem sik, süt a np viszont hideg van.

ancsuka :!:

Remélem, hogy beágyazódott/tak/ már a baba/ák/ :!:
Nagyon drukkolok++++++++++++++++

Ahogy Te jónak látod, de ez csak az én véleményem, hogy jó lenne ha mindennap használnád az utrot.
De ez tényleg a Te döntésed, nehogy félreérts :!:
Vendég

ranita!

Tegnap volt a 9. nap, és a 10-es hcg szintem esélytelenül alacsony, de adnom kell még egy esélyt a csodának!
Most csütörtökig az van bennem, amit a doki mondott, hogy terhes vagyok, úgy élem addig a napokat és majd akkor meglesz a végső mondat.....
Jár itt valaki a János kórházba még közülünk?
ancsyka

Ancsyka,
ezt találtam neked, HCG szintek, gondolom az ET-től számítva:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
Ez alapján tényleg kevés a 10, de én még nem is hallottam olyat, hogy valakinél 9. nap nézzenek hcg szintet. Ebből még akármi lehet.
Tesztet nem csináltál azóta? Csinálj reggeli pisiből!

Ancsuka,
ne hagyd abba az utrót!!!!! Az fontos! De van szájon át szedhető. Csak azt nem tudom, hogy az milyen.
Vagy amit dugdosni kell, az mehet szájon át is? Tudja ezt valaki?

Én mára végeztem Kép . Hannát elvitte unokatesóm, apa lelépett a térképről :roll: , én meg pihizek egyet, aztán meg jönnek anyukámék.
Képzeljétek, nekem meg fájnak a melleim , kétoldalt:roll: Volt már, hogy fájt, nagy ritkán, de pé is csak csütörtökön volt.
És erről eszembe jutott, hogy mi van olyankor, ha elkezdem a decát, közben meg esetleg terhes vagyok??? Igaz, ennek a valószínűsége egyenlő a nullával, de mégis......

Kép

Kép
ranita1979

Halihó!

Gabi
Tető, de már meg sem említem :lol:
Örülök, hogy végre piri őnagysága odaért :!:

Ancsi
LH teszt :?:
Remélem már jobban van az orrod, Én tigris balzsammal szoktam kenegetni :!: :roll:

Betty
Drukkolok, hogy felébredjenek a kis eszkimók++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Ancsuka
Nem tablettában kaptad az utrót :?:

Ranita
Én úgy hallottam, hogy még nem :!:

Ancsyka
Nagyon drukkolok, hogy terhes is maradj és emelkedjen a HCG-d :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

További szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita!

Azért a 9. nap, mert én 5 napos embriket kaptam vissza, ami úgy viszont már 14nap a fogantatástól !
Nem csinálok tesztet, mert teljesen felesleges sajnos! Eleve még a 10-es erősségű sem valószinű, hogy kimutatná, valamint ha felszivódik, még akkor is benne lesz a véremben jó ideig a Hcg, tehát hamis adatot adhat sajnos :(
Nincs más , várnom kell, csak már kb. 3 éve várom :(
Egyébként, nekem azt mondta a dokim,anno, hogy ha véletlen megjött volna közben, akkor szedjem szájon át az utrot...vissza is kérdeztem, hogy a hüvelykapszulát?! és igen, szájon át!
ancsyka

Ranita
Sztem ne is idegesítsük Ancsykát ezzel a HCG-s dologgal, mert ez idegölő tud lenni, Én ezt tudom :!: :shock:
Az mondták nekem pesti laborosok, hogy állítólag nagyon nehéz pontosan meghatározni a HCG szintet :arrow: nem is szoktak az orvosok erre maximálisan alapozni :!: :?:

Van utrogestan oral tabletta is :arrow: előnye, hogy tuti, hogy nem folyik ki :!:

Ez nagyon jó, hogy fájnak a melleid, mert pont írtad, hogy neked nem szokott :!: :wink: drukk, hogy sikerüljön++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suzy78 2010.01.23 17:10-kor.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nekem, amikor a múlt hónapban lecsökkent a bhcg-m 7-re, akkor már nem lehetett kimutatni teszttel, 10-es érzékenységűvel csináltam :!:
Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, de mi , hogy ??? mi történt veled múlt hónapban?
ancsyka

Suzy,
nem haragszom. Csak azért tettem fel, mert Ancsyka azt írta, hogy 70 helyett 10 az értéke. De itt azt írja, hogy a min 17. Tehát nem olyan sokkal kevesebb neki.

Ancsy,
lehet, hogy 5 naposakat kaptál vissza, de gondolj csak bele..... Ha 5 naposan kapod őket vissza, akkor is kell nekik min.3 nap a beágyazódáshoz. És a tesztek is általában a beágyazódás után 3-4 nappal mutatnak valamit. Ilyenkor nem a pé-től számított napokat nézik.

Kép

Kép
ranita1979

Na jó, eldugulok, azért drukkolok!

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Már javítottam is, mert Én is írtam közben, hogy mi volt velem :!: :oops:
Bocsi :!: :oops:

Ancsyka
Csodák vannak és hinni is kell bennük :!:

Én is eldugulok :oops: :oops: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csak azt nem értem, hogy a dokid miért nem mondja meg, ha tud valamit :?: nyomatja az utrot és ennyi :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

angyal, remélem...., nagyon köszi a drukkot. hozzáteszem fogalmam nincs mikor van, kellene lennie a beágyazódásnak?!

ranita, ma este újból elkezdem, megint használom pár napig és majd látom. Nagyon félek, hogy többet ártok mint használok, ha megint gyulladásom lesz és tuti az utrotol volt a múltkori, a doki is azt mondta.
Tesztet nem csináltál?

Suzy, hirtelen elbizonytalanodtam...., hogy ilyen hülye lennék? de nem vagyok az rá van írva, progasterone utragestan 100mg hüvelykapszula, és ezt gondolom csak hüvelybe lehet!!! ??????????????????????? :?:

Amit ancsy ír, azt valaki még megerősíti nekem? ne értsél félre ancsy, de ha talán többen írjátok akkor merem is.....

Rólam: A mellem nagyon-de nagyon feszül, de mitől????????? soha nem volt még ilyen csak mesi előtt, a hőm változatlanul magas... 37,1 volt ma is meg tegnap is, de az átlag 36,8 36.9

Utro, most nézem a receptet amit a doki felírta ha az itthoni elfogyna
:arrow: és az van ráírva, 2*1 kapszula hüvelybe :!:

Ancsu

ancsuka

Most olvastam utána:

Az Utrogestan 100 mg hüvelykapszula csak a terhesség első harmadában, akkor is csak hüvelyi úton alkalmazható.
Ma estétől megint használom és amjd látom mi lesz. 2db-ot hagytam ki, talán nem olyan nagy baj :!:

Ancsu

ancsuka

megtaláltam a szájon át szedhető változatát
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... szula/6647
most igazából azt nem tudom ha elviszem a receptemet a patikába ami hüvely kapszula akkor adnak-e helyette szájon át szedhetőt? :?: :?: :?: :?: tudja ezt valaki? max próba cseresznye!
úgy olvasom mind a kettő egy és u.az csak az egyik szájon át szedhető a másik hüvelybe felhelyezhető.
VÉLEMÉNY :?: :?: :?: :?:

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Én nem tudom, de sztem arra az lenne írva, hogy oral :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsy!
Zsu és én a Jánosba járunk,a meddőségi centrumba(BMC).

Utrogestan-t nem használtam még,ezért erről nem tudok nyilatkozni!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Csak egy gyors bekukk, mert nem tudok még sokáig ülni....

Köszönöm a sok drukkot! Nagyon jól esik!

Sokat fekszek, mert ha ülő helyzetben vagyok akkor fáj a hasam.Ettől eltekintve nincs semmi bajom.

Elég hamar túl voltam rajta, aztán nem egész egy órát hagytak feküdni.Nagyon sokan voltunk pénteken, állítólag 18transzfer volt és még ezeken kívül punkciók és inszemek :shock: Már a szobában várakozott a következő lány, akinek azt mondták, hogy az én ágyam lesz az ővé :shock:

A záróra is nagyon sokat kellett várni, 11től 2ig vártunk kint a fotelben! :shock:

Maga a beavatkozás fájt, de még ott a műtőben uh-n megmutatta a dokinő hogy ott van mindkét édeske a mnyh-m mellett! Na ekkor majdnem sírva fakadtam!Azóta dumálok hozzájuk! :oops: :D

Ja, február 3.-án kell mennem vv-re! Izgulok nagyon!

Mindenkinek megy a drukkom!++++++++++

És szép estét kívánok!
Vendég

Gabi, Ancsy, én használom már az utrogestant, nagyon egy utálatos dolog! napi 3*3 kell. Inkább szúrnám magam, az biztos jobb lenne!
Vendég

zsu, vigyázz nagyon rájuk.

suzy, én is úgy gondolom, hogy akkor az lenne rá írva, de holnap megpróbálom a patikába beváltok orálisra, hátha adnak olyat a hüvelyi helyett.
nem merem a hüvelyit, főleg ha van orális is, márpedig van mert olvastam a betegtájékoztatót.

Ancsu

ancsuka

Cukigabi
Most az egyszer örülök, hogy megjött piri néne neked :lol:
Végre :!: Akkor kezdhettek.... :wink:
Aztán melegen ajánlom neki, hogy 9 hónapig be se tegye a lábát hozzád :twisted:

Angyli jövő héten még csak Uh-ra megyek :wink: akkor még nem lesznek velem, majd utána kb. 1 héttel...HA...a qrva ciszta eltűnt :twisted:

Ranita
még nem lehet a Balin rámenni a jégre :roll:
Mi is mennénk, de hát 2-8 cm-es...az még tényleg kevés :roll:

Ancsuka
nem bírja a szervezeted az utrot :?:
Azért ne hagyd teljesen abba, ha 1-1 nap ki is marad, az gondolom még nem a legnagyobb baj.
Bár ha az orvos azt mondaná, toljam, akkor én azt tenném. Mennyit kell használnod :?: A dokid tudja, hogy nem bírod :?: Mert akkor gondolom felírna valami mást neked, vagy a szájon át szedhető változatot. Én rákérdeznék, ha eddig nem tetted :!: Drukk+++++++++++++++++

Zsu
további drukkok mennek neked+++++++++++++++++
Akarsz tesztelni v.v. előtt :?:

Szuzykjúúú
piri :twisted: :?: Hogy vagy :?: Múlik már a szenyó :?:

Többieket pusszantom Kép

betty615

Zsu
Örülök, hogy jól vagy, pihenj csak :wink:
Nem semmi, hogy mennyien várnak az élet legszebb ajándékára...babaragik mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu
Van mindkettő már Én is utánaolvastam...nekem az egyik barátnőm mondta (sikeres lombik), hogy Ő kérte a dokit, hogy az orálisat írja fel, mert neki a másik mindig kifolyt, pedig sokat feküdt :!:
Hát nem tudom, próbáld meg :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Itt van még :evil: most aztán kitisztulok egy időre azt hiszem, nagyon erős még mindig és tegnap óta elég darabos is :oops: :shock:

Nálad :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nálam is itt van, együtt vagyunk :lol: :twisted:

betty615

Meg nálam is :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

A 3 maca :lol: :lol:

betty615

:lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Elmegyek alukálni...egyedül, a drágám dolgozik éjszaka :!:

További szép estét, kellemes hétvégét Mindenkinek :!:

pusszantás

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó éjt Szuzikjúú, álmodj szépeket :!:

betty615

betty, a múltkor nagyon erős folyásom lett tőle, lehet emlékszel is rá. Ezért nem nagyon mertem használni, féltem...
Most még csak 2db maradt ki, de ma este újra elkezdem.
A doki tudja :arrow: azt mondta, hogy próbáljam meg újra :? bízom benne jó is lesz.

Bocsi csajok, holnap többet írok, de megyünk alukálni

Jó éjt sziasztok

Ancsu

ancsuka

Jó éjt mindenkinek-pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X