Vita
Ahoz a bizonyos vitahoz csak egy dolgot tudok hozzatenni...az illeto a lombikos topikba is irkal 2szer jobban mondva pedig joga nem lenne irni...sosem szanta volna ra magat meg amugy is mit jon oda valaki is is egy lombikos topikba osztani az eszt?!
Aztan ott van meg egy illeto aki a letezo osszes topikba iroghat teljesen mindegy hogy az a majusi kismamike vgy a juliusiake...ezt hivjak fuggosegnek pedig szerintem 2gyerek mellett mas dolga is lehetne...a gyerekek annyi mindenre tanithatoak de ha anyuci csdak a gepet nyomja ugy nem tanul a gyerek verset meg bezedet...na errol ennyit
sorolast befejezem mert nem ezert jottem en hanem hogy nektek irjak
A magyar ellenes hsz-re meg senki annyit se mondott ukk vgy mukk anno...en nem irogatok oda azert nem irtam ra semmit DE ha nekem mondana ilyet valaki itt a topikban na az nem tenne zsebre amit tolem kapna
jah hogy ez is egy magyar forum?
A masik topikba meg bekukkantottam az egyik nap...irtam is bekukk...erre kaptam egy ilyen fejet
na most kerdem en akkor minek nezzen be az ember
Nincs idom nem ulhetek gep elott egesz nap...ezt mas miert erti meg?
Mar kisem akadok ilyeneken.Nekem most a kapcsoltaom(mindig is a kapcsolatom az elso) de most meginkabb mert ha ezen mulik,hogy mit csinalok a szabadidomben akkor igenis kifogok mozdulni,sportolni es nem ulok a gep elott....aki meg erre berag az irigy
ennyi no komment
Chrissy
Ugy legyen...remelem nem kell sokaig varnom mar mert komolyan mondom kezd nyomasztani ez a mindenki babasodik korulottem kezd piszkalni
(nem a bnetrol beszelek hanem az eletben...valahogy mindenki babas lett
)
A pasik neeeem noooormalisaaaak ennyi
Nehez bombazotol mar messze vgyok
de jot nevettem jol esett koszi
Sajnalom a fejfajast...nekem is volt egy idoben elmentem dokihoz vele aki azt mondta tobbet kenelazitanom...mert a stressztol a fejen halentekon levo izomszalag feszul...es az faj
Laziiiiiits!!!
Lh teszt amikor pozi akkor kell egyutt lenni meg elso -nap is mert a pe pozi teszt re 24-36orara lesz!!!Muti a tesztjeidet!!
Puszi
Gatyorol csinaltunk fotot marmint rolam a naciban de alig latni a nacit
majd mutizok kepet csak jussak el oda is
Basszus....szegeny eszkimok
de akkor kovi honapban megy a stimu ugyeeee?
Csibuc
4-es az ngyon jo foleg szobelihez
Ketejeidet teljesen megertem
En sem szivesen jarnek ehhez a nogyogyihoz es az a baj,hogy sajnos a legtobb nodoki semmit nem ert a munkajahoz azon kivul,hogy kenetvetel,uhu gyogyszeriras...neha meg ezekhez sem
Nehez dolgod van de en szerintem bneten keresztul lakohelyileg nezz utana valami jo dokinak aztan probald ki...azert neked sem mindegy
En nem beszelnek vele...hisz o az orvos neki jobban kene tudja,mint neked hogy is mennek a dolgok es mi meg hogy...ez nem a bejaroneni akinek elmondod ez meg az nem tetszett vgy a kollegano...o az ORVOS...na de ez csak az en velemenyem..engem jol kitudnak boritani a semmittudasukkal
GYonyoruseges a sztarfoton talalhato bogyokad!!!
Milyen
En is orulok az eselyemnek es nem tudom irtam e mar de tudod amikor azt mondtak 1% en akkor is remeltem de ez a lelet most nekem sokkal tobb %-ot mutat
Orulok
Nincs fagyasztva semmi ezert is mulik rajta
mert ha lenne akkor en megyek oszt annyi de igy o is kell es neki meg megkell oldania szal ez nem olyan egyszeru...
Hianyoznak a dumcsik
Tudom en vgyok eltunve de most nekem muszaj kicsit elfoglalnom magam...a kapcsolatunkert teszem nem azert mert nem szeretlek mar
es ez most mindenkinek szolt am!!!!!!
Fiadnak:
Annmari
Izgulok erted is ngyon am!!!!Jaj de jo orulnek ha nekem is a szurik mar a hutoben lennenek
Betty
Sajnalom a cisztat...de a menzid nem ettol nem jott meg
tenyleg amugy megjott mar?
Nyomod meg az utrot mindig?????
Anyci
Hol van az a fotooo?
Tobbieknek is pusz pusz imadok mindenkit itt
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.01.21 02:14-kor.