Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Chrissy, neked most volt ovud szerintem a hőd alapján. Viszont azt rosszul tudod, hogy ha leesik a hőd, akkor már késő próbálkozni, mert pontosan akkor kell, és amikor megemelkedik a hőmérséklet pár tizedet, akkor még mindig érdemes azon a napon, de a rákövetkezőn már semmi esély, hiszen a petesejt mindössze 24 óráig él, utána elpusztul, ha addig nem történik meg a megtermékenyülése. És ugye amíg ki nem szabadul a petesejt a tüszőből, addig a hő süllyed, de legalábbis stagnál alacsonyan, majd ovulációkor megemelkedik, innen is lehet tudni, hogy az ovu megtörtént. Ha ekkor még rágyúrtok apussal, abból lehet egy szép kisfiú, ha ovu előtt teszitek, nagy eséllyel kisasszony lesz a bébike.

Mares, ezért írtam, hogy ha lehet mindig ugyanabban az időben teszteljünk, mert akkor tudod összehasonlítani az eredményeket, és abból derül ki biztosabban, hogy mikor van ovuláció. Minden napszakban más és más a hormon termelődése, ezért reggel 10 előtt és este 8 óra után nem szabad LH-val tesztelni!!! Úgyhogy tessék szótfogadni, és nem összevissza lövögetni a teszteket, különben megharaplak :twisted: :lol:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

SZiasztok Csajok,

Mar regen nem voltam fenn, direkt szunetet akartam tartani, es pihentetni az agyam, hogy hatha most sikeresebb lesz ez a honap ha nem gorcsolook rajta. Ezert nem neztem fel ide az oldalra sem, nem teszteltem, nem mertem hot, csak amikor ugy ereztem akkor csinaltuk. Aztan nem tudom mi lesz az eredmenye, most ugy erzem, hogya peteeresem utan olyan 7 nappal vagyok, es a bal oldalamon a petefeszkem mintha gorcsolne. Utananeztem es azt mondjak hogy ez a cisztanak is lehet a jele :(
Voltunk dokinal, es elkezdtek a teszteket csinalni rajtunk, a doki PCO-ra gyanakszik, aztan majd megtudjuk mi az igazsag. A ferjemnel csinaltak spermaszamlalast.. ott sem tudni meg mi az eredmeny. A pajzsmirigyemmel nincs gond, annyit tudok egyenlore csak, minden hormontesztem jo lett.

Na ennyit a fejlemenyekbol..
Ami kerdesem lenne, ha esetleg inszemre vagy lombikra kerulne a sor, azok milyen arban vannak? Tud nekem valaki valami pontosat vagy kb-t mondani??

Udv az uj csatlakozoknak, meglatjatok, hogy nagyon nagy segitseg ez az oldal, foleg amikor nincsen ki tartsa benned az eletet es mindenbol eleged van.
A regieknek meg nagyon nagyon remelem, hogy csak osszejon mar ez a baba valahogy...
A babasoknak meg sok oromot, a beteg babaknak meg mielobbi gyogyulast kkivanok.
Vendég

Sziasztok :!:

Itt vagyok ám a közelben, mindig olvaslak titeket, csak igazából nincs mit írnom....nem történik semmi.

Enikő
én lombikos vagyok, de sztem amíg nem lesz meg minden eredményetek, és nem tartasz a kezedben egy diagnózist, addig még ne menj gondolatban tovább.
Egyébként a lombik attól függően, milyen gyogyikat kapsz-árban különböző.
Ugye maga a beülti az ingyen van 5 db.-ot támogat az oep.
Nekem semmi gondom nem volt(most már legalább van ezektől a szaroktól :twisted: ), így a gyogyik, injekciók ára 80.000 ft. volt, és a leszívás előtti uh-kor még kellett egy gonal injekciót kiváltanom, az volt 29.000 durván. Plussz az utiköltség(nekünk 70km-re van a meddőségi klinika), vitaminok...stb...
De mint mondtam, ezt embere válogatja. Valaki 200.000-ből sem ússza meg, valaki 100.000-ből is.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok CSajok!!!

Ma reggeli hőm hát nem is tudom, viszont tegnap és ma reggel is csináltam lh tesztet, pedig tudom akkor nemjó és a ma reggeli volt totál pozika... akkor most volt ovum??? De a hőm 2 napja volt nagyon lent!????? brrrrrrrrrr kezd nekem bonyi lenni :D

ENikő: amíg mindent meg nemvizsgáltak addig ne adddddd fel!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares! Én úgy gondolom, hogy tegnap lehetett ovud, mert a teszt ugyan csak kicsit, de késve mutatja ki az lh csúcsot a vizeletből.De azért ma is össze "kellene" bújni - az sosem árt :lol:
ancsi28

Enikő, a beágyazódástól is lehet az a hasszurka. A ciszta nagyon sokszor tünetmentes, sokan csak egy rutinvizsgálatkor értesülnek róla. Nincs ott semmilyen ciszta! Ne is gondolj rá!
ancsi28

Bocsi, csak röviden:

Mares, el vagytok tévedve, az, hogy alacsonyra lement a hőd, még nem azt jelenti, hogy akkor szökkent ki a petesejt. Az csak egy előrejelzés lehet legtöbb esetben. A mai hőd még nem érte el azt a magasságot, 36.6 fölé nem ment, amikoris kiszabadulhatott volna az érett petesejt, meglátod, ha felmegy a hőd még 2-3 tizedet, na akkor már a rendszer is beteszi azt a piros vonalat az ovura. Ma-holnap-holnapután vagy a legtermékenyebb idődben, szóval hajrááá! Tehát a teszt is helyesen jelez!

Pusz

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

sziasztok!

Enikő, ne is gondolj ilyenekre, amíg az eredményeidet sem tudod! Pozitív hozzáállás kell! Miért gyanakszik a dokid PCO-ra, hány napos ciklusaid vannak? Bocs, nem emlékszem... :oops: de akkor most akár bébi is lehet, ugye?

Csillag, köszi az értékelést, én is azért írtam ezt a "leesik a hő" dumát, mert a fertilityn olvastam és meglepődtem... Mert azt írja, hogy az a jó, ha a katonák mér bent várják a petesejtet és nem rohannak utána. Na, de az ovu biztos jele a hő megemelkedése és a peteérés előtti hőesés csak jelzi az ovut. Jól értem? De akkor amikor leesik a hő még szerinted korai az akció?

Mares, látod, ezek szerint most lesz ovu... És már mikor teszteltél, hogy a mai tesztedre pozit ír a program? Azért hajrázzatok, hátha már regenerálódott a szervezeted. Mondjuk szerintem úgysem fogan meg a bébi, ha nem adottak a feltételek, szóval ártani nem ártasz...

Ancsi, az lh 24-36 órával a tüszőrepedés előtt termelődik és igaz, hogy valamivel később jelenik meg a vizeletben, de ezért szokták mondani, hogy akkor kell akciózni, amikor pozi a teszt... nem előtte. Ennyivel nem késhet a vizeletben való megjelenés...

chrissy81

Chrissy, nem korai, legalábbis teljesen egyénfüggő, valakinek már aznap kiszabadul a petéje, amikor a teszt pozi lesz, valakinek, mint nekem pl. volt, hogy nem 2 nap, hanem 3 telt el addig, míg megemelkedett reggel a hőm. Vagyis ha leesik a hőd, de másnapra megemelkedik, lehet ovuláció, de elképzelhető, hogy csak rá 2 napra szabadul ki a tüszőből a peti. De olyan is akad, hogy nem szabadul ki a petesejt, valamiért nem tud, lehet, hogy túl nagy, vagy hamar elérett, vagy bármi, ilyenkor az LH teszt jelezheti, hogy ovuláció lesz, de a hő mégsem emelkedik meg, vagyis az ovuláció nem történt meg. Később lehet, hogy mégis sikerül kiszabadulnia, vagy a másik petefészekben várakozó petesejt kilökődik, így az ovuteszt is lehet több napig akár pozitív, vagy ismét pozitív egy pozi és nega után, itt is csak hőméréssel lehet alátámasztani, hogy sikerrel járt a petécske, esetleg UH-on lehet látni folyadékot az Uterusban, de ugye ez csak akkor van, ha valaki UH-os megfigyelés alatt van.

Na szóval elég egyszerű ez, csak mégis bonyolult :lol: :lol:

esthajnalcsillag

Sziasztok!!!

Reggel volt nagyon jól látható a második csík, most este is csináltam ( már tegnap is reggel-este csináltam a jobb össszehasonlítás miatt), a ma esti uram szerint olyan,mint a reggeli, szerintem haloványabb... - szegény uramat "rávettem" egy reggeli hancurkára, de utána melózni mentem, de kicsit azért feküdtem, most este k.o. szegényem, talán holnap este még rávehetem egy kis dixire :D remélem ez megteszi amit meglehet... esélyt megadtuk... talán...

EHCS: mi is lenne itten velünk nélküled!!!

Többször is mondtam , de ez így is van...

Chrissy: szorítok ám nektek is !

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ehcsillag ezt egy doki sem mondhatta volna szebben :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

BAba: igen, Csillag a mi net-doktornőnk :D
Te hogy vagy?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Koszi Betty es a tobbiek. Probalok nme gondolni ra, csak azert nem akarom hogy teljesen varatlanul erjen sem a dolog. A doki azert gyanakszik PCOra, mert vannak pattanasaim es a menszeszem meg nagyon rendszertelen. Viszont ovulalok (legalabbis a teszt szerint). Most meg amiota ovulaltam, ami mar legalabb egy hete volt, folyamatosan eszlelem, hogy van ez a tojasfeherjes folyas, ami ovu korul szokott lenni, de most kicsit (nagyon ) jobban elhuzodik. Volt ilyen valakinek? Kozben meg olyan tompa nyomas van az alhasamban.
AMi aggaszt, az az hogy ovulacio elott csinaltuk a parommal, de a "spermateszt" az ovu korul jott, igy nem volt szabad akcioba lepnunk legalabb 3 nappal elotte, es mira hazaert a parom, addig a Mikulas puttony kiurult es nekem mar csak a virgacs maradt :D :))))))
Szoval nem tudom mennnyire lesz hatasos az a kis szamu katonai bevetes, de majd meglatjuk.
Ja, a parom :katoniaival" nincsen gond, mint ahogy az kiderult... ma hivtak fel. Ugyhogy az en keszulekemben van a hiban :(
Na majd meg latjuk.

KFMares, hajra nektek, sok sikert. Talan egy tanacs, amit en is ugy hallottam, hogy probaljatok minden masodik nap csinalni, es ne minden nap, hogy addig fel tudjon epulni es gyulni az anyag es meg erosebb es eletkepesebb legyen. en ezt hallottam es most mi is igy probalkozunk! SOk sikerult mindenkinek.
Majd meg jelentkezem.
Es tenyleg koszi a valaszokat meg hogy elolvassatok az en nyavajgasomat is :)
Vendég

Újabb negatív hcg teszt :( Miért nem jön akkor meg??? Mi lehet velem a baj???
ancsi28

Szió!

Ancsi, ne kenődj el, szerintem menj dokihoz, ha lehet minél előbb!!!
Nem biztos, hogy gond van, de jobb utánajárni!

Enikő, cseppet sem biztos, hogy mert a pároddal minden okés, veled nem, van, hogy senkivel semmi baj, mégsem jön a bébi. A PCOS sem tuti, nekem is régen veszett gázos ciklusaim voltak, patis is voltam, meg minden, mégsem voltam PCOS-s.
A folyás és alhasi fájdalom lehet felfázás, fertőzés, gombásodás, babásodás jele is, szóval ez sem mérvadó. 8)
A 3 napos puttonykiürítésből is lehet baba, bár azért kevesebb eséllyel, de lehet.

A 2 naponta szex valóban jó, de azért szerintem ha valaki minden nap edzést tart a kiskopasznak, akkor ehhez van szoktatva, így az minden nap képes gyermeket nemzeni, nem lesz kevesebb spermaszáma, mint aki 3-4 naponta szexel, mert az meg ahhoz van szokva. Szerintem...

esthajnalcsillag

Ancsi: nem értem mi lehet a gond... tutti nega???

Chrissy: de szép a hőd!!!

Csillag: hát én már nem értem a hőmet :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
hova küldjem akkor :?:
Nem válaszoltál.... :wink:

Pussz mindenkinek :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Mares: Igen, sajnos negatív. Kettőt is csináltam - pedig megfogadtam, hogy nem teszem :? A hőm nekem is 36,5 körül van - az amúgy még lehet jó?. Ha nem jön meg, csak csinálok vas. is egy tesztet - már költöttem rá annyit :cry: -, jövő hétre meg próbálok időpontot kérni a dokitól.
ancsi28

Mares köszönöm mi jobban vagyunk, mint eddig, de Rókarudi rendszeresen meglátogat minket :) Amúgy nagyon szurkolok, hogy sikerüljön nektek a baba :)

Hozzászólva a témához, az én dokim egyszer azt mondta, hogy a sperma olyan, mint a kocsiban az olaj, ha a fáradtat mindennap leeresszük akkor új és friss termelődik helyette, szóval nem kell 2 naponta lehet naponta :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

CSajok!

Köszike a bíztató szavakat, nálunk apinak van jó sok katonája, a vizsgálat szerint, hogy mennyire életképesek és gyorsak nem tudom, akkor ma is próbálkozok apinál.. :D meg holnap reggel, de utána jön kislány, szerintm akkor nem zavarom....

De igen fura időben van pé-m, vagyis csak lesz vagy már nem is tudom... :D

Kép

fenti ábra azt mutatná, hogy napi 2szer néztem lh-t, reggel meg este...

01.20 - reggeli
01.20 -esti
01.21 -reggeli
01.21 -esti
01.22 - reggeli

kép csúnya, de ilyen a fránya mobilom :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Baba, jó ez a szöveg a fáradt olajról :lol: Mindjárt betöltöd a 12. hetet, juhéééé :D Rudit üdvözlöm :lol:

Mares, még mindig nem volt ovud, és én a képek alapján a tegnapi tesztedet nem mondanám pozitívnak, a mait már annál inkább, de ha szerintem ha ennyire tesztelhetnéked van, délután úgyis csinálsz mégegyet, na az már gondolom még pozibb lesz, ha lehet :)
Kapd csak el apát még pár fordulóra! :wink:

Tsók lyányok, jók legyetek, de rosszalkodjatok sokat az ágyikóban, ha tudtok! 8)

esthajnalcsillag

Ancsi: hányadik napon vagy?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag: értettm :D

apinak annyi!! :D

puszika neked! neked is!!!!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ehcsillag nekem is nagyon bejött, nevettem is a dokinál, mikor mondta... én is a 2 napi dolgoban hittem eleinte :)
Átadom Rudinak :P:) Remélem fiaid jobban vannak :) Örülnek a hónak? Kismanó nagyon.
Mares béjbi sztem is a mai pozi, de a délutáni képet is rakd fel, tuti az erősebb lesz, szóval apira fel!!!!!

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

sziasztok lányok:)

jöttem picit trécselni:D

sajnos én sem szolgálhatok jó hirekkel,legalábbis baba űgyben.
ma már 40 napnál tartok,mé jelét sem látom annak hogy meg akarna jönni.bár 1 hónapja iszom a cickafark,palástfű teát..

plusszban a Mastodynon cseppet is..jővőhónapbn meg go a dokihóz,már be vagyok jelentkezve.

KépKép
bettike83

Mares: 36. nap. 3 hónapja tettem le a fogi.gátlót - biztos az kavart be. :( De a Te lh-d nagyon szépen alakul!!! Kiváncsi vagyok a késöbbi tesztre is, majd rakd fel, ha lesz időd.

Bettike: Egy cipőben járunk. Nálad eddig hogyan alakultak a ciklusok? Jellemző volt az elhúzódás? Én épp ma rendeltem barátcserje kapszulát, ha megjön a mensim, akkor szedni fogom szorgalmasan. Ez előző 2 hónapban ittam én is a teákat és "csak" 31 napos volt a ciklus, erre a hónapra meguntam és lehet, hogy emiatt ilyen hosszú az enyém is. Lehet, hogy ezek a természetes rásegítések ilyen sokat jelentenének...?
ancsi28

ancsi

nekem mindig ilyen hosszúak sajnos.mult hóban is 47napra jött,előzőekben 40 nap alatt volt.szoval nem tudom mi alapján késik,de már nagyon unom :? :?
én is barátcserjés cseppet szedek,állitólag nagyon sokan teherbe estek tőle a három havi szedés alatt.olyanok is akik már lemondtak a babáról.hát nem tudom,remélem használni fog.

ha neked előzőben 31 napos volt akkor szedd tovább a barátcserjét,biztos jó lehet.minden ilyen szernél 3 hónapot szoktak mondani.ha utánna ujra sok napra jön meg akkor ujra lehet kezdeni a kezelést.én nagyon bizom benne :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Itt vagyok még minden nap, olvasgatlak benneteket, csak még nem tudok hozzászólni. Jövő héten elkezdem a teszteket, de mivel még 1 hónapja volt a műtétem, nem lehet próbálkozni. Bár én már otthon felvetettem, hogy kellene, de hát nem találtam megértésre...:(

A fertlilityfriend oldalon megtaláltam mindent, köszönöm szépen.

Egy hülye kérdés: iszom a cickafark - palástfű kombit, úgy, hogy este lefőzök 1 litert, amit másnap eliszogatok a munkahelyemen. Ugyanolyan hatékony lehet? Mert ugye tudjuk pl., hogy a citrom c vitaminja a forró teában elvész. nem baj, ha ez a főzet teszem azt áll 1 napot? Valaki tudja ezt? Vagy hülye vagyok?

Kösz, ha válaszoltok!

Ja és szép napot mindenkinek! Itt Pécsett esik a hóóóóóóó.
Vendég

Leti! A kombit úgy érted, hogy egész hónapban iszod a kettőt együtt???
ancsi28

Ancsi!

Kb egy hete igen, ömlesztem. EHCS itt azt írta, hogy úgy kell.
Vagy nem?
Vendég

Itt is találtam a teákról infot:

http://fogamzas.mindenkilapja.hu/
Vendég

Nekem azt mondta a doki, hogy a cickafark iható egész hónapban, de a palást csak a peteérés után, mert annak méhösszehúzó hatása van és a beágyazódást segíti elő. Ha beírod a google-ba, rengeteg anyagot tudsz ezzel kapcsolatban elolvasni.
ancsi28

én 14. napig ittam a cickafark teát,azóta pedig a palátfű teát.én is úgy csinálom h 2 napit megfőzőm.

KépKép
bettike83

Koszi lanyok...

Akkor igy fogom csinalni...) Kezdo vagyok elvegre... De kezdokbol lesznek a haladok is...)

Szep hetveget miindenkinek!
Vendég

persze,de remélem nem kell sokáig teáznod mert valóra válik hamar a vágyad:)

KépKép
bettike83

Sziasztok!
na, a mai hőm kicsit határeset. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből...
Mares, akkor hajrá :wink:
Bettike, szerintem jó ötlet a barátcserje, de dokival nézessetek hormont, hátha kiderül van-e gond...
Ancsi, biztos, h a gyogyi kavar be, de tudod, erről már beszéltünk :wink:

chrissy81

chrissy

akarok hormonvizsgálatot csináltatni mindenképpen:)

KépKép
bettike83

Sok minden szól ellene, de azért reménykedem, hogy egyik reggel pozi lesz a teszt... Hátha...

Mares - nagyon eltűntél, nem tetted fel az esti lh-t - remélem jó okod van rá :oops: :wink:

Szép estét mindenkinek!
ancsi28

Sziasztok CSajok!!!

Igen, jó okom volt rá :D :oops: , mármint hogy nem jöttem...

Képzeljétek esti lh-m már totál nega volt, tehát sztem a csúcs csütörtök este-péntek reggel volt, akkor volt a legerősebb...
Mi csütörötkön reggel és pénteken ( tegnap) este voltunk együtt, hőm ma már magasabb.... remélem így is marad :D

Én eddig cickát ittam de most 2 napja már a palástot, mert ugye nem tudtam hogy volt-e pé?!

De most csak a palástot iszom majd....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chrissy: mai hőd?!?!

Baba: rókákat ááááááááááátveszem :D jöhet mind , bármikor :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares! De szép a görbéd!!! Bízom benne, hogy összejött a baby! :D
ancsi28

Sziasztok!

Hát az én hőm nem nagyon akar emelkedni. Kíváncsian várom a folytatást, mert hát ugye hétfőn volt pozi lh tesztem, a hőmnek már 36,7 körül kéne járnia...
Mares, a tied viszont nagyon szép! :D Mint a nagykönyvben.
Ancsi, nincs kesergés, ugye? Még bármi lehet! És csak figyelgesd szorgalmasan a tested, meg lesz az eredménye!
Csillag, de jó hogy vagy nekünk! :wink: :)

chrissy81

Baba, nekem is jöhetnek rókáék! De inkább lefelezem Maressal. Van már fotód a babáról? Izgulok, 2 kis picuri de jó lenne! :wink:

chrissy81

Chrissy - bevallom, mára elszállt a bizakodó jókedvem. Semmi nem változik - a hőm 36,5, a hcg teszt negatív. :cry: :cry: :cry: A férjemnek nem szóltam az egészről semmit, mert ő biztos babára gondolna és nem akarok neki csalódást okozni. A barátnőknek sem mondom nagyon, mert szerintük rágörcsöltem a témára - de hát könyörgöm, a ciklusom 37. napján vagyok és nem tudom, hogy mi zajlik bennem, velem, persze, hogy zaklatott vagyok emiatt - ezért inkább senkinek nem mondok semmit :( Várok, de nem türelmesen. :evil:
ancsi28

Chrissy a pénteki hődnél ugyanabban az időben mérted, mert most 2 tized fokkal alacsonyabb, annyit ugrált csak, és nekem is volt, h pé után ugrált ennyit, ha fél órával korábban v később mértem, vagy ha nem aludtam olyan jól... Szóval még bármi lehet :) Még sajnos nincs képem, de láttam már többször is, de fotópapír nem volt, de már március elejére bejelentkeztem egy magán ultrahangra, akkor már a nemét/nemüket is megmondják :P:) Plusz fotom is lesz :) Hétfőn megyek a nyakiredő vizsgálatra, ott derül ki, h megvan-e mind2 baba vagy csak egy lesz... Bár rókéák most nem annyira intenzívek, mint egy hete, remélem nem azt jelenti, hogy márcsak 1 van :)
Küldöm Rókáékat mindenkinek, osztozzatok rajta :) Remélem hamarosan ti is arról fogtok beszámolni, hogy megérkezett tőlem :)
Ancsi a Remény hal meg utoljára, és sztem míg nem jön meg Piri, addig a halovány kis Remény megmarad neked :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

ANcsi: nem feladni!!!!

Chrissy: nekem is a babás hónapban pé után kicsit leesett a hőm, nézd csak meg azt a grafikont nálam!

NEkem meg szerintem lassan arcüreg gyulladásom lesz, ettől is lehet a hőm "jó"... bár már kedd óta megy ez, hogy ama takonyka nem akar kijönni, és mondjuk akkor alacsony volt a hőm...

De hát ahogy BABA mondta, a remény marad nekünk, ha már más nem!

Holnap ha előbb nem, de akkor leszek és hozom a hőmet!

Pusszka nektek, és tessék nem feladni!!!!!!!!!!!!!!! :D

van még hónap van még lehetőség, és ki tudja lehet ez a jó hónap ezzel a buta havazós fejfájdítós idővel :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

nálam sajnos ez a hónap sem jött össze :? reggel csináltam tesztet de szokásos negativ lett.
én bizo ezekben a csoda szerekben hogy nemsokára meghozza várva várt kis csodánkat.

egyébként szép hétvégét mindenkinek :)

KépKép
bettike83

Köszi, Mares, egy kicsit már jobb a kedvem. Elmegyek vásárolni :wink:

Bettike! Amígy nem jön meg, addig van remény!!! Én legalaábbis ebbe kapaszkodom. Vagy neked mér megjött? Mennyi a hőd?
ancsi28

Sziasztok Lányok!

Ismét szakértői véleményre lenne szükségem. Csak mert még mindig kezdő vagyok..:)

Ez a hőmérséklet, amit méregetünk, az a lényege, hogy mjindig ugyanazon időben legyen (még ha nem is kelek fel utána), vagy mindig ébredési.

Én hétköznap fél5-kor kelek, hétvégén 8-9-10 óra körül. Ma felkeltem fél 5-kor, megmértem, 0,1 -del volt több, mint ébredéskor.

itt mi a szabály? Szeretném pontosan csinálni.

Köszi a választ,
Szép hétvégét Nektek!
Vendég

Szia Leti!

Sajnos a hőmérőzésnek csak nagy odafigyeléssel van eredménye - az a 0,1 tized is sokat jelent későbbi értékeléskor. Mivel hétköznap korán kelsz, az lenne a jó, ha hétvégén is akkor mérnéd - persze ez elég kegyetlen. Sokan úgy csinálják, hogy hétvégén is megmérik korán, aztán kimennek mondjuk pisilni és utána v. rögtön visszaalszanak.Ennek más útja szerintem nincs.
ancsi28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?