Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti! (Csillagom) :-)
A g-mail dokumentumok közé töltöttem fel egy anyagot! :-)
Nézd át, hátha segít.
Csajok, mindenki, aki parázik kicsit a tünetek miatt, olvassa el, és tessék mosolyogni! :-)

szilvás76

Na, már megint egyedül vagyok...
Hol vagytok??????

szilvás76

ziasztok,

Voltam tegnap én is vércsapoláson, EKG-n, meg letudtam a fogászatot is, ha minden jól megy, hétfőn vagy kedden UH. Kicsit irigykedem, hogy sokan túlvagytok már a 12.heti UH-n, rég nem láttam a minit, és így, hogy még nem érezni, mindig olyan bizonytalan, hogy tuti ott van-e még. Mondjuk ma megint majdnem elhánytam magam Adri bébipapijától ebédnél, úgyhogy azért ez jó jel :lol:

Ja, meg megnéztem, a kínai szerint nekem is lányom lesz. :lol:

Csillag, szép a Hanna név szerintem. Tiara helyett a Kiarával nem lennél kibékülve? Ha jól tudom, ilyen névnap van.

KépKép

KépKép
stelly

Szilvi köszi, nekem is 2 hét rémlik, csak elfelejtettem megkérdezni. Az én dokim anno sem ragozta túl a dolgot, de nála az jelent jót ha nem szól semmit.

Stelly neked megy a vonalzód? Mert az enyémet minden nap frissíteni kellett, amit most raktam fel az meg nem tetszik...

királylány

[quote="szilvás76"]K írta:szilvás76riszti! (Csillagom) :-)
A g-mail dokumentumok közé töltöttem fel egy anyagot! :-)
Nézd át, hátha segít.
Csajok, mindenki, aki parázik kicsit a tünetek miatt, olvassa el, és tessék mosolyogni! :-)

Nagyon aranyos vagy! Elolvastam és figyelek :D
csak tudod nem győzöm írni... hogy már 3 vetélésem volt...és az akkor előfordult jelere koncentrálok..és ha hasonlót észlelek...pánikolok. :oops:
Ez csupán ezért van... :(
És hát itt ez a 10-11. hét ami számomra "kritikus" illetve a babák elvesztése erre az időre tehető :(
De mivel most szinte mindig pihenek...remélem minden jól megy és babóca is rendesen fejlődik odabent.
Igyekszem nem agonizálni (bár ez marha nehéz).Hiába van 2 gyermekem...már oda jutottam,azt sem tudom milyen érzés a terhesség...szinte csak azt tudom milyen érzés ha "elvetélek vagy elmegy a baba".-Na ettől félek.
Most meg a sok családi gond...de csak lesz valahogy...
Megfogadva a tanácsotokat nyálas filmeket nézek...mesét nézek és lazítok...illetve itt vagyok :D
Na ezt is jó hosszúra sikerült :D
Tudom NO PARA!!! SZÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ_SZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D
Igyekszem-igyekszem!!!
Higyjétek el!!!
ÍÍÍÍÍMég1szer köszönöm a doksit :D
Puszka

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="stelly"]z írta:stellyiasztok,

Voltam tegnap én is vércsapoláson, EKG-n, meg letudtam a fogászatot is, ha minden jól megy, hétfőn vagy kedden UH. Kicsit irigykedem, hogy sokan túlvagytok már a 12.heti UH-n, rég nem láttam a minit, és így, hogy még nem érezni, mindig olyan bizonytalan, hogy tuti ott van-e még. Mondjuk ma megint majdnem elhánytam magam Adri bébipapijától ebédnél, úgyhogy azért ez jó jel :lol:

Ja, meg megnéztem, a kínai szerint nekem is lányom lesz. :lol:

Csillag, szép a Hanna név szerintem. Tiara helyett a Kiarával nem lennél kibékülve? Ha jól tudom, ilyen névnap van.

Kiara a lányom kedvence-(persze nekem is mindegy csak mivel a párom Tibor-így Tiara lenne..) De a Kiara is tökéletes (imádom az oroszlánkirályt :D ) és a Hanna is most nagyon megfogott!!!
Azt hittem eldöntetett a neve...tévedtem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

2 órája nagyot ettem a tojcilevesből...de most olyan hányinger tört rám!!!.......
pfúúúúúúúúúúúú
ezek ellenére marha éhes vagyok...meg tudnék enni egy bálnát :D
gyors felküldtem a fiamat boltba...sajtért,paprikáért,friss kenyérért....és azt fogok enni füstölt-főtt lapockával :D
ha valaki eddig nem volt éhes...most csoroghat a nyála :D
aztán a jól bevált kakaóscsiga is megnézi belülről a gyomromat :D
na...megyek lassan ennikézni....majd jelentkezem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

cseszett sajtot hozni...megmagyarázta haogy ekkora boltban mint a fema -nem volt sajt :( :( :(
hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
na még be is hisztizek egy szaros sajt miatt-mint egy kisgyerek :(
na leléptem

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

lenyugodtam...belaktam :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag egészségedre :D Én már attól jól lakok ha leírod mit eszel. Most ettem meg 2 narancsot, de tele vagyok.

királylány

Dia-Egészségedre!!!
Imádom a narit-de jön fel asavam tőle :(
Mondjuk attól még eszem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát most, hogy mondod lehet elég lett volna egy is, mert kikívánkozik. A fene vigye el. :roll: :lol: És még főznöm kell apának holnapra ebédet- dolgoik - hacsak meg nem könyörül rajtam és megoldja valahogy. Fúúúú.....nem is bírok kajára gondolni...

királylány

csórikám...ez miattam van? :(
-----------------------------------------
meglett a gyerekek bizije :)
Hát lacáéval nem dicsekszem...5 db 2-se lett :( (8.-os)
De fanni Kiválóan teljesített :D (3.-os)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jajj...kisbetűvel írtam :(
Fannié :D :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dehogy miattad van!

A Lacát is kisbetűvel írtad :lol: Fanninak gratulálok. Lacának meg ejnye-bejnye :lol: Ebből is látszik, hogy a 3. könnyebb, mint a 8. :lol:

királylány

jááááááááj nekem...javítok:
Lacáéval..... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nagyon kamasz...sosincs házija :S

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

folyamat fáj a forgóm odalent...a gerincem végénél.. :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]f írta:csillagfeny1976olyamat fáj a forgóm odalent...a gerincem végénél.. :(

Szilvi!
Nálam ez is gond volt anno :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

kipróbáltam tegnap este hogy 8 után nem iszok...nem is keltem fel éjjel 3szor pisilni :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

lefekszem...fáj nagyon már...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

csak beugrottam szép hétvégét kívánni!!! mi holnap elutazunk párom szüleihez elmondani a jó hírt, így nem leszek!

vigyázzatok Magatokra és egymásra!!!

puszi!!

Kép
gtunde75

jaaaaj, azt elfelejtettem írni, hogy nekem a kínai szerint FIÚ!!!!!! lesz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: hurrá!!!

na pá!!!!!!!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Tünde, szép hétvégét nektek!!!
Mazska, nagyon hasonlóak az adatok, de ez így van jól. Remélem, hamarosan teljesen jól lesztek már. Meg Szilvás is!
Apropó. Nem miattam kellett a többieknek annyit várni! :? 5-re kaptam időpontot, de előttem volt egy férfi :lol: aki egyszercsak bement a rendelőbe, aztán kijött egy kislánnyal. Először arra gondoltam, hogy ez a doki nemcsak terhesgondozást végez, hanem gyermekeket is kezel. Megsajnáltam a kislányt. De nem sokáig, mert kiderült, mégse mi jövünk :roll: még kijött egy nő. Aztán még mindig nem mi jöttünk, mert egy másik ajtón eltűnt a doki a rendelőben és ott is lehetett egy uh-gép, mert szívhangot hallottunk :) Szóval, volt vagy negyed 6, mire bementünk. És akkor már rajtam kívül volt 2-3 kismama a váróban. Én meg naivan azt hittem, hogy én kaptam időpontot 5-re, aztán jön Szilvás fél 6-ra... Tévedtem :lol: De nekem a doki gödi rendelőjében is ez volt, mintha ugyanarra az időpontra két-három nőnek is jelenése lett volna. Tényleg csak pillanatokon múlt, hogy előbb érkeztünk... :roll: Nem tudom, hogy hogy lehet, de eddig kettőből kétszer ez volt a tapasztalatom.
Gmailre igyekszem én is képet feltenni és többieknek kitartás a 12. hétig!!!
Krisztinek főleg, már csak pár nap és letelik a 11. hét!!!

bekri

Nekem a kínai szerint lány, de akkor nézzétek meg gmail-en a képeket és találjuk már ki, hogy a két lábikója között az a valami, az mi? :lol: Majd kérem a tippeket és hivatalosan is összegezzük a látottakat :wink:
Ja, még valami, ami nyomja a szívemet... :oops: Hogy már most volt, aki vigasztalt, hogy "nem baj, majd a következő lány lesz..." Tény, hogy a megérzésem az volt, hogy lány lesz, de úgy tűnik, hogy tévedtem :wink: De kit érdekel?????????????????????? Olyan gyönyörűséges volt (most is az) az a baba, hogy teljesen mindegy, milyen nemű :idea:

bekri

Bea,háááát az kukac!! Szerintem :wink:
De persze hogy mindegy. Nekem is az.
Remélem mindenki jól van,jó hétvégét mindenkinek, ma a szüleimnél voltam.(júúj egész nap zabáltam :oops: ) Hétvégén pompost sütök,meg túrófelfújt is tervben van(mikrós!igen egyszerű)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

látom, hogy nincs nagy forgalom ma... de egy nagy hasfájással jöttem! hátha meghallgattatik a gondom... és esetleg tudtok valami okosat mondani...

jöttünk haza bevásárlásból, és be volt dobva egy levél, a nevemre, az I. klinikáról jött...

és ami abban áll

"Szövettani vizsgálati eredménye elkészült, mely további sürgős vizsgálatokat tesz szükségessé, melynek érdekében kérem haladéktalanul keresse fel ambulanciánkat/kezelőorvosát!"

persze hívtam egyből a dokimat, aki műtött is, kikérdezte, hogy mennyi volt a HCG hormonom a terhesség alatt, és, valamit mondott méhen kívüli terhességről, meg, hogy hétfőn menjek be reggel egy vérvételre...

most egész hétvégén stresszelek, bár a dokim hanglejtése nem volt éppen aggasztó, de ez a kommunikáció! ki vagyunk rajta akadva rendesen!

mi a szar lehet ez!? találkozott valaki már hasonlóval!?

most nagyon el vagyok kenődve, hogy mi lehet ez a nagyon sürgős, fontos vizsgálat, meg egyáltalán, mi van az ereményemmel!? kész vagyok!!!

sophie27

Zsófi, fogalmam sincs, mi lehet. Igazán lehetett volna közlékenyebb is a doki, sajnálom, hogy ilyen szűkszavú volt és most marad az idegeskedés. Rettenetesen sajnálom! Próbálj megnyugodni, magad miatt, Beni miatt, ...

Évi, köszi a megerősítést, szerintem is minden kétséget kizáróan kukac :lol: Sosem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megtudjuk, Kristófot csak 24. hetesen tudtuk meg :roll:

bekri

Zsófi,hát nem tudom,eleve haladéktalanul-az hétfő??? Furcsa,remélem semmi komoly :( aggasztó,hétfő előtt nem tudod felvenni a kapcsolatot a klinikával,vagy beugrani hogy mégis mi ez?

Bekri :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok.
Zsófi. Nem tudom, mi lehet ez. De ha azonnal jelentkezz, akkor nekik miért a hétfőt jelenti ez? Nem is értem. Csak nem olyan komoly, ha így ráérnek...
"Azóta" van panaszod? Láz, görcs, vagy valami rendellenes?
Hú de messze van az a hétfő...

Bea. Hát azért annyira nem egyértelmű az a kukac szerintem. :-) vagy a doki is ezt mondta?
Éppen lehet az is, de sztem nem tuti... :-) Jó, én nem is vagyok "szakértő" :lol: :wink:

Kriszti. Ugye nem bántódtál meg a doksi miatt?
Tudom, min mentél már át, de ez most más, ne nézz "vissza"... :-)

szilvás76

Jaa hát szakértő én sem,de kapásból azt gondolom róla.Persze Ti több képet néztetek már mint én.

evilany

Évi, igazából be tudnék menni a klinikára, csak a dokim nincs bent, ő mondta a hétfőt!

a másik, meg azért sem volt közlékenyebb, mert nem hinném, hogy őt kiértesítik erről. bent van az adatbázisban, kiküldik minden szerencsétlennek a levelet, gondolom, hogy egyenlevél, aztán rágd le mind a 10 körmöd addig... :S

Bea, nekem sem feltétlen kuki... :( de nem vagyok szonográfus! csak lehet köldökzsinór is a lába között simán! :)

köszi azért lányok a nyugtatgatást!!! remélem, hogy hamar elmegy a hétvége, és minden okés lesz hétfőn reggel! tünetem, panaszom amúgy nincs!

sophie27

Szilvi!
egyáltalán nem bántódtam meg....SŐT!
Sok okosságot tudtam ezáltel meg!!!
Köszönöm szépen.
Ha valakinek van még iylen a tarsalyában az nyugodtan rakja fel a nevemre!!! :D
Megköszönöm :D :D
Nekem sem 100% a kuki téma :(
Szerintem még bármi lehet :D
szép estét-jó éjszakát!sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Összefüggésben van???????? :
Nagyon viszket a hátam(deréktájon) ha vakargatjuk vagy maszírozzuk elkezd görcsölni a hasam?
összefüggésben van vagy csak véletlen lehet?????
Köszi előre is a válaszokat!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Zsófi,hát akkor ebben bízunk,hamar elmegy a hétvége.Csak hát micsoda hozzáállás ez :evil: pénteken levél,haladéktalanul címszóval..
Drukkolok.

Na megnéztem még egyszer a képet,lehet hogy ez túl nagy kukinak? Áhh passzolom.A doki mit mondott?

Csillag,hát nem hiszem h.összefügg...

evilany

Talán túlzásba vittem ezt a kukac-témát :oops: :lol:
A doki is azt mondta a hiper-szuper gépen, hogy ő lát valamit a két lába között és később kérdezte is, hogy az első gyermekünk milyen nemű. Azt mondta, elmentjük ezt a képet, hogy ha később bebizonyosodik, akkor újra megnézhessük. Végülis, nem mondta tutira, igazatok van. Nekem meg úgyis olyan mindegy, hogy lány vagy fiú. Ráérünk még megtudni. Kristóffal is úgy voltam, hogy jó, fiú, de majd a szülés után lesz egészen biztos :wink:

bekri

Évi, igazából a dokimat nem hibáztatom, nem ő küldte a levelet... :( meg már jó pár éve benne van a szakmában, hogy tudja, hogy működik ez a klinikán, szóval biztosan millióból egyszer van tényleg baj... szóval kikérdezett meg minden. én csak az eljáráson vagyok kiakadva, hogy ilyen leveleket küldözget a klinika. de tény, ha akkora gond lenne, miért nem hívnak telón... nem!? amúgy most már jobb. megnyugodtam kicsit! egy másik topicban egy pathologus írt választ, és most sokkal jobb!

várom a hétfőt, tudom, hogy nem lehet semmi komoly gond!!!

sophie27

Sziasztok!

Bocs a nagy eltűnésért, olvasgatok, írok válaszokat wordben, de még közel sem jutottam a végére, annak ellenére, hogy nem igazán sok.

Tudomásom szerint:
Csillag, TILOS DERÉKTÁJON MASSZÍROZNI KISMAMÁT!!!!!!! Méhösszehúzódásokat okozhat, amire most nincs szükséged.

Zsófi
Valószínű egy méhen kívüli terhesség, ami egyik pillanatról a másikra életveszélyes helyzetet okozhat. Azt írtad - ha jól emlékszek -, hogy nem nagyon vérezgettél, tehát feltételezhetik orvosok, hogy nem ürült ki a méhed spontán, otthon (amikor felvettek az osztályra, rögzítették az előzményeket, amikről nyilván kikérdeztek). Megcsinálták a küretet, viszont a kaparékban (bocsánat) lehetséges, hogy nem találtak előzetes magzati ottlétre utaló anyagot. Ezért tesztelik vérből a HCG-szintet, hogy megállapíthassák, hogy van-e embrió a testedben, ami ezt gerjesztheti vagy nincsen. Szerintem meg kéne nézni a petevezetékeidet is. Ez az én verzióm, nem vagyok orvos, de erre gondoltam a levél kapcsán, amit idéztél. Nem akarom rádhozni a frászt, biztos kivagy idegileg. Személy szerint nagyon remélem, hogy semmi gond és csak óvatosak, nehogy benézzenek valamit! Sajnálom, hogy még jött neked ez is!

Én tegnap voltam a szövettanomért, magzatbolyhokat nem találtak a kaparékban, ezért a vélemény az volt, hogy lehetséges nálam méhen kívüli terhesség. Azonban én láttam elmenni a babát (sokkot is kaptam), így kétség sem férhet hozzá, hogy ezért nem találtak semmit. Azon a héten voltam ultrahangon, pár nappal előtte és papírom volt róla, hogy a méhben volt az akkor még dobogó szívű baba. Biztonság kedvéért megcsináltam egy terhességi tesztet az orvosom tanácsára, ugyanis a terhességi tüneteim megmaradtak (nincs-e még egy, de az nonszensz lenne), de természetesen az is negatív lett.

Szívből remélem, hogy nem lesz senkivel semmi probléma!

maccs01

Zsófi
Remélem, nem lesz baj!

Csillag
Napok óta gondolkozom, hogy leírjam-e ezt neked... nem akarlak megbántani, teljesen a jó szándék vezérel... Nem kellene neked pszichiáterhez, vagy legalább pszichológushoz fordulnod????
Ami feszültség, stressz benned van, ez már nem egészséges!
A lelki bajok sokszor testi tünetekben nyilvánulnak meg :arrow: akár még vetéléshez is vezethet!
Hanna szép név :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!
Nem bántottál meg!
Voltam pszichológusnál 4 éve (kevert szorongásos depresszióvíl kezeltek). Csak amikor az első babával (ami elment) terhes lettem abbahagytam a gyógyszereket.Azóta nem szedem.Próbálok magamtól nyugodt maradni,mert az a rengeteg nyugtató,kedélyállapot javító...szerintem tönkre teszi a szervezetet....A vetélés után ismét voltam nála és azt mondta hogy a beszélgetések alapján szerinte nincsen semmi bajom már,de ha ez megnyugtat felírja a gyógyszereket újból. Hozzá teszem .hogy a gyógyszerekkel leálltam vagy fél év után,mert állandóan aludtam tőlük...akár milyen adagolást írt fel nekem.Nem szándákozom újra elmenni,mivel ugyan ahhoz a dokihoz kerülnék.
Azért kíváncsi lennék hányan tudnának 3 vetélés után nyugodtak maradni! :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, Ircsinek szeretnék igazat adni, én is gondolkodtam, hogy leírjam-e, hisz kívülálló vagyok, de tessék megnyugodni, vagy segítséget kérni, és én a többiekért is aggódom, mert ezt Te mind leírod ide. Ez nem tesz jót (neked se!), és beparázhatnak a többiek.
Nagyon örülök, hogy jönnek szépen sorban a 12. heti UH-k, meg lesz neked is, Csillag!
Ne beszélj be magadnak butaságokat, inkább feküdj le!!!! Pihenj sokat, és ne kattogj már állandóan!
Nem mondták még neked, hogy boldog babavárást?! Hát boldog babavárást!

Kép
xtina75

Csillag, elhiszem, hogy nagyon nehéz, 3 vetélés után én már a Lipóton lennék, de főleg akkor, ha nem lennék újra terhes! Neked összejött és már a 10. hét derekán vagy, kitartást! Mantrázd azt, hogy szép kis babám lesz, növekszik, egészséges, és ne azt, hogy mi lesz velem, mi lesz velem! Tudod, pozitív gondolatok ezerrel!!!
Nézegess babaruhákat a neten, babaszobákat... és fel a fejjel!!!

Kép
xtina75

Ennyi erővel én is aggodalmaskodhaték folyamatosan.... 5 stimuláció, 4 embrióbeültetés után...8 éves baba-projekt után lettem terhes...
És éppen a folyamatos, egészséges szintet meghaladó szorongás miatt lenne jó szakemberhez fordulnod!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Maccs, köszi, hogy leírtad! veszek ma egy tesztet! mondjuk én nem láttam semmit sem, illetve vérezni sem véreztem annyira, tény! szóval bármi lehet a pakliban, viszont a műtét előtt már csak harminc valamennyi volt a HCG hormonom, ami vasárnap, mikor vérezni kezdtem, még 246. szóval ebből gondolnám, hogy vagy nagyon fiatalon történt a dolog, és ezért nem volt annyi vérzés, illetve már jelek, hogy elment a baba. nekem még uh-m sem volt! bár jobb is így...

Csillag, tényleg nyugi, és a körülményeid, 3 vetélés, családi katasztrófák, lehet, hogy jó lenne valakivel beszélned, vagy, ha hiszel a homeopátiában, valami ilyen jellegű nyugtató bogyi... hm? az nem árthat, csak használhat, főleg, ha hiszel is benne! ;)

jó hétvégét nektek! és pihizzetek sokat, már, aki teheti! :)

sophie27

Na jó!
Igazatok van,de ezt tényleg az tudja átérezni aki ugyan ilyen cipőben jár!Az első és a második után nem voltam ennyire depis.De jött a harmadik...Na de nem magyarázkodom,és nem azért írom hogy sajnáljatok,de mivel egy normális orvost sem találtam anno(illetve a mostanit sem tudodm még 100%-ra milyen),és itt sok okosságot írtok,tanácsokkal láttok el(akik értenek hozzá)ezért írtam le a dolgokat.A pozitív gondolkodás jó dolog...sok mindenben segít ez tény!Nem magam miatt aggódom!!!
Na de mindegy!!!Világ életemben magyarázkodnom kellett mit miért teszek,ezt már megszoktam :( :oops:
Ha ezzel valakit "beparáztattam"-megbántottam hát elnézést kérek!Nem állt szándékomban!!!
Sajnos én ilyen vagyok!
Ami a szívemen az a számon...bármiről legyen is szó.
Na nem is irogatok többet,nehogy ezt is valaki félre értse!
Ismétlem nem sértődtem meg!!!
Minden tanácsot szívesen fogadok és igyekszem úgy tenni ahogyan tanácsolják.Mindent ki szoktam próbálni - de nem minden jön be :(
Ennnyi.........

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Zsófi! Szedem a homeós bogyót hétfő óta...mivel éreztem hogy szükségem van rá :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi!
Veled100%-ban egyet értek...én azért aggódom mert van már 2 egészséges gyerekm...és ezek ellenére sem.... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="lombikbaba"]E írta:lombikbabannyi erővel én is aggodalmaskodhaték folyamatosan.... 5 stimuláció, 4 embrióbeültetés után...8 éves baba-projekt után lettem terhes...
És éppen a folyamatos, egészséges szintet meghaladó szorongás miatt lenne jó szakemberhez fordulnod!

Tudod...sajnos nem vagyunk egyformák...én mindig is ilyen aggodalmaskodó tipus voltam :( :( :(
Hiába vagyok csak 33 éves...nagyon sok dolog,katasztrófa történt a családban ami megviselt...12 éves korom óta...
Hidd el,kezeltek...
DE NEM VAGYOK SÁRGA LAPOS :D :D :D
Szakemberrel kapcsolatban vélemény pü-ben...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na azt hiszem leírtam mindent ami a témához kapcsolódott....
nem is rontom itt tovább a levegőt....
:D
majd még jövök ...
puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag
Léteznek negatív szuggesztiók!!!!!!
Mostanában már magad szuggerálod magadba a rossz dolgokat!!!
Minden kicsi tünetedet felnagyítod, azt a vetélés jeleként értékeled!!!!
Én továbbra is azt mondom, hogy szakemberhez kell fordulnod, ez magadtól már nem lesz jobb!!!
-gyógyszer (ma már vannak oyanok, amiket terhesség alatt is lehet szedni, ami nemm okoz kábultságot)
-PSZICHOTERÁPIA!!!!
-mindennapra értelmes elfoglaltság :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?