Sziasztok!
Most értem haza, most karácsonyoztunk a barátnőkkel, nagyon jól sikerült. Kicsit rövid lett ugyan az este, mert emberem is bulizik, de ha Anyu vigyáz a kiscsajra akkor nincs szívem hosszasan elmaradni, mert tudom, hogy még haza kell mennie, stb...
Visszakaptam a kismamaruháimat, kölcsönben voltak, már nemsokára lehet, hogy váltanom kell, bár örülök, hogy még mindig kényelmesek a rendes ruháim. Két éve, ennyi idősen már 6 kiló plusz volt rajtam.. És kaptam nyári rucikat is, hurrá!
Nem tudjátok, hogy terhesen meddig lehet repülőre ülni?
(meddig tanácsolja az orvos ill. mikortól nem engednek fel a gépre, mert asszem ilyen szabályozás is van. De lehet, hogy ez utóbbi csak a malévnál. Paráznak gondolom hogy "összevizezzük" a gépet
). Olyan mehetnékem van, és azt hiszem vagy most tavasszal megyünk valahová, vagy utána kb egy évig nem, max kocsival, 2 lurkóval..
Tescos body-k: mi is vettünk jópárat, nem is olyan rég, van, ami tiszta fehér, 3db-onként egybecsomagolva, hosszú- és rövidújjú verzióban is, nagyon beváltak! Jó tapintású, vastag és rugalmas, már a sokadik mosásnál tartanak, elégedett vagyok.
Valaki írta az 56-os méretet, szerintem sem szükséges, ha csak nem vagytok nagyon alacsonyak amúgy (bár egy darab legyen babonából, hogy biztos ne legyen koraszülött a baba.). A lányom egyet sem hordott, pedig átlagos hosszúsággal született (57), de a hasa jó nagy volt mindig is, és úgy már nem fért bele. Most, másfél évesen 104-eset hord..
Szoptatós melltartó: még anno a bnv-s börzén vettem egy Natasha nevű szoptatós melltartót 1000 Ft-ért, ami nagyon bevált (egy kézzel nyitható-csukható)! Azóta sem látom sehol, csak neten, használtan. Csak azért írom, hogy ha valaki látja, akkor azt merem ajánlani. A Quelle-nél is van, elég olcsón, de annak a csatja nem túl praktikus (kétkezes), és nem is tartós. De egy gyereket végül is kibírt..
Anna,
sajnálom a kiságyat. de ne aggódj, biztosan megjön időben az új!
És nagyon szép lesz!! Aranyos lehet a matrac huzat! Most jut eszembe, hogy a mienk is ilyen vidám mintás, csak én kb 2 éve nem láttam, mert mindig dupla lepedő van rajta, pedig lecipzározható a huzat..
De a mienk kókusz, és szerintem jól tettétek, hogy rugósat vettetek, mert a kókusz nagyon kemény.. csak én későn jöttem erre rá.. Én nem feküdnék rá, csak szegény gyereket kínzom vele..
legalább nem lesz hátfájós..
Édi lesz a manó a csontváz jelmezben, drukkolok, hogy Te vidd el! Mikor lesz rá jó?
Én jövő héten mennék elvileg beöltözős buliba, 'szuperhősök' a téma, de egyelőre nincs jó ötletem... lehet, hogy kihagyom, mert elég füstös helyen lesz, de azért.. olyan vicces lenne. .
Na, lepihenek lassan, jócakát!
Ja, és egyre inkább valószínű, hogy a második is lány!!! úgy örülök neki! Ez mondjuk inkább csak gyanú még, mert már másodszorra mérték 2 héttel idősebbnek, mint a kalkulátor, tehát valószínűleg annyival a ciklus közepe előtt fogant. Akkor meg a lányok valószínűbbek! Bár van, aki szerint csak nagyobb, mert fiú, de szerintem ilyenkor még nem lehet ekkora különbség, vagy igen? (és állandóan fiús álmaim vannak, de mindig valami képtelenség, inkább nem is írom le..) Áááá.. remélem lesz erőm végig kibírni anélkül, hogy megkérdeznénk a nemét