Tündi
Nem tudom, hogy végig szedem-e. A 24.hétig valószínűleg igen, utána pedig majd még meglátom.
Az az igazság, hogy nekem az evés nem az erősségem, válogatós vagyok, keveset eszem, nem szeretem a tejtermékek nagy részét, alig eszem húst (kb. 2 hetente 1-szer magamba erőltetem). Zöldséget, gyümölcsöt eszem minden mennyiségben, én ezeken és a krumplin életem végéig elélnék
De ettől függetlenül is úgy érzem, ártani semmiképp sem árthatok a vitaminokkal.
Nem hiszek az óriásbébi dologban sem. A munkahelyen rengeteg óriási 4és fél kilós babát láttam, sőt, egy 5100gr-osat is, mégis nagy ritkán szedtek ezen anyukák vitamint. Volt viszont nem egy 3kilós baba, akinek az anyukája szedte a vitamint.
Itt a Babanetes Rendelő oldalán is azt írta egy doki, hogy nem függ össze a baba súlya azzal, hogy az anya szedett-e vitamint vagy sem.Ő speciel azzal magyarázta, hogyha nagy baba is születik, az nem kimondottan a vitamin miatt van, hanem, azért, mert azok az anyukák, akik szedik a vitamint, alapból is jobban odafigyelnek az életmódjukra, táplálkozásukra, és ezért lesz relatíve nagy a baba, nem a vitamin miatt.
Egyébként én se pártolok semmilyen csodabogyót, még a 'sima' gyógyszereket se nagyon szedtem be, nemhogy egyéb "bogyókat", de ezzel, úgy érzem, csak jót teszek a kisbabámnak. Rosszat mindenesetre biztos, hogy nem.
Móni