Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést! Nagyon jól esik a támogatásotok!
Tegnap elvittem jó pénzért UH-ra mégegyszer Ágostont, mert amivel a MÁVban nézték azom szerintem azt se láthatta volona a doktornő, ha két gyomra van a gyereknek.
Az eredmény; minden OK odbent.
Tegnap visszamnetünk a gyerekrovoshoz is. Elmeséltem, hogy javult valamit a helyzet, de most sem akar enni, sír evéseknél és gyakran nem tudom megnyugtatni. Kevesebb a puki, de nem 100%-os a helyzet. Azt mondta, hogy akkor vissza az anyatejre és írt fel Lactase tablettát, valamint egy görcsoldó lötyit, amiben nyugtató is van. Ez utóbbit akkor adjam neki, ha fáj a hasa és semmit nem tudok vele már kezdeni. No, ezt nem akarom neki adni.
Tegnap este óta szopik újra és már most érezhetően több a puki, nem volt nyugodt az éjszakánk sem, de nem adtam neki semmit, a Lactase tablettát sem, mert ma este elviszem allergológushoz is, és a vizsgálatokhoz jobb ha "tiszta", gyógyszermentes a baba. Gondolom én. Amúgy is jó lenne tudni, hogy mi a gond, nem csak találgatni. Úgyhogy van még pár körünk.
Tegnap délelőtt a kezemben volt, próbáltam nyugtatgatni, amikor rátalalált az arcomra, azt kezdte el "csócsálni", mint a kis öklét szokta. Jót vigyorogtam rajta, de amikor rátalált az államra és bekapta, elkezdte szívni jó erősen - no, akkor már bőgtem. Szegény kis kölyköm annyira akart szopizni.
De mostmár ehet és eszik is, bár csak nagyon lassan, be-bealszik.
Ole; a dokinő nekem is azt mondta, hogy nem gond az, ha a nagy hízós időszak után most nem hízik csak 100 g-t egy héten, ő tudja mi kell neki.
Szóval ne aggódj, ne stresszelj, majd eszik újból jobban, ha kell neki.
Remélem Nyuszinál is így lesz, úgy, mint Katycáéknál.
Legjobbakat Mindenkinek!