Na, visszatértem! Hajam száraz, fogam...öblögettem svéd cseppel kicsit jobb. Holnap remélem, felveszik a fogorvosnál a telefont, ma 3szor hívtam a melóhelyemről, mind hiába.
Nita! Köszi, a múltkor a Tiéd is fájt, azzal mi lett? A napokban lesz egy éve, hogy megtudtad Barni érkezését
Sosem felejtem el, mert akkor produkáltam én is először pozi tesztet.
Melisch! Hát minden eset más, sajnos nekünk kicsit sokat kell várnunk az újabb pozitív tesztre, de reméljük, mostmár nem olyan sokat! Szerintem sem lehet gond, ha nincsenek tünetek, vagy enyhültek, nem szabad rosszra gondolni, mindig csak pozitívan!
Nika! Holnap nem hiszem, hogy tudok jönni (ha jól emlékszem, nálatok holnap van a nagy nap!) úgyhogy már most boldog szülinapot kívánok a kisfiadnak!
Pampa! Mi újság lakás téren, van már vmi konkrétum?
Anyuc! Megy a drukk a jövő hétre, biztos minden rendben lesz!
Beze! Üdv köztünk! Nagyon édi a kislányod, szívből kívánom, hogy a tesóra ne kelljen olyan sokat várnotok!
Csige! A homeós bogyóról én is hallottam már, több ismerősöm is szedte/di, és tényleg nagyon jó. Szurkolok, hogy a kontrollon minden ok legyen, és "csak egy rossz álom" legyen ami eddig történt!
Dia! Nincs abban semmi rossz, hogy csak most tudtuk meg, hogy érkezik nálatok a tesó, inkább irigyellek érte, hogy kibírtad eddig! Egyébként, hogy viseled?
Melinda! Én már próbálkoztam lh teszttel, de az nekem nem jött be.
Viszont, vannak itt egy páran, akiknek viszont igen. Ha lehet egy tanácsom, bár még nem próbálkoztok régóta, de ha megteheted, akkor középidő előtt pár nappal keresd fel a dokid és nézzen egy uh-t. Nekem mindig ugyanazon a napon van pé-m max egy-két nap késés, és már a jelekből is tudom. Előtte pár nappal már fáj a pocakom, és ugye az a bizonyos tojásfehérjés váladék.
pé legtutibb jele!
Jaj, annyian vagyunk már, hogy nem tudok mindenkihez egyenként szólni, sajnos feledékeny vagyok!
Ne harahudjatok, ha vki kimaradt, én szurkolok mindenkinek!
Jó éjt Nektek!
Edit