Az én módszerem abból áll, hogy otthon nyugodt körülmények között tudod megállapítani, hogy van-e peteérésed, tüszőrepedésed, vagy sem.
Nem olyan macerás mint a hőmérőzés, uh-on nyomon követés a dokim szerint 100%-ig megbízható módszer és nekem bevált.
Neki köszönhetem, hogy 11 év várakozás után lehetett még egy gyermekünk, ennek már mindjárt öt éve és azóta is fogi gátlóként használom minden gond nélkül.
A kérdésedre válaszolva megpróbálom röviden a lényegét leírni a használati utasításából:
Termékenység jelző készülék kinézetre akkora, mint egy rúzs. Nagyon egyszerűen használható klinikailag tesztelt orvosi diagnosztikai szerkezet, melynek segítségével minden nap meg lehet állapítani a nyálból, hogy a női menstruáció ciklus során melyek a termékeny illetve a terméketlen napok.
Működésének elve: Az ösztrogén hormon a termékeny napokon magasabb, melynek hatására a nyál sótartalma megemelkedik. Az 52-szeres nagyító segítségével a felszáradt nyálban levő sókristályok képe ilyenkor "páfrány levél" mintát formáz.
Bárhol bármikor használhatod, ahányszor csak akarod, megtudhatod, hogy termékeny vagy terméketlen időszakban vagy-e.
Használata egyszerű a nagyító lencséjére egy kis nyálat kell cseppenteni, és száradás után mindenféle szaktudás nélkül megállapítható amikor termékeny időszakban vagy a nyál rajzolata páfránylevél, a többi napokon ilyen nem látható. Nem csak a peteérést mutatja, hanem azokat a napokat, amikor lehetséges a teherbe esés, előfordulhat egy cikluson belül két peteérés, kétszeres esély, amiről sokszor nem is tudunk. J
Azoknak ajánlják:
- akik gyermeket szeretnének
- akik szeretnék előre megtervezni a fogamzás és így a születés időpontját,
- akik a ritka együttléteket a termékeny időszakra tartogatják,
- akiknek a reggeli hőmérsékletmérés és más egyéb nem vált be,
- akik szeretnének gyermeket, de problémáik vannak és szeretnék tudni, hogy mikor legvalószínűbb a fogamzás (másodlagos sterilitás)
- akik a megszületendő gyermek nemét, nagyobb valószínűséggel szeretnék megállapítani
- akiknek rendszertelen a ciklusuk
- akik nem szeretnének gyermeket
- akik nem akarnak kémiai fogamzásgátlót alkalmazni és viselni azok káros hatását
- akik stressz mentes intim életet szeretnének
- akik a természetes fogamzásgátlás hívei,
- akiknek a hormonális fogamzásgátlás nem javasolt,
- akik ritkán élnek nemi életet-így még inkább felesleges a gyógyszer szedése.
- Változó korú hölgyeknek,
A termékenységjelző készülék minden hazai és nemzetközi engedéllyel rendelkezik, EU-n belül, és kívül is amely a forgalmazásához és a biztonságos alkalmazásához szükséges.
Klinikai teszteken vett részt és ezen kívül több nemzetközi díjat nyert.
Orvos technikai eszköz engedéllyel rendelkezik,
Szabadalmazott, levédett termék,
- Használata gyors, pontos és biztonságos
- Kényelmes, és bárhol bármikor alkalmazható
- Több mint 100 000 megelégedett ügyfél használja már
- Nyugodt, stressz mentes szexuális életet biztosít
- Hormon mentes védekezési lehetőség
- Rendkívül tartós
- Verhetetlen ár (az ára kb. egy vizsgálat ára)
-100%-os megelégedettségi garanciát vállalnak rá
Röviden akartam írni, és mégis jó hosszú lett. J Minden lényegesnek tűnő dolgot kimásoltam neked.
Ami még fontos egyszeri nem nagy befektetés örökéletű, ha csak össze nem taposod.
Ha még van, kérdésed szívesen válaszolok. Gyógyszertárba ne keresd ott nincs.
Leírom még szóról szóra amit az "irodalom" ír a BABA NEMÉNEK MEGHATÁROZÁSA címé:
" Orvosi szempontból is hasznos a használata, hiszen általa kimutatható a peteérés és a tüszőrepedés,ha mégsem sikerül a teherbe esés, akkor a meddőség okát máshol kell keresnünk.
Ezen kívül a várva várt gyermek nemének előzetes meghatározásában is segítségünkre lehet. Ha tudjuk ugyanis a peteérés és a tüszőrepedés időpontját, az együttlét időzítésével még erre is lehet befolyásunk. A megfigyelések ugyanis azt mutatják, hogy a spermiumok közül a férfi nemet meghatározó (Y kromoszómát tartalmazó "egyedek" gyorsabbak és élettartalmuk rövidebb, míg az X kromoszómát tartalmazók lassabbak, de hosszabb életűek. Így ha az együttlét időpontját a tüszőrepedés megtörténte előtt 1-2 nappal előbb időzítjük a lánygyermek valószínűsége a nagyobb, míg, ha azt a tüszőrepedés stádiumában időzítjük a fiúgyermek fogantatásának valószínűsége növekszik. Persze mindez nem nyújt, 100%-os eredményt, de a nem meghatározásának valószínűségét mindenképpen megnöveli!
Na ez az irodalom, saját tapasztalat: nekem bejött!!
Nekem egy házaspárt ajánlottak, tőlük szereztem be, a hölgy elérhetősége:
Karetkáné Ildikó
06/20-499-9385
E-mail:
karetka@monornet.hu
Az ára, ha jól tudom, most 11000 Ft körül van.
A 30 napos pénzvisszafizetés mellett, még amit máshol nem kapsz meg, addig tartják veled a kapcsolatot, persze ha igényled, amíg meg nem tanulod, ki nem tapasztalod a mikroszkóp használatát.
Én igényt tartottam erre a szolgáltatásukra is, engem a hölgy hívott rendszeresen. Ami nagy segítség volt. Még nem találkoztam soha hozzá hasonló emberrel.
Remélem a segítségedre lesz, és ha bármiben tudok segíteni, vagy van még kérdésed írj nyugodtan.
De most már tényleg nem írok többet, már egy párszor abba hagytam az írást, de na, még ezt, na, még ezt leírom, és a végül ennyi lett. J Remélem semmit nem írtam le 2x J.
Időnként szoktam kapni tőlük e-mailt, amiben elküldik mások tapasztalatait is, ha ez is érdekel írd meg, de ez még kb. plusz pár oldal lett volna még. J
Ui:
Többen is kérdezték már tőlem, ezért leírom neked is, hogy ez nem az a bizonyos PG/53, lehet, hogy ismered, vagy hallottál róla.
Én próbáltam a PG/53-at, de csak csupa rossz tapasztalatom volt vele, nem mutatott soha semmit. Ez annál sokkal megbízhatóbb szerkezet, nem csak 52x-es nagyítólencséje miatt, van mellette még egy pici lámpa is, ami alulról megvilágítja a képet. Elég szkeptikus voltam a PG/53-mal szerzett tapasztalataim után, vagyis a nagy semmivel
, de végül is úgy voltam vele, hogy ha mégsem múködik visszakapom az árát, veszteni valóm nincs. Így hát utólag elmondhatom, hogy ég és föld a két szerkezet.
Bocs, tényleg, hogy hosszúra nyúltam.