Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi!

Szarvason volt, ahogy a keresztelök is...

Köszi a dícséreteket a képekért! :)

Sül a kenyerem. Bezabáltam: savanyú uborka. Nekem se esik semmi jól.

Több gyerek nevelése se nehezebb, mint egy gyereké, csak lazán kell maradni. :) Nem szabad begörcsölni...

Vanilla!

Mi fülek vagyunk neked, s ha segíthetünk, meg is tesszük! Nyugodtan kiöntheted nekünk a szívedet!

Jó éjt!

Barbi
Vendég

Ircsi, köszi!

lányok! nagyon jó éjt mindenkinek!

nekem már csak arra volt energiám, hogy átolvassam, ami írtatok, most megyek zuhanyozni, aztán alvás!

Csillag, jobbulást a betegeskedő családtagoknak!!!

sophie27

Sziasztok
Ma nem nagyon jövök,vendégem lesz ebédre,aztán be kell mennem a melóhelyre egy két dolgot rendezni aztán a városba...
Remélem mindenki jól van!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, szép napot, és jó ügyintézést! :) aztán nehogy túlhajtsd magad!

na, ilyen sem volt, hogy ott tart a topic, ahol tegnap este elolvastam... :D

mi az!? mindenki lustizik még? Csillag!?

megyek, gyereket nevelni :P szép napot nektek!

sophie27

Hát nemtom,minden aug-i kismami el van tűnve???Én már bepácoltam zacskóztam,a husit,kész a rizibizi,cukkini répa meghámozva,pácolva,zacskózva,elmosogattam,reggelizem és most porszívózok még gyorsan.....aztán nem tudok jönni :( csak este

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

szép jó reggelt kismamik :D :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nekem vendégem van,de itten vagyok...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na jó akkor én is elmék :) pápáááááááááá

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vendéged? Ki az? :lol:

evilany

egy régi barátosném volt itt...kicsit eldumálgattunk :D
kaptam tőle egy 1 méteres szerencsebambuszt :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na ekég 1 vonalzó is :D
így legalább kifér minden info :)

senki sincs itt?
kész a tojcileves...megyek boltba husiért...és csinálom a paradicsomos gombócot :D
aztán az aranygaluskámat :D
de nyami lesz :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ekég? milyen szó ez????????? :) :)
elég!!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Most csak helyzetjelentek. Megvolt az első szűrés. Kétszer döftek, egyszer a kombinált tesztre, másodszor a laborban. Ugyanazt a karomat. Fáj. Fáradt vagyok, miután éhgyomorra mentem még nem álltam helyre, sőt....most szarul vagyok.
Babaméretek:
CRL: 62,7mm
BDP: 20,2mm
NT: 1,77mm (normál)
12+5 napnak felel meg a terhesség.
Alig bírta lemérni a doki, mondta is, hogy "de virgonc a kis ártatlan"
Legközelebb február 15-én van jelenésem AFP ügyben. Képet most nem kértem.

Rengeteget kellett várni. Melettem három 19-20 éves csaj ült és beszélgetett. Igen magasröptű társalgásnak voltam fültanúja. Csak egyet idéznék tőlük: "30 év felett mindenki veszélyeztetett terhesnek van nyilvánítva, mert már akkor öregek a nők". Na azt hittem pofán vágom. De ő okos, mert elvégezte a 10 osztályt. Hűűűű. Szerencséje volt, hogy bejött utánam Gábor és ott ült mellettem mert tuti kiosztottam volna. Jaaaaa és az egyiknek már 2 gyereke van....Csak azt nem tudom akkor hol volt mikor az észt osztották :roll: :twisted:

királylány

nyugi Dia! :D
Pihenj le és ne idegesítsd fel magadat ilyen szövegeken... :D
vannak ilyen IQ királylányok is...akik azt hiszik övék a világ és mindent ők tudnak a legjobban!
én is találkoztam már ilyennel...de jót deültem rajta...(holott egy ideges fajta vagyok :D )
Puszka

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

deültem????????
jáááááááááááááj
ma sem fognak a betűk a billentyűzetemen :(
derültem!!! :D kijavítottam :D

na megyek csinálom a töltött paprikát(mivel szép paprikákat kaptam) :d
majd jelentkezem :D
jó nagyot ettem a tojcilevesből...hát valami fenséges ízkavalkád volt :D
(egy kis ecet belefért :) )

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag köszi. Bejöttem dolgozni, mert jönnek a kiscsajok ruhát próbálni, de legközelebb kiveszek egy napot azt hiszem. Olyan álmos vagyok. Ráadául rosszul is aludtam éjjel, de nem tudom miért, nem voltam ideges a mai nap miatt. Lehet annyira fáradt voltam már tegnap. Alig várom, hogy hazaérjek.
Nem idegesítem már magam az IQ bajnokok miatt. De olyan bosszantó volt, hogy olyan marhaságokat beszéltek úgy általában. Rossz volt hallgatni.

királylány

Sziasztok lányok!

Végre hazaértem, és mielőtt megint tanulnék, alszok egy jó nagyot. :) Muszáj hozzászólnom ahhoz, amit írtatok.
Királylány nem minden 20 éves ilyen!!!! Csak a magam és még néhány normális 20 éves ismerősöm védelmében szeretném ezt mondani. :roll: :roll: Persze sajnos elég sok van az általad leírt buta kis libákból is, volt is hozzájuk szerencsém... És nem értek egyet azzal, amit ők mondtak! De remélem nem ez alapján ítéled meg a többi 20 évest is. :( Én már sajnos olyan 30 évessel is találkoztam, aki ugyanilyen volt, mint ezek a 20 évesek, és nem szeretném részletezni mit le nem rendezett a rendelőben, de én nem ez alapján ítélem meg a többi 30 évest, Ti vagytok rá a példák, hogy milyen kedvesek, normálisak (bocsánat a szóért, nem tudom másképp megfogalmazni), értelmesek és barátságosak is lehetnek a 30 évesek.
Sajnos sokszor én szégyellem magam, hogyan viselkedik egypár 20 éves, mert utána engem is az alapján ítélnek meg, pedig nem is ismernek, és én ezt nem akarom. Remélem nem bántottam meg senkit és értitek, mire gondolok. Egyébként a vérvételt túléltem, csak felidegesített, hogy a nő megkérdezte, h1n1 oltást kaptam-e, és mondtam neki: nem, mire ő: akkor ha belázasodik, 6 órán belül jelenjen meg a sürgősségi osztályon... De miért lenne ilyen? Akkor se adatom be, bárhogy rémisztgetnek... És ráadásul a kiskönyvem elejére szép nagy betűkkel odabiggyesztette ilyen formában: H1n1 oltást nem kapott...

Na lányok, én eszek, pihenek, aztán tanulok. Vigyázzatok magatokra, legyetek jók! :)

Kép

Kép
barbcsi

huhh csajok!
én aztán le vagyok maradva...10 éve a 27hetes vércukor terhelés volt csak olyan hogy 2szer böktek...most már a 12 hetes is ilyen?vagy hogy megy ez manapság....huhh,de maradi vagyok... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

még mindig semmi? már sül az aranygaluska is :)
majd még bekukk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szijjjjsztoook lányok :!:

na hát gondoltam átnézek a kis pörgős társaságba.... :lol:

meg...jöttem védeni a 20 körülieket.... :oops: :oops:
szóval Királylány: el tudom képzelni a szituációt...meg a kishölgy bőrszinét is..... :oops: :oops: nem szabad ezek alapján ítélkezni,mert szegények tudatlanok és....stb.: bár tudom te nem is ítélkezel.......REMÉLEM!!!!! :lol: :lol:

ééééés akkor Barbcsi: háááát hellóbelló "sorstárs" :D
de kis fiatal pár vagytok ti is.....mondjuk nálunk csak én mert a párom 31 lesz....no de akkor is..... :D
éééés mikor leszel húsz éves....???én februárban...de gondolom megkukkoltad.... :D

na lányok,nem akartam zavarni!!!
Mindenkinek jóóóó babavárást!!!!!!!! Kép

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Királylány gratulálok a növekvő pocaklakódhoz!

Barbcsi jó tanulást neked!

Csillag kész az aranygaluska?

Én ma nem leszek irtó hányinger gyötör, nem érzem jól magam :cry:

Kép
Kép
melisch

sziasztok!

vagyok, élek, most épp telekajálva... alig kapok levegőt!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag ígértem, hogy a keddi vizsgálat után referálok a Panka óvatosságáról, aztán jól elfelejtettem!! :lol: szóval:
"-minden rendben van, ennél jobb nem is lehetne, a baba gyönyörű, stb...
-doktor úr, akkor feloldjuk a szextilalmat?
-..hm azt még a 12. hétig nem!" :cry:

na erre varrjál gombot!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Dia, gratula az eredményekhez!!!
Rövid helyzetjelentés rólunk, hogy legyen mit összehasonlítani :D

CRL: 65 mm
BPD: 21 mm
tarkóredő: 1,3 mm

Szép orrcsont, meg buksi :D
És a doki látott valamit a két lába között, úgyhogy lehet, duplázunk :) De még nem merte biztosra mondani, majd legközelebb meglátjuk.
Kombinált tesztet is csinált, érdekes volt, ahogy ott helyben, rutinosan előkapta a szorítógumit meg a tűt :lol:

Ja, és a lényeg. A saram... Merthogy az is van. Amikor kijöttünk a váróterembe, már egész kis csapat gyűlt össze. És bizony ott volt Szilvás is. Elsőre nem ismertem meg, de annyit mosolygott rám, hogy aztán leesett. :oops: Én két mukkot nem bírtam szólni, elsőre még a kardigánomat is majdnem fordítva sikerült fölvennem... Párom kérdezte utána, miért nem beszéltem vele... Én meg hiába magyaráztam neki, hogy iszonyat mód izgultam megint, hogy megvan-e egyáltalán a baba (Kristóffal ennyire nem paráztam :roll: ) a vizsgálaton majdnem elsírtam magam, amikor a doki bekapcsolta a szívhangot... Aztán mikor már félúton jártunk hazafelé, hiába a max fűtés a kocsiban, még mindig remegtem, jéghideg volt a kezem, na akkor párom rájött, hogy tényleg nem kicsit voltam ideges...
Szóval, bocsánat, legközelebb nem leszek ilyen antiszociális, megígérem, de legalábbis megpróbálom :wink:

bekri

lányok, gratula a babócákhoz! mindenki szép méretekkel bír!!!

most szaladok, ki kell halásznom a kisfiam a kádból! :P

sophie27

Szilvás, elfelejtettem írni! Várom a beszámolódat!
Meg, Bmaas, nagyon helyesek a gyermekek!
Sophie, köszi :)

bekri

Sziasztok!

En is ma voltam UH-on, mide a legnagyobb rendben van. Osszehasonlitasnak:

CRL: 59mm
BPD: 21mm
NT: 1.2 mm

12+3 napos terhessegnek felel meg.

A mi Babonk nem volt tul aktiv, szerintem eppen szunyokalt es eleg UFO-szeru feje van :) De jo volt latni, hogy minden rendben van vele.

Laura kezd jobban lenni, bar ma eleg nyugosek voltunk mind a ketten. Megyek is aludni en is.

Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

lányok, ma nagyon pang a fórum! bár megjegyzem... legalább tudtam tartani az iramot! :)

olyan jó, hogy ilyen klassz eredményeket kaptok uh-n! innen már nem lehet gond! de tényleg!

a többi témához már nem tudok hozzászólni, bár Csillag aranygaluskája izgatja a fantáziámat... :P de nekem nem szabad(na) ilyesmiket! :(

sophie27

Sziasztok kismamik:)

Bocsánat a zavarásért, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy használt, de kifogástalan állapotú, eladó babakocsit (Pierre Cardin PS692TS). Az alábbi oldalon minden lényeges információt megtalálhattok róla:

http://www.vatera.hu/pierre_cardin_ps69 ... 53590.html

Amennyiben bármelyikőtöket érdekli, vagy egyéb kérdése merülne fel, nyugodtan keressen meg:)

További szép babavárást kívánok nektek!

sniky

[quote="gtunde75"]s írta:gtunde75ziasztok!

vagyok, élek, most épp telekajálva... alig kapok levegőt!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag ígértem, hogy a keddi vizsgálat után referálok a Panka óvatosságáról, aztán jól elfelejtettem!! :lol: szóval:
"-minden rendben van, ennél jobb nem is lehetne, a baba gyönyörű, stb...
-doktor úr, akkor feloldjuk a szextilalmat?
-..hm azt még a 12. hétig nem!" :cry:

na erre varrjál gombot!!!

hát igen...........lehet tud valamit...fő az óvatosság!!! Már nincs sok hátra!!!
Kitartás nektek is sex terén :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

halihó! Ma sincs itt senki??????????? :( egyedül töltöm az egész napot :( ??? jaaaaaaaaaaaaj merre vagytok otthonika? :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Párom kitalált egy új leánynevet...ha mégis kislány lenne a babóca...mert hogy Tiara névnap alapján nem található a naptárban :(
Íme a név:
HANNA :D
és még nekem is tetszik :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

csajok merre vagytok? üres a fórum :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Este már nem volt lelkierőm írni. Bekri miatt :lol: csúsztunk vagy fél órát, de aztán én is olyan sokáig moziztam bent a rendelőben, hogy mire kimentem vagy négyen várakoztak. :-) Biztos örültek nekem, de valahogy ez akkor lepergett, mert olyan boldog voltam!!!

Nálunk is minden rendben. Babó 12+5 napos,
BDP 22 mm
CRL: 64mm
NT 1,4
orrcsont látható, szívm rendben, szabályos.
durva eltérés nem látható

Bekrire tényleg vigyorogtam, mind a tejbetök, de láttam, hogy annyira nincs képben, hogy nem piszkáltam. Bende bölcsis gondozónénije ült mellettem, vele beszélgettem. Utána egy GYarmati csaj ment be, a férje maradt kint, háét nem semmi, hogy mik vannak.
Balassagyarmaton 16 hetes terhesség mellett a doki műteni akarta, mert P3 lett a citója. Mondta, hoyg vagy vetesse el máris, vagy műtét, de elég nagy a rizikója a vetélésnek.
A férje összeszedta a nejét, és egy ismerős ajánlására jöttek a dokinkhoz. Az egy kúp kezelést és gyógyszert adott, a lány tegnap kepta meg a P2-es leletet, és minden oké. :-)
Szóval ilyen is van, nem szabad a reményt elveszteni, mert váratlanul kisüthet a Napocska a felhők mögül!!!

Képek a g-mailen!
:) "Véletlenül" volt nálam pendrive, szóval megkaptam a felvételeket grátisz :-)
Nekem is volt vérvétel, pikk-pakk, mint egy rutinos laboros nővér levette a fiolával. :-)

Szóval most hepi vagyok, nem kicsit.

Ma máér mindenkinek mutatom és mesélem, mi van, nem kicsit döbbennek a cégnél. Hehe. :-)

szilvás76

Már megint össze-vissza gépelek. :-)
Lassítok a tempón, mert így folyton melléütök...
:-) :lol: :wink:

szilvás76

Gratulálok a szép eredményekhez,már én is alig várom a jövő heti UH-t
Hanna szép név Csillag!
Ma nem leszek otthon :( majd este jövök.

evilany

Gratula az eredményekhez!!!!!
Én is várom már az elsejei uh-t...akkor végre megnyugszom majd!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:-) Már megint nyugtalankodsz, Kriszti??? :wink: :lol:
Te, hát a héten voltál dokinál, és minden oké volt!!!
:-)

szilvás76

Na tessék, most meg én maradtam itt egyedül...
Na jó, Lmentem dolgozni.
Jobb híjján... :wink: :shock:

szilvás76

na igen...de tegnap óta tiszta takonykór vagyok és szúr a hasam alja mint amikor petefészek gyulladásom volt :S

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nem vagy egyedül :D
itt vagyok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

én meg kicsit ledőlök...ettem és fáj a hasikám :(
majd jelentkezem!
pusza (de nem adom át a kort :) )

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Éb bő 1 hete vagyok takonykór-köhögés mizériában...
Amikor tegnap az UH nál a baba aludt, a doki nem látta a tarkóját. Azt mondta, fel kellene kelteni. Röhögtem, hogy mégis hogy? Azt mondta, köhögjek. És tényleg, szegényke felébredt rá.

És belegondoltam, hogy MINDEN EGYES KÖHÖGÉSNÉL így felriad...

Úgy sajnáltam. :wink: :shock:

szilvás76

Sziasztok!

Nagyon szép eredmények! Gratulálok mindenkinek hozzá. Nekem orrcsontot nem nézett vagy nem mondta. Mondjuk azt sem, hogy valami nincs rendben. Akkor szól ha baj van. Úgyhogy gondolom minden oké. Mondjuk lehet nem is tudta nézni, mert annyit kapálózott az a gyerek, hogy a tarkóredőt is csak nagy nehezen mérte be.

Barbcsi félreértések elkerülése végett én nem a 20 éveseket minősítettem úgy általában, hanem azt a három csajt mellettem. Nincs nekem gondom a 20 évesekkel, sőt. Nagyon bírom őket. Munkámból adódóan a fiatalabakkal is kapcsolatban vagyok - 18 év - és semmi bajom velük. Szóval nem a koruk miatt kritizáltam őket. Ha megbántottalak bocsánatot kérek, nem volt szándékos.

Szilvi gyarmatiak? Szegényekre biztosan jól ráijesztettek itt. Kíváncsi lennék ki a dokija. Hát tegnap majdnem lementem hídba. Az én dokimat elhívták, jött a másik - na ezt nagyon nem bírom, ő sem engem - és ő folytatta az uh-t. Gondoltam magamban Isten nem ver bottal, most majd hozzá kerülök, de pont elhívták őt és visszajött az én dokim...

Pussz mindenkinek....

királylány

Valaki magyarázza már meg miért nem megy a vonalzóm? Ti HTLM-ben illesztitek be? Nekem ki van kapcsolva és nem tudom visszaállítani.

királylány

Dia.
Ha jól emlékszem, Pestről került oda a doki. Dr. Szép? Lehetséges?

szilvás76

Igen, ő a főorvos. elég érdekes kinézete van. Én nem járnék hozzá. Nem szimpi. Pedig nagyon istenítették, hogy milyen jó doki.

királylány

ja orrcsont.
Azt is megnézte, bár a többi eredmény jó, mert bizonyos betegségeknél (A Down is ilyen) nincs orrcsont...

Elfelejtettem megkérdezni a terhestornát. Állítólag orvosi javaslat kell hozzá...
Pfffffffffffffffff.....

szilvás76

Nekem vagy nem nézte vagy csak nem részletezte. De nem szokott túlmagyarázni, inkább akkor szól, ha gond adódik, bármilyen picike is. Mennyi idő a kombinált teszt eredménye?

királylány

Érdekes, hogy az előző dokim nő volt, egész más dolgokra hívta fel a figyelmemet. Olyan női dolgokra. Itt meg inkább csak az aktuális konkrét dolgokra. kedves doki, meg mindenre válaszol, de pluszban nem nagyon ragozza túl. Vagfy azt gondolja, hogy már egyszer végigcsináltam, úgyis tudom... Fogalmam sincs... :wink:

A kombinált tesztről sms jön, majd egy levél Mintha 2 hetet hallottam volna, de nem biztos...

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?