sziasztok
Bizony , én is emlékszem még tisztán a nagy pocakos fájdalmakra odalent. Nekem nagyon durva Encinél volt. Pisti néha ki is nevetett olyan érdekes pózban bírtam csak felállni néha. Arról nem is beszélve , ahogy jártam... Úgyhogy kitartást tudok csak kívánni, hiszen ha meglesz a baba ez is elmúlik !
Rólunk: Emma nagyon szereti az ovit , most egy kicsit köhög és szinte össze kellett vele veszni,hogy csütörtök, péntekre maradjon már itthon. Még a doktornőnek sem akart hinni. Megvolt a nagy ovis szülinapozás is, az általam készített, kis szépséghibás torta óvónők szerint mindenkinek ízlett. Még ajándékot is kapott Emma a Maci csoporttól.
Kis Pistinek be nem áll a szája, bár néha nem mindent értünk tisztán , szegénykém ilyenkor csak mondja és mondja újra azt a szót , de a végére általában kitaláljuk
A bilizés nálunk is alakulóban van. Pisi általában ha ráültetem akkor bilibe megy, magától általában még későn szól. Sajna a kaki még a bugyiban landol hiába beszéljük meg ,hogy a bilibe kéne (mondja is , hogy oda kell), még biztos félti. Tegnap kipróbáltam a védőnő módszerét,hogy ültessem a bilin olyan időpontban amikor kakilni szokott, és várjuk ki a végeredményt. Nos ennek az lett az eredménye, hogy egész délelőtt ült szegénykém a bilin, persze eredmény semmi-na itt feladtam és nem ültettem ott tovább. Majdcsak eljut oda,hogy már bilibe is belemer kakilni. Hiszen jövő szeptemberben kezdi az ovit addigra csak elhagyjuk a pelust.
Enci már az egész nappalit bejárja. Mászni ugyan még nem mászik , de rengeteg féle módszerrel közlekedik. Viszont minden nap gyakorolja a négykézlábra állva előre-hátra rugózást. Úgyhogy már nincs messze a mászás. Persze mindent a szájába vesz , amit talál (hála a tesóinak, a sok szétszórt mütyürért). Képes a saját nyálától (és minden egyéb szájába jutó ennivalótól) fuldokolni, így már nem egyszer eljátszottuk a hasrafordít-hátát veregeti módszert(persze ránk a frászt hozza..). Még mindig kis mosolykirálynő, amivel mindenkit elbűvöl (beleértve az ovis daduskánkat is).
Én még mindig fogyizok, bár már nem megy olyan gyorsan lefelé a súlyom, eddig 13 kilótól szabadultam meg (Pisti szerint sokat formásodtam:-)
Nos be is fejezem nem töltöm itt az oldalt tovább:-))