Sziasztok!
Lina, en terhesseg ota nem hasznalok merevitos melltartot, de nagyon egyszeruen megoldottam. Kihuztam az osszes melltartombol a drotokat.
A mai napig azt csinalom, hogyha ujat veszek es van benne merevito, azonnal nekiesek es huzom ki belole.
Aniko20, Toth dokit ismerem, o nagyon jofej es szakmailag is ugyes. Anyukam dolgozott vele evekkel ezelott es nagyon jo velemennyel van rola. Sot, gyerekkoromban meg szomszedok is voltunk. Nem kozvetlen szomszed, de egy hazban laktunk. Ha az en dokim szabin lenne vagy valami miatt nem lenne elerheto, akkor, en valoszinuleg Toth dokihoz mennek.
Emlekszem egyszer, amikor a korhazba mentem CTG-re, osszefutottunk es csodalkoztam is, hogy hogy kerul oda, amikor tudtam, hogy akkor szabin van. Akkor jott ki a szuloszobarol egy betegetol. Szoval, ez mutatja, hogy mennyire megbizhato, hogy meg a szabija alatt is bement a betegehez.
Mondjuk az en dokim is ugyanezt tette. Amikor en szultem, akkor pont szabin volt, de siman bejott. Sot, minden reggel beszaladt a korhazba es ranezett a betegeire. Ezert nagyon becsultem, mivel sok olyanrol hallottam, hogy vegig hozza jart a kismama az egesz terhesseg alatt es a szulesnel nem volt ott a doki. Jo, persze valahol erteheto is, mert az orvos is csak ember es szuksege van szabadsagra. Ha a szabijat kulfoldon tolti, akkor meg persze, hogy nem tud bemenni a szuleshez. Csak azert ez egy kicsit rosszul eshet a kismamanak, hogy pont a legfontosabb napon nem szamithat ra.
Lina, mi egyebkent Angliaban elunk, Londontol egy kicsit eszakabbra. Itt meg meg valasztott dokid sincs, annal szulsz, aki epp ott van a korhazban, amikor rad jon a szules.
Nekem ez egy kicsit furcsa, mert szerintem pont a szules egy olyan esemeny, amikor szukseged van egy biztos pontra es hogy bizzal meg egy szulesznoben vagy egy dokiban, ha meg eletedben nem lattad? Sot, ha semmi komplikacio nincs szules alatt, akkor dokit nem is latsz. A szuleszno vezeti le az egesz szulest, sot o is varr gatat, ha repedsz. Itt nem szokas vagni. Ha szerencses vagy egeszben maradsz, ha meg nem akkor reped a gat.
Van is egy ismerosom, aki megy majd vissza gatplasztikara, ugyanis nagyon csunyan repedt es nem is jol varrtak ossze, ugyhogy meg 1 evvel a szules utan is faj neki.
Tudom, hogy otthon mostanaban a kismama magazinok is sokat irnak a gatvedelemrol es hogy nem szukseges a vagas, de ha meg reped, az sokkal rosszabb.
Na, nem ijeszgetlek, ez egy angliai helyzetjelentes volt, Magyarorszagon sokkal baratsagosabb a helyzet, ezert is mentem en haza szulni.
Kerdezted, hogy hany gyermekem van. Tulajdonkeppen 1, de kitesz legalabb kettot.
Nagyon jo kislany tud lenni, ha allandoan ott ulsz vele es egyutt jatszol, foglalkozol vele. A gondok akkor kezdodnek, ha felallok mosogatni, fozni, stb. Akkor belebujik a kisordog.
Anyko, ugyan mar, dehogy fizeted ki! Nalunk ez filleres aru. En mostanaban nagyon ritkan vasarolok, mivel Lollitol keptelenseg. Ha vele megyek, telepakolja a kocsit, ha egy pillanatra is felrenezek. Igy viszont abszolut nem tudok korulnezni. Ezert apank szokott bevasarolni. Igy neha fogalmam sincs, hogy mi mennyi. Pont a multkor kerdeztem ra, hogy mennyi volt a cupcake papir es total ledobbentem, hogy olyan olcso. Sokkal tobbre szamitottam.
Csak a cimeteket kuldjed az e-mail cimemre vagy priviben, mert az ujat nem tudom!
Tenyleg, mindig elfeljetem kerdezni, hogy hogy alltok az epitkezessel?
Na, megyek kiszelloztetem az egesz hazat, amig Lolli alszik. Irto budos van allandoan, mivel a kisasszony mindig karfiolt akar enni. Ha veletlenul beallitana valaki hozzan varatlanul, nem is tudom, mit gondolna, mitol ilyen budos a haz.
En utaltam kiskoromban a karfiolt, Lolli meg enne egesz nap. Tegnap vacsora utan meg "desszertnek" evett sima fott karfiolt, reszelt sajttal.
Persze jobb, mintha csokit zabalna, csak nekem ez olyan furcsa, hogy egy gyerek hogy imadhatja ennyire a karfiolt.
Meg gyorsan leirom a tegnapi aranykopeset, mielott el nem felejtem! Van egy kis bor szobai focija es azt kezdte el rugdosni. Egyszer csak a foldre vagta magat, mint akit elgancsoltak es hempergett, kozben meg fogta a labat. Kerdezem tole: "Te mit csinalsz?" Erre Lolli:"En vagyok a focis bacsi."
Pedig mi nem is szoktunk focit nezni a tv-ben. Biztos apukam nezett focit, amikor itt voltak es onnan leste el Lolli.