Sziasztok,
Eltűntem, Attikám lett beteg. Köhögött pár napig, volt krupp veszély is, de szerencsére most megúsztuk
Szecs,
A doktornőt én választottam, őt ajánlották legtöbben, hogy a legjobb, meg hogy ő genetikus is. Mondjuk így 2 hetet kellett rá várni. Valóban nagyon alapos volt, az orrcsontjától a vesékig mindent megnézett és kirészletezett. Meg kedves is. Bekukkantottunk 4D-be is egy picit, de sajnos a kezét az arca elé tette, aztán elfordult, úgyhogy sok minden nem látszik, de azért jó volt így is látni
Majd megyünk mi is még egyszer 4D-re, a 30. hét környékén.
Az afp eredmény kellett, de nem nézte meg, csak az volt fontos, hogy jó lett vagy sem. Megkérdezte, hol csinálták az afp vizsgálatot. Gondolom, ha probléma lett volna vele, akkor jobban kikérdez, de mivel negatív lett (integrált teszt volt az áekben), ezért nem is kérdezett mást.
Judit,
a terhességet én most kicsit rosszabbul viselem, bár gondolom ez a fáradtság miatt is van, amit egyrészt a 3 éves örökmozgó fiam, másrészt a rémséges új főnököm okoz. utóbbi ma reggel egy kiadós ordibálással fogadott, visszatérvén táppénzről, nagyon örültem neki
de egyébként a hányinger is más volt, az viszont nem gyötört annyira. csak legszívesebben egyfolytában aludnék
viszont a mocorgást már a 16 héten éreztem, most pedig már apa is érzi, ha ráteszi a kezét a pocakra. nagyon jó érzés, már alig várom, hogy a kezemben tartsam az én pocaklakómat