Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!

Igen, én is így gondoltam kb.
Na ne félj, jövő hónapban nem fogom ennyire várni, SŐT!!!!! Elűzöm vagy 9 hónapig!!!! :)

A legjobbkor!!!!!Ez tuti siker!!!!!!
Nekem is mostanában a lapalja jut!!! :wink:
De most neked nagyobb szükséged van rá, nekem még ráér!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni,

Nekem is pénteken jött meg délután az inszem előtt és nem volt semmi gond belőle. Hétfőn ment UH-ra és kezdhettem is szúrni magam. Ha meg holnap délelőtt megjön, nyugodtan menj be, nekem is ezt tanácsolta az asszisztens, amikor mondtam, hogy nekem hétvégére jön meg. Az a 2. nap nem annyira kőbevésett azért :wink:
dorkabab

Tyúúúú, megtud őrjíteni ez a köcsög micimaci, mikor belépek, és mondja, hogy helló baba.
Perverz egy medvehangja van :)
viszont a kiscsaj meg tündéri.

heni77

zsu,

Drukk neked ezerrel! Annak idején a lombik beülti nekem kevésbbé fájt mint most az inszem, meg azt valahogy finomabban is csinálták. Ennyi kis petike nagyon klassz :)
dorkabab

Igen, de holnap én csak reggel tudok bemenni, mindenképpen kivárom akkor a hétfőt!!!!

Vagy ha ma éjjel megjön legkésőbb , akkor bemegyek reggel!!!
na mindegy, majdcsak lesz valahogyan, HENI NO PARA!!!!! :)

heni77

na a maci nekem is betesz, le is némítottam a gép hangját, meddig fog még itt varnyogni? :P
dorkabab

Sziasztok!

Már kisimultak az idegeim!! :) Tegnap este még adtunk az érzésnek!! :wink: :wink: :lol: Mától indul az üresjárat, majd megpróbálok febr. 1-re kérni időpontot. (Addig különszobában alszunk, vagy VISSZAMEGYEK A MAMÁHOZ!!! Á nem, csak vicceltem---vagy mégsem??) :wink:

Néhányan írtátok, (bocs, nem emlékszem a nevekre :oops: ) hogy volt nálatok is fagyasztás. Az hogy néz ki? Úgy értem, hogy ugyanúgy kell időpont meg minden? Meg mennyibe van? Meg még lenne egy csomó kérdésem, csak most nem jut eszembe :?

Elfelejtettem mondani, hogy férjecskémmel eldöntöttük, hogy hol is fogunk idén évfordulózni!! :D Megyünk ÍÍÍÍÍR-be!!! Iszunk majd egy igazi ír sört!! :D Már évek óta csábítgatnak minket, hogy menjünk ki (rokonék kint élnek) és most elhatároztuk, hogy élünk a lehetőséggel. azt mondják, hogy nincs kékebb a görög kéknél (a tengerre gondolok) és nincs zöldebb az ír fűnél. Hát most meglátjuk a zöldet is. Nagyon jó lesz, már nagyon várom!!! Jah, és visszük kishugit is. Nagyon nagy élmény lesz!!!
dmimi

heni, a hétfő is tuti jó lesz még. Képzeld, most az uccsó mensi előtt pár nappal el kezdtem kicsit barnázni. Ilyen még sose volt, de gondoltam, a nagy várakozás miatt megjött kicsitt előbb. Tűztem be BMC-be, hogy most én két napos vagyok és dokinéni teljesen lellohasztott - mondta, hogy vékony a méhnyálka és ciszta van a fészekben, nem indulhat az inszem, gyógyszer hogy ciszta kiüröljön, majd esetleg következő hónap. Aztán mikor hazamentem, kezdtem csak gondolkodni, hogy nekem szokott még mensi előtt is tüszőrepedésem lenni, hátha csak az volt. Vártam pár napott, nem is barnáztam tovább, hanem péntekre megjött rendesen. Gondoltam nem megyek még be, mert dokinéni elhajt a cisztával, szóval direkt csak hétfőn mentem (így nekem az már majdnem 4. nap volt) és képzeld, addigra minden ok volt. Tüsző szépen felszívodott, méhnyálka kellően duci és indulhatott a stimuláció. Szóval no para, teljesen jó lesz az a nap amikor be tudsz majd menni, akár péntek akár hétfő! 8)
dorkabab

Mimikém,
nagyon örülök, hogy jól vagy már. De jó Nektek? Mikor lesz az évforduló? Hátha már 3-an, illetve bocsánat 4-en mentek, mert addigra már lakik Valaki vagy esetleg Valakik a pocikdba.
Drukkolok Nektek nagyon. Febr. 1??? Húha, az még naon messze van, de csak kitartás. :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Dmimi, nálunk volt fagyasztás, ugyanúgy történik minden, ahogy egy rendes cuccleadásnál, azzal a különbséggel, hogy kaptok egy papírt, amivel le kell menni a pénztárba, és ott befizetitek a fagyasztás árát (nekünk 35 ezer volt).Ja, és kell kérni időpontot!!!!
Kérdezz nyugodtan bármit!

Dorkabab, köszi a drukkot! Szóval akkor volt már lombikod is? és akkor most hogy-hogy inszem volt?

Heni, ne parázz, tudom könnyű mondani (írni), én is parás vagyok nagyon! :D Minden rendben lesz!
Vendég

köszi csajok nem parázok!!!!

Már rutinos vagyok, sajna.......

heni77

Hencsi: nekem most jött meg...azt mondta a dr.nő,hogy a 3.napon kell mennem u.h.-ra...akkor most holnap kell mennem :?: :?: :?: Help :oops: :oops: :oops:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok csajok!
Én is itt vagyok minden nap csak olvasgatlak titeket.Velem semmi most várom hogy megjöjjön és mehessek a dokihoz.

Kisangyal ez nagyon jól hangzik én is még elötte állok és sokkal bonyolultabbnak gondoltam.

Lukácsné öszinte részvétem

Zsu sokan szorítottak neked és ezután is ez lesz 22.én. Nagyon fájt a leszivás?

Mindenkinek kellemes tavasz várót kívánok
pancsi76

Angyal!

Szerintem akkor holnap menj, ha most jött meg.
Egyből rendesen megjön?

heni77

Különben nekem is itt van a kanyarban, nekem egyből megindul, mint a Niagara, lehet a végén talizunk holnap? :wink:

heni77

Kubu, akkor sikerült a pü-t elküldeni mégis... visszajelöltelek!
Nagyon szar volt egész de. a babanet, de már jobbnak tűnik!

Zsu, szupi, reméljük a 4. is ügyesen megtermékenyül!!! Az ICSI módszert kértétek, ugye? És hányat kapsz vissza? Kettőt?
Megy a drukk péntekre is és tényleg semmiség az egész! Kellemesebb mint az inszem, ne izgulj!
Dorkababnak máshol volt lombikja és itt most újra kell kezdeni az egészet mivel átjárható a petevezetője :( Remélem nem gond, h. belepofáztam?!

Heni! HENI NO PARA! :lol:

Lukácsné, részvétem :(

Angyalka, nem tudom mit csinálj, amjd a többiek segítenek! :oops:

Rodinának, időközben rájöttem, ma van/volt hsg-je! Drukk neki!

Vicky, mindenki nagyon sokat gondol rád/rátok! Várjuk a híreket Henin keresztül :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kiss Angyal, akkor holnap menj be, ha most jött meg!Én is a 2.napon voltam uh-n.

Pancsi, köszi a szurkokat! A leszívás nekem nem fájt, még utána sem, volt egy lány akinek fájt a hasa felébredéskor.Nekem inkább estére kezdett el fájni, de mivel minden hónapban szenvedtem a mensikor, így ezt el tudtam viselni, kb olyan volt!
Vendég

Látjátok mennyien fórumozunk??? :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hencsikém: fel is hívtam a BMC-t és Irénkével megbeszéltem,hogy holnap reggel megyek :D annyi van ,hogy holnap nekem egy temetésen kell lennem 10:30-ra amit mondtam is Irénkének,ezért 7:30 -ra ott kell lennem,hogy időben tudjak végeni...
A kanyarban van a mensid :?: :D :?: Nekem is egyből jön,nem barnázgatok előtte....

Lukácsné: Részvétem :cry: nagyon öltözzél fel :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

Navared: Úgy tünik,ma senkinek nincs kedve melózni :D

Kép

kiss angyal

Mit szóltok ehhez a csodálatos hóeséshez??? Itt Fehérváron nagyon esik kb. éjféltől és már baromi nagy! Mindjárt ki is megyek, mert el kell mennem gyógyszertárba Deca-ért. Még maradt a múltkorról három, de szombattól már nincs. Képzeljétek, úgy kellett rendelniük... még jó h. tegnap elmentünk, de hogy ez milyen k..va drága, mindig kiakadok :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Angyalka, hát ezek szerint... :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csajok: Valamelyik héten a Balázs féle Széf műsorban volt egy házaspár aki baba projektre gyűjtött,ugyanis nem jött össze nekik a lombik és találtak egy Svájci klinikát ahol garantálják a teherbeesést...Nem tudtok erről semmit :?: Próbáltam keresgélni a neten ezzel kapcsolatban valamit,de sehol nem találtam...

Kép

kiss angyal

Kérdezzük meg a Balázst :wink:
amúgy én is halottam, h. erre gyűjtöttek, de semmi egyebet...

Kép
Kép
navared
Szfvár

halottam=hallottam :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared,

Nem-nem semmi gond, nyugodtan írd, amit tudsz már.

Zsu,
Igazából az elöző helyen, ahol az átjárhatóságit is csinálták, ott azt mondták, hogy alig! (a papíron is ez van egyébként) átjárható az az egy petevezető és ezzel nincs értelme inszemnek, mert 1%-nál is kevesebb az esélye hogy összejön. Itt mikor mutatattam a papírjaimat, azt mondták, hogy amíg nem hozok olyam papírt, amin az van hogy nem átjárható, addig csak inszem indulhat :( hát ezért inszemezünk két sikertelen lombik után...így aztán, bár csodák ugye mindig vannak, de nem is reménykedem ebben az inszemben, csak kötelező kezelésnek veszem, mielőtt indulhat végre újra majd egyszer a lombik.
dorkabab

Jaj Lányok, most jutott el a tudatomig: ma születik Vicky Barbija... és az én Barbi húgomnak is ma van a szülinapja!!! Dejó!!!
És ő (is) egy tünemény, jó természetű, okos és szép (persze nem vagyok elfogult abszolút :lol: ) Ma lett 19 éves!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Dorkabab, mikor volt a hsg-d? Nem lehetett volna előbb azt csinálni mégegyszer? Ez olyan dühítő!

Navared, boldog szülinapot a hugodnak! És persze Vickynek is nagyon drukkolok!Ja, decám maradt nekem is 8db, tudtam volna adni... :)
Vendég

Nálunk is szuperül esik a hó, nem is tudok kimenni tőle az utcánkból :) így most szobafogságon vagyok, max. megyek majd havat lapátolni a lépcsőnkről

A széfes párról én is olvastam, gondolkodtam is rajtuk, szerintem a cikk nem teljesen fedi a valóságot, inkább csak szenzációhajhász módon van megírva. Furcsállnám, ha előtte nem csinálnák végig itthon az összes ingyenes lehetőséget. Biztos túl vannak már jó sok mindenen és talán az ő bajukra az lehet egy jobb megoldás, mint amiket itthon tudnak, de nem hiszem, hogy létezik 100%-os módszer. Ez pont olyan mint az összes fogyi reklám, hogy ez tutira hat, aztán még is tele a világ állandóan fogyózó duci emberekkel...
dorkabab

Zsu, kb. 4 hónapos volt a papírom, mikor BMC-be először mentem, az még azért nagyon friss és nem hiszem, hogy rosszabb lenne, akkor meg kár ismételni, ettől nem változna a véleményük :( Most majd az inszem után, azért rákérdezek újra dokinéninél, hogy vajon két lombik+egy inszem nem elég-e már ahhoz, hogy újra lombikozzunk
dorkabab

Zsu:küldtem privit! :lol: :lol:

Dorkabab:a te utad is elég rögös,de neked azért legalább már van egy kislányod asszem :oops: ????
de én drukkolok neked is :lol: :lol:

Lukácsné:Részvétem...

Henikém:csak nyugalom.. mensi manókat küldöm!

Angyal:hurráááááá kezdés!!pusszantalak :lol: :lol:

Széfről:A nő szerintem valami botrányos volt!az a nevetés ...anyám..... :roll: kész voltam!

Kép
sting1982

Sting: én csak a végét láttam,de Anyukám mondta,hogy tuti van valami beütése a csajszinka...

Dorkabab: lehet,hogy igazad van,de én kiváncsi lennék rá,hogy mi ez :oops: :oops: :oops:

Kép

kiss angyal

sting,

A Jó Isten szóljon belőled! Bár úgy lenne, valóban egy kislányra hajtunk és valamiért máshol is mindig azt hiszik, hogy van már egy lányom, de sajnos ez még csak álom :oops:
dorkabab

Lányok én a dokinőnél kezdtem mint tudjátok és ö a laparoscopia után közvetlen insemet akart.Laparoscopia megvolt és utána kellett mennem átjárhatóságira ott teljesen átjárható mondták.De mi közben orvost váltottunk. És a doki rögtön lombikot javasolt kicsit meg lepödtem de hiába átjárható,mégis lombik.Ahány orvos annyi szokás.
pancsi76

Angyal, mire gondolsz, lehet, csak bamba vagyok de nem értem :? Nekem ultrahangos HSG-m volt, szépen láttam végig, ahogy nyomják bellém a folyadékot és próbálják átpréselni a peteveztőkön. Az egyiknél semmi se ment be, majd szétszakadtam úgy fájt, a másiknál meg csak nagy erőlködések árán sikerült valamit bepréselni. Az asszisztens is aki nyomta a folyadékot, ő is mondta, hogy egyszerűen nem megy, nem akarnak jobban megkínozni. A BMC-ben erre az volt a válasz, hogy lehet, hogy pont ettől most még átjárhatóbb és kész. Ez van, ezt kell elfogadni, most már könnyebben tudok róla beszélni, mikor ezt mondták, nagyon ki voltam akadva hetekig. Mellesleg, akkor döntöttem úgy hog viszzamegyek az elöző helyre még egy lombikra, de sajna nem tapadtak meg a babócák :(
dorkabab

pancsi, ott a BMC-ben váltottál?!? Lehet ilyet? Mert szívesen mennék bárkihez, aki komolyan vesz, dokinénivel elég sok gondunk volt eddig :(
dorkabab

Dmimi nekünk is volt spermafagyasztás említettem, annyit fűznék még hozzá, hogy miuán leadtuk várni kell egy kicsit (1-1,5 óra), hogy rámondják az áment, hogy fagyaztható, aztán Kanyó doktornőt még kettőkor kellett hívnom, hogy pontosan mennyit sikerült lefagyasztani, elég-e és esetleg nem kell-e még bevinni hozzá. Katalin még annyit mondott, hogy szeretné ha amikor a programban leszünk, akkor megpróbálnánk frisset bevinni és ha nem sikerül csak akkor használják a fagyasztottat.

Zsu, a nem értetteket még érlelik ám! Gratu, izgi, nagyon drukkolok, minnyá kismami leszel!

Lukácsné részvétem.

A széfes házaspár csúcs volt, szerintem sem százas.

Maccs
vörösmacska

értetteket=éretteket

Maccs
vörösmacska

Dorkabab,
ment privid :lol:

Kép

Kép

babe3

Dorkabab: én a széfes dologra mondtam :D de azért a Te történeted is érdekel :wink:

Kép

kiss angyal

Dorkabab lehet 2x ment el :D
pancsi76

Bebe meg kaptad a püt?
pancsi76

Heni,
Na akkor drukk h minél hamarabb átéld ezt és legyél koránkelő.
Mártika ? nem tudom, novemberben még ott volt.
Heni, no para.
Híreket nagyon várjuk.

Zsu,
Drukk drukk péntekre, hatalmas drukkok.

Sting,
Jelöllek in a minute.

Lukácsné,
Részvétem.

Dmimi,
Örülök h jól vagy. A fordulóra pedig nagyon jó helyet választottatok.

Navared,
Barbi huginak boldog szülinapot.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sting!

Nem Pancsinak van már egy kislánya????

Hát ja a széfes nő tutkó nem volt százas, de én hülyére röhögtam magam rajta, hogy mekkor gyogyka :)
Csak fél szemmel néztem a műsort, de mintha úgy vettem volna ki, hogy 46 éves. Lehet azért nem próbálkoztak itthon, ( bár erről nem volt szó, hogy nem próbálkoztak volna ) mert már "öreg"???

heni77

Pancsi 76,
Nekem küldtél PÜ-t? Mert nem kaptam semmit.

Dorkabab,
a Tiédet megkaptam, válaszolni fogok, ígérem.

Kép

Kép

babe3

Sziasztok Lányok!

Van itt pörgés mostanában!!! :) Olvaslak ám Benneteket, csak nálunk ugye most egyrészt nincs nagyon történés, másrészt meg változó a hangulat, most éppen kicsit bilifüle... azzal meg nem rontanám itt a levegőt..... de hétvégén majd jól feldobom magunkat, Uram szülinapja lesz, ebédre jön a család.. este meg haverok.. buli... fanta... menta... a többiről nem is beszélve :wink: .. Szóval biztos jobb lesz a helyzet, mint perpill....

HOlnap reggel megyünk arra a pajzsmirigyes vv-re amiről a múltkor meséltem.. aztán ha annak kész az eredménye, vissza az endokrinológushoz.. És majd csak ezután vissza konzira a bmc-be... Kicsit csavartunk a sorrenden, de így logikusabb, ha már kész eredményekkel megyek vissza a bmc-be, úgy gondolom... Remélem nem fogják rossznéven venni.

Tudjátok én a vv-vel igen hadiálbon állok, úgyhogy gondoljatok majd rám egy kis ++++ energyvel, jó ? :)

Mindenkinek a legjobbakat kívánom :wink:

andi
andrea-1

Andika,
de jó, hogy jöttél, már nagyon hiányoltalak ám. Írtam is valahol.
Nagyon jó lesz tuti a 7végéd. A vérvétel miatt szorítok és küldöm a +++++++++++++++++++++++-kat. Az Én Uram is parás Tőle. Amikor a BMC-be menni kellett Neki is, nagyobb hisztit levágott, mint a sperma vizsgálat miatt. :lol: :lol: :lol:
Jó nem?
Minden OK lesz Veled, és az idén még Babás leszel. Elhiszed? Én igen. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Babe!

Igen olvastam, aranyos vagy :)

Szerintem ha Rajtad múlna, itt az egész "banda" nagy hassal tolatna már.. :lol: :lol: :lol:

Mindenesetre próbálok az optimizmusodból meríteni, köszi.. :)

A hétvégén meg majd a vv utáni vérképzést valami jófajta vörösborral oldom meg...:)))
andrea-1

Hát dorkababnek is meg neked babe küldtem.Dehát nagyon béna vagyok még most ismerkedem a helyzettel.
Igen nekem van egy Laurám az életem értelme.Most iskolás és hála nagyon jól megy neki.De ahoz hogy minden kerek legyen még 1vagy 2 vagy 3 bébi jó lenne.És nem adom fel SOHA!!!!! :D :D :D
pancsi76

Ugyhogy rám nem lehet azt mondani hogy meddő vagyok mert már szültem!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
pancsi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?