Új privát üzeneted érkezett!

Két laptető egy nap??? Lehet hogy terhes vagyok??? :D :D :D
vicky79
Budapest III. kerület

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boni!
Én először azt olvastam, h Józsi van mosásban :lol: :lol: :lol:

Némóka!
Egészségére a nagylánynak a paprikás krumpli! Ezek szerint akkor kezd a kanállal megbékélni?

Viki!
Neked megy a drukk!

Moncsi!
Biza a tesóbaba hamarabb meglátszik.

Twist!
A légzésfigyelő mellett is lesz majd parázás. Ha ennyire nyugtalan vagy, akkor tedd alváshoz mindig hasra a nagylányt.
20150601134430

Sziasztok,

Vicky,

örülök, hogy szépen fejlődik a baba, az a néhány nap hamar eltelik, és nemsokára anyuka leszel
:wink:

Viki mami,

gratulálok a Kishetcegnek az épp ma betöltött 1,5 évéhez :lol:

Nemone,

csinálok majd pocakfotót hamarosan. :wink:
Most nem vagyok olyan megszállott fotós mint Danikával voltam :oops:
De ögyes Réka, hogy egyedül megy le az ágyról. Danikának már régóta tanítgatjuk, és ha figyeljük akkor jól mászik le, de ha nagyon a játék hevében van akkor esés a vége... :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Twist,

akkor elég durva, hogy én már 4 hete nem kaptam meg a kombinált teszt eredményét... :? Nekem azt mondták, hogy sms-t fogok kapni amiben megírják a kódot amivel a netről le tudom tülteni az eredményt.
Azt hiszem holnap felhívom a védőnőt ezügyben...

Linácska,

hogy vannak a gyerekek? Gyógyulnak már?
Lili akkor influenzás lett?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Viki LAckóbubusnak nagyon boldog 18.hónapot :lol: :lol: :lol: :lol:

Moncsi hú annyiszor zuhant ZSIga is.. kitartóan megfordítottam mindig az ágy végéhez közel.. aztán rájött.. ezért a csúzdáról is úgy mászott le :lol:
Vendég

Monic,
köszi, jobban vannak, de én hulla vagyok. Hajnal 3 óta vagyok ébren. Levi sikítozott, nem kapott levegőt, szóval gáz volt. Volt nála tegnap a gyerekorvos, ő is felülfertőződött, gégehurutos, hörghurutos lett hangszál érintettséggel. Megkapta élete első antibiotikumját is, de már muszáj volt, annyira felületesen vette a levegőt. Lilit úgy néz ki időben vittem, ő már sokat javult.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Huncut mosolyú Rékának Boldog Szülinapot!
Kép

Linácska!
Sajnálom, h Levi it így elkapta. Remélem hamar meggyógyul!

Moncsi, Boni!
Herceg uraság köszöni a köszöntőt :D

Lemértük: 88 cm és 13 kg :lol:
20150601134430

Sziasztok,

Viki mami,

nagyon szép szál legény Lackó fickó :wink:

Boni mami,

mi is kitartóan tanítgatjuk Dancinak a lemászást, de olyan mint a kiselefánt, mindig elfelejti :lol:

Nemone,

a gyönyörű huncut Rékának nagyon sok boldog első születésnapot kívánunk!

Kép

Linácska,

sajnálom, hogy Levi ennyire beteg lett. Ha szükséges én nem tiltakozom az antibiotikum ellen, amikor Danika először beteg volt a mi orvosunk szabin volt és a helyettes homeopátiával próbálta gyógyítani, aminek az lett a következménye, hogy majdnem kórházba kerültünk. AMikor visszajött a mi dokink már írta is az antibogyót, mert ő ismeri a családunk bronchitises hajlamát, és Danika már annyira fulladt, hogy csak az antibiotikum és az inhalátorok segítettek.

Én ma egész nap vizsgálatokra megyek, szerintem csak este leszek.

Kép}
monic80

Monic,
én sem vagyok igazából antibiotikum ellenes, anno Lili már 19 naposan kapta, de ugye decemberi baba volt. Sőt, most már úgy vagyunk vele, hogy nem megyünk bele többet abba, hogy csak váltsuk ki, de még ne kezdjük el, mert Lilinek most majdnem erre ment rá a füle, fél nap alatt belobbant.

Sok boldog szülinapot kívánok Rékának!!! És kérünk sok-sok egy éves hercegnő fotót :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vicky, de jó, nemsokára babázhatsz!:)))) Jó lesz minden, ne aggódj:) Szépen kihúztad az időt, ügyi vagy:)

Csajok, ma egy kis taknyot találtam a baba orrában. Ilyenkor kell orrszi porszit használni, essek neki, vagy mi van?

Ma éjjel 4 órát aludt egyfolytában, én meg vele együtt, szóval kialudtuk magunkat. Most nézelődik, nem is alszik:)
Vendég

Móni, Neked visszamenőleg de Isten éltesse Dancit, már 11 hónapos hogy szalad az idő, bocs de nem voltam képben az utóbbi időbenl

Némóka!!! Isten éltesse gyönyörűséges Rékát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok Boldog születésnapot neki!!!!

Kép
pgsuska

Twist,
pár hétig még folyhat Dori orra, tisztul. Szerintem ne csinálj vele semmit. Levinek vagy 6 hétig jött belőle a trutyi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsuzska,

Olcsinak is sok boldog 11. hónapot :wink: [/b][/i]

Kép}
monic80

Köszi Linácska az infót:)
Küldök neked egy privit mindjárt gyerek-egészségügyi dologgal kapcsolatban:)
Vendég

Voltam uh-n, nem derült ki a baba neme, mert a lába közé fogta a köldökzsinórt, így a doki mondta, hogy becsapós a dolog.
Talán a 19. héten kiderül majd... :wink:
Amúgy minden a legnagyobb rendben, egy hajszállal kisebb mint Danika volt 16 hét 2 naposan. Tiszta poén, hogy ezzel a picivel is mindig hajszálra annyi naposan kell uh-ra mennem, így össze tudom nézni az értékeket.

Kép}
monic80

Monic,
és sztárfotó nincs? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Réka babának gyönyörű első szülinapot!

http://www.youtube.com/watch?v=iOJjIH-PtLY

Monic jaj de kár,hogy titkolózik

:lol: de a lényeg hogy ól van :lol:

nálunk ma babazsúr volt azért nem voltam

pusssz
Vendég

sziasztok

MONIC
A fene pedig úgy várom már........ :)
Bogyókám is mindig titkolózott, nagyon kislánynak készült. Ma is voltunk a boltban sapit venni és rózsaszínt akart adni a csajszi azt hitte lány mert hogy olyan szép a pofija. Tesóm meg pink bodykat vett neki az auchanba állítólag 100 ft volt darabja azt mondja hogy pulcsi alá nem mindegy? Csak azt nem vette figyelembe hogy 68-74eseket vett és akkora pont nyár lesz és nem kell majd pulcsi.
Szegény fiam nem elég hogy rózsaszín cumija van most már a ruhái is lányosak lesznek! :roll:

NEMO Rékájának nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

LACKÓnak, DANCInak és OLCSÁnak boldog hófordulót.

LINA
Sajnálom szegény Levit. Remélem hamar meggyógyul.

Mi holnap megyünk a gasztrora reggel 8.30ra.

dita75

Ditus, tök jó olcsó bodykat vett nővéred. Nem akciós még?
Én ma kékeket vettem, mivel csak az volt 56-os méretben. Hiába szerettem volna rózsaszíneket. Ez van, gyér a választék.
Ma 8 hetes a kisfiad, gratulálok!:) Nagyon repül az idő!:)

Monic, kár, hogy nem derült ki a ketteske neme. Majd legközelebb.

Vicky, drukk neked, ma van 20-a! Máig kellett kibírnod egyben:)

Dorkám szépen szopizik, most délután 100 g-ot evett, szuper:) Ilyenkor nagyon szépen bealszik, és vagy 4 órát tud aludni. Ha tele a poci, akkor gyönyörűen alszik:)
Már egyre többet nézelődik különben és főleg a nagy magas szekrényeket bámulja:)
Vendég

twist: Igen, ezért is kell bemennem holnap. Megnéz a doki és majd eldönti mit csináljunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Twist
Sztem még akciós de eléggé mérethiányos a készlet bár gondolom üzlete válogatja.

Szombaton volt 8 hetes ez a fránya vonalzó napokat nem ír, de nincs kedvem megnézni miért csinálja.

100 g-ot????? Aztapaszta, nagyon jó étvágya van a kislányodnak Miló ennyi idősen a töredékét nem ette meg.

dita75

Twist,
az Auchanban általában lehet kapni 100Ft-os bodykat. Nálunk most 100 Ft-ért voltak lányos kispulcsik is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok,
hatalmas hírem van (legalábbis nekem hatalmas ) LEVI HASRAFORDULT!!! Én meg lemaradtam róla, mert épp a reggelimet csináltam, de a járókába tuti a hátára tettem, és a hasán találtam. Amúgy azóta vagy háromszor megcsinálta Csak balra igaz, de én komolyan majdnem elsírtam magam. Hát csak van értelme ennek a tornának, megyünk is ezerrel délután, hó ide vagy oda

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina éljen éljen! nagyon ügyi

egyébként hogy vannak gyerekek?
Vendég

Linácska, hatalmas gratula, éljen LEVI:)))))!!!!!

Uh, ilyen olcsó bodyk vannak. Hát én a Tesco-ban vettem most egy készletet és 1750 Ft volt. Na most már késő bánat. De legalább ezeknek tök jó a méretük, nem lengenek a babán, mint a győzelmi zászló.
A 100 g evés csak egyszeri volt (de öröm volt nézni), aztán 3,5 óra múlva megint lecsúszott 60 g.
Ja, tényleg, meg szerettem volna kérdezni, hogy a pihenőszékbe beletehetem már a babát? Végül is nem ülteti a babát, hanem fekteti.
Új hír, hogy a köldökcsonk tegnap leesett, pont 10 napos korában.
Kép

Vicky drága, nagy drukk mára a dokinál!!+++++++++++++
Vendég

Twist persze nyugodtan tedd nbele

TEscoban most 7db rövidújju body 790 ft!!!!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap írtam, de elszállt az egész... :twisted:

Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat Réka nevében! Sokszor el sem hiszem, hogy már eltelt 1 év a születése óta! :D

Boni,
Köszönöm szépen a klippet, nagyon tetszett!

Dita,
Mi volt a gasztron?

Vicky,
Millió drukk nektek! Minden rendben lesz!!!

Viki,
Igen, mostanában majdnem az egész üveg főzit megeszi kanállal, csak pár kanállal hagy, de azt bekeverem a tápszerébe, és úgy simán lecsúszik a kis lustaságomnak. Szerintem lusta kanállal enni, mert üvegből simán megeszi az egész üveg főzit, és utána még kb. 100 ml tápszer is lemegy, szóval ezek szerint éhes.

Twist,
Nagyon édes Dorottya! :)

Linácska,
Gratula a hasraforduláshoz!

Monic,
De kár, hogy nem mutatta meg magát tesó-baba! :( Én nagyon drukkolok, hogy kislány legyen! :wink:

Mi jól vagyunk! Képzeljétek Réka mit művelt a szülinapján! 162 12-kor elaludt, és gondoltam a szokásos 30 perc lesz, erre aludt 1,5 órát. Aztán délután már nem akart aludni, pedig a séta alatt mindig el szokott aludni, de most nem, és majdnem este 9-kor raktam le aludni. Közel 8 órát volt ébren, és nem is volt különösebben nyűgös! :shock: Éééés végigaludta az éjszakát! Meg tegnap is! :lol:
Ma megyünk oltásra, holnap meg az 1 éves szemészeti szűrésre, aztán szombaton bulizunk.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Bocs a betolakodásért, de Vicky kért meg rá, hogy írjam meg a csajoknak, ha lesz ma valami a kórházban.
Na most azt nem tudom, hogy erre a topickra is gondolt e, mert a miénkbe már megírtam (BMC s be )
csak nem haragszik meg, ha ide is hírt hozok :)

Szóval reggel fél 10 kor írt egy sms t:

"Még ma meglesz a baba.3 újjnyi a méhszáj, és be van illeszkedve a feje"

Lehet azóta már anyuka is lett!!!! :lol: :lol: :lol:

Üdv:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

kedves Heni köszönjük a hírt! akkor drukk Vickynek :lol:
Vendég

Heni bébi köszi a híreket Vickyről mindjárt át is nézek hozzátok!
Pusszanat!

VICKY
Drukkolunk!!!! Ügyes légy!

NÉMÓKA

Nagyon ügyes Réka, remélem most már nem lesznek éjszakázások sem!

Monic másodjára is kisfiút szeretne úgyhogy én annak drukkolok! :)

Most látom hogy eltűnt a tegnapi gasztros jelentésem először azt hittem te siklottál el felette mert tutira beszámoltam róla de látom már hogy nem jelenítette meg a babanet.

Minden rendben volt. A váróban találkoztam a volt kolléganőmmel és az ő kétévesük is tejallergiás. Felajánlotta a segítségét hogy ha szükségem van rá nyugodtan hívhatom, írhatok neki.
Gyorsan kikérdeztem míg sorra nem kerültünk hgoy mit fognak vele csinálni és mondta hogy a buksijából vesznek vért. Majdnem összecsomagoltam a gyereket hogy na ezt nem fogják vele megtenni mert én azt nem tudom végignézni. Bementünk és remegtem mint a kocsonya alig akartam odaadni a nővérkének és a fél szemem rajta volt de szerencsére megúsztuk a vérvételt.
A súlyát mérték és a hosszát valamint kicsit megnyomkodta a pociját. Engem előtte kikérdezett hogy s mint volt a történet, családban milyen allergiák, betegségek vannak, stb. Elvittem a babanaplót és mindent kinéztünk onnan ami szükséges volt, pl. azt hogy mikor kezdődött ez az egész hasmenés és hogy akkor mennyi anyatejet és mennyi tápszert kapott. Ahogy kevesebb lett a tejem és nőtt a tápi mennyiségének száma úgy jött elő Milónál ez a dolog. De végülis anyatej mellett is előjött volna hisz amit én megiszom megeszem tejalapú dolgot átkerül bele. A Kingának annyi teje volt hogy ömlött a cicijéből és el kellett apasztani neki. Ők is pregomint kaptak de az nem igazán vált be nekik mert fájt tőle Matyinak a hasa. Nekik a SOM nevű tápi volt a legjobb ez szója alapú.

LINA
Jó volt dumálni telefonon, köszi a segítséget.
Közben megtudtam a forgalmazótól de a legtöbbet Dettitől (köszi Detti) hogy a régi csomagolású pregominnak más az összetétele mint a macisnak ezért olyan a színe de nyugodtan adhatom neki lejárat után is pár hónappal ha nem sérült a csomagolás.

dita75

Ja! Azt még nem írtam hogy örülök hogy megérkeztek a Józsik és szép tiszták is lettek (A JÓZSIK) :lol: :lol: :lol:

NÉMÓ
Ide azzal a Némós bodys képpel de izibe! 8)

dita75

Sziasztok!

Híreim vannak Vickyről!

Ma 16:15 kor megszületett Barbus

2490 g
49 cm

Mindenki jól van. Pici lánykát elvitték a cukor miatt ellenőrzésre.
Oxic valami kapott aszem ez a szülés megindítására van ( nem vagyok benne bizti, sajna még sosem szültem :( )
Ha minden rendben van vasárnap hazajöhetnek!!!!
Vicky nagyon fáradt volt, azt mondta annyira nagyon nem volt vészes, mert kapott epiduralt.

Gratulálunk mégegyszer, jó egészséget és sok tejcit!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

HENI
Nagyon gyors vagy, pont most akartam bemásolni a BMC-sből ezt az üzenetet!

VICKYnek hatalmas GRATULA a KIS BARBUSHOZ!

Istenkém milyen pici lehet egy 2,5 kilós bébi az én majdnem 4 kilós babámhoz képest, pedig nekem Miló is olyan picur volt.

Nagyon sok boldogságot, sok tejcit kívánunk!!!!!

dita75

Jaj, de jó hír!!!:))) Gratula Vicky a kiscsajodhoz! Szép méretei vannak, mármint a 49 cm igen szép:))) Gyors tejbeindulást és boldog összeszokást kívánok a picivel! Üdv a nagyvilágban Barbus!:)

Ditus, milyen babanaplót vezetsz? Van hivatalos, vagy kockás füzeted van?

Némóka, én is gratulálok Rékuci első szülinapjához:)!!! Isten éltesse sokáig a kis hercegnőt!

Boniko, oksi, kipróbáljuk az etetőszéket ha ébren lesz a bige:)

Ja, ma volt itt a védőnő, azt mondta, hogy Dorka szépen kikerekedett:)))) Szépen eszik, az biztos. Azt mondta, hogy kéne némi rendszert vinni az etetésbe. Na, de tényleg, 11 naposan már ilyesmi kéne? :?
Vendég

Vicky, majd küldj képet valahogy:)
Vendég

Vicky,
gratulálok a kis Barbushoz :lol:

Dita,
pont akartam kérdezni, hogy sikerült-e kideríteni valamit, de ezek szerint igen. Én ezt nem értem, miért kellett elapasztani a tejet??? Lehet teljes tejmentes diétát tartani, és akkor nyugodtan lehet szoptatni. Kivéve, ha laktózérzékeny a gyerek (ez a ritkább), mert az anyatejben is van tejcukor.

Voltunk a gyógytornásznál délután. Levi 30 percig nemhogy nem sírt, még talán élvezte is. Igazi pasi, mosolygott, gőgicsélt, aztán elfáradt, és a maradék 10 percet végigsírta. Azt mondta a néni, hogy nagyon látványos a fejlődése, még múlt héten azt mondta, hogy jó ötlet, hogy látja neurológus, most azt mondja, hogy lesz egy felesleges utunk Pestre És ha így halad, és ilyen szépen reagál a tornára, akár 6 hónapos korára behozhatja a lemaradását. Olyan fura volt látni, hogy már négykézlábra állították, és meg tudta tartani magát, egy hete meg gyakorlatilag feküdt a hátán.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Élünk még csak sok dolog van a meg egy pár nap nyűgi volt apinak meg ma van a szülinapja vasárnap keresztelő úgyhogy van egy két dolgom.
Tegnap óta mensizek(persze szedem a fogit.)

Vicky Hatalmas Gratula Barbushoz!!

Ha tudok visszaolvasok!!!

remélem mindenkinél minden rendben van
Puszi
Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja

Jó reggelt!

Viki!
Isten hozta Barbust! Sok boldogságot, egészséget és tejcsit!

Kép

Dita!
Nekem ez is jutott eszembe, h milyen kis picinke. Aztán megvilágosodtam, h csaj és nekik csinosnak kell lenniük!

Twist!
Igény szerint szoptatsz ugye? Ha ez neked és Dorkának megfelel, akkor hagyd ez.
Nálunk is ez volt, aztán szépen lassan meg lett a napirendje. Ami nálunk kezdettől fix volt az az esti fél 8as fürdés.

Linácska!
Gratula a forgáshoz!
20150601134430

Viki,
a férjem ma Nyíregyházára ment, ha nem épp neurológiára mennénk Pestre, még lehet, hogy meg is látogattalak volna :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Barátodildi,
akkor végül lesz tali? Én annyira mennék :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!
Szuper lett volna!!!!
20150601134430

Linácska, azta, gratula Levi szép fejlődéséhez! SZuper, hogy be tudja hozni a lemaradást, nagyon örülök!:-)

Viki, igen, igény szerint szoptatok, ezt írták a baba zárójelentésére is és hogy etessem, amennyit csak kíván. Az jó, hogy nálatok is kialakult egyfajta menetrend, akkor nálunk is ki fog. Ha jóllakik, akkor 4 órát is alszik, ez nekem tök jó így. A fürdetést végigsírja, azt sajnos nem szerette meg, pedig most már leesett a köldökcsonk és lehetett vízbe meríteni a picibabát. De így sem tetszett neki. Vajon megszereti a fürdetést valaha?
Rájöttem viszont, hogy mivel a tisztába tevést is végigbőgte, azon is változtatnom kell. Végül is az jött be, hogy etetés után teszem tisztába, akkor egy zokszava sincs, gőgicsél, boldog:-)

Vius, a keresztelőt mikor kell intézni? MI is nagyon szeretnénk (bár még keresztszülőkre nincs tippünk...). Van ennek határideje?
Vendég

sziasztok

végre nem kellett éjjel etetnem. HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Este 11kor lefeküdtünk elötte kapott Miló 160 tápit és egyszer igaz éjjel felsírt valami rosszat álmodhatott mert beadtam a cumit és horkolt tovább egészen reggel 6-ig. Akkor újra evett majd megint egy fél órát szundikált hogy anyája csipája is kinyíljon kicsit. Édes bogár!

TWIST
Miló anyunál sírt az első két fürdetésnél aztán nálam is amikor először csináltam majd a köv. alkalommal már nem és azóta sem. Sztem imád fürdeni. Ők is megizzadnak meg bepállanak és az is jó hogy egy kicsit tud meztelenkedni a jó meleg szobába. Jó nagyokat rugdalózik elégedettségében. :)

Van babanaplónk amit a tescoban vettünk, de én arra gondolok amiben a kajálást vezetem meg a pisi-kaki számot és egyéb fontos tudnivalókat amit később visszanézhetek. Most már azt is itt vezetem hogy mikor és hány napig volt meg egy csillaggal. Ugyanis nekem is megjött már a piri nénje ahogy Viusnak! :( Most is hasznos volt mert megkérdezték a gasztron hogy mikortól kezdődött a hasmenés, mikor volt véres a széklet, stb. még arra is rákérdeztek milyen színű és állagú volt akkor és milyen most.

LINA
Nem tudom miért kellett neki elapasztani. Még erre nem kérdeztem rá. Én is azt vettem észre hogy mikor már egyre kevesebb lett a tejem akkor kezdődött ez a dolog Milónál amikor még felesbe kapta a tápit nem volt nagy gond. Volt akkor is hasmenés de egyrészt az újszülötteknél teljesen normális hogy minden etetésnél berottyant másrészt nem 20x történt mint később amikor már csak tápit kapott.

Szuper a torna! Örülök hogy te is az anyai ösztönödre hallgattál hozzám hasonlóan és nem hagytad magad Levivel kapcs.
Járjatok csak szorgalmasan! Nagyon ügyes legényed van hogy ilyen gyorsan fejlődik és sztem még előbb is be fogja hozni azt a kis lemaradást.

Tavasszal csinálhatnánk talit. Addigra már az én Milóm is fél éves lesz és még Monic sem szüli meg ketteskét. Láthatjuk a nagy pocakját. :)

dita75

Én ijesztek el mindenkit???

Na akkor teszek pár képet Milóról hátha vele idecsalogatom a jónépet! :wink: :lol:

tök kafa ez a játszószőnyeg

Kép

nagyon tetszik nekem ugye látjátok?

Kép

na jó azért egy kicsit fárasztó is úgyhogy alszom egyet rajta majd később folytatom

Kép

dita75

Sziasztok

Rakok pár képet gyorsan erre van időm

Amúgy Twist 6 éves korig keresztelnek gyerekeket utána nem csak ha hittanra jár.amúgy nálunk úgy tarja a szokás hogy hat hetes kor ig de én úgy gondoltam akkor korán lett volna.

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok,

Vagyok ám csak apart használta egész héten a meter, den most visszaszereztem.
Délelőtt olvasok és írok.
Addig is puszi mindenkinek

Kép}
monic80

Ditus, szuper Miló a játszószőnyegen! Hogy lekötik már a színes tárgyak:) Mennyi idő alatt fáradt ki? Olyan édi, szép kisfiú!!
Nálunk még csak 10 perces nézelődés van etetés, vagy alvás előtt, tovább nem bírja a kis bige.

Vius, gyönyörűen tartja a fejét Darinka, erős kiscsaj!:) És gyönyörűek a ruhái, szép kislánykád van:)
Köszi, amiket a keresztelőről írtál. Hát, tavasszal jobb lenne, mint most, tényleg korai a 6 hetes kor. Nehéz keresztszülőket is választani, mert ki az vajon, aki kijár hozzánk babalátogatóba, ha egyszer mindentől olyan messze lakunk?
Vendég

Szóval,

először is gratulálnivalóm van:

Vicky,

szívből gratulálok a kislányotok érkezéséhez, jó egészséget és sok tejcsit kívánok neki!!!!!!!!!!!!!!!!

[/b]

Kép}
monic80

Sziasztok!

Vicky!

Gratulálok kislányod születéséhez, hosszú, boldog életet kívánok neki!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?