Sziasztok csajszik!
puszi: sajnálom
chrissy: én is ilyen vótam detto, meló ezerrel, hajtás örökké, pihi nuku csak a munkadrog. Egy idő után besokalltam, no meg alám is raktak a kevésbé jól teljesítők, így fogtak a cókmókot oszt jól leléptem. Nem bántam meg.... Szerintem ne gondolkodj, csak tanulj amennyit bírsz a munka mellett és menni fog a vizsga, hisz nagyon okos csaj vagy
milyen: igen, tegnap voltam dokinál, reggel már a vv-n beszéltem az asszisztenssel, hogy úgy néz doki nélkül maradtam. Kérdezte miért, hát mondtam, hogy Arnold kezelését kétségbe vonta a dokim. Nem érti minek az utro meg azt sem hogy miért járok 2 helyre párhuzamosan (holott ezt az elején elmondtam a szülésznek, hogy így lesz legalább a terhesség 12. hetéig és vagy így vállaljon vagy sehogy - akkor bezzeg nem ágált)
Szóval az asszisztens kiakadt és mondta hogy ha du megyek vissza UH-ra akkor kérdezzek rá. Arnold persze addigra mindent tudott és azonnal ajánlott egy orvost, de majd a 11 heti találkozón fixáljuk. Ja és a hab tortán, hogy a tegnapi progeszteron szintem a 3x3 utro ellenére megint a búvár béka segge alatt van, így nem maradt más hátra, mint mostantól 28 napon keresztüli injekciózás. Na ez betette a kaput nálam, mert ugye ha nem kaptam volna utrot, akkor már elvetéltem volna. Mondtam Arnoldnak, hogy a másik dokim felejtve, adjon védőnőhöz beutalót és mikor 3 hét múlva találkozunk, akkor megbeszéljük a további szülészeti kérdéseket (az egésznek az a rákfenéje, hogy Arnold nem vállal szülést, pedig kézen fekvő volna, hogy nála szüljek
).
betty: ma van az UH nap, nagyon várom a híreket felőled és drukkolok a pici csodáért
Egyébként melischnek én is írtam privit - bár ezt már milyen tudja- de a többiek nem. Engem is kiakasztott a modora, meg a megnyilvánulásai. Nagyon keményen megírtam neki a véleményemet, talán túl keményen is. Mindent megírtam neki amit gondolok, a magyarságellenes hozzászólásáról meg a kioktató modoráról
. De nem bánom, mert nem szerettem soha az álszent embereket, viszont a topikban nem volt célom kavarni, azt meghagyom a melindáknak, úgyis nagy tapasztalatuk van ebben
anycikám: rákukkoltam a lánykádra, hát tényleg tüneményes csajszi
lujzikám: Ti most hol tartotok a bébi kérdésben. Mindig csak foszlányaim vannak Rólatok. Tavaly pl. szóban forgott a PCOS is, a kivizsgálással mi lett végül?