Új privát üzeneted érkezett!

Timcsi,
meghívásod volt az Országházba?Na mesélj!érdekelnek a részletek!
Ha nem szeretnéd publikusan, jöhet priviben is! :wink:

Kacsi,
Te merre vagy?
Mi van veled?Hol tartasz?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

a menszim nem vészes, szokott késni, mondjuk most szokatlanul sokat késett, olyan 30-32 napra szokott és most a 43. napra jött meg
ez kivételes volt most
a doki szerint nincs pé-em
szerintem volt most is csak uh-n a 12. napon voltam és a pé nagyon későn volt
volt az a tojásfehérje színű nyúlós izé és hasszurka
metet még nem szedek
hormonvizsgálat még nem volt, valamikor a héten kerül rá sok
súlyfelesleg kb 10 kg tehát 170 cm vagyok és 75 kg
de ezt is az utóbbi pár hónapba szedtem fel
és 2009 nov. 12-én derült ki a pcos
az uh-n
bozontka

Sziasztok!

Üdv az újaknak!
Csak gyorsban (leragad a szemem...)írok, mert látom Meli hiányolt. :D

Megvagyok, fájdogál a hasam már megint múlthét óta mintha meg akarna jönni, de eddig még sehol semmi. (67.cn ma) Fertitől kaptam keresztet aznapra mikor Tűűnél voltam kontrollon (55.cn) , így ma vagyok a 12.dpon ferti szerint és valószínű a napokban meg is jön.....
Fogyásom áll, amit a mostanában nem rendszeresen végzett tornának és a slendrián kajálásnak tudok be.....Állati sokat dolgozom, reggeltől estig az oviban vagyok, mert elég sok beteg kolléganő van, és helyettesítés van helyettesítés hátán, ami nem egyszerű. Most is olyan vagyok már mint a kaki, és még csak hétfő van......Ráadásul ez a túlóra csúsztatásba megy majd valamikor, nem pízért.....
Meg múlt héten ünnepeltük 4. éves megismerkedésünket, így egymás után két napot moziban voltunk. (Egyszerűen bonyolult; Hová lettek Morganék)

Hmeme!
Éééééééééédes babóóóka!!! :)

Babszikám!
Most akkor mi is van? Érdekesen múkodöl Te is hallodé. :lol: bocsi
Örülök, hogy kedve jobb, gondolom nagyjából ezen az egészen a tanácstalanság miatt már csak röhögni tudsz a sírás után....Jó hely lehet az ahol vagy....Jól értelmezem, hogy konkrétan most a dokik sem tudják, hogy mi van?

hajni...
Budaörs

Sziasztok!!

:D Először is köszönöm mindenkinek a válaszát! Jelenleg még nem tudom megjegyezni az összes nevet,de remélem majd még belejövök. A clostyt már elkezdtem szedni ebbe a hónapba,így már elkéstem vele,hogy ne szedjem.Most már befejezem ezt a 3 napot.
Mondjuk én sem érettem a clostyt mert olvastam a tájékoztatóba,hogy nemigen javallott a Pcos-esek számára.
A hormonjaimat majd holnap leírom,mert az jobban látom a munkahelyemen.A doki azt mondta minden határértéken belül van.
A mensesem nekem soha életemben nem volt rendszeres,kivéve mikor fogigátlót szedtem. Most,hogy elhagytam a gyógyszert 46 napra jött meg.Korábban mikor metet szedtem sem volt rendszeres.Ráadásnak most annyira erősen megvolt mint még soha.A doki azt mondta,hogy nem valószínű,hogy van peteérésem.
Ezért kell most mennem majd a 13.nap körül UH-ra,ez jövöhét szerdán lesz. Egyenlőre kiv. vagyok mint mond aztán majd meglátom. De remélem ezzel az orvossal nem fürdök be megint.

Melinda84 te hova valósi vagy,mert én is Fejér megyei vagyok és Szfvárra járok dokihoz. Ha te is kihez jársz, jártál?
Terheléses vércukrom volt,de inzulinom nem.
A cukor éhgyomri 4,6 volt a 3 órával későbbi terheléses 4,2.

Nekem mondhatni már extra túlsúlyom van,bár ez nem volt mindig így,mert kb. 14évesen kezdtem hízni addig míg ki nem derült a PCOS. Azóta csak fogytam,de igen keveset. 126kg-ról indultam és most járok 116kg.körül mindezt 165 cm magassággal. :(
Majd most csütörtökön megyek dietetikai tanácsadásra,mert rájöttem ez egyedül, segítség nélkül nem megy.

Jelenleg még csak szeretnék egy babát,de ne keseredem ha még nem jön össze. Most előszőr is az a célom,hogy fogyjak még jócskán.Persze azért azt sem bánom ha összejönne,de egyenlőre nem ez az első szempont.
Jön, amikor jönni akar!!!

Neharagudjatok,ha nem válaszoltam még minden kérdésre,de majd belejövök! Holnap még válaszolgatok a kérdésekre ill. leírom a hormonokat.

Üdv. Niki
nanicke
Székesfehérvár

melinda!
10 hónapnyi metezés után meguntam, hogy semmi nem történik... a dokim nem feltétlen akarta a clostit, de én igen. mentem hozzá, fel voltak írva a dolgaim papírra, és megmutattam neki. az utolsó sor az volt: "clostilbegyt -ha kell, könyörögj!!!" :lol:
lényegében a 6. metes hónaptól küzdök a dokival a clostiért. először bromót adott ovu-indukciónak, ami meglepő módon sikeres volt, mert 7 napnyi bromótól sikerült 13 hónap után egy 53 napos ciklust produkálnom spontán mensivel :!: viszont nagyon rosszul voltam tőle, így legközelebb már a doki sem hadakozott annyira a closti ellen, amikor könyörgőre fogtam :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

üdv az újaknak!

Monyo,

mi újság veled?

Kép
gota79

Sziasztok lányok!

Rég nem jártam erre! Egyrészt rengeteg munkám van, másrészt nem is történt semmi különös. Ma délelőtt megyek uh-ra, remélem látunk domináns tüszőt.

Üdv az újaknak! Ledöbbentem, hogy még mindig van olyan orvos az országban, aki a PCO kezelését műtéttel kezdené! Hihetetlen! :evil:

Meli!
Köszi a hiányolást! :) Olvastam, hogy sokat dolgozol. Nekem is bevált a munkaterápia, tényleg nem görcsölök mostanában annyit a babatémán.

Lucuzs!
Hol vagy? Nagyon szorítok, hogy végre pozitív legyen a teszted! :)

Monyó!
Ez már tényleg a finish! Jelentkezz, hogy vagy?

Ranita!
Veled mi újság? Mikor mész legközelebb dokihoz?

Mókica!
Te hol tartasz most a ciklusodban? Szoktál járni tüszőnézőbe?

Hajni!
Gratulálok az évfordulóhoz! A fogyókúrákban pedig mindig van egy kis stagnálás, ne keseredj el, újra be fog indulni a fogyás!

Gota!
Már te is nemsokára finishben vagy! Csak úgy rohan az idő!

Timcsi!
Engem is érdekelne az országházas sztori! :)

Na hirtelen most ennyi voltam, de uh után (kb. dél körül) jövök és beszámolok a helyzetről!
Addig is írjatok sokat!!!!!!! :)

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Nanicke!
Én is jelentős túlsúlyal küzdök, pontosan 108,4- ről indultam, december elején az endokrinológusnál mértek, 101,9. Örültem is meg nem is. A doki talán jobban mint én, de mindegy ami a lényeg hogy a szénhidrátdiéta működik ha komolyan vesszük.
Most szeretnék valami könnyebb mozgásformát is beiktatni az életembe. Nyárra még - 20kg. Ezt kiszámoltam havi 4 kg kell fogynom.
Gratulálok a -10 kg-hoz.

-j-!
Én is most kaptam clostyt, és csütörtökön nézik uh-n hogy történik-e pé. Nagyon féltem újra clostyt szedeni, de azért kíváncsi is vagyok. Neked a met, és a closty működik együtt?
Nálad miért erőltették ennyire a clostyt?
mók

sziasztok.

meg egyben,jovo szerdan szeretnek szulni :lol:

amugy megvagyok,nem a legjobban de kibirom.fajok es kemenyedek,ulve alszom varom a veget a dolognak.

meme aranyos a picurid.

kacsi varunk az Uh eredmennyel.

babszika,hihetetlen amin keresztulmegy,remelem hamarosan megoldodoik a helyzet.

Kép
monyo83

Sziasztok! Én is vagyok, csak mostanában ritkán, mióta Bogi rendszeresebben ovizik, azt sem tudom hová kapjak, csak rohanok folyton. Amúgy meg olyan kedvetlen vagyok...

Kacsi! Drukk az uh-hoz! :D

Monyo! Mókás, hogy így meghatároztad a szülés napját!:lol: Kíváncsi leszek bejön-e! Ja, és miért pont jövő szerda?

Babszika! Sokat jársz az agyamban, sok erőt küldök neked!!!

Mókica! Pé? Megvolt?

Ranita? Loviné?

Meli! Hajni! Jó hallani felőletek! :lol:

Timcsi! Utólag is boldog szülinapot! :D

Természetesen üdv az újaknak!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Kedves Mók!

Köszönöm és neked is grat. és továbbra is hajrá!
Én ugyan nem eszem sokat, de ami gond és ebbe tuti biztos vagyok,hogy a kevés is szinte szénhidrátból áll.Ezért kérek segítséget diatetikustól,hogy pontosan mit ehetek és mit nem.

Kedves Meli!
Kérdezted,hogy milyenek a hormon eredményeim.
Leírom most ezt totál kirészletezve. :)

Csak annyit,hogy 2007.-ben néztek csak insulint,ami nem éhgyomri volt. Akkor volt 141.9 nmol/L aminek a határértéke 2,8-24,9 között volt. Azóta mondjuk senki nem nézte,bár most kértem,hogy nézzék meg, de utólag vettem észre,hogy nem volt a laborpapíron. :(

És a mostani eredményeim, aminek elég éredekes a részletezése,mert ez eddig nem így volt. Mostmár a tartományokat
külön veszik folliculáris, ovulációs, luteáris, postmeno időszakokra.
Így ha nem gond nem sorolom fel a tartományokat.
Bár az értékek és a tartományok szerint a folliculáris szakaszba esem.Ez a vérvétel a 14. napon történt nálam.

TSH 3,10 mIU/l
FT4 13,02 pmol/l
FT3 4,34 pmol/l
LH 10,31 IU/l
FSH 8,34 IU/l
Prolaktin 358,4 mIU/l
Oestradiol 188,4 pmol/l
Progreszteron 1,67 nmol/l
Tesztoszteron 2,46 nmol/l
17-OH Progreszteron 4,37 ng/ml
Cortisol 721 nmol/l
DHEA szulfát 7,02 umol/l

Üdv. Niki
nanicke
Székesfehérvár

mók!
eddig csak az előző ciklusban szedtem clostit, de akkor nem csinált semmit. 14. napon volt domináns tüszőm, de nem lett belőle ovu... a doki szerint viszont szépen látszik, hogy bal oldalon megpróbál működni a petefészkem, úgyhogy bízunk a következő hónap sikerében :) úgyhogy mondhatni, hogy csinál a met+closti valamit, de még nem igazán azt, ami a dolga.
metet kellene emelnem, de egyenlőre nem találtam ebben az elképzelésemben magamnak társat egyik orvosom személyében sem :o
nálunk én voltam, aki erőltette a clostit és nem a doki.

szép fogyás ám amit eddig sikerült! az sem jó, ha túl gyorsan pörögnek le a kilók (nálam a met még arra sem jó, hogy fogyjak tőle... pedig szeretnék... oké, kövezni is lehet, mert nem diétázom, és a mozgásom is annyi, hogy gyalog járok dolgozni :))

monyo!
akkor drukk a szerdához :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Megjöttem az uh-ról és jó híreim vannak! :) Jobb oldalon van egy 18 és egy 14 mm-es tüszőcském! Megkaptam a repiszurit, holnap-holnapután repedek elvileg. Már csak apának kell összeszednie magát, de azt mondta, hogy nem kell aggódnom! :)

Lucuzs!
Miért vagy kedvetlen? Fel a fejjel! Meglátod, hogy jövő héten sokal jobb kedved lesz a teszt után! :)

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Sziasztok!

Köszi a babó dícséretet:)

Monyó, Gota, meg aki még terhes!! Had kérdezzelek meg titeket, ha nem indiszkrét, hogy hány kg-nál tartotok? Csak azért érdekelne, mert 4 hónap alatt rólam lement 8 kg. És még mindig fogyok, pedig nem diétázom. Ez normális? Mondjuk a doki azt mondta, hogy nem baj, a gyerek "leeszi" a kg-kat rólam. Hát...volt miből...:) Nálatok ez hogy ment? Köszi előre is!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Kacsi: gratula a tüszőcskéidhez!! Apának mindent bele!!!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Kacsi! Dejódejó! Akkor már be is adták a szurit, jól értem?
Drukk megy ezerrel! Aztán az elkövetkező pár napban hajrá! :wink: :lol:

Kedvetlenség: hát nem is tudom, csak sejtem, hogy Bogit nehéz elengedni, de lehet, hogy a közelgő melózás... de bármi lehet, mostanában sok negatív inger ér :cry: ... remélem legkésőbb jövő héten kezdődik a pozitív széria!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, dehát nem történik velem semmi különös :roll: .

Lucuzs,
neked mennek a drukkok :D , igazán szuper eredmények, ennek most sikerülnie kell. 27-én mész tesztre? Mondta a Török, hogy nem lesz jövő héten :roll: ? Vagyis mindegy is, mert az szerda, akkor meg csak Cs. doki van :roll: .

Kacsi,
ügyeskedjetek csak apával :D .

Meme,
már a 15. hét???? Hogy hogy megy az idő :shock: .

Monyo,
igazán lejelentkezhetnél minden nap, csak hogy tudjuk még mindig 2 in 1 :D . De drukkolok a jövő szerdához.
Nóci kibújik, Lucuzs meg tesztel egy pozit :D :D :D .

Babszika,
nem értem mi történik most veled. Gyere és mesélj, ha tudsz valamit!

Újaknak üdv!!!!

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Nem, nem mondta a Török, hogy nem lesz jövő héten. Bár azt tudtam, hogy szerdán ő nincs. Hát akkor most megismerkedek a másik dokival is:roll: , aminek annyira nem örülök, mert szerettem volna, ha a Török dönt a további sorsomról, bármi is lesz.

A szerdai "csere" nagyon tesztik! :wink: :lol: Én benne vagyok, ha Monyo is! :wink:

Neked meg csütörtökön már Tapolca!!! Várom ám a híreket!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok,drágáim!

Babszika,
most olvasom mi történik veletek.Kimondhatatlanul sajnálom ami történik, és kívánom, hogy minden úgy alakuljon ahogy te szeretnéd.Kitartás csajszi.

Üdv az újaknak!!
Lassan már azt se tudom ki kivel van annyian vagyunk.

Lucuzs,
köszi a hiányolást! Végül bogyó lett belöle, de nem aggódom, hisz egy egészséges nőnél is előfordul néha ciszta és anovus ciklus is.
Az is lehet, h az új helyzet,(munkahely ahol ülni kell)hozta ezt.
Drukk a pozitiv teszthez:

Monyó,
Nóci mit szól a szerdához? :lol:

Meli,
nem sokára március. :wink:

Gota,
te még dolizol?

Kacsi, gratula a tüszikhez!

Timcsi,
Drága barátosném nagyon eltüntél.Utólag kivánok Boldog szülinapot!!!!

Meme,
szép baba. :)

Mókica,
nagyon csendes vagy.

Hajni,
ügyi vagy a fogyival.Ne aggódj a stagnálással-tél van, kevessebbet mozgunk.

Bocsi, ha valakit kihagytam, nem volt szándékos.
Vendég

Niki,
én is Fehérvárra jártam eddig dokihoz, jelenleg Budapestre járok.Sajnos a dokim elment vissza Siófokra, úgyhogy most majd dokit kell keresnem!
Elküldöd priviben, hogy Te kihez jársz? :wink:
Hát, ezek a hormonok azért nem a legjobbak, legalábbis szerintem!A tsh-d kicsit magas, a babásodáshoz azt mondják, hogy 1körülinek kellene lennie!Az inzulint meg jó lenne ismét megnézni, mert az is nagyon magas!

Juli,
a prolaktinod magas?Mert én úgy tudom, a bromo arra jó!
És ha nem bírod, nem próbáltátok meg a Mastodynon cseppeket!Nincs olyan sok ronda mellékhatása, mint a bromónak!Szerintem érdemes lenne kipróbálni!
Ne érts félre!Én nem vagyok teljesen closty ellenes.Énis szedtem, és csinált is szép peteérést!Egyetlen egyszer volt, hogy eltűnt a tüszőcském, 14mm-es volt, de meg nem repedt, csak felszívódott.A dokim azt mondta, sajnos ez néha előfordul!De ha sűrűn van ilyen, akkor szerintem utána kellene járni, hogy miért is van!Mert azért ez nem egészséges!

Lucuzs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem elkeseredni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hiszen Te leszel most a következő kismami!Egy baba kibújik a napfényre, egy meg beköltözik a pocakba, tudod! :wink:

Kacsi,
gratula a szép petécskéhez, és drukk, hogy sikerüljön, és Lucuzs után pár nappal Te is pozitívat tesztelj!

Loviné,
apácskád már teljesen felépült?Márciusban lesz vizsije, ugye?Drukk, hogy ne legyen rá szükség, és addigra bebabásodj!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Hahó!

Köszi a köszöntést, aranyosak vagytok. A sztori nem nagy, csak jól vezettem fel. A munkahelyemről hívtak meg, megnéztük a koronát meg még 1-2 dolgot.

Eltüntem, kicsit megcsömöltem a témától, meg félév zárás is volt.

Ma voltam VV dr-nőnél, megemelte az Eutyroxint 150 mg-ra mert 2.8 a tsh-m. De többet nem mehetek nála csak a magánba. Ez egy köcsög dolog, akkor minek fizetem a tb-t?

Kép
timcsi82

melinda!
a prolaktinom normális volt, sőt, inkább az alsó ref.érték felé húzott. a bromó csak egy próba volt a doki részéről (de több helyen láttam már, hogy normál prl mellett sikeresen alkalmazzák).

igazából én bízom a clostiban... pontosabban a dokimban, hogy tudja mit miért csinál. ez a dolga, ezt tanulta. beszedek bármit, amit ő jónak lát :)
hogy hülye vagyok? igen :lol: de ha nekem azt mondaná, hogy ugorjak a kútba, mert attól lesz babám, azt is elhinném neki, és megkérdezném hogy melyikbe és hogy milyen magasról :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak most nincs semmi történés.
Hőt nem mérek, erre is lusta vagyok épp úgy mint mozogni. :oops: Az utóbbi nagyobb baj. De szerencsére nem zabálok mellette, így talán nem lesz baj.Met és diéta megy.

Kacsi, grat a tüszőhöz. Én nem megyek uhura.

Lucuzs, szerintem volt pé. Tizen valahanyadik nap volt szúrka és ma már icipici mell nehezedés is van. Majd kb 2 hét és kiderül mi van.... :D
mókica

Meli,
igen jól emlékszel, márciusba lesz kontroll.
Én nem bánnám, ha addig történne valami. :wink:

-j-,
2 év várakozás után még én is így gondolkodtam mint te.
Vendég

loviné!
nekem megígérte a doki, hogy lesz kisbabám. bízom benne. vakon. de azt is tudom, hogy ha ő már nem tud mit tenni, akkor elirányít az általa legjobbnak tartott helyre. szóval még türelmes vagyok :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Loviné,

még dolgozom, de már csak a jövő héten.

Hmeme,

én szintén így jártam. a 6. hónap végéig fogytam, diéta nélkül kb. 7kgot. ezt követően kezdtem el hízni, visszajött eddig 2,5kg. így most minusz 4,5 kgnál járok. szerintem a végére vissza fog jönni, a héten extra éhes vagyok. de igyekszem visszafogni magam, hiszen ha eddig ilyen jól állok, nem kellene az utolsó két hónapban megszaladni.

Kép
gota79

Na akkor újra írok, mert az elöző levelem eltünt az éterbe.

-j-! Holnap megyek uh-ra a closty szedése után, és nézik hogy van-e pé-m. Én egyébként 2x1 clostyt kaptam most. Te mennyit szedsz?
Nem vagyok túl bizakodó.

Lucuzs!
Sok drukk a tsztedhez, meddig kell még várnod hogy megcsinálhasd?

nanicke!
Csak annyit amit nekem mondtak első körben"napi 160g szénhidrát 5 étkezésre elosztva"
Hátha ez is segítség.
mók

sziasztok.

2in1 :lol:

27e nekem azert szimpi mert akkor ugyel a dokim es tutira hogy a korhazba lessz.masik napon is bejon ezt megbeszeltuk de jobban orulnek a szerdanak.

lucuzs akkor csere,enyem gyerek kibujik a tied meg megmutatja elso jeleit egy pozi teszt formajaban.ezt megdumaltuk :wink:

Julcsi.ertem en hogy meg kell bizni a dokiban de azert ne vakon.jard korbe a temat rendesen es ha valamit nem latsz jonak beszeld meg vele.
amugy kiraz a hideg amikor egy doki "megigeri hogy babat csinal"egy nonek.ezt sajnos senki nem tudja garatalni.

meme,en osszesen eddig 12kgot hiztam.ezt is foleg felido utan kezdtem magamra szedni.

Mokica.drukkolok.

lovine,Sajnalom hogy vegul ciszta lett,de hajra kovetkezo ciklus.
Noci remelem hallgat ram,bar szerintunk o nem akarja megvarni szerdat.

Ranita neked mit csinalnak holnap tapolcan?indul a lombik?bocs de kicsit lemaradtam.

Kép
monyo83

Monyo,
holnap vizsgálatok lesznek, vv, uh, kenet, apának katona vizsgálat. És remélem ezekkel minden ok lesz és megbeszéljük a továbbiakat, ha minden igaz, akkor kezdünk majd :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

hmeme,

raksz fel egy pocakfotót?

Kép
gota79

ranita minden rendben lessz.
nagyon szoritok.

Kép
monyo83

Mók!
Szorítok, hogy az uh-n csak jó híreket kapjál 
Én is 2x1-et szedek a clostiból. Úgy számolom, hogy 31-én vagy elsején fog megjönni, és akkor 1. naptól 5 napig kell szednem. Aztán meg majd meglátjuk. Nem beszéltem a dokival uh-ról, meg ilyenekről… ha majd elfogy a closti, akkor rácsörgök, hogy mikor akar látni :)

Monyo!
Én megtanultam, hogy vagy vakon bízom a dokiban, vagy sehogy. Nekem csak így megy. Ha nem tudnám teljes mértékben, feltétel nélkül rábízni magam, akkor nem tudnék vele együtt működni sem.
A nőgyógyászom ismeri minden egyéb bajomat kezdetektől fogva. Még azokat is, amiket én már rég elfelejtettem (életemben először is ő vizsgált még tiniként). Követi a betegségemet, tudja, mikor és miért megyek orvoshoz. Meg tudok vele beszélni mindent (mint most a norcolutot, mert azért valljuk be: 36 nap után még nem lett volna indokolt :roll: )

Szóval akkor szerdára kell szorítani… jó nap a szülésre ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j-! Holnap délután írok hogy mi volt a dokinál.

Egyébként én most pont azon a ponton tartok hogy nem tudok bízni a dokikban, és így mindíg kételyek gyötörnek hogy biztos jó-e amit felírnak, vagy miért nem írják fel amit fel kéne?
Én értem hogy sok probléma megoldását a fogyás jelenti, de azért így sem normális hogy egy petét sem tudok megérlelni.

Ráadásul hány tőlem sokkal túlsúlyosabb nőt látok akiknek van gyermeke...

Pedig nyáron váltottam dokit, és még endokrinológushoz is járok.
Ha valaik tudna nyilatkozni Dr. Csupor Emőkéről, azt megköszönném. Velem kedves aranyos, csak a metformint nem írja fel.... Hát így miben reménykedik?

Illetve ha a petefészkem nem cisztás, akkor egyáltalán nem érlelek petesejtet? Mindíg az az érzésem hogy lehetne többet is tenniük .

És végül, én is próbálok bízni mindkét orvosomban, de néha olyan mintha nem is értenének egyet.
mók

mók!
nekem ez lenne az a helyzet, amiben tuti orvost váltanék.
mert ha megkérdőjelezed doki által felírt gyógyszer szükségességét, és esetleg innen-onnan összeszedett félinformációk alapján talán még be sem szeded... akkor ha baj van, hogy mész vissza az orvosodhoz?

petét én sem tudtam még érlelni :o de majd most :!: a dokim azt mondta, hogy bal oldalon annyira szépen kitisztult, hogy totál esélyes a köv ciklus :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j te jarsz Uh kovetesre a closty miatt?

Kép
monyo83

monyo!
múltkor sajnos nem jött össze, mert éppen karácsony volt. de azért 15. napon megnézett a doki, és akkor még csak 14 mm-es volt a tüsző. de persze a lényeg az volt, hogy ne legyek túlstimulálva.
most pedig nem volt róla szó, hogy mikor megyek uh-ra. ha elfogyott a closti, majd akkor bejelentkezem, aztán valamikor csak szorít rám időt.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Pocakosoknak köszi a válaszokat!!:) Akkor megnyugszom:)

Gota: Pocakfotó...hát sajna a pocak még nme látszik:( Nekem kissé macerás, ugyanis alapból nagy az úszógumi, ugyhogy kell idő, mire a gyerek felülkerekedik a hájon :D De ha már a gyerek fog látszani nem a túlsúly, ígérem teszek fel!! Te mutizol egyet, igy 30 hetesen?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok.... híreket hoztam....

Ma leküldtek hasi uh-ra, ahol nem találtak semmi eltérést, bár aa babát sem, pedig 5460 a beta hcg-m.

Az uh specialistát elkaptam és intézett egy uh-t nekem .... Végre megtaláltuk nagy nehezen.

A szívem iszonyúan sajog, mert már tényleg kicsiBab, hiszen 2cm-es és csodaszép!
Csoda is és szép is, már ha szabad ezt írnom erre a kicsi életre, aki engem választott!

Már látszik is rajtam és ez még rosszabb így. Tudom, h inkább őt vegyék el, mint hogy én haljak meg - de szörnyű leírni is.

4 év után, egy csodás peteérés, egy beteljesült kívánság és szörnyű végetér. Pedig az orvos szerint nagyon szívós, szépen fejlődik és "mindene megvan", aminek lennie kell...

Most már nagyon várom, h megműtsenek, mert cefett egy érzés tudni, h jól van, ám mégsem örülhetünk neki.

Egyenlőre a műtétről nem volt szó, mert azt az oszt.vez. főorvosnak kell eldöntenie, h mikor, de sztem legkésőbb hétfő.

Most kicsit meghalok.... :cry: :cry: :cry:

babszika

Monyó, drukk! Kihozza majd a hírt Nóciról?
mókica

Babszika! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Őszintén sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mókica

babszika!
annyira sajnálom :(

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Babszika! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ez szörnyű lehet! csak erőt tudok küldeni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Babszi!

hát sajnálom, és itt bőgök...csak erőt tudok kívánni neked!!!!

Üdv.
Aisha
aisha

Kedves Babszika!

Én új vagyok még és nem ismerlek,de ez a pár sor amit írtál nagyon ledöbbentett.Annyira sajnálom, kívánok neked még több erőt ezt átélni és boldogabb jövöt!

Üdv. Niki
nanicke
Székesfehérvár

Drága Kedves Babszikám!

Annyira de annyira..........Nem találok rá szavakat! :cry: Ez egyszerűen lehetetlen, hihetetlen. Kívánok Neked/Nektek nagyon nagyon sok erőt, és szeressétek egymást nagyon!!!!!
Ölellek, puszillak!!!
Ha bármiben tudok segíteni keress!!!!!!

Bocsi lányok,de ez a hír nagyon megrázott......

hajni...
Budaörs

Babszika,

nagyon nagyon sajnálom. sok sok erőt és kitartást kívánok nektek.

Kép
gota79

Babszika................ kitartás, és persze nagyon sajnálom!

Kép
timcsi82

Ranita! Drukk mára! Várom a híreket! De látom sok dolgotok lesz, így délelőtt nem hiszem, hogy tudsz jönni... na majd meglátjuk. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo! Tessék lejelentkezni, mert már kezdünk izgulni! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli! Neked küldöm ezt a képet! :lol:

Igaz, hogy most szakad a hó, de a kép is árulkodik róla, hogy már kopogtat a tavasz! :lol: Hamarosan március lesz!!! :D

Kép
hóvirágom :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?