Sziasztok!!
Először is köszönöm mindenkinek a válaszát! Jelenleg még nem tudom megjegyezni az összes nevet,de remélem majd még belejövök. A clostyt már elkezdtem szedni ebbe a hónapba,így már elkéstem vele,hogy ne szedjem.Most már befejezem ezt a 3 napot.
Mondjuk én sem érettem a clostyt mert olvastam a tájékoztatóba,hogy nemigen javallott a Pcos-esek számára.
A hormonjaimat majd holnap leírom,mert az jobban látom a munkahelyemen.A doki azt mondta minden határértéken belül van.
A mensesem nekem soha életemben nem volt rendszeres,kivéve mikor fogigátlót szedtem. Most,hogy elhagytam a gyógyszert 46 napra jött meg.Korábban mikor metet szedtem sem volt rendszeres.Ráadásnak most annyira erősen megvolt mint még soha.A doki azt mondta,hogy nem valószínű,hogy van peteérésem.
Ezért kell most mennem majd a 13.nap körül UH-ra,ez jövöhét szerdán lesz. Egyenlőre kiv. vagyok mint mond aztán majd meglátom. De remélem ezzel az orvossal nem fürdök be megint.
Melinda84 te hova valósi vagy,mert én is Fejér megyei vagyok és Szfvárra járok dokihoz. Ha te is kihez jársz, jártál?
Terheléses vércukrom volt,de inzulinom nem.
A cukor éhgyomri 4,6 volt a 3 órával későbbi terheléses 4,2.
Nekem mondhatni már extra túlsúlyom van,bár ez nem volt mindig így,mert kb. 14évesen kezdtem hízni addig míg ki nem derült a PCOS. Azóta csak fogytam,de igen keveset. 126kg-ról indultam és most járok 116kg.körül mindezt 165 cm magassággal.
Majd most csütörtökön megyek dietetikai tanácsadásra,mert rájöttem ez egyedül, segítség nélkül nem megy.
Jelenleg még csak szeretnék egy babát,de ne keseredem ha még nem jön össze. Most előszőr is az a célom,hogy fogyjak még jócskán.Persze azért azt sem bánom ha összejönne,de egyenlőre nem ez az első szempont.
Jön, amikor jönni akar!!!
Neharagudjatok,ha nem válaszoltam még minden kérdésre,de majd belejövök! Holnap még válaszolgatok a kérdésekre ill. leírom a hormonokat.
Üdv. Niki