Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!
Ti hányra mentetek cn2-n uh-ra?Csak hogy mire számítsak,mennyien lesznek?

Kép
cukigabi
Budapest

Gyancsi, örülök, hogy átjárható vagy! Most már semmi nem állhat az utatokba!

Gabi, mi mindig odamegyünk 7körül, változó, hogy mikor mennyien vannak, van úgy hogy 3.-4.ek vagyunk, de ma pl.örültünk, hogy befértünk az ajtón :shock: Általában hétfőn és pénteken vannak nagyon sokan.De azért max fél 9-9re végeztünk mindig az uh-val.
Most jut eszembe...szerdán nekünk már nem kell sorba állni! Ez tök jó! :D
Mi azért szoktunk rögtön reggel menni, mert 1óra az út nekünk úgy, hogyha nincs forgalom, ha van akkor másfél-kettő. :shock: És így csak visszafelé szívunk a dugóban!
Vendég

Ja, és hajrá laptető!!!!
Vendég

Na én is így számolom kb.7-fél8-ra odamegyünk,mert akkor mi is elkerüljük a dugót. :lol: Már nagyon várom!
Remélem a tetők meghozzák a szerencsémet.Kb 2 hét múlva én is ott tartok ahol te most. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Megyek Kép
Jó éjszakát!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Igen, érdemes inkább hamarabb menni, de ha pénteken mentek, akkor inkább 7re, hogy beférjetek az ajtón!
Vendég

Jó éjt! Én ma éjszakázok! Utoljára szilveszterkor voltam fent fél 1ig :shock: , de azért a biztonság kedvéért beállítottam az emlékeztetőt és az ébresztőt is! Nehogy elaludjak! :D
Vendég

Beadtam... :D
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Ma 11.DPO-n 33cn-en, 36,8 hőm mellett teszteltem egy negát :evil:

Később jövök, de addig is drukk Mindenkinek!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Zsu!
Ügyi vagy!!!

Suzy!
Sajnálom nagyon :cry:
Mint már a múltkor is írtam nem értek a hőhöz,de ,ha jól gondolom akkor neked most lentebb kéne lennie,ugye? :roll:

Betty!
Nagyon-nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu!
Neked is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek szép napot kívánok!

Betty-Ancsu!
Gyeretek amint tudtok!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Suzy,
írtam neked tegnap egy e-mailt, ami mára tárgytalan lett. Mert képzeljétek, nem tudtam bejönni a fórumra, mindig valami hülyeséget írt ki, hogy töröljek ki valami könyvtárakat :shock: :roll: . Aztán most meg sikerült :roll: .

Nega teszt :arrow: :evil: . De még semmi sincs veszve. 10-es teszt volt?

Ancsuka,
drukk mára :!: :!: :!: , ne félj tényleg, semmit nem fogsz érezni.
Tapolcán inszem előtt 5 napig nem lehet szex. De biztos nem lesz gond.

Gyancsi,
hú, te szegény, még olvasni is rossz volt. De a lényeg a lényeg, első inszemnél babás leszel és kész :D !

Zsu,
holnapra drukkok mennek ezerrel!!! Üzensz majd nekünk, hogy mennyit sikerült leszívni?

Betty,
kíváncsi leszek mi lesz ma az uh-on :roll: . De baj biztos nincs.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Igen, nekem is csinálta ezt tegnap, hogy töröljek valami könyvtárat :?: kiléptem és egy idő múlva be tudtam lépni és eltünt az a hülyeség onnan :!:

10-es teszt volt, egy kicsit parázok :oops:

Gabi
Feljebb is mehetne, de ez még nem rossz, ha leesik akkor jön piri, de nem fog nem engedem :!: :!: :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Azt el is felejtettem írni, hogy egy újabb tünetem van...ki van száradva a mellbimbóm, de nagyon és ha meg nyomon vagy hozzáérek nagyon fáj :!: volt-e valaminek ilyen valaha :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Akkor ne essen le! :wink:

Ranita!
Nekem nem volt semmi könyvtárasdi :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Nekem minden menszi előtt szétrobbannak a melleim,így,én hiába nézek tüneteket.......
De ilyenem még nem volt :!:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy,
akkor nem csak velem csinálta ezt. Csak én feladtam és ma reggel kapcsoltam be. Azt sem tudtam mit csináljak, mit töröljek vagy mi van ilyenkor :D :D :D :D
Nekem egyik terhességemnél sem volt mellfájásom, azt sem tudtam mi az :shock: :roll: . Aztán kb 1 éve éreztem először, hogy mensi előtt fájdogál, feszül. Ezt éreztem azóta kb 3*, mindig megörültem, hogy hátha.....

Kép

Kép
ranita1979

Nekem a menszi előtt is mindig fáj a mellem nem is kicsit, de ezek most más tünetek :!: csak azért írom, mert lehet valakinek már volt valami hasonló tünete :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hello lanyok!!!

Megyek olvaso üzemmodba :wink:

KépKép
gyancsi

Köszi a drukkokat!

Suzy, még ne add fel, lehet, hogy még korai volt a tesztelés!

Jaj, nagyon izgulok a holnap punkció miatt! És "kellett" vennem egy hálóinget! Még ilyet! :D :D
Vendég

Ancsuka- Egy nagy kalappal mara, minden rendben lesz...Majd gyere a beszamoloval, nagyon kivancsi vagyok, hogyan zajlik majd nalad...MInden rendben lesz Apa katonaival!!!! :D

CukiGabi- Drukk, hogy most mar jöjjön a mensi es ne kavarjon be a lombikba!!!Ez hihetetlen ez a piri, mikor varjuk , akkor b@szik jönni, mikor nem varjuk akkor meg jön!! :evil: :wink:

Zsu- Kezem -labam csuriban a mai punkciohoz!!!!Nagyon varunk vissza!!!Jajj lanyok annyi mindenkiert kell izgulni, tök jooooo :lol:

Betty- Remelem mindent rendben talalnak nalad es vagy babas vagy, vagy gyorsan megjön piri , hogy mehess kövi fagyibabakert!!!Sokat gondolok rad!+++++ :wink:

Angyal- Ranita- Csak 2 nap Csajok :D

Suzy- Remelem, hogy csak korai volt a teszt es hozol meg nekünk par nap mulva pozit is!!A tüneteid nagyon jok!!! :wink:

Köszi a drukkokat Lanyok, nagyon sokat segitettek, hogy ilyen jo eredmenyt kaptam, boldog vagyok nagyon :D .....Most mar nagyon bizom az inszemben es alig varom, hogy kezdhessük!!!!Most megyek fözni, vasarolni, aztan 1-re megyek a baratnömhöz fodraszkodni :wink:

Mindenkinek nagyon szep napot es drukk hegyeket++++++++

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Jajjjj, Zsu most esett le , hogy ma meg csak kedd van es holnap mesz a punkciora :oops: :oops: ...Mar azt sem tudom milyen nap van :D

KépKép
gyancsi

Milyen haloinget vettel??

KépKép
gyancsi

Igen holnap... :D Csak egy egyszerű pántos, pamut hálóinget vettem, nem vittem túlzásba, annyira nem szeretem, de ha muszáj... :D Lehet aláveszek majd egy vékony hosszúujjú felsőt, nem tudom.
A punkciónál rajtam lehet?
Vendég

Gyancsi,
sőőőt, ha a mai napot és a csütörtökit már nem számoljuk, akkor már csak 1 napot kell kibírni :D :D :D :D .

Anyukám hív az előbb, hogy a tv-ben ingáztak, ő is kipróbálta :D :shock: . Megkérdezte, hogy sikerül e a mostani lombik, kilengett. Megkérdezte, hogy 1 baba lesz e vagy kettő. Az egynél nagyon kilengett, a kettőnél meg sem mozdult.
Most hívott megint, megint ugyanúgy, ugyanakkor kilengett :D . Hülyeség, tudom, de olyan jó valamiben hinni.
Azt mondta mindjárt eljön és kipróbálja velem is :roll: . Na, erre kíváncsi leszek. Főleg ha nálam meg ki sem leng :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Zsu,
rajtad lehet, igen.

Kép

Kép
ranita1979

Zsu- Szerintem punkciokor rajtad lehet a haloing, csak gondolom, fel kell huzni :roll: ...Bar meg nem volt punkciom :wink:

Ranita- Ez jooo, siman higyj benne, az embernek kellenek ezek a kis megerösitesek :D ...Bar nekem egyszer azt josoltak ingaval, hogy nem lesz gyerekem, de nem hittem el :D

KépKép
gyancsi

Gyancsi,
akkor a jóban higyjünk, a nem jóban meg ne higyjünk :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ahogy mondod Anitam :lol:

KépKép
gyancsi

Nnna, most ment el anyukám, ingáztunk egyet. Jó hülyék vagyunk, ugye :D :D :D ?
Tehát, az inga szerint nekem most long protokollom lesz, 8 petesejtet fognak leszívni, hármat ültetnek vissza és még marad fagyiba is. És kislányom lesz. De az inga szerint lesz 3. gyerkőc is ( apával már megbeszéltük, ha sikerül valamelyik lombik és lesz fagyi is, akkor vissza fogunk menni érte is), aki szintén kislány lesz.
Nem ér ám kinevetni :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Ja, azt nem írtam, hogy sikerülni is fog a mostani.
Érdekes volt egyébként, mert mindig csak egy valaminél lengett ki. De szerintem ezt az ingát úgyis az ember tudatalattija vezérli :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Drukkolok, hogy minden így legyen!!! :lol: :lol: :lol: És nem nevetlek ki! :D Már csak egy nap! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Anita en is kivanom, hogy az inga szerint teljesüljenek az almaid :wink: ...Nem nevetlek ki, csak mosolygok, mert en ugyanilyen vagyok :D

Melike varunk vissza :roll:

KépKép
gyancsi

Sziasztok lányok :!:

Ancsuka :!:
Mennek a drukkjaim a holnapi sikeres inszemhez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu :!:
Ügyes voltál, mindjárt szerda és punkció :!:
Nagyon szoritok Érted is ++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:
Várunk a legjobb hirekkel :!:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Sajnálom, hogy kellemetlen volt a HSG, de nagyon örüök, hogy mindkét oldalon átjárható vagy :!:
Hajrá első és egyben utolsó inszem++++++++++++++++++++++
Jó vásárlást,főzést és fodrászkodást :!:

Ranita :!:
Már csak 2 nap és indul a mandula :!:
Számolsz visszafelé :?:
+++++++++++++++++++++++++++++++

Melinda :?:
Bri :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Ranita!
Én fél évente jósoltatok magamnak! :lol:
2 hete voltam utoljára és már van ami bejött a jóslatból :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Szuzy
sajnálom a negát, reméljük változni fog.

Most csak gyorsan, mert sütöm a krumplispogit, csak be akartam ugrani a szépséges hírekkel :twisted: amit ugye megmondtam :twisted:
Gondoltam, hogy ez van: Nincs terhesség (azért elküldtek béta hcg-re, nemtom minek), 9,2mm a mnyh., jobb petefészekben egy !30! mm-es vízzel telt elváltozás (azaz tuti ciszta) látható.
F@sza mi :?:
Eddig nem volt semmi bajom, most legalább lesz :twisted:

Majd jövök!

Zsu drukk holnapra neked +++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty :!:

Nagyon sajnálom :(
Vendég

Betty!
:cry: Sajnálom!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Lányok!
Telefonáltam a BMC-be.Azt mondták,ha péntek reggel van piri akkor menjek pénteken,az sem baj,ha éjjel jön meg.
Ha péntek este vagy szombaton jön akkor hétfőn megyek.Így legkésőbb hétfőn szerintem már szúrok :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty- Nagyon sajnalom :( ....Pont ez hianyzott meg gondolom....Es akkor most hogyan tovabb??Megkaphatod attol meg ebben a honapban a fagyibabakat??Vagy akkor most elöször le kell szivni a cisztat??

CukiGabi- Szuper hirek!!! :wink: Nagyon örülök, drukkolok, hogy mielöbb kezdhesd a szurikat!

Angyli- Ez rad is vonatkozik :wink:

Csajok most megyek melozni, sajnos lehet , hogy csak penteken tudok jönni, mert holnap es holnap utan is megyek vezetni :? ´...De azert valahogy megprobalok elöbb jönni!!

Drukkjaimat mindenkinek küldöm+++++

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

sziasztok.

Nem tudtam írni suzynak, mert kész csak egymás után pörögtek velem az események....
Reggel miután apával elváltunk rá kb. fél órára jöttem rá, nincs nálam a telefonom, király hol lehet?
Tiszta ideg voltam, majd elmentem a büfébe váltatni pénzt, felhívtam Janit, mondta megvan a telefonom a kocsiba maradt, remek legalább megvan.
Majd amit vettem szendvics ott maradt a telefonon és csak rá kb. 10 percre jöttem rá, de megvolt.
Végül mikor átöltöztem kimentem a mosdóba, megyek vissza és egy másik szobába nyitottam be....
Azt hittem megörülök, mi a fene jön még.....
Anyu a barátnőjétől aki a hematológián dolgozik vele felküldte a telefonját, amiben ugye nincs benne az én számaim, nem lehet látogatónak bejönnie a klinikára.

Szóval ennyi rossz után remélem az inszem sikeres lett.

Reggel 9 óra körül elmentem uh-ra, kevés hasüregi folyadékom volt, ha jól tudom az azt jelenti kezd megrepedni a tüsző, jól tudom?
Délután 2kor volt maga az inszem, szó szerint semmit nem éreztem, egy rákszűrés jobban fáj.
Két óra fekvés, amjd jöhettem haza és holnap reggel újra megyünk. Azt mondta apa elég kevés anyagot tudott leadni, de ezt mi ba... el.
valamit csak összehoztak, mert megkaptam a katonákat.

Nem régen értem haza, dúrván 1 órája, Jani meg fél órája, egyből hívtam is suzyt.....

Kicsit fájdogál a hasam, szerintem a tüszők miatt.

csajok ne hari hogy többet nem írok, de fekve elég nehéz.....

mindenkinek nagyon szorítok.........

Puszi, holnap jelentkezem

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsu!
Pihenj ma mindenképp!
Küldöm a pozitív energiákat++++++++++++++++++++++++++

Zsu!
Holnapra
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Most értem haza...

Ancsuval beszéltem telón...pedig Én annyira meg akartam írni Nektek mi van Vele... :lol: :lol: :lol:

Betty
Szívből sajnálom és ugye mennyire igaz, hogy ismeri az ember az érzéseit és valahogyan, de érzi, ha nem normális valami odabent :!: :shock: :?: Egyszerűen csak annyit tudok írni Neked, hogy kitartás továbbra is és nem szabad feladni, tudom sokszor könnyű ezt mondani, de hát mást nem lehet ilyenkor sem tenni :!:
Továbbra is szorítok Értetek :!: :wink:
Jössz még ma :?:

Zsu
Hogy érzed magad :?: holnapra sok sikert, drukk+++++++++++++

Ancsi
Hogy vagy :?: nem fáj a hasad, nem puffadsz :?:

Gabi, Angyli,Ranita
Már csak pár nap...drukkolok Értetek is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli :?:

Bri :?:

Kamilla :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
Melyik asszisztensnő volt az andrológián, a fekete vagy a szőke :?:

Nekem is fájt a hasam még másnap is, sőt Én puffadtam is rendesen!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Drága Lánykák!

A bocsánatotokért esedezem, amiért ilyen trehány vagyok, és keveset jövök.De nézzétek el nekem kérlek!Nagyon sok most a munka, de nem is bánom, legalább gyorsabban tellik az idő.
Azért olvasgani olvasgatlak benneteket, és mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok!

Betty,
rohadt ciszta monnnnnyon le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi,
drukk a kezdéshez!

Suzy,
11.dpo-n negát tesztelni még semmit sem jelent!
Drukk, hogy 2nap múlva zebra legyen a csíkon! :wink:

Ancsuka,
ügyik legyenek a kiskatonák!
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkit sokszor puszilok!
Bocsi, akit nem említettem, őket még pluszban ölelem! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli
Jó, hogy jelentkeztél, már aggódtam egy kicsit :!: :roll:
Nálunk is van munka, de nem is panaszkodom, mert valóban akkor jobban, hasznosan telik az idő :!:
Ha van időd vagy úgy érzed gyere közénk :!: :wink:
Vigyázz magadra, neked is drukk+++++++++++++++++++++++++

Remélem, hogy változni fog zebrásra a tesztem :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, sajnálom a cisztát!

Ancsuka, kalandos napod akkor nagyon, de biztos, hogy sikeres!

Suzy, nagyon szorítok neked a pozi tesztért!!

Gabi, nagyon izgi, hogy nemsokára kezdhettek ti is!

Ranita, én hiszek az ingában, a bnőm ingázott nekem, bár a gyerekre nem mertem rákérdezni, félek a választól! De a többi kérdésre mindegyik bejött.

Annyira izgulok! Még vacsorázni sem tudtam rendesen, nincs étvágyam, pedig pizzát rendeltünk!Nem is tudom, hogy hogy fogok aludni!

Köszi a drukkokat, mind bezsebeltem! :D
Vendég

Zsu,
holnapra mennek a drukkok a punctióhoz!
Minden rendben lesz!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Zsu
remélem tegnap éjjel jól ment az injekció beadása :!:
Nagyon drukkolok holnapra neked++++++++++++++++++++++++

Gyancsi
nagyon örülök az eredményednek, hogy átjárható vagy...látod :?:
Ez is kipipálva :wink: Nem lesz semmi gond :!:

Szuzy
holnap is tesztelsz :?:
Vagy most kihagysz 1 napot :?:
Nekem még nem volt ilyen tünetem, amiről írtál, úgyhogy nem tudok segíteni.

Ranita
nekem sem csinált semmi könyvtárasat. Biztos azért volt, mert még mindig bugerálják a bnetet.
De több emotikont nem tudnak betenni :twisted:
Érdekes ez az inga bigyó :wink: nekem is ki kéne próbálni....
Éééés legyen úgy, ahogy az inga mutatta, ezt kívánom neked :wink:

Gabi
2 nap :P

Ancsuka
ügyik voltatok ma is, és holnap is azok lesztek :wink:
Drukkolok továbbra is :!: +++++++++++++++++++++++

Angyli
hun vaagy :?: :shock:

Melinda
puszillak, ölellek, és várunk vissza :!:

Aki kimaradt véletlenségből, azt pusszantom :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, az éjszakai szuribeadás: alig tudtam ébren maradni, felalá járkáltam a házban, már éjfélkor ki volt készítve :D Aztán negyed 1kor hívott a férjem (ő persze dolgozott) és beszélgettem vele, aztán már adhattam is be.Utána bezzeg alig tudtam elaludni, mert kiment az álom a szemeből! Fent voltam fél kettőig! :shock: :D
Még ma reggelre volt egy cetrotide-t is.

Melinda, gyere többet, ha van időd!

Mindenkinek köszi a drukkot! Beteszem a táskámba! :D Azon is izgulok, hogy mindent beraktam-e. áááááá
Vendég

Zsu
a lényeg, hogy bent van, és minden rendben, és holnap mehetsz 8) :wink:
Biztos nem felejtettél ki semmit, ez tuti :lol: csak kicsit feszült vagy :lol:
Inkább a drukkokat tedd el még, és mindent bele....mi veled vagyunk, ott leszünk melletted, és fogjuk a kezed :!: :wink:
Kép

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?