Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Chrissy, hát eléggé ugribugri, még nem döntötte el, mit akar :lol: Szerény meglátásom szerint még nem volt ovud, de pár napon belül kiderül, lehet, hogy most lesz :wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Íme a jelenlegi tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 270 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 270 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1700 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 9000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 6500 Ft/db.

KEDVEZMÉNYEK:

Tesztcsíkok esetén 30-50 db vásárlásakor 95 Ft/db, 50 db feletti tesztcsík vásárlásakor pedig 90 Ft/db az ár.

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 munkanap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Várom megrendelésedet, üdv: Esthajnalcsillag

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Akkor ezek szerint csak én szoktam 6-8-10 db-okat rendeleni??!! :oops: :oops: :roll: :roll: .....de szerncsére elég is szokott lenni.....nagyon bízom benne hogy most sem kell már többet rendelnem vagy max még 1x.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ehcstől én egyszer rendeltem 30 db-ot, és sikert is hozott :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!!!

Örülök hogy nem csak én vagyok teszt függő :D

Chrissy:
hőm nekem is érdekes, mert elvileg 10. napon már simán pozi szokott lenni lh teszt, de tegnap este csak halványka volt.... hát ez van:D

baba:
jobban vagy felfázás ügyileg???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hali!

Mares, lehet, hogy most volt ovud? :shock: Akkor viszont már nem is lesz pozi a teszt, mert kb. 2-3 napja kellett volna annak lennie. Persze lehet, hogy nem, csak jól megugrott a hőd. :)

esthajnalcsillag

Maresz Ehcsillag jót mondott, mert lehet most volt a pé-ed, de akkor korábban kellett pozinak lennie a tesztnek. Bár mondjuk nekem se volt atom pozi a legutolsó hónapban, mégis "többen" vagyunk :) Azért mondom, hogy "többen", mivel 1-2 héten belül derül ki, hogy 2-en vagy 3-an vagyunk :) Izgulok nagyon :) A felfázásom most a sok teától ülőfürdőtől jobb volt 2-3 napig, de ma megint éreztem, hogy nem az igazi. Nem tudom mi van velem, de pedig rendesen felvagyok öltözve, férjecském ki is szokott nevetni. Ő meztelenül alszik, én vastag lábtyű, cicanaci és rá egy vastag tunika-ruha szerű felső :) Rendesen beöltözök, és mégis?!?! Lehet az a baj, hogy kiderült rossz a fütés keringetője, és néha 2-3 fokkal hidegebb van reggel, de 1 órán beül visszaáll a rendes hőmérséklet... nem tudom, lehet hajlamos vagyok rá, bár eddig soha életemben nem voltam felfázva. Szerdán megyek megint dokihoz, jól kifaggatom mitől lehet.
Ti hogy vagytok? Minden okés veletek?
Ehcs a fiaiddal minden okés?
puszi

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Baba, hogy érted ezt, lehet hogy 3-an vagytok? Miből gondolod???
És hogy-hogy nem volt atom pozi az lh teszted, amikor teherbe estél?
Nekem ma 2 csíkos, de nem erős sajna a 2. csík.
Mares, szerintem most volt ovud. 2 nap múlva biztosabbat tudunk. és mennyire volt erős a 2. csíkod?

chrissy81

Sziasztok!!!

Amit tegnap csináltam az pontosan hajnalban, kb 0.30-kor volt, ... elaludtam a filmen... és elfelejtettem... :D

De éppen csak látszik a csík. .. .ma most pisiltem de haloványabb a csík... én ezt nem értem :D mindegy, tegnap reggel-este együtt voltunk, apit ma már nem tudom rávenni.....
talán holnap ha még az érdemes

Baba: 3-an?????ikrek??? vagy hogy van ez???

Chrissy: neked milyen erős a csik? kép?

EHCS: fiacskád???????? köszike üzit

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jóreggelt Mindenkinek!!!

Mai hőm is érdekes, de már nem is mondok semmit :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chrissy igen lehet 3-an vagyunk :) Ez majd a 12. heti uh hangon derül ki. Mivel én is iker vagyok, apukám is, az a nagybátyámék is azok, anyuék családjában is van ikerpár, ezért nálunk nagyobb az esély :)
Az lh tesztem meg nem volt annyira pozi, mint az előtte lévő hónapban, mikor atom pozi volt, és mégis lett belőle baba :) Nem tudom, hogy lehetséges, a dokim azt mondta nem is volt pé-sem... de tutkó volt :P
Maresz próbálj meg mindig egyidőben tesztelni attól is eltérhet, meg pé előtt ingadozhat, volt nekem, hogy a 13 haloványcsíkom volt a 14 semmit a pé-sem meg a 20. napon volt teljesen pozi :) A hőd is esik, szóval sztem még nem volt ovud :)
Egyébként a ciklust nem hozza be csak a menszeszedig :( Így azt nem látom, de a másikon igen...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

szia Mares,
én inkább nem mondok semmit, tied is úgy ugrál most, mint az enyém... Nem merek mondani semmit.
Baba, és mit szólnál ha ikrek lennének? Örülnétek neki?

chrissy81

Chrissy
Nekem ovu előtt volt, h majdnem 1 fokott ugrált, sztem ez természetes, ovu után ne ugráljon. Persze örülnénk neki, én kifejezetten nagyon :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!!!

Hú de alig van itten valaki :(

Chrissy: remélem csak ez lesz ilyen ugrálós hónap :D

Baba: remélem ikrek lesznek :D Igen, lehet hogy még nem volt, a január 16-án éjjel mikor eszembe jutott hogy nem csináltam tesztet az volt mondjuk két látható csíkos, előtte meg most utána igen igen haloványka :D Majd kiváncsi vagyok reggel a hőm milyen lesz :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok, bocsi, hogy nem vagyok nagyon, de nálunk már megint a szokásos dolog van, már ki sem mondom :roll: A kisebbik macikám... na mindegy, remélem, 2 nap múlva már nyoma sem lesz az egésznek.

Amúgy ezek a pozitív dolgok nagyon sok mindenen múlnak ám, a folyadékbevitel mennyiségétől, az időponttól, hogy mikor tesztelsz, minden nap ugyanabban az órában kellene tesztelni igazából, mindenkinek más-más a szervezete, a reakciója, stb, stb. Ha mindent tudna a teszt, akkor Istennek hívnák. :lol:

Na puszi mindenkinek, remélem azok is jelentkeznek, akik ma megint hanyagoltak bennünket :roll: !

esthajnalcsillag

CSillagom: pont ezért rendeltem millió tesztet mert nálam aztán nem lehet tudnhi már mikor kell a teszt :D

főleg a mai hőm után :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Igen Mares, látom, ezért írtam, hogy jobb megvárni a mai napot, mert sokminden kiderülhet, így az is, hogy valószínűleg most lesz ovud (azt hiszem ezt is írtam). :D
Most dolgozzatok a babaügyön pároddal, ma-holnap-holnapután szerintem. :wink:

esthajnalcsillag

Mares, na látod, az én hőm is ilyesmi!
mélyrepülés... de a tegnapi tesztem majdnem pozi. de lehet, hogy pozi is, csak kis hiba csúszott, mert kb. 5 csepp pipiből végeztem... Na, hát későn jutott eszembe!!!!

chrissy81

Sziasztok! A 33. napon vagyok - még nem jött meg, tesztet nem mertem csinálni és sajna a hőm is a béka feneke alatt van és a hasam is fájdogál, hol erősebben, hol gyengébben :cry: Van még remény?
ancsi28

Maresz és chrissy kivi vagyok a mai tesztetekre, mert sztem ma lesz a tuti :) Chrissy ha megjelent a kontrollcsík akkor a teszt jóóóó :)
Ancsi Remény Mindig van :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Mares, szerintem mindkettőnknek ma van a pé. Este csinálok még tesztet. Összebújás mikor volt utoljára?

chrissy81

Ancsi, sajnos az alacsony hő nem túl jó jel... de a mensis előérzetek és a terhesség korai jelei hasonlóak. Hány napos ciklusaid szoktak lenni?

chrissy81

Chrissy: A gyógyszer abbahagyása óta, először 30 napra, aztán 31 napra jött meg. Ez lenne a 3. mensi. A lelkem mélyén tudom, hogy nem lehetek babás, és 1-2 napon belül meg fog jönni, de tudod, hogy van - mégis reménykedem...
ancsi28

Sziasztok!

Benézek már én is kicsit, de annyi intézni valóm van hogy hihetetlen. Meg hát tűkön ülök, már alig várom a jövő hetet:)

Mares!
Hajrá Neked! Szerintem is neki kellene feküdnötök a babának!

Jujj Chrissy, Neked is mennek a drukkok:)

Csillag!

Jobbulást a Csöppségnek, Hatalmas puszi Nektek!
recon

Drágaságaim!!!

A mai , vagyis alig 5 perces teszt is sztem nega, annyira halovány a második csík hogy csak na, csak én látom, mert a sok tesztelés miatt lassan már a helyét is tudom hogy hol kell lennie :D

hát most erre mit mondtok???

Chrissy: legalább neked van egy pozi lh tesztem, nekem meg 16-án éjszaka volt a második csík látható de még nem erősebb mint a kontroll.... összebújás szombaton reggel és éjszaka volt.... azóta semmi...ma api melózik ezerrel.... lehet hogy még egy párszor próbálkozik a hőm???? vagyis a kis drága petécske???

REcon: pussszika a kis maszatkának odabenet :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mert így csajok én nem értem most hogy mi van?! persze lehet pé-nélküli hónap is, ezt is elfogadom, de ha alap 25-26 napos a ciklusom akkor a 12. napon már kell lennie pé-nek nem??? nézegetek itten görbéket, de egyikre sem hasonlítok :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nyálka most este sok és krémes....de a 2. csík bitang halovány...

tudájok mi a dilemma: melyik teát igyam a cickát vagy a palástot :D :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Új felhasználó vagyok, sajnos 1 hónappal vetélés után.

Újra fogunk próbálkozni (1. baba lenne - 36 évesen) és most kezdek ráállni az ovu-teszt és hőmérős projektre. Látom, itt mindenki szakértő, ha kérdésem van, én is feltehetem?

Most jött meg a mensim, műtét után pontosan 1 hónappal, ma vagy holnap elmúlik. vettem egy patikában kapható tesztet, de látom, itt jobb feltételekkel lehet hozzájutni.

Sajnos a saját ciklusomról se tuudok semmit, de a 2 hónap visszalévő szünet alatt (addig nem szabad próbálkozni) szeretném kitapasztalni, mert csak úgy tudom kezelni ezt a fájdalmat, ha a jövendő babámra koncentrálok.

Köszi a segítségeteket előre is...:)

Üdv,
Letícia
Vendég

Hali!

Mares, mivel úgysem hallgat rám senki, így nem is írom, hogy én melyiket innám a helyedben. 8)

Recon, köszönjük a picúrom nevében is. Gondolom, hogy tűkön ülsz :wink:

Ancsi, hát bizony az ember addig él, míg remél... :wink:
Drukkolok

Chrissy, Mares, drukk, nekem még eddig mindig mutatta a teszt, ha közeledett az ovu, szerintem nálatok is így lesz, csak türelem :wink:

Ölelés

esthajnalcsillag

Üdv itt Letícia! Tőlem tudsz teszteket vásárolni privát üzenetben, íme a lista:

Íme a jelenlegi tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 270 Ft/db.

HCG (25 mIU) kazettás teszt = 230 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1700 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 9000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 6500 Ft/db.

KEDVEZMÉNYEK:

Tesztcsíkok esetén 30-50 db vásárlásakor 95 Ft/db, 50 db feletti tesztcsík vásárlásakor pedig 90 Ft/db az ár.

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 munkanap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Várom megrendelésedet, üdv: Esthajnalcsillag

esthajnalcsillag

Mares, lehet hogy még mindig várnod kell egy pár napot.
Én még nem teszteltem ma, 8kor fogok. A tegnapi tesztem árnyalatnyival halványabb, mint a kontroll csík. De én ezt kis jóindulattal pozinak nevezném. Meglátjuk mit mutat majd a mai.

Letícia, üdv köztünk. Sajnálom, ami történt. Segítünk ha tudunk. Ha hőmérőzni szeretnél, most lenne ideális elkezdeni, hogy értékelni is lehessen.

Csillag, kisfiadnak küldök vmi gyógyító csodát...

chrissy81

Köszi Esthajnalcsillag, hamarosan jelentkezem a megrendeléssel - elvileg küldtem privit, de ez nem biztos...

Chrissy,köszi szépen, elkezdtem mérni. Az a baj, (de majd biztos rájövök - túl sok helyen olvastam erről) hogy nem tudom, hogy mikor kell elefelé és mikor felfelé menni a hőnek. olvastam eltérő dolgokat. de talán a teszttel egyszerre értékes adatokat tudok meg. Egyébként nagyon érdekes dolgok ezek. Soha nem gondoltam, hogy ilyen fejlett a mai technika... Nagyon tetszik.
Vendég

CSillag: ne már... :D én nem harizok meg semmimért és te mint anyuka , 2 babóval, azért jobban tudod mi mit jelent és hogy mit kell tenni!!!! Hallllllllllllllllllllllgatlak :D :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leticia: üdv itt!!! Remélem lelked-tested hamarosan rendbe jön!!! Nekem 21 nappal vetélés után jött meg most meg eme fura hő-görbét produkálom :D De nem adjuk fel!!! Itt pedig a csajok, főleg a régiek, nagy tudorok hőgörbe és lh teszt ügyben!!! Hozod a képeket róluk és kielemezzük :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na helló mindenki :!: :wink:

Mares
cicka pé. előtt mehet, palást pé. utáni időszakban.
Ehcs, miért ne hallgatna rád senki :?: De butus vagy :wink:
Kisfiadnak jobbulást...hogy mindig elkapja valami kór :roll: szegénykét.

Üdv.itt Szletícia :!:
Bármi kérdés, csajszik segítenek neked :wink:

Többieket is pusszantom :!:

Sajna nekem nincsenek jó híreim: A jobb pfészkemben találtak egy 30mm-es "elváltozást" valószínű ciszta, ahogy meg is mondtam előre.
Azt mondják, talán ez gátolja a menszit, amiért nem jön meg :evil:
Gondoltam, hogy ez lesz: a lombikkal úgy kicseszek magammal, hogy bementem épen, egészségesen, és sz@rul jövök ki belőle.
Csináltak azért béta hcg-t is, holnap lesz eredmény, majd telóznom kell, hogy teljesen kizárják a terhességet.
Evvan :roll:

Már kezd az egésztől herótom lenni az az igazság...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Mares, én egész cikluson át ittam a két tea keverékét, bajom nem lett tőle, csak babám, és másnak is, akit ismertem, ugyanígy. :wink:

Betty, sajnálom, el is hiszem, hogy kezd tele lenni a nemlétező tököd, nekem ugyanígy a betegségeinkkel, de ez van, csinálni kell, mert a célt el kell érni, igaz? Persze ha lenne más lehetőségetek, lebeszélnélek a lombikról... :roll: Majd jelezd légyszi, hogy mi lett a HCG teszt eredménye!

Bacimentes puszi mindenkinek, jóccakát :wink:

esthajnalcsillag

Jó reggelt!

Tegnap esti lh-m nega, hőm ma az egekben, szerintem nekem megvolt a pé-m. :wink: Vélemények?

chrissy81

Chrissy: Tuti meg volt a pé, nagyon szép a grafikon - remélem kihasználtátok a tegnap estét :wink:

Én tanácstalan vagyok - 34. nap, mensi sehol, de 2 negatív hcg itt van előttem :cry: :cry: :cry:
ancsi28

Hali!

Chrissy, ezek szerint a tegnapi akkor mégiscsík pozi teszt lehetett :) . Ma még rágyúrhattok egy kisfiúért :wink:

Ancsi, sokminden okozhat csúszást a mensiben, időjárás, felfázás, gomba, fertőzés, betegség (akár rejtett is), szóval még várj pár napot, ha semmi, akkor keresd fel a nőgyógyászodat, hogy nézzen meg, és ha nincs baba, akkor hozassa meg neked a mensit gyógyszerrel.

Szép napocskát mindenkinek!

esthajnalcsillag

Ancsi, ne keseredj el! Ha úgy érzed, hogy miden rendben a ciklusoddal, akkor várj türelemmel.
Ha viszont úgy gondolod, hogy vmi gond lehet, akkor menj el dokihoz.
De még bármi lehet, nem?
Pé-d mikor volt?

Csillag, köszi! :wink:

chrissy81

Ehcs, Köszi a vigasztalást.

Chris - ebben a hónapban nem éreztem ovul. fájdalmat, az lh teszt 6-án volt jó indulattal pozitív - 4-én, 6-án, 8-án, 10-én voltunk együtt a férjecskémmel.
ancsi28

Sziasztok CSajok!!!

Mai hőmet semértem, viszont kicsit megfáztam... de ilyen hővel tutti nincs baba káááááááááááár

Betty: franc..... azért remélem minden jóra fordul már!!!!!!!!!!!!!

Chrissy: szép a grafikon :D

Ancsi: front lehet ahogy ehcs mondta...

EHCS: most cickat ittam ma de hát azt se tóm volt-e vagy sem pé , buta ferty ma behuzta azért.....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hali!

A gépünk megint szarakodott egész hétvégén :evil: :evil:

Betty!

Sajnálom, de nem feladni!!!!!!!Már lehet h írtam,a legjobb barinőmnek a 4.lombik járt sikerrel!!Azóta már 3 éves a kis Kamilla és 1hós a szintén lombik kistesója Bíborka(aki eslőre sikerült!!!)

A gyomrunkat és a bélflóránkat enyhén szólva kikészíti ez az atom erős antibiotikum,de a cél érdekében hősiesen bírjuk :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Csajok!

Van megfázós hányingeres vírus??? tiszta kész vagyok, itt a suliban vagyok még, napközizek, aztán vissza a konferenciára ... de nagyon rossz a gyomrom.. torkom meg fájj... .

Igen, a sok antibiotikum nem tesz jót ... :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Milyen görbét nézegettek mindannyian? Annyira kezdő vagyok. Nekem csak egy excel táblám van otthon, amit kinyomtattam és arra írkálok.
Tud valaki segíteni? Van valami ilyen kitöltő program?

Szeretnék már 1 hónappal idősebb lenni. De nagyon. Akkor már lenne nekem is egész görbém...:)

További szép napot mindenkinek.
Vendég

Leticia:

www.fertility.com

angol oldal de jóóóóóó

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,

KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY

Köszi szépen!

Komolyan mondom, ez olyan jól lefoglal, hogy az ember még élvezi is. Tudom, amikor viszont a hcg negatív - az egy kicsit ebből visszavesz. Nem is kicsit.

Bár nekem szeptemberben csak 1x kellett ilyet néznem, utána egyből össze is jött. Félek is, hogy most nem fog...:(

Na megnézem ezt az oldalacskát.
Köszike!
Vendég

Letícia, Mares erre gondolt: www.fertilityfriend.com

Itt lehet hőgörbét szerkeszteni ingyenesen, vagy vásárolni is lehet VIP-tagságot, és akkor több funkciót használhatsz. Nekem van, és nagyon klassz, bár sajna nem tudom kihasználni a teljes kínálatot szerintem, mert nem értek túl sokat englishül. :lol:

Panny, Protexin nevű probiotikus készítményt ajánlom, nagyon jól rendben tartja az antibiotikumok vagy betegségek által lerombolt bélflórát. A Normaflore sem rossz, de szerintem fele annyit sem ér, viszont jóval olcsóbb is. :twisted:

Mares, simán lehet baba ilyen hővel, ne idegeld magadat! :wink:

esthajnalcsillag

LEticia: nagyon sajnálom, hogy elírtam az oldal címét... igen... ahogy Csillag javított, az a jó!!!
És ahogy írtad, élvezetes, hogy az ember szépen vezeti a statisztikát :D

CSillag: ma esti vagyis délután 6 órás lh teszten jól látható a második csík, reggel is csináltam az haloványabb volt, ez az esti kb olyan erős mint a 16-án éjszakai.. szóval nem értem mi van... felmegy a hőm a nagy esés után és nem az esésnél hanem utána kezd erősödni??? ez normális így???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!

Mares, az is lehet, hogy csak próbálkozik a kis petéd, de még nem repedt meg... Kíváncsi vagyok a mai hődre. Mindenesetre a fertility-n azt olvastam, hogy akkor, amikor leesik a hő, akkor már lehet, h túl késő az akció, pár nappal hamarabb kell tenni az ügyért :wink: .
És megnéztem a görbédet, a novemberit, ott ti pont így tettetek, esés előtti nap volt hancúr, és meg is lett az eredmény!
És nézd az én görbémet, háromszor esett le, de a 3. lett szerintem a jó...

Szletícia, ezen az oldalon szerintem visszamenőleg is be tudod írni az adatokat.

Csillag, köszönjük az elemzéseket. :wink:

chrissy81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?