Én még a kismama ruhámat sem voltam képes elrakni..., igaz nem volt túl sok, mert még csak most kezdtem el vásárolgatni. A pocakos nadrág még mindig ott van az előszobában, képtelen vagyok hozzányúlni, pedig ki kellene mosnom és el kellene raknom.
Néha ahogy olvaslak benneteket azt érzem, hogy én nagyon "elhagyom" magam, de annyira tudok rettegni bizonyos dolgok megtételétől, hogy elkezdek remegni és akaratlanul sírni.
Minden este elhatározom, hogy másnap már tényleg elindulok, lemegyek a boltba vagy legalább csak a ligetbe, és amikor odaérek, teljesen leblokkolok, meg sem bírok mozdulni, csak ülök és remegek.
Ma eljött a Bátyám, szegénykémnek mindig elsírom magam...
De azért történt jó dolog is, szombaton elmentünk a Férjemmel sétálni, így már 2x voltam el itthonról. De a ruha nekem is gond, mert amiket a télen hordtam már nagyok és nem is akarom hordani, viszont amiket régen hordtam még kicsik, így a kordnadrágom végig ki volt gombolva és a slicc is csak félig volt felhúzva
, de ennek ellenére jó volt sétálni a Férjemmel.
Silvi!
Örülök, hogy túl vagy az első lépéseken, lassan nekem is el kell indulnom majd....
És az még jobb, hogy érzed, hogy napról-napra jobb. Van, hogy én is így érzem, aztán meg vissza szinte az egész....
Zaha!
Érezni az írásodból is, hogy ma már jobb volt a napod.
Teljesen igaz, amit írsz a topikról, és jó, hogy van nekünk ez a hely, ahol elsírhatjuk magunkat. Remélem előbb-utóbb nekem is újra meg lesz a "hétköznapi" életem is.
Kubi!
Jó olvasni, hogy nem is volt olyan szörnyű a visszatérés. Nagyon rendes kollégáid vannak.
Nekem is egy Unokahugim van, de Ő még csak márciusban lesz 2 éves, Ő még nem tudott az Unokaöcsi jöttéről, pedig én is biztos voltam benne, hogy majd nagyon jól ki fognak jönni egymással.