Szia Kati,
bocs, hogy úgy eltűntem.
Hellyel-közzel meggyógyultunk, Szilvinek még folyik kicsit az orra. A férjem még dögrováson van, köhécsel.
Jövő héten, ha a hóhelyzet engedi, szerintem mi is ellátogatunk a tornára. Nekünk a szerda nem jó, úgyhogy hétfőn mennénk. Mentünk volna most hétvégén Pestre is, de most úgy tűnik, ennek lőttek. Hülye hó...
Amúgy hogy van ez a torna? Valami váltóruhát kell vinni, vagy nem oylan komoly, hogy leizzadjon az ember?
Mostanában elég komoyl napjaink vannak....én is elkiabáltam, hogy nem zavarják a fogai. Hát most van olyan cirkusz az egyikkel, hogy nocsak. Alvás, nappali viselkedés, evés.... katasztrófa mind.
Most állt össze bennem a kép, hogy akkor ti mindketten soproniak vagytok alapvetően, csak elfújt a szél máshová? Gondolom, a férjed tutira az, ha ittvannak a szülei, te meg idejártál fősulira...
Tényleg szép utca ez, bár a gesztenyefákra szoktam ősszel haragudni, amikor hullatják a termét meg a leveleket...azt gereblyézni, söprögetni...
Én is 2005-ben végeztem ám, csak Pesten, az ELTE olasz szakán, meg tanárszakon. Egy másodpercet sem dolgoztam tanárként, és nem is fogok, ha a jóisten megsegít.
A másik, amit elkiabáltam, az a gyalog való sétálás.... mostanában a z én édes kislányom azt csinálja, hogy 1. eljön az utca végéig kb., és utána ölbe kéredzkedik. 2. hajlandó jönni, de minden lépcsőre felmszik, le akar menni az úttestre, minden kapualjba bemegy....szóval nem lehet vele eljutni semerre. Úgyhogy a boltba menést újból babakocsival oldjuk meg. Mindig mondom neki, na láátod, ha jöttél volna amerre én... majd egyszer csak felfogja ezt is.
Cipelni már nem tudom.... annyit cipletem már eddig, hogy most voltam a körzeti orvosnál, mert megfájdult a gernicem is. Remélem, csak valami izombecsípődés vagy ilyesmi.
Majd megyek a napokban röntgenre.
Mi nagy kirándulósak vagyunk, úgyhogy szerintem meg fogja kapni a kullancs ellenit. Meg mondjuk, most már hogy jön a jóidő, megyünk reményeim szerint játszótérre, ( már tavaly megszerettük kissé a zt, ami az Erzsébet-parkban van), ott is tudom, hogy sok a kullancs...ezt még megbeszélem a kedves apukával, mert ő nem nagy oltásrajongó amúgy de én szeretném.
Nekünk is lassan esedékes a 15 hós oltás meg a Prevenar, majd március vége felé. Én se számítok ott egy nuygodt, mosolygós kisdedre...
Mi is Rozihoz járunk, tiszta vicc, hogy lassan 2 éve lesz már, hogy először fel kellett őt hívnom...repül az idő.
Hát ami az ideköltözést illeti, már 3 éve itt vagyunk (illetve a férjem, én csak 2008 aug. óta). Egyelőre nem úgy tűnik, hogy nagyon költöznénk vissza Pestre. De nem is baj, mert olyan kis jó hely ez a Sopron, mióta csak néha-néha vagyunk 1-2 napot Pesten, mindig elszörnyülködöm, hogy úristen, micsoda egy füstös, zajos kaptár, és ott éltem 28 évig!!!
))
De mondjuk a férjemnél semmi sincs kizárva, ő egy ilyen nyüzsgő típus. Mióta megismertem, dolgozott ő már Kazincbarcikán is 2 évet, akkor csak hétvégenként láttuk egymást, mert én meg egyetemre jártam Pesten... (ő amúgy miskolci, abban a 2 évben az anyukájánál lakott, és csak 20 km-re volt a munkahely - Borsodchem).
Láttad ezt a felhívást szavazásra? Én nem tudom a szülésznőm vezetéknevét, csak hogy Erika.
Pedig szavaznék ám rá, majd valahogy kiderítem.
Na mennem kell, mert mindjárt vége jó világnak.
Puszka
Zsuzsi