Sziasztok
Dehogy van topic pangás Csip-csip!!!
Szerintem itt vagyunk mindnyájan, csak ki mikor olvas be. Hát leakadtam amiket írtál,jó hosszan, szóval az ember bele tudja magát képzelni a szituba.Egy kicsit streszes vagy most, ez normális, itt a költözés, a babaprojekt, nameg a párod
Nem egyszerü ez, de gondolj elöre, milyen jó lesz belakni a közös kis lakásotokat és leszarni mások mit gondolnak!
Tudod a szülök mindigis szülökmaradnak, és akkoris félteni, óvni fognak, amikor már te magad is szülö leszel. De szerintem sosem jó azt nézni, kinek mikor szült az anyukája elöször. HA te 22 évesen olyan érett vagy, rendezett körülmények között, tartós és boldog párkapcsolatban, akkor miért nem vállalna az ember gyereket? Ez a te és a párod döntése..No persze teljesen megértem, hogy így reagáltál, összejött most minden!
Tudod ezzel az érzékeyn viselkedésel nemcsak te vagy így. èn is az utóbbi idöben sokat vitatkoztam apjukkal. Tegnap is....Hát csajok olyan szar napom,mint a tegnapi ne legyen..Már megfordult a fejemben, hogy lehet nem is kapom meg a melót, annyit elbénáztam...
Ott kezdödött, hogy hát van egy parám a sötétben késö este közlekedéstöl....Ez egy pár negatív tapasztalat és élmény után maradt bennem, ami még anno Szegeden ért fiatalabb koromban. Szóval em tehetek róla, félek éjszaka mászkálni gyalog. Az autóm le van jelentve, luxus most nekünk két autó, a párom viszont esti müszakos, így maradt a gyaloglás, vagy a bicikli...ha nemesett volna az esö, meg még nem lenne latyak mindenhol...Szóval felajánlottamneki, hogy elviszem a melóhelyre, igaz 30km oda aztán ugyanennyi vissza, de csak 3 alkalomról lenne szó a héten, amúgy nem probléma...No óriási probléma, hogy az mennyi benzinköltség...stb. No ezen felhúztam magam, aztán mondtam, hogy akkor majd taxival hazajövök. pont.Elkezdett esni az esö, de mielött mentem melózni elállt, így gondoltam, beöltözök int állat, sapka, kesztyü, kapucni és elindulok biciklivel...El is indultam a saroknál ellestem a latyakon
Semmi gond, vizálló kabát térdig ér, nem lett koszos különösebben. Ekkor már kezdtemmérges lenne, mert az esés után már a biciklin a lámpám sem müködött, de idö már nem volt visszamenni, így sötétben világítás nélkül, leizzadva, smink szétfolyva az arcomon megérkeztem a szoliba. Ott volt a fönökasszonyom,meg a másik kolléganöm. Szóval idegesített a csaj is, meg elütöttem sokmindent a gépben, bántott, hogy a párommal összevesztem, meg alig bírtam tegnap németül beszélni, egyszerüen lefagytam, akkor a fönökasszonyom, mondta, hogy nem tudja mi van velem, de a számítógépes munkám egy nagy szar a mai napon, plusz ne tegyem zsebre a kezem, amikor valaki bejön, plusz ha sokan vannak, és elmegy a kuncsft akkor köszönjek el.....
AZért ennyire bubnkó nemvagyok, csak nyakig benne voltam az ajándékutalvány rögzítésben, közben az egyik kávét kért, a harmadik a kozmetikumok után érdeklödött, szóval lefagyta
Soha ilyen nem volt még velem, de legszívesebben elbögtem volna magam, vagy elfutottam volna a világ végére is! Ja, és azt még kihagytam, hogy tegnap apu indulás elött fél órával hívott telefonon, hogy majd ír nekem egy emailt, de ne szóljak róla senkinek sem, mert életbevágó dolog
Ezen kívül nemmondott semmit, csak majdnem elsírta magát a telefonban.Szóval ezek után csajok rágyújtottam
Már két éve nem dohányzok, de volt egy dugiszálam, és muszáj volt
De soha többé...Ezt nem is meséltem senkinek,de egyszerüen annyira ki voltam készülve tegnap
Ma már semmi probléma, pozitívan állok a dolgokhoz, nemsoká megyek melózni is....