Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Vikus üdv itt, én a mumszról nem sokat tudok, de remélem nem okoz gondot nálatok!Mielőbbi babásodást kívánok Nektek!!!!

Sucer gratulálok, a több, mint 2 cm-es tökmaghoz..ez már szép méret :P :P :P
Kistörpe várjuk a híreket rólatok :D ne izgulj, minden rendben lesz!
Ildi Te is már a finishben vagy lassan :D
Én holnap megyek a 12 hetes UH-ra. Kíváncsi vagyok, hogy mi újság van odabent, mert ugye egy hónapja nem tudok semmit, akkor meg még annyira pindur volt. De hát csak fejlődik rendesen, hiszen a hasam is növöget szépen...
Remélem senki nem beteg és mindenki jól van!
Most ebédeltem, megyek lepihenek kicsit, addig jó, míg lehet, nemsokára letelik a szünet,akkor jön a meló reggeltől estig...

Puszi

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Bree,
majd jelentkezz a holnapi UH után. De nem ám 1 hét múlva :wink: !
Nem sokat jöttél, jössz mostanában :( .

Voltam ma a védőnőnél, megkaptam a kiskönyvem. Nektek is ilyen hivatalos vékony kis fehér könyvecskétek van? Anno Ilangocskával Kismama újságos, szép színes illusztrált kismama könyvem volt, meg is lepődtem ezen a pár lapos, hivatalos "izén". Jó ezen semmi se múlik, az a lényeg, hogy csak jó dolgok kerüljenek bele, csak Ilangocska után ez fura volt.

Megyek, nemsokára indulok az oviba a gyerkőcért!
Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree,
még akartam kérdezni, hogy a rosszulléteid még megvannak, vagy jobban vagy már? Nekem még mindig feszülnek a melleim, ez normális???

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Helló:)
Most láttam, hogy laptetőm volt...a következő szülő kismamának ajánlom fel, hogy minden könnyen menjen :wink: :wink: :wink:

Nekem is sima fehér kiskönyvem van, de az én védőnőm utálja :D :D :D :D és volt neki még 2006-ról olyan színes újságos bigyó amit te is mondasz Sucer, így beköttette velem :lol: :lol: :lol: kisfiú van az elején :lol: szóval nekem nem sima hihi :D

Csökkentek a rosszullétek igen, de szenvedek mindig valamitől. Hol szédülés, hol fejfájás, a hasam nagyon sokat fáj és nem viccelek 15 MONDOM TIZENÖT PERCENKÉNT MEGYEK PISILNI...EZ VALAMI BORZALOM :evil: :evil: :evil: :evil:
Annyira szar!
Na mindegy.

Jövök jövök sűrűbben, tudom,hogy lusta voltam írni :oops: :oops: :D

Kép
bree

Jaaaaaaaaaaaaa és hát hányogatok is időnként....és pattanásaim vannak, bár már csökkentek...szóval nekem az összes kellemetlen tünetből jut úgy látszik.
Remélem holnaptól ez megszűnik...mert a SZAKIK AZT ÍGÉRIK Kép

Kép
bree

Sucer borítsd be a kis könyved...én a Máté kis könyvének a borítóját tettem át....nem szólnak érte :wink:
Bree a végén mondom a végén 2 percenként fogsz pisilni menni!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita hát az k*rva jóóóó lesz :twisted: :twisted: :twisted:
Bepelenkázom magam és ülni fogok a meleg húgyba inkább :P :shock: :D

Kép
bree

nem kellemes de annyit tehetsz hogy este már nem iszol......szar lesz mert tuti akkor leszel a legszomjasabb....de így kb majd 10 helyett csak 2xkell majd pipilned........ :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na igen, de igazán nem ittam sokat az elmúlt pár órában, de cseppenként jön ki :evil: :evil: :evil:
És ahogy írod..naná, hogy szomjas vagyok :lol:
Na elteszem magam holnapra.
Reggel 8-ra UH :wink:
Jóéjt :D

Kép
bree

Jó reggelt!

Tegnap a doki megerősítette, hogy kislányunk lesz. Alig tudom elhinni, úgy örülök!

Bree
Türelem és kitartás, ez ezzel jár. Mi lesz még később...
A kiskönyvet én is beborítottam, cicás csomagolóval és ráírtam a nevem az elejére.

Kép
Kép
susytunder

Sucer,
én is bekötöttem a kiskönyvem, mert ez a fehér tényleg nem valami pofás... Lillus még matricát is választott a borítóra kisbabás Mickey egeret, meg én is ráírtam az elejére a nevem :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Bree,
na mi volt az UH-n???????????
Megnyugtatásul, én is pattanásos vagyok, olyan helyeken mint a vállam :roll: , pedig ott soha értsd, soha nem volt pattanásom :( . A hasam akkora mint egy ház, a cickóim még mindig feszülnek, és folyton émelygek, az esti és az éjszakai órák a legrosszabbak. Ma éjjel arra ébredtem, hogy mindjárt elhányom magam :( . De te már kifelé mész ebből, nekem még van pár hét szórakozás. Pisilni én is sokat járok, már azt hittem felfáztam... de akkor ez normális. ja és folyton álmos vagyok. Szagoktól felfordul a gyomrom, úgyhogy amit lehetett azt én is kihúztam, tudom ez nem nyugtat meg :lol: . Ja és inni nem nagyon tudok, mert vhogy a folyadéktól megnő a hányingerem:(

Susy,
de jó, kicsi lányka!!! :) Gondolom Apa is nagyon örül neki!! Tényleg Kristóf hogy fogadta?

Nita,
igazad van a 2 percenkénti későbbi pisilés tényleg nem rémisztgetés, élénken emlékszem rá. De ha belegondolok annyira megéri :D :D .

Kiskönyv: na majd akkor bekötöm szépen én is, úgy látszik már nem divat a szép, és kérek Ilangocskától majd vmi szép matricát, ahogy Ildi Lilluja is tette :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Susy gratula a puncishoz!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
rosszul levős lányoknak mondom.........nekem semmi bajom nem vot egyiknél sem....... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Régen jártam már itt, úgyhogy vissza kellett olvasnom egy pár hozzászólást!

Baba mégmindig nincsen. Mostmár 8 hónapja lesz, hogy próbálkozunk. Jövőhéten kellene megjönnie, de még semmi tünetet nem észleltem magamon. A héten még van 2 vizsgám, aztán már gyakrabban fogok jönni!

Susy
Én is gratulálok a kiscsajhoz!

Bree
Mi volt az UH-n?

KépKép
KépKép
gittus0726

Ildi
Úgy sajnálom, hogy nem sikerült össze futnunk, de majd nyáron hátha... :wink:

Sucer
Simogatja a hasam, és mutat a kiságyra, hogy ott fog aludni a kistesó. Ad majd neki cumit és megtanítja csúszdázni azt mondta. :lol:
Egyébként érdekes volt, mert az unokatesóm 3 éves lánya azt mondta nekem olyan 14 hetesen, hogy kislány van a pocakomban. Kristófot is kérdeztem, hogy ki van anya hasába? fütyije van nunija van, és azt mondta nunis. :roll: :)
Hát bejött...
Anyukám szerintem már megvette Edelény összes létező rózsaszín kisruháját. :lol:

Kép
Kép
susytunder

[quote]A írta:nyukám szerintem már megvette Edelény összes létező rózsaszín kisruháját.

akkor nem lesz hiánya a ruhák terén??!!!!!! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát Zsuzsa, ezt én is sajnálom. Annyira hülyék vagyunk, itt vagyunk kb. 20 km-re :oops:
Nem baj, majd nyáron megyünk felétek sétálni-babakocsit tologatni :wink: meg Ti is jöttök majd felénk kertben játszani meg ilyeneket :wink:
Émelygősöknek vigasztalásul én 40 ill. most 20 hetet nemcsak émelyegtem, hanem konkrétan úton-útfélen hánytam is, mégis élek :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Kistörpe most írt...........elment a magzatvize....indulnak a korházba!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree,
?

Kistörpe,
hajrá-hajrá, mennek a drukkok!!!

Susy,
nagyon jó, hogy Kristóf így áll hozzá, aranyos lehet! Kiváncsi vagyok már én is, hogy Ilang mit fog szólni a kistesóhoz..A gyerekeknek amúgy nagyon jó a 6. érzékük, ez már biztos :wink:
Kisruhák: örülj neki, annyival kevesebbet kell nektek venni :D

Gittus,
el fog jönni a Ti időtök is, hidd el! Vizsgák sikerültek?

Nita,
jók a vonalzóid, naponta másikat csinálsz? Keresed az "igazit"? :)

Én nagyot aludtam, nemsokára megyek Ilangocskáért az oviba.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Hát meg volt a 12 hetes UH.
Ez valami hihetetlen élmény....szar volt,mert szivattak, egy órát kint ültem...de mikor végre bejutottam......végre nem a lábam között túrkáltak, csak a hasamon csúszott az az izé...és ott volt a mi kis Tájufun Ficánkánk, izgett, mozgott, jó nagy talpacskája van, meg hosszúak a lábai, édes volt, méretei rendben, meg van mindene...szóval minden oké.
De ez valami hihetetlen élmény, hogy végre nem egy pontot, egy foltot látok, hanem egy izgő mozgó kis emberkét...szóval most jött el az a pillanat, amikor elsírtam magam az UH után örömömben...és még most is ha rá gondolok.
Olyan furcsa..és olyan nagy boldogSÁG, MINDENKINEK KÍVÁNOM,HOGY ÉLJÉTEK ÁT RÖVIDESEN, akik még nem babásak!!!!!!!

Anyós is velünk volt, utána csavarogtunk, végre voltam a bababoltomban, ahova ezer éve el akartam jutni, megnéztük az ágyat amit kinéztem korábban, de végül egy másik lesz valszeg és a babakocsit is megtaláltuk úgy néz ki, ami a pénzünknek és a pici kocsinknak megfelel. Bár színben nem tettszik igazán :? :roll:
A bézs barna ami esetleg jó lenne.

Íme a kis Tájfun:)
Kép

KISTÖRPÉNEK SOK SIKERT A SZÜLÉSHEZ ÉS LEGYEN MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN!!!!+++++++++DRUKK!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
bree

Sucer ez most azért lett cserélve mert a babafalvás mindíg eltünik...azok lennének az "igaziak"
Bree valami tüneményes a kis Tájfunod!!!!!!!!!!!!!!!!

Barnikám......http://www.myvideo.hu/watch/7249902

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree
Tényleg nagyon tüneményes a kép, annyira szépen látszik!!!! :)

Nita
Semmi hír Kistörpéről? Nagyon drukkoltam neki este és éjjel amikor felébredtem.

Kép
Kép
susytunder

Kistörpének sok-sok drukk vagy már talán gratulálni is lehet :?: :lol:

Bree, ugye mennyit nőnek egyszerre :wink: örülök, hogy minden rendben.

Most már Roncival tényleg mi jövünk :lol: még számomra is hihetetlen :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Nitácska szét röhögtem magam a videón, nagyon aranyos Barni, ahogy tűri Apa hülyéskedését:-)))))))))))eszméletlen aranyos :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Kistörpéről nincsen hír????
Ildi tényleg közeledik a nap... :D :D :D :D
Suzy te pontosan mikorra vagy kiírva???

Ki vezeti a táblit?Hékás??Mondjuk már nagyon régen hallottunk felőle is...írhatna hogy vannak:-)

Sucer hol vagy jelentkezz, jövök szorgalmasan :D
Most takarítok, később még benézek.

Kép
bree

Sziasztok,

Bree,
de jó, hogy minden rendben, édes a kis Tájfunod :D :D .
Azért az rossz, hogy ilyen sokat kellett várni, de megérte :) . Apa is ott volt?

Én is kiváncsi vagyok mi van Kistörpével, sztem már babázik, vagy hamarosan fog!!

Még mindenképpen benézek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer igen bent volt a férjem is és neki is nagyon tetszett, azóta többet magyaráz neki ő is :lol:
És én is most fogtam fel igazán és lettem totál oda a gyerekemért...hogy tényleg élőlénynek, kicsi emberkének láttam őt...hihetetlen érzés... :lol: :lol:

Lányok Kistörpével mi lehet??? :? :shock:

Kép
bree

Sziasztok
bocsi hogy nem jöttem tegnap de itthon hatalmas balhé volt

Kistörpe tegnap írta hogy megszületett Bálint 3050 grammal 49 cm-rel.........2 óra alatt!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita mi történt?
Remélem nincsen semmi komoly baj, vagy már szent a béke! :?

KISTÖRPÉNEK ÓRIÁSI GRATULA JÓ EGÉSZSÉGET A BABÁNAK ÉS A MAMÁNAK ÉS SOK TEJCIT :lol:

Kép

Kép
bree

Sziasztok!

Kistörpe,
hatalmas gratula Bálinthoz! Nagyon jó egészséget, és sok boldogságot a picihez!!!! 2 óra, azta... :shock: :shock:

Bree,
az jó, hogy Apa is ott volt. Nálunk is most volt először velem a múlt héten, azóta hihetőbb neki is :) .

Nita,
mi a baj? Remélem azóta rendeződtek a dolgok.

Lányok én ma olan carul vagyok.... de már csak pár hét....
Nemsokára ebédelünk, további szép vasárnapot nektek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Kistörpe!
Ez aztán a gyorsaság :wink: Gratulálunk nektek, nagyon ügyesek voltatok :D Majd jelentkezz a részletekkel :lol:

Sucer!
Mi a Te uh. napodon visszük Bogit a szemészetre. :D

Nita!
Minden ok?

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!!!!!!!!!!!
nagyon öszekaptunk.....3 és fél napig nem ettem-ittam......bosszuból........most már eszek .....de kibékülni én addig nem fogok amíg bocsánatot nem kér!!!!!!!!!!
a részleteket majd ha lehiggadtam teljesen elmondom..a lényeg hogy a pénz miatt .....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe,
nagyon gratulálunk Bálinthoz :lol:

Nita,
nem szabad tönkretenni magadat semmiért, tessék enni-ini, irgum-burgum. Drukkolok Neked, hogy rendeződjenek a dolgaitok :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi köszi ari vagy!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

Nita,
tényleg enni-inni kell, a gyerekeidnek szükségük van rád! Ne magad büntesd mások hibája miatt. beszéljétek meg a problémákat, mert a hosszú mosolyszünet senkinek se jó! Gondolok rátok, fel a fejjel és a kolbásszal! :)

Gani,
jó, hogy írtál! Miért kell Bogit szemészetre vinni?

Brigi,
hogy vagytok???

Kistörpe,
talán már otthon vagytok? :wink: Tegyél majd légyszi képet Bálint babáról! :)

Én pár napja olyan rosszul vagyok, hogy semmihez sincs erőm. Tegnap voltam ben t dolgozni, de délután csak feküdni bírtam az állandó hányinger és brutális fejfájás miatt. Hétfő hajnalban többször hánytam, vhogy az éjszakák egyre rémesebbek. Délelőtt még elvagyok, de délutántól kikészülök. Nincs vmi tippetek? Vagy csak túl kell ezen lenni? Volt vki másnak is éjszakai rosszulléte?

na megyek, nem akarok egész nap a gép előtt roskadni, az se tesz túl jót. Pár napja sajnos barnázgatok is megint, de szedem az utrot, igyekszem pihenni, így remélem minden rendben lesz!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

SZIASZTOK
Tegnap jöttünk haza,nagyon könnyű szülés volt.Elment a vizem fél háromkor semmi fájás nem volt fél hétig utánna 5 percenként jöttek a fájások fél kilencre megszületett Bálint.Csodás érzés volt és megint elérzékenyültem........mindenkinek köszönöm a drukkokat.Iwiwre teszek képekek délután Csordás Csabáné győrság akinek nem lennék meg.Tudok szoptatni van sok tejcsim is.Majd vissza olvasok mi történt veletek.

Kép

Kép
kistörpe

Szia Kistörpe!!
De ügyesek voltatok! Azta, azt hiszem ha lehet rendelni, akkor ilyen szülést kérek én is! Megnézem majd a képeket! nagyon jó, hogy van sok tejed, ezt gondolom Bálint-baba is értékeli!
Jó, hogy jöttél!!! :D :D
Mégegyszer jó egészséget nektek és nagy gratula!!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Többiek merre vagytok?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kistörpe, mégegyszer gratulálunk Nektek :lol:

Sucer, én Lilluval vérezgettem, az Utro segített, nem lett baj. Pihenj.
Én főleg este hánytam mindig, szóval tényleg nem csak reggeli rosszullétek vannak. :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Kistörpe!
Nagyon ügyesek voltatok!!!! :wink:

Sucer!
Nagyon rosszul hangzik, amit leírtál! Sajnálom, hogy így kivagy. Ilang is így "megkínozott"?
Jobb szemével kicsit befelé néz dokinénink szerint. Mi az istennek sem bírjuk észre venni ezt, de majd a szaki megmondja.
Mindenesetre kijelentette a lányunk, hogy ha szemüveg kell, majd hercegnőset vegyünk neki :lol:

Nita!
Nehogy már éhségsztrájkba fogj! Gondolj a gyerekekre. Ők MINDIG erőt adnak neked! Ez tutifix :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!!!!
már eszek rendesen...de a rosszan a jó hogy fgytam tuti..csúsznak le a gatyák!!!:)
Kistörpe gyönyörű Bálint !!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe
Szívből gratulálok, jó egészséget nektek!

Kép
Kép
susytunder

Lányok,
milyen vizygálatok vannak a terhesség elején?
UH-k ok, + nőgyógyászati vizsgálat, teljes vérkép, vizelet, vércsoport vizsgálat és még mi?
A rubeolát és a Hepatitist mikor nézik? 16. hét AFP, aztán? Lesz még a cukor, aztán mi még?

Nálam az UH ok, jövő szerdán megyek, nőgyogyi vizsgálatra, tegnap voltam EKG-n, holnap veszik le a vért és a vizeltet.

Mi kell még az elején?
Már nem emlékszem :oops: :oops:

Tegnap este/éjjel jobban voltam, remélem ez ma is így marad, ugyanis ma szülői lesz 17-től.

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Gani,
Ilangnak anno ugyanezt mondták amit most Bogidnak. Elmentünk szemészetre, és bebizonyosodott, hogy semmi baja a szemének, Boginál se lesz semmi!

Nincs kedvem semmihez se, pedig takarítani, vasalni kellene.... brrrr.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok,

sehol senki? :( :(

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Én most vagyok, csak kifáraszt a dokihoz járkálás :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!!!!!!
én is vagyok..... :shock: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló Csajok,

az jó, hogy vagytok, azt hittem magamban beszélgetek :? .

Láttátok amiket kérdeztem? A terhesség alatti vizsgálatokról...
Légyszi segítsetek, nem vagyok annyira képben már :oops: :oops:

Bree,
te merre kószálsz? :wink: Hogy vagy? Csökkentek a rosszullétek?

Susy,
hogy vagy? Sokat jössz-mész?

Nita,
rendeződtek otthon a dolgok? Megbeszélted Apával?

Ronci, Kinga, Sziszkó, Brigi és még sokan mások, merre vagytok?
MManya is nagyon régen írt, tudtok róla vmit?

Itt reggel óta megint esik a hó.... vigyázzatok magatokra!
Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sziasztok
egy gyors bekukk-
ildi nemsokára rajtad a világ szeme-nagyon szoritok neked
susy-köszönöm a dicséretedet-apukád hogy van?már te is a 23.dik hé
tben jársz rohan az idő....
Nita fiúk hogy vannak?????és a drága mama??majd dobok a hétvégén egy privit...
Bálint nagyon jó fiú eszik alszik,éjszaka is felkel enni és alszik is tovább,csak maradjon is igy........
mindenkinek szép hétvégét,puszi

Kép

Kép
kistörpe

sziasztok lányok:)

jöttem picit trécselni:D

sajnos én sem szolgálhatok jó hirekkel,legalábbis baba űgyben.
ma már 40 napnál tartok,mé jelét sem látom annak hogy meg akarna jönni.bár 1 hónapja iszom a cickafark,palástfű teát..

plusszban a Mastodynon cseppet is..jővőhónapbn meg go a dokihóz,már be vagyok jelentkezve.

kistörpe

gratulálok a fiadhóz:)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Kistörpe nagyon szép Bálint baba:-) és mindenki babája írtó cuki, megtudtam nézni Hékást is, Nitácskát is.
Jaj de szeretnék már én is így babázni :oops: :lol:

Sucer rosszullétek csökkentek igen, nő a hasam, mint a bolond gomba...

Holnap megyünk babakocsit nézegetni, van már pár tervem...igazából majd ha megtudtam a nemét (remélem szerencsém lesz és hamarosan)akkor választok színt is. :roll: :D 4d-re február első hétvégéjén megyünk, mert előtte pénteken van a 2-ik tárgyalás a munkahelyi perem miatt és akkor aznap tuti dilis leszek és depi...de másnapra majd megnyugszom.
Azon a héten hétközben is megyek dokihoz...UH-ra...szóval két lehetőség is lesz, hogy megmutassa magát..
:D
Ja ma jött meg a kombinált teszt eredményem: (ingyenes, sejtbank csinálta a Bajcsyban)

PAPP-A szint: 1380.00 miu/L 0.95 MoM
Szabad ß-hCG szint: 21.80 Ng/ml 0.58 MoM
Tarkóredő vastagsága (NT): 1.46 mm 1.01 MoM

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 32 000
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

Terhességi kor a vérvételkor:
12 hét 1 nap (mensi alapján)
11 hét 5 nap (UH/biometria alapján)
Tehát később fogantunk...
AZért remélem van még esélyünk punisra
:?: :roll: :D

Jó éjt csajok!
És egy kis vicces gif: :D :D :D :D :D Kép

Kép
bree

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?